Tisdag - en kul dag i skolan :D

Jag gick med Frida till skolan. Vi kom dit vid 10 över 8. Vi börja precis, så vi hann :) Klockan 10.00 gick vi halva klassen till Söderbymalm & hade hemkunskap. Jag & Emil jobbade tillsammans, & vi gjorde någon smörgås. Det var kul. Sen så fick vi smaka på våra smörgåsar. Det var sådär. Men det var okej att äta. Sen fick jag smaka Astrids smörgåsar & dom var för saltade x) HAHAHAH Astrid knäppis :P Sen så gick vi tillbaka till skolan. & vi fick äcklig mat i skolan såklart.. alltid äcklig mat :S JAG VILL INTE HA NÅGON JÄVLA ÄCKLIG MAT!!! ursh.. Efter skolan gick jag hem. & när jag kom hem så öppnade jag mitt polluxpacket. Jag fick böcker, ett sudd & en konstigt sak.. Sen badade jag. & sen läste jag en bok som heter Eld i stallet! Den är bra, har snart läst ut den. ;) Till middag åt vi pizza. Nu sitter jag här & skriver blogg & chattar med några. Bloggar mer imorn.





Jag saknar Lillen :( <3

Bästavän §

Jag älskar dig mest Emma, du betyder massor. Du kommer alltid att vara min bästavän!<3 Jag kan alltid lita på dig. Jag känner mig trygg när jag är i din närhet. Du är så jävla underbar! Du tröstar mig om jag är ledsen. Asså bättre bästavän har man ju inte? Jag saknar dig när vi inte ses. Vi brukar inte bråka med varandra, men när vi gör det håller mitt hjärta på att krossas. Lämna mej inte! Jag vill inte släppa dig. Du är en så fin bästis!
Emma <3 Louise, förevigt!
JAG ÄLSKAR DIG MEST!









Förlåt igen, har inte hunnit blogga... :S

Fredag: Vi/skolan åkte till Cosmonova för att kolla på en film om kroppen.. *snark* Inte så intressant? Efter Cosmonova var jag med Fanny. Det var kul. Sen gick jag hem & jag tog det lungt, vi fick gäster. Vi åt middag med dem, det var gott.

Lördag: Jag red Curt på Blåkulla vid halv 11. Det var okej. Sen åkte vi hem. Vid 1-2 åkte jag Sanna & Jonna till Skutan. Sanna red Flox & Jonna red Karna klockan halv 3 till halv 4. & jag red Neff 4 till 5 :D Det gick bra. § Sen åkte vi hem. & jag tog det lungt hemma.

Söndag: Det vart sommartid. Så då fick vi ställa om klockan. Jag & Pappa skulle till stallet vid 10 halv 11. Men eftersom att klockan är omställd så kom vi lite sent. Jag skulle hjälpa Evelyn (pappas brorsas tjejs barn) Hon skulle rida Kemir. Jag hjälpte henne med att hämta in han från hagen & borsta & kratsa hovarna & sadla & tränsa :) Det var jättekul att hjälpa henne. Sen var det ridlektion, & jag red Bamse.. Ganska kul. Han busade lite. Men det gick bra ändå. Sen så stannade jag kvar med Mathilda i stallet. Vi stannade till klockan 6. & jag fick skjtus hem. Tacktack :) Sen åt jag & sen badade jag & sen så somnade jag.
 
Måndag (idag): Idag var det skola då -.- Det var en vanlig dag. Efter skolan så var jag bara hemma & tog det lungt. Nu sitter jag vid datan. Ska typ bada ikväll. & ska hinna blogga imorn!

Asså, jag har verkligen inte bloggat på länge men nu ska jag hinna med, med lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag.. Jag vet jag har inte bloggat på länge förlåt..

