Godmorgon

Snart ska jag rida på Blåkulla. Jag vill gärna ha Meja en fjordhäst där :) Jag red henne förra gången & hon var jätte rolig. Ha det bra, berättar hur det var på ridningen senare hejdå ;)

/ kram <3


Polly idag :D



Idag red jag Polly & det gick jätte bra. Vi red med jätte korta stigläder. Sen skulle vi stå upp i lättsits, det gjorde ju jätte ont i benen. Men vi körde en tävling, vem som höll sig längst & det var jag :) Det var ju så jobbigt. Men det gick jätte bra med Polly. :D & det var jätte roligt. Jag älskar min söta Polly <3

Hejhej,

Idag äre då ridning förhoppningsvis efter som vi hade teori förra veckan. Jag sov hos Sanna från lördag till söndag & jag var skit nervös för idag heh. Är alltid nyfiken på vem jag ska få. Men jag vakna då ungefär 09.30 & Sanna 10.00. Jag försökte somna om men jag var för pigg så jag höll på med mobilen. Sen som tur vaknade hon :) Sen tittade vi på tv en stund. Sen åt vi frukost & klädde på oss. Sen gick vi ut till vår kompis Moa. Men typ precis när hon kom var jag tvungen att gå hem för att fixa lite. Sen nu sitter jag vid datan & har inte kommit längre. Skriver senare om ridningen (a)


Kram, Louise.

RSS 2.0