Godnatt ;)

Jag är ganska trött så jag ska lägga mig i sängen och läsa lite, och kolla på tv. Godnatt! ;)


Bilder !


Jag och Jennie :)

Jag på Emmas land :)

Jag på studsmattan :P

Jag och Emma <33

Bilder från Sommarbetet!


Karna <3

Jag och Karna :)

Hästarna :)<3

Neff älskling <3333333
'
Karna <3

Flox <3

Precis ätit middag.

Det var skit kul på Rudan. Vi köpte också godis :) Nu är jag hemma, jag har duschat och ätit middag precis :P Nu sitter jag här. Kollar lite på teve.

Snart bad-dags :)

Vaknade 11 för att pappa väckte mig -.- Sen så åt jag frulle. Sen ringde jag Jennie och frågade om hon ville va och det ville hon så hon kom över till mig. Sen så spelade vi spel. Jag vann :D Som jag alltid gör x'd Snart ska vi bada! :) Aja, nu ska jag klä på mig badkläderna och sen ska vi gå till Jennie. Sen så drar vi och badar en stund ;)

29/6 ''igår'' - Sommarbete!

Det vart inte köttbullar och makaroner igår.. Pappa, jag och Eric gick till Donken och käka där istället. Farmor var med också. Sen kom mamma också. Vi gick till polisen för att mamma och farmor skulle få ett nytt ID-kort. Sen så ringde Caroo och sa att hästarna skulle åka på betet vid 7 istället men vi kom vid 6 iallafall. Vi väntade på att dom skulle komma. Sen började dom släppa in hästar och då släppte jag in Neff (i stallet asså) för hästarna var i hagen. Sen så skulle vi bestämma hästar vi skulle släppa. Jag skulle släppa Karna, Amanda neff, Erica Flox, Mathilda Zombra, Therese Lexus, Aci Cactus, sen vet jag inte vad dom andra heter .. :O Vi började borsta hästarna och tittade om dom var halta, tvättade ögonen på hästarna. Sen så kom den dära stora lastbilen ungefär halv 9 eller 9. Dom försökte först släppa in Bamse men det gick inte så dom tog Lexus först sen Cactus. Sen till slut fick dom in Bamse i lastbilen. Sen tog dom Karna, Neff, Polly, Zombra sen sist Flox. Det var först Sussie som åkte för hon visste vägen sen var det jag och pappa, sen lastbilen, sen Amanda&Erica&Mathilda, sen några andra. När vi kom fram till Sorunda släppe dom ut hästarna så fick fick ta den hästen man skulle släppa. Sen gick vi med hästarna till hagen och jag fick leda Karna. Sen när alla kom in i hagen skulle alla släppa på en gång. Sen tog jag massa bilder. Sen gick jag och pappa till pappas bil. På vägen åkte vi förbi Amanda, hennes pappa, Erica, och (Mathilda tror jag). Då gjorde Erica en min och Amanda vinkade x'd Och jag vinkade tillbaks. Sen så fick jag sms av Amanda. Där stod det: Jävlar vad fort ni kör! xD För vi åkte förbi massa bilar xd Sen så skrev jag Haha :P Tillbaks. När vi kom hem borstade jag tänderna och kollade på tv, sen somnade jag. Det kommer bilder sen!


Frågor!

Frågor till tjejer!

Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol? - Hängmatta :D
Brunt eller blont hår? - Spelar ingen roll ;)
Shorts eller kjol? - Shorts
Linne eller T-shirt? - Både och ;)
Utsläppt eller upp satt hår? - Utsläppt
Brun eller vit? - Brun
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten
Sommarfärg - Grön
Liseberg eller grönalund? - Grönan ;)
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Sommarsöt
Varmt eller svalt på sommaren? - Svalt
Soligt eller molnigt ? - Spelar ingen roll
Hav eller sjö? - Havet
Vatten krig eller vatten spridare? - vatten spridare
Cola eller fanta? -  Inget !
Flipflopps eller ballerina? - Flipflopps
Båt eller husvagn? - Båt
Sommar eller vinter? - sommar
Bada från strand eller brygga? - båda
Solbruna killar lr vita killar? - Jag venne?
Tälta eller sova inne? - inne

Lunchdags ;)

Ska snart äta lunch. Det blir väl köttbullar och makaroner..

Tjolahoppsan !

Vaknade ungefär 10 sen låg jag i sängen en stund. sen gick jag upp. Nu sitter jag här vid mammas data och väntar på att mitt ägg ska bli klart. Ska snart äta frulle ;)

Godnatt !

Ska läsa lite i min bok. Så godnatt <3


Jag xP

Mer bilder !


Jag :)

godisgrisen'

Jordgubbar, glass och grädde :D

Fin blomma :)

Fula jag -_- Men jag laddade upp den ändå ;)

Fläskkare med potatis, bianesås och gurka. Mums :)

Hemma :)

Fredag: Jag var med Emilie och vi badade i Årsta havsbad. Sen så fick jag skjuts till Västerhaninge station och tog tåget därifrån till Handen. När jag kom hem så packade jag och duschade. Sen gick jag till Emma. Vi åkte till hennes land :D När vi kom dit hoppade vi studsmatta på en gång. Sen till middag åt vi kyckling och potatis, skit gott! Sen tog jag tre mackor xd Sen så duschade vi för vi var så svättiga sen la vi oss och sov.

Lördag: Vi vaknade vid 9 typ, sen åt vi lite frulle. Vi hoppade studsmatta och hoppade i vattenspridaren, det var kul :D Sen så åkte vi till en affär i Ösmo och handlade. Jag skulle tvätta av glasögonen med tröjan och sen så gick ett glas av glasögonen :O Vi gick till Emmas farfar och farmor och sa det sen så skruvade dom fast det i affären för det fanns en skruv. Sen när vi kom hem åt vi vofflor det var gott. Och sen till middag åt vi fläskkare med potatis och bianessås. Det var skitgott! Innan vi la oss läste jag lite i min bok jag hade med mig, den heter Vitnos det lilla russet.

Söndag: Vi vaknade ungefär 10. Sen så åt vi frukost. Sen så fikade vi. Vi gick 100:- var av Emmas farmor :D Så Emma ringde och bokade och Neff fanns så jag valde honom :D Och Emma Mulle. Det gick bra på friridningen för mig och det var skit kul! :D Neff is the best!<3 Sen så fick jag skjuts hem. När jag kom hem duschade jag sen så satte jag mig framför datan och åt. Sen så flummade jag lite med Erica, Amanda och Maja xd


Jag älskar dig mest älskling <333333333333333

Prins :D

Du och jag föralltid gubben min <33333333333

Zombra :)

Flox <33


Godmorgon,

Vi vaknade precis. Och nu sitter vi framför datan. Snart ska vi typ äta frulle tror jag. Sen ska vi också åka till mig och hämta mina badkläder och handduk. Sen så ska vi åka till Årsta havsbad ! :D Fett kul ! Bloggar mera sen.

