Bloggpause!

Blir lite jobbigt att blogga på 2 bloggar så tar en bloggpause på denna blogg , kommer blogga numera på www.fale.blogg.se ;) Så kolla där istället!


Godnatt!

Ska ducsha imorgon efter ridningen istället , det är ganska sent nu och jag ska upp tidigt imorgon så ska lägga mig tidigt. Imorgon ska jag rida på Blåkulla :D Men bloggar typ efter det , men godnatt!

Bilderna från idag + lite andra på mig.

Bilderna på mig (nya):

     

Bilder på mina nya kläder:

        
  
Bilder på dom nya hästarna (OCH DET ÄR MINA BILDER , TA INTE UTAN ATT FRÅGA !):

 

Har städat mitt rum today :)

Japp , jag har städat mitt rum today :) Ska bara lägga in lite kläder i skåpet så äre fint i mitt rum (a) Men pappa var och handlade idag så jag fick skit mycke grejjer :D Jag fick 2 ridbyxor (fast lite förstora så kommer väl kunna använda dom nästa år typ) ett klädesplagg som tillhör varandra det är ett par tunna mjukisbrallor , ett linne och en tjocktröja fast det är ridkläder , fast inte direkt brallorna men linnet och tjocktröjan för det man kan ju ha tjocktröjan över linnet (a) Fick också två mascara , en miniräknare (till skolan) , massa pennor och linjaler (till skolan) , och en cool turshpenna som är som en pizza (a) och ett hästspel :) Bilder kommer ! Måste bara låna pappas kamera att fota med ;) Men bilderna kommer i nästa inlägg isåfall , NI SKA BARA SE TURSHPENNA SOM SER UT SOM EN PIZZA :D Ascool! För jag har aldrig sett en sån förut :) Men lite senare ska jag också duscha ;)

Förlåt , jag ska skärpa mig!

Men igår var jag i skolan iallafall. Jag var med Emma i skolan :P Efter skolan var jag med Emma , Olivia , Linda , Jennifer och Sanna. Sen kom Jonna också. Sen vid 4 tiden mötte jag mamma vid pizzirian , vi käkade pizza till middag , och sen var jag bara hemma.

Idag var jag i skolan och jag var med Emma i skolan. Och Elin och Fanny :) Och Natalie :) Efter skolan gick jag hem & jobbade lite i matten. Och sen hämtade jag och mamma Eric på dagis (; Han sov så vi fick väcka honom x) Sen gick vi till Ica. Mamma skulle handla lite saker. Sen gick vi hem och nu sitter jag vid mammas data. Ska snart byta data till min data , har mina bilder där & så. Måste ju lägga in några ;) Så blire lite roligare kanske x) Men nu ska jag ta och blogga lite på min blogg också , men kommer blogga mera här idag ;)

Kommer nog inte orka sitta vid datan varje dag men isåfall får jag logga in och så bloggar jag lite och sen loggar ut , för jag blir också skit trött på kvällarna och är typ med kompisar på dagarna men inte idag ;) Men nu ska jag sluta snacka om det ;)



Förlåt!

Har inte orkat förlåt.

Igår va jag i skolan. Då var jag med Emma i skolan :) Och sen efter skolan var jag med Emma , Olivia , Amanda och Fanny i centrum :) Sen åkte vi hem till Emma och var där en stund. Sen gick jag hem och åt middag. Sen typ satte jag mig vid datan eller något , men sen somnade jag.

I morse gick jag med Frida till skolan sen mötte vi Emma på skolgården , jag var med Emma , Olivia och Amanda och Fanny i skolan :) Det var roligt ! Sen efter skolan var jag med Emma , Olivia och Amanda :) Vi var hos Olivia :) Det var kul ! Vid 4 typ åkte jag bussen hem. Jag åt korv till middag , sen käkade jag kladdkaka , godis och glass x) Sen badade jag och sen borstade jag tänderna skit noga typ 5-10 minuter x) Nusitter jag vid mammas data ;) Ska snart lägga mig.

Godnatt!

Trött.

 ORKAR INTE SKRIVA IDAG , SKRIVER IMORGON.