Lördag: Fick gå upp jätte tidigt. Pappa & jag åkte till stallet vid 8 tiden. Sen vi 10 så åkte pappa & jag till Blåkulla. När vi kom dit bytte jag om till Blåkulla byxorna. Jag red Silver Dream det gick bra. Sen efter vi hade ridit så gick jag & pappa till cafeterian, där Emilie satt :) Vi fikade lite med Emilie & hennes pappa. Sen så frågade pappa om Emilie ville åka till Skutan & se när jag rider prinsen (Neff) & det ville hon kulkul :D Pappa & jag åkte & hämtade min matsäck. Sen åkte vi till Skutan & Emilie var redan där :) Vi kollade lite på hästarna, & sen så vare dags att ta in dom ;) Jag red 2 timmar på Neff, det var kul. Hans galopp är världens bästa!!!  Jag var inte på Skutan så länge. Men när jag kom hem, så duschade jag & åt & satte mej vid datan (tror jag) kommer inte riktigt ihåg eftersom att det var länge sen jag blogga. Men jag var nöjd med dagen.

Söndag: Vid 9 åkte pappa & jag till Skutan. Jag frired på Polly § & Emilie på Mille. Mathilda var där också :) Det var kul. Sen var det ridlektion & jag skulle igentligen rida Bamse men jag fick Polly :D Vi hade markarbete. Men när vi skulle galoppera så galopperade Polly över bommarna lite läskigt.. Men det gick bra iallafall. Efter ridningen så borstade jag Polly sen så åkte vi hem. & när vi kom hem, så badade jag & åt mat.

Måndag: Skolan igen trååååååååk! Det var en vanlig skoldag. Jag tog det lungt.

Tisdag: Vanlig skoldag.  Efter skolan var jag med Jennie.

Onsdag: Vanlig skoldag, vi hade gympa. Sen efter skolan gick jag hem. Sen så försökte jag få tag på Tilldiz men hon svarade inte. Men sen efter en stund svarade hon. Jag gjorde läxorna & tog på mej ridkläderna sen skjutsa pappa mej till stallet. & jag hittade Tilldiz i stallet § Hon fixade fint vid borstarna ^^ Hon har blivit hjälpledare, för småbarn - hästisgrupp. Så jag fick kolla på. Men sen vid 6 tiden så kom Erica :D Det var kul att jag träffade henne. <3 Det var jättekalt där på Skutan men jag kunde hålla mej. Vid halv 8 kom pappa & hämtade mej. På vägen hem köpte pappa pizza :D När vi kom hem åt vi pizza, gottgott :) Sen typ somnade jag ZzzzzZZz.

Torsdag: Slöjd första timmen bäst asså, jag älskar slöjd. Vi håller på med kugghjul eller vad det heter.. Sen en rast tog Frida min sko & sprang iväg med den.. Så jag fick springa efter henne runt huset på ett ben -.- Din lilla bajsunge :P<3 Du ska få på måndag!!!! x) Ja sen var det väl en vanlig skoldag förutom en sak. Det var en kille som sparkade sönder en ruta på skolan menmen.. Blablabla.. Sen efter skolan kunde jag inte vara med Amanda.B :( För hon skulle plugga. SYND! Sen när jag kom hem så var jag hemma & åt mellis med mamma & lillebror. Sen gick vi till ICA & köpte lite. Sen gick vi hem & jag började läsa en bok. & sen lagade vi mat. & sen så sitter jag här & chattar med några & skriver blogg. Ja det var lite om några dagar ;) Bloggar imorn!

ÄNTLIGEN FREDAG :D

Idag så var det en vanlig skoldag. Efter skolan så mötte mamma mej, & vi gick till centrum :) Jag fick ett par nya mjukingsbrallor. Skitsköna :D När vi kom hem tog jag det lungt & satte mej framför datan. Imorn så äre stallet som gäller. Ska sova tidigt ikväll, ska till Skutan vid 8 imorn, ganska tidigt.. Men ändå, det är kul att få träffa prinsen. Jag saknar honom så mycket. Men vid kvart i 10 kommer jag åka till Blåkulla, för jag ska rida där klockan 11, sen kommer jag tillbaka till skutan vid halv 12. LÄÄÄÄÄÄNGTAR TILLS IMORN :D SKA RIDA PRINSEN, SKA BLI KUL. Osså ska jag få träffa Amanda Gustavsson <33333 Kulkul :) Kommer iallafall inte hinna blogga imorn men på söndag gör jag det & berättar hur det gick att rida Neff ;) <3

Torsdag - skolan

Idag så har vi haft slöjd på första lektionen, det var kul. Jag tycker att slöjd är det roligaste ämnet! :D Idag har jag varit med Sanna & Loveprit ( i skolan) :D Vi hade inte så god mat i skolan idag.. Det var någon kött av något slag & sås & potatis. Men jag tog 2-3 mackor istället för att ta en till portion. Men snart börjar det ju bli vår :D Sköntskönt. Snön börjar gå bort, det är bra! (a) Sen på vägen hem mötte jag mamma & vi skulle gå & begrava Lillen (min dvärghamster). Det var ju jätte kallt :S Sen när vi kom hem så åt vi mellis & sen satte jag mej vid datan.