Inne igen :)

Nu har vi hoppat klart, vi har flummat lite på studsmattan också x'd Det var kul! Nu sitter vi här, jag är ganska svättig efter allt hoppandet, imorgon sätter jag på mig parfyr och dedoramt, hatar att svättas verkligen!  Snart ska vi lägga oss. Jagsäger godnatt nu för jag orkar inte blogga mera.
Bli frisk!  :/<3

Nu..

ska jag och Emilie ut och hoppa studsmatta :D Bloggar senare <3


Jag älskar dig mest §

Är med Emilie :D

Jag åkte till Emilie ungefär vid ett sen gick jag till Din mat och mötte Emilie där. Sen så gick vill till Emilie, vi satt i hammocken en stund. Sen gick vi och handlade godis. När vi kom hem ritade vi. Jag blev typ förälskad i en teckning xd
Jag ritade ett föl det var skit gulligt. Sen så ritade Emilie en jättefin teckning till mig också :) Sen så hoppade vi studsmatta och sen åt vi middag, det var gott :) Sen satt vi i hammocken en stund, sen hoppade vi studsmatta igen :) Sen gick vi in. Nu sitter vi framför en varsin data. Ska sova över hos henne också :D

Dags för tevespel :D

Jennie vaknade före mig som hon gör alltid, sen vaknade jag halv 10 ungefär. Sen så lång vi i sängen en stund. Sen gick vi upp. Jag har suttit vid datan en stund och Jennie kollat på. Snart ska vi spela något spel på teven :)


Saknar dig :(


R.I.P SILJA :'/

Jag kommer alltid minnas dig älskling! Ridläger 08 med dig var bäst. Alla minnerna med dig glömmer jag aldrig. Nu finns du inte i spiltan eller i hagen. Det kommer blir tråkigt utan dig. Men du har det nog bättre nu.  Om du bara var frisk skulle inte det hända.. Jag saknar och älskar dig min lilla ängel.
VILA I FRID! </3


Mer bilder från igår (hoppkursen) :D


Jag och Lexus :)<3

Hopp :D

Lexus <33

Den bilden var häftig faktist! :D

Hoppkurs med Lexus :D

Jag, mamma, Eric, farmor och Jennie åkte till Skutan 13.23. Eller vi tog bussen 13.23. När vi kom dit så hade vi en kortis teori. Sen så byggde vi banan, fett jobbigt! -.- Sen så var klockan mycket och vi nej det var snälla Therese som hjälpte mig att sadla och sätta på ben skydden och tränsa för jag var tvungen att sätta på mig västen och så sprang jag till mamma för att hämta vantarna och spöet. Sen gick jag på toa också. Sen så gick jag in till stallet igen och tog imot Lexus och gick ner till volten. Jag spände hur många hål jag kunde sen gick det inte, så Ericas mamma fick hjälpa  mig :P Sen så när vi var klara gick vi ut på spåret. Vi skrittade lite sen så kom Sanna (som skulle ha oss). Sen så kortade vi tyglarna och började värma upp dom. Sen hoppade vi några hinder också. Högst hoppade jag och Lexus 70 cm tror jag. Det var skit kul. Jag fick nyss massa bilder av Therese :) Dom var jättefina! :D När vi hade ridit klart gick vi upp med dom och så fick dom äta lite sen skulle dom ut. Sen hjälptes vi åt att få bort alla hinderstöd och massa saker som stog på volten. Sen så tog vi bussen hem. När vi kom hem var klockan halv 8. Sen gick mamma och köpte dricka. Sen så lagade ''jag'' pannkakorna :P Sen så åt vi och sen duschade. Man vart ju skit svättig. Nu är klockan 23.01 Jag ska bara lägga in några bilder, sen ska vi gå och lägga oss. Jennie ska sova över igen.


Jag älskar dig <3

De där hindret var lite läskigt.. men Lexus klarade det ! :D

Men gud kolla min sits.. -.-

Det var dom jag gillade mest, men jag har flera som jag laddar upp sen. Godnatt!

Nu..

äter jag och Jennie frulle. Sen ska vi typ klä på oss. Jag vill hoppa 40,50,60 cm med Lexus idag :) Fast jag venne om jag jag vågar xd men bloggar när jag kommit hem :D


Fett kul det kommer bli idag :D

Godmorgon :)

Jennie vaknade ungefär halv 8 och jag typ tjugo över 9. Hon sov på soffan och jag i min säng. Vi låg där en stund sen gick vi upp. Nu sitter vi här då :) Vi ska snart äta frulle sen ska vi åka till Skutan, jag ska vara med på hoppkursen med Lexus :D Kommer bli as kul! Och Maja, Amanda, Erica och Therese kommer vara där :D<3 Bloggar senare om hur det gick och det! ;)


Film-kväll :)

Snart ska vi kolla på film, vilken film vet jag inte.. Det får ni veta imorgon. Jag bloggar inte mera ikväll, men imorgon ska jag göra det.

Juste Jennie har skaffat blogg den heter: www.jjennnu.blogg.se :) Spana in den ;)


Snart middag.

Vi har lånat böcker idag på biblioteket, jag lånade 4 böcker om hästar (såklart) Det var två om Sigge, och två om Vitnos. Man fick låna ett sommarpaket och det ståg I galopp på paketet. Då lånade jag det. Sen efter vi hade varit på biblioteket gick vi till polisen. Mamma skulle dit men hennes lägg var för gammalt så hon ska skaffa nytt. Sen efter det gick jag och Jennie hem, och mamma, Eric och farmor gick till Coop forum. När vi kom hem läste vi en stund. Jag läste klart en Siggebok jag lånade, den var så kort också. Sen så värmde vi på maten mamma köpte åt mig och Jennie. Jag åt Jägarbiff och Jennie pasta med typ skinka. Sen så läste vi lite till och jag läste i en annan bok och jag kom till hälften av boken, boken heter Alla älskar Sigge. Vi badade en gång till idag xd Jag spilde päron dricka på mig, klant? x'd Sen så läste vi igen.. Och nu sitter vi här, vi ska snart äta middag.


Jennie <3

Vi har upplevt massor tillsammans. Vi var jätte mycket med varandra när vi var små. Jag tycker det är så kul att vara med dig! Ibland händer det att vi bråkar men vi blir alltid vänner igen! Du är min bästa kusin jag har. Saker jag aldrig kommer glömma med dig.
1. När vi lekte på din gård (när vi var små)
2. När vi badade tillsammans i rudan.
3. Dagarna du sov över hos mig och jag hos dig.
4. Branden i trappen (som var i min trapp) ..
Det finns mer men jag kommer inte riktigt på. Men när vi var små hade vi typ alltid kul. Jag kommer alltid finnas här för dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Jag älskar dig <3

Mot trappen..

Jag och Jennie vaknade ungefär halv 9. Sen så åt vi frulle och sen så spelade vi lite. Vi har precis ätit frulle. Och snart ska vi mot trappen.. Fett läbbigt! Jag venne hur det ser ut längst ner, jag får hålla i Jennies arm xd Skojja, nej men nu måste vi klä på oss. För vi ska till centrum och biblioteket!


22.31

Nu har vi spelat lite :) Vi borstade nyss tänderna. Vi ska sitta här en stund, sen går vi väl och lägger oss.. Vi kommer typ ligga och titta på teve innan vi somnar också ;) Jag säger godnatt nu för det blir inga fler inlägg ikväll ;) <3

Nu ska..

jag och Jennie spela något spel.


jag älskar dig min lilla chokladgris :D

Duschen/badet väntar på oss!