Skuuutan idag! :D

Japp , kom till Skutan iallafall. Innan så hade pappa och jag möte i skolan. Vi snackade om lite saker. Men ja , jag kollade sen på när Majas grupp red. Och så fotade jag , sen kollade & fotade jag när Amandas grupp red :) Maja hade Mulle , Frida Polly , Amanda Cactus & Linda Milla. Ja det fanns ju fler som red men orkar inte skriva alla. Sen vid 7 kom det 2 nya hästar , skitsöta! :D En som var som Ronjas höjd och var svart och hade en vit bläs och den andra hästen såg precis ut som Flox :O Aslik! Men iallafall , sen så åkte vi hem & då satte jag mig vid datan x) Imorgon kommer det bilder ! Nu är jag ganska trött , så jag ska snart sova. Godnatt !

<3

En äkta vän sviker aldrig

Den tror på dej ,

Hon/Han lämnar inte,

sviker inte, hon/han

älskar dej för den du är...

EMMA S ÄLSKAR DEJ <333

MATHILDA S SYSTER <333

MAJA L ÄLSKAR DEJ <333

tillsammans är vi starka vi sviker aldrig

LEMM= BÄSTAVÄNNER


Är hos Emma :)

Just nu sitter jag hos Emma , vi sitter vid en varsin data (: Det gick bra i skooolan :) Och det var faktist ganska kul ! :) Sen lite senare ska jag och pappa på möte i skolan. Sen ska vi till bästa Skutan :D Det kommer 2 nya hästar idag :D Ska fota dom ;) Och sen ska jag kolla när Amanda rider. Men vi får se ifall jag ska dit , hoppas det :D Bloggar mer ikväll ;)

Idag börjar skolan..

Japp , idag börjar skolan dårå .. Ska väl bli lite kul. Typ om en halv timme ska Emma komma till mig , hon och jag ska gå tillsammans till skolan , va i skolan och va efter. Kulkul ! Kommer typ blogga på kvällen eller något ;)


Jag och Mulle igår (:

Nyduschad.

Har precis duschat. Skönt. Men är skit trött nu, så ska lägga mig. Godnatt ! Skriver på fale.blogg.se imorgon ;)


Dålig updatering jag vet , men har inte haft tid.

Men i lördags så red jag på Blåkulla. Då fick jag Trixa :D Vi tränade på galoppfattningar och lite annat. Vi galopperade i volt , Trixa hade skit skön galopp (a) Sen efter vi hade varit på Blåkulla åkte pappa och jag hem. Jag duschade sen åkte vi till Skutan. Jag hjälpte lite till på barnkalas ;) Sen vid halv 2 kom Fanny , Sanna och Jonna in i stallet , vi åkte sen till Fannys landställe som ligger i Johanneshov typ. Fanny hade fest och det var övernattning. När vi kom till hennes land så åt vi lunch och sen lekte vi lekar. Tillexempel som , när vi skulle ta en ål och slänga den i en bunke eller något sånt. Det var äckligt. Men jag tog upp den på en gång och så bah slängde jag den i bunken eller vad det nu var för nått. Sen har vi åkt båt och Sanna , Fanny och Jonna badade i havet men inte jag för jag hade ingen behå (stavning?) eller topp. Men sen lekte vi en lek med ägg man ska ha en sked och så ska ägget ligga på skeden och så skulle man runda en pinne typ och sen gå tillbaka och så skulle man byta till den andra. Vi var i två lag ;) Sen kastade vi ägg på varandra x) Det gjorde as ont ! Fast vi hade säckar på oss x) Sen lekte vi säckleken eller vad den heter men vi skulle iallafall hoppa med en säck och runda en pinne sen komma tillbaka sen ge säcken  till den andra i laget och då skulle den runda pinnen och sen komma tillbaka och den som kommer först vinner. Det var svårt. Och det med äggen också x) Sen lekte vi körragömma (stavning?) Fanns skit bra gömställen x) Och sen har vi badat i poolen också. Men till middag åt vi något kött och någon potatis , som jag aldrig ätit förut. Sen badade vi i poolen igen :D Och sen låg vi och myste i det huset i skulle sova i. Sen vid 1-2 somnade vi. Nästa morgon åt vi frukost ganska sent sen åkte vi med båten. Då badade vi fyra i havet , det var kul ! :D Sen åkte vi snabbt också med båten :D Men sen åkte vi hem för att jag och Sanna skulle rida. Jag red Mulle idag då. Det gick faktist bättre än vad jag trodde :O Han stannade några gånger så jag fick piska till honom , sen drog han ner huvet i galoppen men annars gick det bra och jag kunde faktist sitta ner i Mulles galopp , iallafall på filmen pappa hade filmat. Men sen åkte vi hem. Och vi kollade på bilderna&filmerna från idag. Sen satte jag mig vid datan. Ja nu sitter jag här. Men nu väntar duschen på mig så jag ska hoppa in i duschen nu ;) Skriver mer sen ;)

Goodnight.