Onsdag.

Idag var det är vanlig dag i skolan. Men på gympan & skulle vi springa fram&tebax från vägg till vägg. Asjobbigt. Det vart saktare tid & saktare, men jag kom 3:a av tjejerna & kom till 9 ronden, &så gick jag VG :D Det gjorde jätte ont i halsen. Men jag tyckte jag var duktig x) Sen efter skolan gick jag hem. Men sen satte jag mej framför datan. Åsså vart jag vän med sötungen Maja idag också <333333333333333333333333333333 överlycklig :D Jag älskar dej Maja förevigt! Sen så har jag inte gjort så mycket. Ska snart äta kyckling :D mums, sitter i köket & det luktar så gott om maten :D

Bjuder på en fin bild :D

 En underbar dag med älskling.
Glömmer aldrig dej, <33
Älskar dej gumman, du betyder fett mycket!<3333333333333333333333333333333333333333333

Måndag - Stallet

Idag var det studiedag, sköntskönt. Jag vaknade typ 8, lite tidigt men jag skulle ha velat sova längre. Men idag skulle jag vara med Sanna § Jag åt frukost medan jag satt framför datan, sen klädde jag på mej & gick till Sanna. Vi satt framför datan en stund. Eller Sanna gjorde det & jag kollade på. Sen lagade vi köttbullar & makaroner, mumsmuns.Sen sa Sanna att hon ville till stallet & då ville jag också det. Då ringde hon sin pappa & frågade & då fick hon ^^ Sen ringde jag också & jag fick med :) Efter vi hade frågat bestämmde vi vilken buss vi skulle ta, sen så gick jag hem & bytte om till ridkläder, & så skulle vi fråga om vi kunde fririda & det kunde vi. Sannas pappa gav Sanna 120 kronor, då bjöd han mej också, tacktack :) Vi hoppades verkligen att vi skulle få fririda. Men efter jag hade klätt på mej gick jag till Sanna. Sen gick vi till bussene vid Söderbymalm. Sanna hade med sej 5 kronor också så då gick vi till en godisaffär & köpte godis, tacktack Sanna för godiset!<3 Men vi väntade typ 10 minuter på bussen. När vi kom fram så gick vi in till värmestugan & frågade om vi kunde fririda & det kunde vi, det fanns bara Bamse kvar, men då sa vi att vi skulle skippa det. Men sen var vi i stallet på soppade, då ville vi plötsligt rida, fast bara Sanna sa vi då. Men sen ville jag också rida xP & då skulle vi rida en halvtimme var. Lääängtade jätte mycket. Sen gick klockan ännu mer, då var det dags. Vi gick & hämtade Bamse i hagen. & vi ställde han i stallgången. Vi borstade en sida var. Men när vi borstade under magen kom det jätte mycket hår x)§ Sen gick Sanna till sadelkammaren & skulle hämta sadel & tränset, men medans hon gjorde det så kratsade jag hovarna. Men där var det låst. Så då gick Sanna till värmestugan & hämtade nycklarna. Det tog typ 10 min kanske. Men när hon kom så hade vi bara 5 minuter kvar tills vi skulle börja rida. Då sadlade Sanna Bamse & jag värmde bettet. Sen så tränsade jag. Sen gick Sanna ner till volten med Bamse. & jag tog min påse där min ridväst & dricka & spöet låg. Sen gick jag efter. När vi kom ner spännde vi sadel hjorden & fixade stigläderna. Sen red Sanna ut i högervarv i skritt. Vi skulle typ göra så att jag var ridlärare & bestämmde vad hon skulle göra. & hon så på mej sen. Bamse verkade lungn. Hon travade lite & det såg bra ut. & jag fottade lite också. Sen var det min tur :D När jag kom upp så gick jag ut på spåret. Vi började skritta. Sen travade jag lite. & Sanna fotta ^^ Det var roligt att rida Bamse, han var snäll & lyssnade på mej. Efter vi hade ridit så tränsade jag av & Sanna sadlade av Bamse. Sen så borstade vi. & jag kratsade hovarna medans Sanna gick upp med sadeln. Sen så frågade vi Carro (personalen) vad vi kunde göra. & då fick vi gå med Zombra 2 varv runt jordhögarna. Efter vi hade gått med henne runt jordhögarna frågade vi om vi kunde borsta Zombra & någon annan häst, & då tog Sanna Flicka & jag Zombra. Hon var ganska smutsig. Sen efter jag hade borstat henne & kratsat hovarna, gick jäg & släppte ut Zombra i hagen & Flicka skulle vara inne. Sen frågade vi igen vad vi kunde göra & då kunde vi soppa stallet eller kolla om Cilvia & Milla hade vatten eller att tvätta Mulles ben. & vi kollade först om Cilvia & Milla hade vatten & det hade dom, sen gick vi till Carro & sa att Mulle inte var inne, men då var han med i en ridlektion som precis slutade & då fick vi hjälpa en tjej som hade ridit honom, med att tränsa av & torka Mulle ben. Sen så skulle typ alla hästarna ut i hagen. Då soppade jag stallgången. & Sanna hade tråkigt så då soppade jag bara halva stallgången. Men sen så kom typ precis henne pappa. Jag fick skjuts hem. Tacktack. Sen när jag kom hem så åt jag vofflor sen dushade jag & nu sitter jag framför datan. Ska snart sova. Är ganska trött.