Vi ska hoppa in i duschen/badet , vi vet inte om vi ska duscha eller bada .. Vi vill inte vara smutsiga ;) Jag och Jennie åt nyss .. Chilikonkarne , eller hur man stavar det .. ? Men gud , jag sitter ju typ fast klistrad här .. Jennie får dra mig , driver hahha xd

Photoshop :)


polly :)<3


jag <3 fanny :)

Vet inte vad jag ska ha för rubrik?

Nu har jag och Jennie ätit frukost, sen efter vi hade ätit spelade vi Mario Kart Wii. Nu ska vi typ göra någonting annat ;)

Nu ska..

jag och Jennie äta frukost. Bloggar sen ;)


- jag älskar dig <3

Imorgon händer det Silja..

Imorgon så ska Silja avlivas :'( Jag är ledsen för det..


Ridläger 08.
Vila i frid älskling!<3

22/6 , världens läskigaste brand jag varit med om!

Vid 1 någonting så var mamma uppe, och då såg man i nyckelhålet, och då berättade hon att det var en snubbe som gick i trappen, så det borde har varit den jäveln! Klockan 2 någonting vaknade jag och Jennie, och vi gick upp. Mamma sa att det brann jag ba: neeeej. Jag vart skit nervös... Jag skakade hela jag. Vi såg ingenting i nyckelhålet.. Vi var mest på ballkongen. Och det luktade rök också.. Vi stod mest på ballkongen. Vår brandvarnare lät också,, och telefonen. Mamma råkade väl trycka på något på telefonen antagligen. Sen så ringde pappa 112. 5-10 minuter senare kom brandmännen.  Det kom både brandbilar och polisbilar. Sen satte dom på en fläkt i trappen så man såg sen i nyckelhålet. Sen plingade det på dörren och det var en brandman som kom in och sa att det var en barnvagn någon hade satt eld på. Sen så berättade mamma det dära med att någon snubbe gick i trappen.. Sen så vet vi inte ens om dom fångade honom. Sen så när allt var klart åkte dom. Sen så satt vi alla i vardagsrummet, lillebror också.. Sen när det hade lugnat ner sig lite så gick jag och Jennie in i mitt rum och försökte somna. Vi kollade lite på teve. Sen så somnade Jennie och jag försökte men jag var typ pigg så jag gick in till mamma och pappa, för jag ville ha någon att prata med. Sen så städade dom i trappen också. Jennie somna vid 3 någonting sen gick jag in i mitt rum vid 5 och försökte sova, jag var typ skit trött. Sen vid halv 6 typ så somnade jag. Jennie vaknade tjugo i 9 och jag halv 10. Vi låg i sängen en stund. Nu sitter jag hära.. Jag är glad över att vi alla överlevde och ingen annan dog heller ;) Nu kan man pusta ut..


Jennie (kusin) sover över ikväll :D

Jag gick till farmor vid 5 tiden. Jennie var redan där. Sen så gick vi till tåget. Vi skulle alltså träffa Engla (liten kusin). För Engla skulle följa med Eva och Semmy hem till dom. Vi åkte till Västerhaninge och där träffade vi Eva och Semmy. Och så tåg vi tåget till Nynäshamn. Där träffade vi Engla och Jocke (farbror). Sen så åkte vi hem igen. Engla var jätte pratig :) Och gullig :D På vägen hämtade Jennie sina saker. Sen när vi kom hem så duschade vi, så vi vart rena och fina ;) Sen så ått vi mat, sen så spelade vi WII :) Och åt glass och choklad. Nu sitter vi här. Klockan är 23.20. Vi ska snart gå och lägga oss, tänkte bara slänga in ett inlägg. Aja, nu ska vi väl snart hoppa i sängen.


Det känns inge bra att lämna dig just på tisdag.. Varför just du ? :O Jag blir så ledsen innuti mig.. Alla minnen med dig, asså dom är ju en av de bästa som finns! Asså, du är en sån jäkla fin ponny. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.. Minnerna med dig kommer jag alltid minnas! Det är så hemskt att det är just du som ska försvinna ifrån min värld.. Det är så hemskt att veta att du är halt.. Om du bara var frisk skulle jag suttit på dig en dag och verkligen haft det roligt och galoppera.. Ridlägret med dig vafan det bästa med dig.. Jag har till och med bilder.. Jag minns efter jag hade hoppat hindret kom jag på din hals.. Och jag var ganska dålig på att rida då, men att se dig stråla som en sol i hagen och i stallet är väl ett av det bästa.. Jag kommer verkligen sakna dig min ängel.. Du betyder så mycket för mig.. Vila i frid älskade Silja.. Jag älskar dig vackra ponny! <3

Lexus♥


Hoppkurs med dej den 24/6 , på onsdag :)♥

Home again!

Dom böckerna jag hittade om Sigge kostade 119:- eller 159:- .. Och biblioteket var stängt, cpdåligt -.- Jag älskar Sigge böcker som du kanske visste.. Det är för att dom skriver bra, dem är roliga, spännande.. Ja allt nästan. Nej nu ska jag väl inte snacka om Siggeböcker kanske :O

Nu sitter jag här och väntar på att Jennie ska ringa. Jo vi ska kanske va :) Jag hoppas att det blir så! Ska typ leka lite i photoshop, jag har nämligen lärt mig hur man gör :D


Haha, snygga va? :)


Mot Centrum.

Ska snart till Centrum. Så jag ska börja klä på mig och så måste jag borsta tänderna, byebye!

Gårdagen ^^

Hann inte skriva igår så jag skriver idag ;)

Jag, mamma, pappa, Robban och Jane och åt middag och lillebror följde med :) Sen så fick jag 100:- för att köpa glass på Valla Livs av Robban, så jag sprang å köpte en Sandwitch. Sen så skulle dom till Biljarden så jag gick till farmor istället. Vid kvsrt över åtta gick jag hem. Jag satte mig framför datan å sen tittade jag på tv en stund å sen vid halv 12 somnade jag ungefär.


21.38

Sen kom Robban och Jane. Dom var med å fikade. Sen så gjorde jag några bilder i photoshop. Robban lärde mig lite. 5.0 är typ gammal men den funkar, den nyaste är väl 7.0 tror jag.

Nu är klockan 21.38. Jag ska typ snart stänga av å gå och lägga mig. Ska typ läsa lite i Simma lugnt Sigge, jag är förälskad i Siggeböcker :) Imorgon kommer jag också börja skriva i
www.ponnyflickorna.blogg.se :) Det gör nog Emilie också hoppas jag.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Vill typ vara med Emilie eller Emma eller någon annan. Men om jag inte är med någon kommer jag säkert typ slappa :P

Ny blogg med Emilie §

Jag har fixat en blogg till mig och Emilie. Den heter www.ponnyflickorna.blogg.se :) Besök gärna den §

Midsommarafton!♥

Det blir ingen Skansen idag. Så jag slappar bara ;)

Jag vaknade ungefär vid halv 10. Sen låg jag i sängen en stund. När jag hade slappat lite gick jag upp och åt frukost. Sen så läste jag en stund, å sen ritade jag. Sen har jag bara slappat. Mamma har också köpt ostbågar, chips, choklad, glass å massor :) Fett gott! :D Det ska vi äta idag, imorgon å i övermorgon (a) Vi ska snart äta kycklingsallad, å min farmor kommer snart också.