Nu så , ska jag kolla på tv ;) Ska upp tidigt imorgon för jag ska rida på Blåkulla :) Hoppas på att jag får Trixa :D Vi ska typ träna galoppfattningar , men kommer inte kunna bloggar något i helgen tror ja. Kanske på söndag kväll ;) Men nu ska jag sova godnatt gullungar ;)

På måndag börjar skolan.

Ska ändå bli ganska kul att börja i skolan. Få träffa kompisarna och så. Men det är ju ny skola också så det blir lite spännande :D Jag ska gå tillsammans med Emma första dagen (: Vi ska typ va då också :D Men nu ska jag kolla på tv ;)

Neff är allt.<3

Jag älskar Neff så otroligt mycket. Han betyder fan allt. Skulle inte klara mig utan honom. Varje gång jag kommer till stallet blir jag glad så fort jag ser älsklingen. Fan vad jag blir lycklig ! Jag får nästan tårar i ögonen ibland. Jag ÄLSKAR verkligen honom mer än allt annat ! Han kommer på första plats. Jag skulle kunna göra vad som helst för att träffa sötponnyn. Varje gång jag rider Neff så blir jag så glad , jag tänker såhär: Nu sitter jag verkligen på världens finaste , sötaste , bästaste ponnyn ! Vi klarar nästan allt tillsammans. Jag har ridit barbacka och hoppat , och sen har jag badat med Neff. Så underbart , vi har klarat av diken tillsammans. Fan vad jag saknar dig när jag inte ser dig. Jag önska att du var min ponny. Fast om jag köpte dig skulle jag bli förstor så snabbt :( Och jag kommer bli så ledsen när jag väger över 50 kg , då kommer jag inte kunna rida dig längre .. Fast nu väger jag 34 :D Så jag kan rida dig , jag hoppas att jag kan rida dig i ett par år till ! Jag vill tävla och så. Du är så jäkla vacker. Jag vill vara med dig varje dag , i hagen till och med. Och på natten. Jag trivs när jag är i din närhet för du gör mig lycklig , du gör mitt hjärta så att jag mår bättre. DU ÄR FAN BÄST ! OCH DU ÄR MITT ALLT. JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR DIIIIIG MEEEEEST ÄÄÄÄÄLSKLING <33333333333333333333333


SÅ UNDERBART ! :)<3333333333333333

Bästisar <3





JAG ÄLSKAR ER AMANDA , FANNY , ERICA , MATHILDA , MAJA & EMILIE <3 SKULLE INTE KLARA MIG UTAN ER , LÄMNA MIG ALDRIG ! <3

Emma saknas :( Men får ju inte lägga ut bild på henne...


HAHAHA x)

Kolla designen , va rolig x) HAHAHAHAH ! Ska ha den sålänge tills Amanda blir klar med den hon ska göra till mig.

Men nu har Emilie kommit , så vi ska väl hitta på något. Bloggar mer sen ;)


Snart kommer Emilie hit.

Snart kommer Emilie hit. Hon sitter typ på bussen nu tror jag. Nu fixar jag lite bilder x) Lägger upp bilderna sen ;) Bloggar mer sen ;)

Förlåtförlåt !

Jag har inte orkat blogga men har haft annat för mig också.
Men igår (onsdag) var jag på Erics dagis :D Fett kul ju ! Haha x) Sen vid typ halv 1 kom Emilie från bussen och då mötte jag henne. Sen var vi på Erics dagis en stund. Sen gick vi hem. Och vi spelade Buzz en stund sen satte vi oss vid datan och sen kollade vi på Hot Shick (stavning?). Den är bra ;) Men Emilie åkter hem vid 6 typ. Hon han inte se klart på filmen heller :/ Men sen så åt vi middag , vi åt köttfärssås med pasta asgott ! :) Vi åt sån där färdig köttfärssås , det är i en burk ;) Men va intressant det va då !? Haha x)

Men idag vaknade jag typ 8 eller något. Sedan kollade jag på tv och sen satte jag mig här. Snart sk jag väl äta lite frukost också ;) Bloggar mer senare.


Jag saknar dig älskling <33

Är hos Emma sötnos <3

Kom till Emma för en stund sen. Vi har inte gjort så mycket. Ja iallafall , nu sitter vi vid en varsin data. Nu ska vi typ göra någonting annat ;)


Bilder !