Skut.<3

Idag så åkte pappa & jag tidigare för att Robbans tjejs barn skulle rida. Kulkul jag hjälpte henne :) Evelyn (robbans tjejs barn) red Kemir. Hon var jätte duktig att sköta om Kemir (a) Sen så sadlade jag & tränsade men Evelyn hjälpte lite ;) Sen gick vi ner till volten. Hon var jätte duktig när hon red, & hon travade också. Som sagt när Kemir travade så stänkte det vatten på mina ridbyxor *snark*. Smutsig man vart.. Sen så var det ridlektion. DÅ FICK JAG PRINSEN :D (neff) Det var jättekul som vanligt!§ Vi tränade på ridvägar. Emma red Mulle, Sanna red Chamir & Mathilda red Bamse, dom var duktiga men dom andra i ridgruppen var också duktiga såklart!(a)<3 Osså, kom Jonna dit, hon kollade lite. (a) Någon skulle ha Neff efter *bajs* jag vill ju borsta honom & det... Jaja, men nästa gång hoppas jag att jag får Flox eller Cilvia eller Mulle :) Det var länge sen jag red dom, det är därför jag vill rida någon av dom. Sen efter vi hade ridit så stannade jag kvar i stallet lite. Vi hjälpte till att fodra & så borstade vi Flicka :) Sen så hämtade vi in Zombra & Cilvia också. Sen så fick jag skjuts hem från Sannas mamma. Tacktack. Sen när jag kom hem så duschade jag & åt. Nu sitter jag framför datan. Imorgon är det studiedag. Sköntskönt. Så ska vara med Sanna :)§
Bye.


Veckan.