I love you Erica <3

22.41

Fruktsalladen var god :) Efter jag hade ätit fruktsalladen spelade jag lite. Spelet heter Häst & Ponny - Ridskolan :) Det var kul hahha ^^

Nu är klockan 22.41. Jag ska typ lägga mig snart, är ganska trött.

Vi åker inte till Skansen imorgon som vi hade tänkt, vi ska väl istället vara hemma. Sen kanske jag, mamma, pappa å lillebror ska till Kina Resturangen & käka lunch/middag. Ska bli gott! Men imorgon bloggar jag mera ;) God natt!

Fruktsallad =)

Jag har inte städat mina ridgrejjer ännu, men kanske gör det senare.. Sen har jag inte heller spelat ett hästspel som jag tänkte spela..

Nu tänkte jag äta lite fruksallad :) Gottgott! Sätter på spelet iallafall, så ska jag spela en stund ;)


Sanna <3

sanna, det känns som om vi börjar sära.. vi träffas inte så mycket på sista tiden.. inte heller när det var skola så var vi inte så mycket.. vi borde börja vara med varandra igen! för jag saknar dig jävla mycket! det är ju sommarlov, jag vet.. man kanske inte alltid kan.. men vi borde iallafall träffas någon dag! jag gillar dig så jävla mycket.. vi har känt varandra länge & längre ska det väl bli. jag vill att vi ska vara vänner hur länge som det går! jag hoppas att du gillar mig lika mycket som jag gillar dig. för jag gillar dig mer än vad du tror! jag kanske inte alltid visar det, men jag gör det! vi kan tjaffsa ibland men och? vi blir alltid vänner igen! jag hatar att bråka men jag vill bli vänner så fort som det går! du kommer alltid finnas i mitt hjärta. du lyser upp på msn när du loggar in! jag kan bara inte beskriva hur mycket jag gillar dig! du betyder mer än tusen ord sanna! jag saknar dig min vän. men vi borde träffas snart hoppas jag.. jag tänker på dig ofta! jag kommer iallafall inte glömma bort dig, du finns alltid innuti mig! det är en sak du måste veta, det är att jag älskar dig, & det är föralltid gumman! jag saknar dig verkligen & vill verkligen att vi ska börja vara mer med varandra! hoppas att du förstår vad jag menar, jag menar verkligen allting jag skriver till dig!
i love you , <3

Städtant xd

Städtant kallar faktist Maja mig x'd För jag gillar att städa (ibland)! Men du Maja, är en bajskorv ^^<3

Jag har typ städat mitt rum hela dagen. Min hylla är typ tom snart? för att jag rensar dära.. Måste snart fixa mina ridgrejjer, det ligger huller om buller typ.. Måste fixa det snart. Just nu sitter jag å tuggar tuggummi xd Jag ska spela ett hästspel
snart, känner för det ;) Det var nämligen länge sen jag spelade ett hästspel på datan.



Världens bästa ställe <3


Godmorgon ^^

Vaknade 10.30 och låg i sängen till typ 10.45. Sen gick jag upp. Jag smsade Emilie lite sen loggade jag in på datan. Nu sitter jag här. Spelade precis ett spel på spigo.se. Jag ska typ inte vara med Emilie idag ;/ Istället ska jag typ rensa mitt rum. Jag har så mycket grejjer.

Nattinatti (=

Ska typ lägga mig snart. Ska typ vara inne på pea en stund, sen går jag & lägger mej förhoppningsvis ;)
Jag säger på en gång, godnatt ^^ <3 Bloggar mera imorgon ;)

Bilder =)<3


Älskling, du är allt <3


Chamir, jag glömmer aldrig dig <3


På tisdag händer det.. :( <3

Vackraste Zombra :)


3:a med dig trodde jag inte.. Jag älskar dig Flox <3

Amanda :D <3

Jag och mamma gick typ halv 12 till centrum. Jag kollade först vilken buss jag skulle ta och jag skulle ta den som gick 12.52, så jag smsade Amanda att jag skulle ta 12.52 bussen. Sen så åt jag å mamma på donken. Det var gott! Sen så tog jag bussen till Trollbäckens Centrum. Amanda mötte mig där. Vi snackade lite på vägen till henne :P När vi kom till henne satt vi framför datan. Vi gjorde några bilder i photoshop, en vart så jävla bra tyckte vi xd (not), vi skojjade faktist med den bilden :P Bilderna vart bra. Men jag kanske ska berätta att Chamir är såld.. :( Saknar honom.. & kommer aldrig glömma den dära busponnyn!  Sen så hoppade jag å Amanda studsmatta också :) Det var kul xd Sen gick vi in efter en stund. Amanda städade så jag fick spela ett spel på hennes Ipod. Det spelet var faktist roligt xd Men sen vid 6 kom pappa å hämtade mig. På vägen åkte vi till Ica Maxi å handlade lite. Vi köpte glass som vi åt i bilen. När vi kom hem var maten färdig, det vart biffar med potatismos. Ganska gott! Ja nu sitter jag här. Har chattar lite med Maja, Mathilda å Emma, vi fyra ska typ träffas snart. Längtar!!<3 Vi ska typ gå på bio tror jag.. Sen typ sova över också :) Vi kommer fan ha bäst! :D Aja, ska snart lägga mej, men det kommer ett till inlägg innan jag ska gå ifrån datan ;)

Goodnight!

Nu ska jag börja dra mig mot sängen. Är ganska trött. Jag typ läsa lite innan jag somnar. Nattinatti friends <3
Imorgon kanske jag skriver ett inlägg, kanske inte orkar. Men jag tror att jag ska göra det ;)

Duschen väntar!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.


Kommer sakna dej syster, för du ska börja i en annan ridgrupp ;/<3

Lite om mig xd

Skolan;
Går du i skolan? - ja, men har sommarlov :D
Har du någon gång skolkat? - nej! tror inte det.
Har du varit i skolan idag? - nej, sommarlov :D


Annat
;
Hur mår du just nu? - toppen :)
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Nej, har inga.
Har du piercat dig? - Ja.
I så fall, vart? - I öronen, när jag var 10 år.


Telefon/mobil
;
Vem ringde du senast?- Mamma
Vem ringde dig senast? - Pappa xP
Vem sms:a till dig senast? - Amanda :)
Vem sms:a du till senast? -  Amanda :P


Övrigt;
Är du hungrig just nu? - Nej!
Vad åt du senast? - Mackor xP
Vad är klockan nu? - 21.25
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - blogg.se å playahead.se


Sport;
Går du i någon sport? - Ja ;)
I så fall, vilken/vilka? - Ridning :D
Trivs du med den sporten? - Såklart!
Tycker du att den sporten är rolig? - Men SÅKLART!<3
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - Jaa!
Hur länge har du hållit på med den sporten? - I 2 år snart.