Ridning , bilder är från detta år ;)
           
Nu fick ni lite bilder ;)
Men nu äter jag lunch sen drar jag till Emma ;)


Header kommer snart.

Jag bad Katten Jansson att fixa min header , och den blir väl klar snart .. Eller jag vet inte men ska skicka bilder till henne sen när hon är inne och sen så får hon fixa den ;) Om ni undrar vem Katten Jansson är så äre Amanda (: Hihi <3 Men iallafall header kommer snart ;)


Drar snart till Emma (:

Vaknade vid havl 10 tiden. Sen kollade jag på tv och åt frukost. Nu sitter jag här , ska snart till Emma :) Ska först äta lunch & sen lägga in lite bilder på datan bara ;) Men kanske bloggar hos Emma , ifall vi sitter vid datan x)

 
Jag och Emma <3
Gamla bilder (;

Rubrik ?

Jag vaknade vid 9. Jag har typ snackat med Erica halva dagen nu. Vi snackade via msn , så man kan prata med varandra ;) Hahha :) Men till lunch åt jag Jägarbiff , snabbmat som man värmer ;) Har bara suttit vid datan hela dagen. Funderar på att göra något annat x) Typ kolla på film , duscha , städa , leka med min lillebror. Ja det är väl något av dom sakerna jag kommer göra ;) För jag vill inte heller sitta vid datan hela dagen. Men senare ska jag till Skutan med Erica :) Amanda ska dit också :) Och typ Emma. Men bloggar väl när jag kommer hem sen ;)


Ska fixa ny header.

Ska nog fixa ny header ;) Men kommer ha rosa bakrund och så , men ska bara fixa ny header. Vi får väl se om det blir fint x)

Jag saknar bästavän :(

Jag saknar Erica , har inte träffat henne på en vecka typ .. Saknar henne skitmycket ! Vi måste va någon dag gumman <3


Erica <3 Louise

Skuuuuutan :D

Var på Skutan iallafall :D Åkte med Sanna , Fanny och Jonna. Jag fotade hästarna lite. Träffade Jennifer , Johanna , Cornelia :D Jag fotade när Majas grupp red ;) Sen kom Amanda och då var Fanny med :) Sen gick vi till bussen och sen på vägen till bussstationen kom bussen och vi hann inte med den :/ Så Sannas mamma hämtade oss (: När jag kom hem åt jag middag. Det blev köttfärssås med spagetti. Nu sitter jag här och kollar på tv (:


Jag barbacka på älsklingen <3 (ridlägret)

Måndag (:

Jag vaknade typ halv 9 , sen låg jag i sängen en stund. Sen skulle pappa med lillebror till dagis. Dom skulle typ vara där i en timma sen kommer dom tillbaka och dom borde komma snart. Men nu sitter jag vid datan och chattar med några och kollar på tv ;) Kanske inte ska till Skutan idag :( Linnèa är sjuk och jag vill inte åka själv .. Aja vi får se hur det blir.

Gårdagen ^^ (söndag)

Kom till Skutan vid 10. Sen hjälpte jag Eveyln för hon red Ronja. Hon galopperade också , det gick jättebra ;) Sen red jag upp på Neff , det gick skitbra :D Hoppade 70-75 med älsklingen <3 Skitkul ! Och jag klarade av att rida upp också :) Maritha sa att jag passade Neff (a) Heh (: Jag vart skit lycklig över mig + gullponnyn :D Men sen så åkte jag hem och då satte jag mig framför datan. Och satt vid datan hela kvällen typ. Och sen gick jag in i mitt rum och kollade på tv sen somnade jag ;) Bilder från igår :)


Sötaste ponnyn såklart :D<3 (ridlägret)

Jag sitter på världens finaste häst :D<3 (ridlägret)

Så såg jag ut x) (asså jag försöker hoppa upp på Neff) (ridlägret)

Där sitter jag på marken efter att ramlat av Neff x) HAHA. Skit svårt att hålla sig kvar :P (ridlägret)

Galopp , den gången gick det bra :D

Älskar dig mest <33

Jag och Trixa :) (på blåkulla i lördags)

Jag och Trixa <3 (på blåkulla i lördags)

Trixa <3 cool bild tycker jag (: (på blåkulla i lördags)

Sirre <3 Han har fång :'(

Zombra söt :) (i söndags)

Cactus vacker :) (i söndags)

Neff älskling :) (uppridningen i söndags)

Över hindret :D (uppridningen i söndags)

Älsklingen Neff rullar sig :)<3333 (i söndags) TA INTE ! ;)

Har videor från uppridningen också , när jag hoppar 70-75 cm , men dom kan man ju inte ladda upp :(


bajs blogg -.-


asså jag bloggar imorgon istället om när idag. jag pallar inte skriva ! för jag skrev först sen så sparade jag och sen loggade ut och sen in igen och då fanns inget inlägg -.- och jag orkar inte skriva om så jag gör det imorgon. men godnatt !