Ja nu var det länge sen jag blogga. Jag har iallafall varit med kompisar & slappat på vardagarna. Men idag så har jag ridit på Blåkulla & jag red Silver Dream. Ganska kul :) Vi tränade på att vara på volterna. Det gick bra. Det var jag som inte behövde ledare. Alla andra hade. Men Silver var lungn. Men typ alla andra hästarna som var med på den lektionen vart rädda när det rasade ner snö från ridhuset's tak. Men inte Silver Dream. Ganska skönt att hon inte vart rädd faktist. Men sen när jag kom hem, så gick jag in i mitt rum & så såg jag att Lillen bara låg i buren & inte rörde sej, då kom tårarna & då skrek jag ''NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ'' , Naej, jag satt där en tag vid hans bur & tänkte på alla minnen med han. Asså shiit.. Allt känns så konstigt.. Jag kommer verkligen sakna honom.. :'(<3 Han var världens gulligaste&snällaste! eller kanske inte direkt snällaste men ganska snäll, men gosig var han (a) Ja jag kommer sakna honom. Men sen satt jag typ framför datan hela dagen. Bråkade lite med Maja & grät, för att jag håller kanske på att förlora henne? </3 Men jag älskar henne ändå. Om jag förlorar henne förlorar jag allt.. :( Ja sen kollade jag på Melodifestivalen, någon jävla kärringopera vann..? Men hellre henne än Caroline of Ugglas! Fast jag tyckte att E.M.D eller Alcazar skulle vinna. Jaja det är ju många idioter som röstar? Ja nu sitter jag framför datan & ska snart gå & lägga mej. Imorn är det ridning. Hoppas på att jag får Flox eller Cilvia eller Neff (a)<3 Bye.


Jag bjuder på några bilder.


 
Lillen, första dagen hemma hos matte :D<3

Sanna & jag i skolan.

Jag, Sanna, Jonna & Aya. Jag älskar er tjejer!§

Aya & Sanna gullungar!§

Haha, jag... x)

Jonna älskling!§

Hahah... jag.
Ja det var lite bilder från denna vecka.


Skuuuutan :D

Jag satt framför datan till ungefär halv ett. Sen gick jag till Torvalla för att där skulle Alexandra & hennes mamma hämta mej, för att vi skulle till Skutan. Vi gick typ till värmestugan på en gång där Amanda Bokstam & Maja & Mathilda satt och skratta. Sen så kom Amanda Gustavsson till värmestugan. & jag typ började skratta för det var kul att hon kom & att det var första gången vi träffades. Men iallafall det var kul att träffa henne :D Sen så gick jag & hörde om det gick & vara med på hyra häst dagen & det gick & jag tog prinsen så klart, ''Neff''' :D & då vart jag glaaaaaaaad att han var ledig :D Sen så gick vi & hämtade hästarna. Jag skulle rida Ronja & Amanda Gustavsson gick med mig. Men när jag kom fram till henne så höll hon på att bitas men jag hoppa åt sidan som tur va. Jag ville ju inte bli biten. Sen ville jag inte ta henne för att hon höll på att bita mej, men då tog Amanda Gustavsson henne, och hon gjorde ingenting :o Konstigt, hon gillar säkert inte mej :( Men sen tog jag grimskaftet & satte fast det, sen gick vi upp till stallet. Moa brukar alltid stå i stallgången med Ronja så då gjorde jag också det ;) Sen började jag borsta och kratsa hovarna. Sen gick Amanda Gustavsson & hämtade sadel & tränset i sadelkammaren. Snällt :) Jag sadlade & tränsade. Sen gick vi ner till volten. & idag spände jag sadelhjorden & hoppade upp själv utan att någon stod & höll i. Sen så gick vi ut i vänster varv. Hon var jätte snäll. När vi skulle trava var hon hur snäll som helst men snabb. Det var kuuuul! :D Sen efter vi hade ridit sa jag hejdå & kramade typ alla. Sen så åkte jag hem med pappsen. Sen hoppa jag i badet. & fixade gympapåsen & mina papper jag skulle ha med mig till skolan imorn. Sen lagade jag & mamma middag. Någon godfisk & potatis :D Sen satte jag mig framför datan & lyssnade på musik. Ja nu har jag inte kommit längre. Ska snart stänga av & kolla på tv & sova.
Här kommer en fin bild som Amanda Gustavsson fottade idag på mig & Neff :D
Alltid du & jag gubben. Jag älskar dej mest!<3

Godmorgon.

Idag vakna jag halv 8. Typist.. Det är ju helg då ska man sova länge x) Amen, allafall. När jag vaknade så höll jag på med mobilen. Först spelade jag ett roligt spel sen loggade jag in på msn på mobilen :) Sen gick jag in i mammas & pappas rum, vi åt frukost och kollade på tvn. Jag lyssnade mest på musik på mobilen med hörlurarna x). Amen, nu sitter jag framför datan. Idag äre Skutan som gäller :D Ska bli kul. Amanda Gustavsson, Maja & Alexandra Linden stallet också :D kulkul <3 Ska få träffa Amanda för första gången, ska bli askul :D Undra vem jag kommer få idag. Hoppas på Neff eller Flox eller Cilvia. Det var ganska länge sen jag red Flox & Cilvia, så vill gärna rida någon av dom.