Övrigt
;
Gillar du punk-stilen? - Nej!!!
Har du sminkat dig idag? - Nope.
I så fall, vad för smink? - 
Vad har du på dig för trosor just nu ? -  Vanliga?
Hur ser dem ut? - Rosa x'd
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Nej använder inte.
Hur ser den ut? -

Musik
;
Lyssnar du på musik just nu? - Nope.
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - Nästan allt möjligt.


Kläder
;
Har du fler än 4 linnen? - Japp
Har du fler än 3 jeans? - Japp
Har du fler än 5 tröjor? - Ja men många!
Har du någon märkes väska? - Yes.
Har du ReStErÖdS-trosor? - Va?!
Har du en vit bh/topp? - Vet inte.
Har du en svart bh/topp? - Nej.
Har du märkes jeans? - Vet inte.
Har du märkes tröja? - Vet inte.
Var brukar du handla kläder? - Olika, lindex, cubus, Kappahl mm..


Smink & Hår
;
Använder du mascara? - Ja, ibland
Andväder du Wax? - Nej
Använder du kajal ? - Nää. 
Använder du hårspray? - Nej.
Använder du volymspray? -  Nej
Andänder du mousse? - Nej.
Använder du parfym? - Typ alltid :P
Använder du ögonfransböjare? - Nope.
Använder du täckstift? - Nope.
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland läppglans.
Andänder du brunkräm? - Nej!
Använder du rouge? - Nej.
Noppar du ögonbrynen? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - Mest hängande.
Plattar/lockar du håret varje dag? -  Nej, jag har platt hår ^^


Svar på era frågor!

Postat av: dinah

Hur länge har du bloggat och varför började du!?

Svar: Jag har bloggar i 6 måndader, alltså jag började i januari. Jag började med blogg för jag tyckte det verkade kul, å så ville jag ha någonting mer roligt att göra på datan. Hoppas du fick svar!

Postat av: Jessica

har du en pojkvän? :)

Svar: Nej jag har ingen pojkvän, vill inte ha heller!

Postat av: Emii <3

Vad vill du jobba med för yrke när du blir stor :) ? <33

Svar: Jag vill jobba som hästskötare, en sån som håller på med hästar. Typ sån som Carro ;)

Postat av: sanna.

Hur många gånger per år driker du läsk (med kolsyra i) :)<3

Svar: Det kanske är 5-6 eller mer gånger per år. Gillar faktist inte kolsyra.. ;)

Postat av: Elin

Ska det bli roligt att börja i 6:an i sånnafall vrf?


Det ska bli kul för att många säger att det verkar bra dära, och så kommer man få nya vänner.. ;P

Postat av: maja

hur mycket godis äter du under en hel vecka ? ;)


Hmm.. det borde vara mycket iallafall, jag vet inte exakt. Jag brukar väl äta ''nästan'' varje dag, men inte så mycket ;) 

Postat av:

hur många har du strulat med?


Svar: Ingen!

 Tack för alla frågor, jag försökte svara så bra jag kunde ;) Det blir väl en till frågestund igen ^^


Friridning på Lexus <3

Jag och Emilie flummade lite på datan xd Sen åt vi köttbullar och makaroner till lunch, det var gott! Sen så åkte vi till Västerhaninge med bussen sen så satte Emilie på sig ridkläderna & sen så åkte vi från en station nära Emilie å åkte till Västerhaninge Station. Sen tog vi tåget till Handen från Västerhaninge. & sen bussen till Skutan. Vi skulle fririda & jag skulle rida Lexus & Emilie Zombra. Det gick väldigt bra att rida Lexus. Jag satte också upp en fläta i hans man & svans, han vart fett söt :) Hans galopp är roligt & typ skumpig xP Efter vi hade ridit borstade vi fint dom och det. Lexus knuffade mig in i spiltväggen med rumpan.. Jag fick ont i armen.. Vi stannade typ till 6. Sen kom Emilies pappa å hämtade oss. Jag fick skjuts hem. När jag kom hem åt jag 3 mackor & drack jucie. Sen så satte jag mig framför datan & åt glass. Nu chattar jag med några :P Imorgon ska jag vara med Amanda :D <3


Älskar dig Lexus <3

Emilie och Zombra ^^

Söta Lexus :)<3

Jag och Lexus <3

Snart lunch dags xd

Jag vaknade typ klockan 9 och Emilie tidigare. Vi typ läste en stund. Sen så gick vi upp och åt frulle , vi åt rostat bröd & sen så drack vi jucie. Gottgott! :) Just nu sitter vi framför datan & flummar, vi ska typ laga lunch snart xd Aja nu ska vi fortsätta att flumma heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå xd


Emilie sover över ikväll :D <3

Vi var ute en stund idag, vi har fottat lite ;) Vi kollade nyss på en film som heter Black Beauty, det var fett bra :D Vi ska typ snart kolla på Livet enligt Rosa & sen läsa en stund ^^ <3 Vi kommer ha fett kul (a)
Godnatt på er, för nu ska vi kolla på en till film :D <3

       
  
PS. Jag svarar på era frågor imorgon istället om jag hinner ;)

Nu har Emilie kommit :)

På vägen jag mötte Emilie köpte jag en Billyz Pizza :) När vi kom hem åt jag. Sen typ satte vi oss framför datan. Vi har lyssnat på musik. Nu ska vi typ göra nått annat. Bloggar senare<3


Snart Emilie <3

Vaknade typ 9 någonting. Jag läste liten stund sen så gick jag upp och åt frulle & satte mej framför datan. Jag skulle igentligen vara med Emma men hon skulle till sin mormor :( Amen sen skulle jag kanske vara med Maja men det gick inte heller..

Jag ska nu vara med Emilie istället :D Fett kul! Hon ska åka hit. & jag ska möta henne, <3 Aja, bloggar senare & osså ska jag vara på era frågor också. 7 frågor räcker väl men mer nästa gång skulle vara roligare! Ska fixa mig, sen ska jag typ gå & möta henne ;)

Nattinatti!

Ska gå & borsta tänderna sen lägga mig. Jag ska läsa lite i min bok jag lånade på biblioteket för någon dag sen. Den heter Kom igen Sigge (:
Nattinatti!<3

10 saker om mig!

Jag hatar att svättas.
Jag älskar att läsa Siggeböcker.
Jag är typ data nörd xd Eftersom att jag alltid sitter framför datan typ ;)
Jag hatar att ha glasögon när man ska åka karuseller för då måste man ta av sig dom om det är t.ex Extreme, Kvasten, Vilda Musen.. As jobbigt! -.-
Jag hatar att ha glasögon på mig när det regnar -.-

Jag gillar inte att städa efter mina zebrafinkar som alltid skräpar ner mitt rum -.-
Jag älskar att leka med min lillebror xd
Min favorit mat är fläskfilé med potatis :D
Min favorit häst är Neff <3
Mina bästisar är Emma, Emilie & Mathilda :P


Friridning på finaste Neff <3

Jag och Emma åkte typ halv 3 till stallet. Jag, Emma, Emilie, Maja och en annan tjej skulle fririda. Jag skulle rida Neff, Emma Zombra, Emilie Lexus & Maja Kemir :) Jag gosade lite med Neff, sen klockan tio i 3 började jag borsta honom & kratsade hovarna. Jag gjorde en fläta i Neffs man, urgullig ^^ <3 Sen så sadlade jag och tränsade. Sen gick vi ner till volten. När jag spändee sadelhjorden gick han runt.. Så jag fick göra en volt så han kom på medellinjen, sen så stod han still :) & så hoppade jag upp! :D Vi började med att skritta sen tog vi lite trav. & sen så galopperade vi några gånger. Det var roligt!<3 Neff var jätteduktig! :D Det regnade så mina ridbyxor vart helt blöta x'd Jag och Emma stannade kvar till klockan 6. Vi hjälpte Ann att stänga stallet sen så fick vi skjuts hem från henne också :) Skit snällt ju ^^ När jag kom hem åt jag och satt framför datan sen så badade jag (: Ja, nu sitter jag här xd Ska typ läsa lite sen.. Det kommer ett till inlägg innan jag hoppar i sängen ;)

Godmorgon alla glada xd

Jag och Emma vaknade halv 10. Sen gick vi till datan. Emma spelar The Sims 3 och jag chattar med Emilie & bloggar :) Idag ska jag fririda :D Fett kul! Jag ska rida min finaste Neff <3 Men nu ska jag och Emma äta frulle ;)


Stallet hela dagen :)<3

Red Bandit på Blåkulla. Om man ville så fick man rida barbacka & det gjorde jag :) Vi lekte lekar det var roligt. Sen efter Blåkulla åkte vi till Skutan. Jag hjälpte till på ett barnkalas. Det var Zombra & Ronja med. & jag ledde Ronja. Det gick bra. Sen så fick jag & Emilie rida 30 min gratis :) Fett lyxx! Jag red Ronja & Emilie Zombra. Vi galopperade också, Ronja hade skön galopp! :D Fast Neffs är bäst såklart!<3 Sen så kom Maja från ponnyridningen som hon var med & hjälpte på. Hon stannade kvar till 6 typ. & jag fick skjuts hem. Stackars Flox som fortfarande är halt :( Han måste bli frisk! & Silja fast det går inte att göra någonting åt det eller det går säkert.. När jag kom hem åt jag middag sen så ringde bästis Emma till mig & frågade om jag kunde sova över hos henne ikväll & de ville jag såklart! Hon kom hem till mig & väntade tills jag hade ätit klart & packat sen var vi ute. Har bilder från när vi var vid ankdammen. Det fanns jättesöta ankungar dära :D Fottade dom också. Sen så köpte vi godis på Valla Livs. Sen gick vi hem till mig & hämtade mina saker. Nu sitter vi här, Emma spelar The Sims 3 & jag kollar på lite. Vi ska typ lägga oss snart tror jag.
Ha det bra men jag kommer ha det bäst hos bästis :D<3

Mot Blåkulla <3

Godmorgon, vaknade halv 9. Ganska sent! I vanliga fall brukar jag vakna halv 8 eller 8. Men idag så äre Blåkulla som gäller :) Det är sista gången :( Undra vem jag får rida.. Jo det får ni veta mera senare.. & sen efter Blåkulla ska jag & Emiie till Skutan & hjälpa till med barnkalas :P

Kisses!<3

Fett kul med Mathilda :D

Mathilda ringde mig & frågade om jag ville följa med till Joker & det ville jag såklart så jag frågade mamma & hon sa att det var okej :) Så vi möttes vid Handenterminalen. & tog tåget till Västerhaninge. Sen så åkte vi till Krigslida. & så cyklade vi dit Joker & Glimra står. Jag skulle få rida Glimra. Vi hämtade Joker & Glimra i hagen sen så borstade vi & kratsade hovarna. Sen sadlade vi & tränsade. Sen satt vi upp. & började rida till ridhuset. Glimra var snäll & skön. Sen när vi började trava höll hon på med huvudet.. Lite jobbigt.. Så jag & Mathilda bytte, så att jag fick rida Joker & Mathilda Glimra. Det var ingen på volten så vi red dära. Jag red Joker lite. & hans galopp var underbar :) Sen så galopperade Mathilda på Glimra & hon höll på med huvudet. Men sen bytte vi för att Mathilda ville rida Joker. Så då fick jag rida Glimra. Jag galopperade med henne i en volt, det gick fort & hon drog ner huvudet.. Jobbigt! Men vi red ut i skogen i stället & det gick bättre. Sen ville hon inte gå så då tog Mathilda en gren till mig & då gick det lättare. Sen kom det uppförsbackar som vi galopperade på det gick snabbt x'd Precis efter så skulle jag skritta så fick jag inte stopp på henne så hon fortsatte trava & sen rusade hon i galopp :O Läääskigt! Men det gick bra. Hon stannade efter en uppförsbacke. & sen kom Mathilda i galopp uppför backen.. Jag vart lite rädd. Sen var det en brant nerförsbacke & då ville jag inte ta Glimra för att hon var så het.. Så jag tog Joker istället.. Vi höll i dom när vi gick ner, vi satt inte på. Sen så fick Mathilda rida Glimra & jag Joker. Det gick bra! & sen vid halv 5 var vi framme till stallet & då hoppade vi av. Vi fixade hästarna & sen släppte vi ut dom i hagen. Sen så mockade vi. & sen så cyklade vi till Krigslida tågstation. Vi missade tåget som precis åkte.. -.- Men jag orkade verkligen inte springa. Det var så jobbigt att cykla. Så vi fick vänta 30 minuter tills nästa buss kom. Jag var faktist nöjd med att jag inte ramlade av när Glimra rusade.. osså är jag glad över att jag fick följa med :) Det var s ojigt :D Sen så kom tåget & vi åkte till Västerhaninge sen tåget till Handen. & vi gick in i Pressbyron & Mathilda köpte choklad :P Sen så tog hon bussen till Vendelsö & jag till Vikingaskolan från Handenterminalen.. Pallade inte gå, hade så ont i benen. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, & sen var middagen färdig :) Det blev fläskfile med ugnspotatis, min favorit :) Sen så kollade jag på teve. Nu sitter jag hära. Ska typ läsa ut en bok som jag lånade från biblioteket igår som heter Torsdagar med Sigge.. Asså jag älskar Sigge böcker ;) Aja, ska snart stänga av & lägga mej. Imorgon äre sista gången för Blåkullas termin. Undra vad vi får göra.. Hoppas barbacka på Chip :) Fast det kommer säkert inte bli så..
Godnatt alla söta! :)


Joker den till vänster & Glimra till höger :)
Så söta tycker jag :)<3

Friday :P

Vaknade vid 9. Sen så låg jag i sängen en stund. Sen så gick jag upp. Jag satte mig typ vid datan på en gång xd Aja, nu ska jag äta frulle också.. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Vi får väl se. Slapp eller kompis?


Saknar dig Chip :(


:D

Jaa 7 frågor! :D Va kul! <3 Flera vore ännu roligare <3


FRÅGESTUND!

JAG TÄNKTE BÖRJA MED EN FRÅGESTUND SÅ STÄLL MASSA MED FRÅGOR!! SÅ SVARAR JAG SENAST PÅ MÅNDAG. SÅ FRÅGA PÅ!

Bilder (:


Haha hoppsan :O

Fett fin bild ju :D

Va ska jag ha för rubrik?

Kommer inte på vad jag ska ha för rubrik.. Aja..