MIN MOBIL :D Snygg va? <3

Ja nu var det länge sen jag blogga, så nu ska jag passa på att blogga lite för jag har ganska mycket att berätta ;)

Lördag;  Jag red på Blåkulla på morgonen, & jag red Skrållan. Vi tränade på galoppfattningar. Hon hade sköön galopp (a) Men sen efter vi hade ridit så skulle jag gå in till Skrållan & borsta henne. Så bet hon mej, fett läskigt. Värsta gapet. Asläskigt. Så jag vågade inte gå in till henne. Hon brukar vara tjurig har jag hört. Men iallafall efter jag inte vågade gå in till Skrållan så gick jag in i Cafeterian. Där var Emilie & hennes pappa & Maja & hennes pappa. Amen jag skulle vara med Emilie en stund i stallet. Vi var inne i stallet, ritade & fikade. Det var trevligt ^^ Jag skulle åka hem lite tidigare bara för att jag skulle åka Birka Paradise båten (kryssning). Amen när jag kom hem så åt jag & mamma lunch sen så duschade jag en snabbis. För klockan typ 4-5 skulle vi ta tåget in till stan. Amen vi gick till tåget. Vi fick vänta typ 5-10 min på tåget. Men sen så träffade vi Jennie, Engla & farmor & Lena på perrongen. Sen så hoppade vi på tåget. Vi träffade Eva & Semmy där också, vi skulle åka med dom :D Det pirrade ganska mycket i magen.. x) Amen vi skulle gå av tåget på Stockholms Södra. När vi hade gått ifrån tåget en bit så såg vi båten. Det tog ganska lång tid att komma in i båten bara för att det var mycket folk. Men till slut kom vi in. Vid kom dit ungeför kvart i 6. Amen när vi kom dit så gick jag & mamma & Semmy & Eva till hytten (rummet där man sover & det) & lämna våra saker. Sen så gick vi & åt. Det var gott som fan :D & trevligt såklart. Amen sen efter vi hade ätit gick vi runt & spelade. Det var kul :D Vi var uppe ganska länge. Jag & Semmy gick till hytten för att vila vid 12 & vi somnade vid halv 1.
 
Söndag; Amen iallafall, vi vaknade ungefär vid halv 10. Jag klädde på mej & sminkade mej. Jag & Semmy gick & spelade spel. Vi shoppade & körde kull också. Vi åt lunch vid halv 12-12. Det var också gott. Jag missar då Skutan ''/ Men iallafall det var kul att åka båt också. Men vi åkte typ hem vid 6. När vi kom hem så var Robban & William där också. Jag åt typ godis till middag x) Men sen typ satte jag mej framför datan & sen gick jag & la mej i sängen & somnade.

Måndag; Skolan börjar då.. Trååååååk! Amen jag gick till skolan vid 8. & jag var jätte trött. Det var en helt vanlig dag då.. Men iallafall efter skolan så var jag med mupparna (Emma & Hanna) :D Det var kul. Sen så var jag hemma & bara slappade, & typ satt vid datan & sen somnade jag.

Tisdag; Jag gick med Emma till skolan. & det var en vanlig dag. Men efter skolan så var jag med Emma. Vi skulle åka till hennes mamma & hämta henne data. Vi tog tåget från handen till Årstaberg. Sen så tog vi tvärbanan till årstadal.  Det var en bit till hennes mamma från tvärbanan. Vi åkte hissen upp till 4:an. jag var modig som ville åka, för jag hatar hissar... x) Men iallafall vi satt vid datan en stund. & sen åkte vi hem igen. När jag kom hem åt jag middag & sen satte jag mej vid datan. & sen somnade jag.

Onsdag (idag); Jag gick med Emma till skolan. & det var en vanlig dag idag med. & nu är jag med Emma vi har suttit vid datan ganska länge. Jag ska typ hem snart.. Bloggar sen.. Bye.


RSS 2.0