Har varit i centrum & köpt nya jeans :) Älskar dom! Det blev ingen Emma idag.. Istället slappade jag (a) Till lunch vart det lasange, gott (: Sen har jag bara suttit framför datan. Ska typ vara med Amanda snart :) Kulkul, sen ska typ Emilie sova över någon dag :) Jag har också hjälpt Emilie med hennes blogg. Den vart bra! www.typiskamig.blogg.se :)<3 Ska snart äta middag sen typ käka godiiis :D


Mina nya jeans :D <3

Torsdag :)

Vaknade typ halv 10. Sen låg jag i sängen en stund & lekte med mobilen. Sen gick jag upp och åt frulle, det vart en macka & drack jucie. Sen så badade jag :P Nu sitter jag hära, ska snart dra upp till centrum med mamma & lillebror. Sen så ''kanske'' jag ska vara med Emma.

Goodnight!

Ska typ leta efter en bok jag kan läsa. Är ganska trött. Goodnight! ;)

Grönan <3


Extreme :D Jag älskar den (a)

Kvasten :)

Pop-expressen :) Min favorit (a)

Vilda musen :)

Bilder :)<3


Världens finaste och bästa ponny Neff :D<3

Flox , bli frisk!<3

Zombra vackrast!<3

Flicka <3

Snart ska Jennie hem..

Vi har varit ute. & så har vi varit inne & spelat spel. Nu sitter vi hära då.. Vi kommer inte på vad vi ska göra. Hon ska typ hem snart. Så jag ska väl hitta på något. Bloggar senare, kanske lägger upp bilder ;)



Jag och Flox :)
Bli frisk!<3


Godmorgon :)

Emma sov inte hos mig, men Jennie gjorde det. Jag & Jennie vaknade typ halv 8. Vi låg en stund i sängen sen spelade vi ett spel :) & nu sitter vi framför datan. Vi ska typ gå ut snart :) Nu ska vi klä på oss!


Förlåt förlåt förlåt !

Jag har inte bloggat på fyra dagar, så jag måste passa på att skriva ;)

Lördag: Jag red Banit på Blåkulla, en fjording som jag aldrig ridit förut. Vi hade hoppning, det gick bra och det var roligt. Fast han drog ner huvet. & Emilie red Konsum. Sen fikade vi. Sen så åkte vi till Skutan. Rrired med Emilie och Emma 15.00-16.00. Jag red Neff :D , Emma red Zombra , Emilie red Polly. Det var så jävla många på volten -.- En som red Bamse galopperade varje långsida :S Fett irriterande!! Stina red Cactus och hon var duktitg :) och Emilie ramlade av polly :'( Stackars dej gumman!<3 Fast det gick bra, som tur! :) Sen så åkte vi hem.

Söndag: GRÖNAN FAN :D ROLIGAST! ÅKTE MED LOVEPRIT. SEN SÅ VAR JAG MED HENNE! VI ÅKTE EXTRIME, BLÄCKFISKEN, SLÄNGGUNGORNA, POP-EXPRESSEN, KVASTEN, VILDA MUSEN, FLYGANDE MATTAN, BLÅTÅGET, LUSTIGAHUSET. JAG ÄLSKAR EXTRIME OCH POP-EXPRESSEN :D SEN SÅ ÅT VI OCKSÅ. JAG ÅT HAMBURGARE MED POMMES FRITES OCH ÄPPELJUCIE :) JAG ÄLSKAR GRÖNAN :D <3 SEN SÅ FICK JAG ÅKA MED LOVEPRIT HEM OCKSÅ. VI ÅKTE MED DAJANA OCH EMEL OCKSÅ. VI KOM HEM VID HALV 1O. VI KOLLADE PÅ GRÖNANBILDER TYP FRÅN 2004,2005,2006,2007. FETT SMÅ JAG OCH JENNIE VAR 2004. SEN SÅ GICK JAG OCH LA MIG.

Måndag: Vanlig skoldag. Efter skolan var jag med Jennie (kusin) och hennes bästis Jennie. Vi spelade spel och var ute. Men juste min lillebor fyllde också 1 år :D <3 Stor grabb xd klockan 6 hade han kalas :) Han fick många presenter :D Sen så gick alla hem. och så sov jag ZZZZzzzzzzZZZZZZzzZZZzzzZz

Tisdag: SKOLAVSLUTNING :D Yeeeeeees! Vi var först i klassrummet. Pirjo pratade lite. Sen så öppnade hon presenter :) Hon vart glad över det vi köpte & vi köpte en blomma och choklad. Sen så gick vi till gropen. Där sjöng dom! Boring -.- Sen så käkade jag, mamma, pappa, farmor och jennie på donken. Gott :D Sen så kom Emma. Vi var i centrum ett tag sen så gick vi hem till Emma. Vi lekte häst :P Fett kul ju. Vi hade en hink av något slag och där i låg det vatten och några äppelbitar så jag och jennie skulle ta dom med bara munnen xd Det var kul :D Sen så var vi på en lekplats (: Aja nu är vi hemma. Vi sitter framför en varsin datan. Dom ska sova över :) Kuligt!

Jag ska försöka skriva, men jag kanske inte skvier varje dag, men det kommer! Det är ju fan sommarlov :D Då ska man slappa (a)

Bilder från 01/6 , igen ridning :D


Jag & Polly :)

Jag på Polly :)<3

Maja på Neff & jag på Polly :)<3

Ursh att få mjöl i ansiktet är najjjs! (not) xd

Silja & Cactus :)<3

Bilder från 31/5 , tävling :D


Mathilda & Zombra :)

Amanda & Flox :)

Jag & Flox <3 Det kanske ser ut som att jag är sur, men jag är inte det ;)<3
Bara glad :D

3:a :D<33333
- Flox, jag älskardig <3

Fredag - kort skoldag :D

Jag vaknade typ halv 8. Jag fick stressa.. Jag är så jävla trött på morgonen -.- Vi städade bänkarna & tog hem massa grejjer. Vi slutade efter lunchen, fast det var äcklig mat! -.- Nu är jag hemma, gör inte så mycket..

Kom nyss hem.

Var nyss ute med en kompis. Det regnade men skitsamma. Aja, nu gör jag läxan & chattar med några.. Ska väl snart lägga mej tror jag.

Torsdag - skolan & sen kompisar :/

Jag gick själv till skolan.. Jag hatar att gå själv -.- Men aja, vi hade sjöld. Jag gjorde klart min jordgubbe x'd & så skulle vi slipa våra bänkar.. Fan, va jobbigt :O Sen så var det rast & jag var bara inne i kapprummet. Det var kallt ute. Sen vid 10 var det lektion, jag var typ sur på Frida först men jag vet inte varför sen satte jag mig vid Emel för jag pallade inte sitta dära, så jag & Emel jobbade tillsammans i matten. (Hon är duktig på matte xd). Sen halv 12 hade vi rast & jag vart vän med Frida. Eller jag har alltid varit det men.. vi var iallafall inte sura på varandra. Så jag var med henne på rasten. Sen klockan 12 gick jag, Frida & Loveprit & åt. Det vart korv med potatis mos. Sen hade vi lektion. Jag & Frida hade kul, jag sa roliga saker & hon börjar skratta fett mycket x'd Sen så skrev jag också lite om Danmark, för man skulle skriva om ett land. Först gjorde jag framsidan sen skrev jag. Jag skrev av i en bok som handlar om massa länder. Frida frågade mig om jag ville vara med henne efter skolan & jag sa såklart ja för det ville jag :P Vi slutade 14.00. Vi gjorde sällskap med Emma. & hon frågade om vi alla tre kunde va, men jag var lite tveksam för dom kommer bråka. Det kände jag på mig, men jag sa ja ändå.. Så vi åkte hissen upp, jag följde med Emma upp till henne & Frida åkte upp till sig. Jag & Emma drack varm oboy, sen så satte vi oss framför datan. Sen så kom Frida ner. & då blev det tjaffs mellan dom.. Vi hade svårt att bestämma vad vi skulle göra, så dom tjaffsade mest.. & blabla.. Sen så hände massa andra saker aja.. När jag kom hem åt jag middag & nu sitter jag hära.. Ska snart göra läxan & sen typ lägga upp bilder från tävlingen & i måndags.. Bloggar senare! ;)

Två frågor!

1. Vad är bäst , sommaren, hösen, våren eller vintern?

2. Vad tycker du är godast chips eller ostbågar? xd


Mums godis <3333333


Onsdag,

Jag gick med Frida till Söderbymalm, vi skulle mötas dära 07.55 typ! Vi kollade runt lite dära på Söderbymalm. Jag fick typ en ny polare där xd Hon verkade snäll faktist! & hon ska börja i ridklass (: Sen så när man skulle gå tillbaka till sin skolan så regnade det -.- Ursh! Vi hade en vikarie som hette Peter. Till lunch vart det först fisk med potatis sen så chicken bits med potatis. Ganska gott! Sen så hade dom vattenkrig (alltså man fick det) men jag var inte med. & så var det brännboll typ klockan halv 12.30. & klockan13.00 fick man gå hem! :) När jag kom hem låg jag bara i soffan & vila, jag var så jäklans trött så jag somnade minst en timma x'd Vid typ 15.45 vaknade jag. Jag smaskade i mej lite glass, gott :) Ja, sen lagade jag middagen. Det blev köttfärssås med spagetti, det blev gott! :) Sen så åt vi kakor :) Ännu godare x'd & nu kom jag precis ifrån duschen, ska kanske kolla på film senare.


Neff sötaste <3

Ätit!

Jag har precis ätit klart. Det var gott! Sen åt jag ett ägg också. Asså, jag älskar ägg fett mycket x'd Kommer typ inte blogga mera ikväll, har bloggat väldigt mycket idag. Jag tycker att det räcker!

Varför kommenterar ingen?

Skriver jag dåligt?
Är det något fel på min blogg?
SNÄLLA KOMMENTERA!
DÅ BLIR JAG GLAD :)

Skit hungrig!

Ska passa Eric (min lillebror) för att mamma ska hämta pizza. Mums med pizza! Är fett sugen på det! xd

5 saker om mig!

Jag älskar bebismat xd
Blå & rosa är mina favoritfärger.
Jag har gått på fotboll.
Jag har snart gått 2 år i ridskola.
Jag tycker inte om sommaren ibland, när det är så varmt så man blir röd...






Tisdag - skolan.

Första lektionen kollade vi på en film som hette Narnia, den var fett braa :) Vi fick godis av vår svenska lärare & två pepparkakor var av Linus. På rasterna var jag med Frida. Sen till lunch vart det pannkakor & sylt & grädde, det var gott. Jag tog 3 portioner xd Sen så har vi inte gjort så mycket. Vi slutade klockan 14.00. Jag gick tillsammans med Frida. Sen åt jag mellis & nu sitter jag hära..

Måndag - igen ridning :D

Hann inte blogga igår så jag bloggar nu ;) Vi åkte runt halv 5. Man skulle få önska häst & Maja hade valt Neff, Frida Lexus, Ellinor Karna & Emelie Kemir så det fanns Chamir & Polly & Ronja kvar att välja. Först visste inte jag vet jag skulle välja men det vart Polly. Jag hade med mig min ryktväska så jag använde den :) Alla sakerna var rosa :) Älskar ryktväskan :D<3 Först skrittade vi & travade sen tog vi en galopp också :D Polly var duktig :D<3 Sen så var vi indelade i två lag. Vi skulle rida slalom runt sockerbitar. Det gick bra. Sen så skulle vi hoppa över ett litet hinder det gick fort som fan.. x'd Osså skulle vi nudda staketet. Men sen så skulle vi typ trava till kortsidan & nudda staketet med handen & sen galoppera, jag hann inte ens nudda med handen Polly bara vände huvet & satte fart i fullgalopp haha x'd Det gick också skit snabbt... Hon tvärstannade vid staketet sen & jag kom på halsen på henne xd TUR ATT JAG INTE RAMLADE AV (; Sen så skulle vi trava till kortsidan & sätta huvet i vatten, vi skulle bita på en sort choklad kaka xd Sen ner med huvet i mjölet & leta efter en socker bit. Man fick bara använda huvet & näsan & munnen! Men det gick :) Men man vart skit mjölig i ansiktet x'd HAHA, & så skulle vi trava tillbaka med hästarna fast vi skulle inte sitta på. Det vart grupp bild också xd Haha Maja såg roligast ut x'd Sen så skulle vi typ galoppera fast man skulle sitta på, asså till kortsidan. Så skulle man ha spöet på pannan & springa 5 varv, man vart yr efter så jag höll på att ramla hahahaha xd Sen så skulle man trava med  hästen tillbaka, fast inte på. Sen så skrittade vi av hästarna. Alexandra skulle rida Polly sen efter mig. Vi gick & visa Carro hur vi såg ut. Sen så tvättade vi bort mjölet. Det kom också i håret -.- Men det mesta gick bort :D Sen så fikade vi. Det var gott! Sen åkte vi hem & vi åt tårta för att jag kom 3:a på Flox i söndags, familjehelgen :D Sen så kollade vi på bilderna när jag red Polly. Pappa filmade till och med när Polly rusade i galopp xd Sen duschade jag & gnuggade shampot i håret & ansiktet.. :P Sen typ gick jag & borstade tänderna & la mej.
Hoppsan, vilket långt inlägg! xd Sorry.

Måndag - skolan & snart stallet :)<3

Gick själv till skolan. Det var ingen gympa, skit skönt! Gympa läraren var sjuk :D En lektion hade jag skit kul med Frida xd<3 Vi skrattade & allt :D Till lunch vart det äcklig mat! Tog iallafall en macka. Sen gick alla tjejer till skolsyster. Vi snackade lite.. Sen slutade vi vid 2. Gick tillsammans med Frida. Mamma, farmor & lillebror satt & sola pä gården, dom stat med en filt & då gick jag dit, satt där liten stund sen så gick jag & mamma, lillebror in. Jag åt mellis, sen så satte jag med vid datan. Ska snart åka till skutan, ska rida igen i Fridas grupp för jag kan inte vara med på söndag :( eftersom att vi ska till grönan med klassen då.. Men aja, måste typ sticka nu.. bloggar mera när jag kommer hem ;)


RSS 2.0