Juste

Jag har gjort en ny header. Bytte bara bild. Men ska väl fixa någon bättre header någon annan gång. Men nu får det vara så. Jag gillar bilden också så .. Men nu ska jag äta frukost och sen åka !

Godmorgon

Vaknade typ nyss och om en halvtimma ska jag till Skutan. Jag är så jävla trött. Jag ska hjälpa min pappas brorsas tjejs barn som heter Evelyn , hon ska rida och då ska jag hjälpa till :) Kulkul , men är så trött -.- Ja sen efter hon ridit så ska jag rida upp på Neff älsklingen. Jag är ganska nervös .. Men kommer väl vara på Skutan till 1 eller något. Men bloggar när jag kommer hem ;)

Mer bilder från ridlägret :)

Kommer lite mer bilder från ridlägret :)
OCH DET ÄR MINA BILDER !

Neff älskling <3

Älskar dig mest <3

Ronjaa (:

Köttbullar med makaroner :)

Amanda och Maja <3

Älskar er <3

Ungspannkaka (:

Puss på älsklingen :)

Jag och Jennifer <3

Obóy (:

Korv med pommes frites :)

Neff älskling <3


Stalldag.

Idag red jag Trixa en ny häst på Blåkulla. Vi red först ut sen red vi i ridhuset och då travade vi lite. Men inte galopp :/ Trixa har blivit min andra favorit efter Sirre. Och Sirre har fång :'( BAAAAAJS .. Stackarn ! Sen åkte vi hem för jag skulle byta ridkläder för vi skulle åka till Skutan för pappa skulle på möte. Sen åkte vi till Skutan och jag hjälpte till. Sen skulle Michelle rida Polly då fick jag tästa galoppera på henne , gick ganska bra x) Sen åkte vi hem. Pappa och jag hämtade pizza på vägen hem. Så vi åt pizza till middag. Sen har jag fixat bilder. Bilder kommer nu ;) Och det är MINA bilder !


 


Jag och Trixa :)


Meja <3

Rekyl (:

Polly <3

Neff <3

Jag badar med Neff på ridlägret :D


trötter

nej nu ska jag snart stänga av datan , men först ska jag fixa lite saker. imorgon ska jag rida på blåkulla :)
godnatt !


Bilder jag fick av Bea :)

Fick lite bilder från Bea :)
Här kommer dom.



















Det var lite bilder från ridlägret :D


Ridläger 09 BÄSTA med Neff ! :D (långt inlägg)

Måndag: Vi hade en lärare som heter Inger (från måndag till onsdag). Dom som var med på ridlägret heter Mathilda , Maja , Amanda , Jennifer , Linnéa , Julia , Jenny , Cornelia och Johanna och så jag x) Stina var med och hjälpte till (från måndag till onsdag). När jag kom dit , träffades alla utanför värme stugan. Vi valde hästar och jag fick älsklingen Neff :) Vad glad jag blev ! Maja fick Flox , Mathilda Zombra , Amanda Polly , Jennifer Lexus , Linnéa Ronja , Johanna Cactus , Cornelia Kemir , Julia Milla , Jenny Karna och så jag Neff :) Vi red typ på en gång. Vi hämtade in hästarna och borstade och kratsade hovarna och sadlade och tränsade , sen red vi på volten. Det gick bra ! Neff bockade en gång x) Neff var underbar. Sen åt vi lunch. Det blev köttbullar med makaroner gott :) Sen fick vi läsa ett papper. Det stod om hästens sjukdomar och annat. Sen var det ridning vid 3 tiden typ och då red vi ut i skogen. Jag red med Linnéa. Vi skulle leta efter frågor att svara på och sen titta efter röda presentsnören för vi skulle gå efter röda presentsnören. Vi träffade Stina i skogen också. Sen red vi på volten och red kadrilj. Jag red med Maja. Vi red bredvid varandra. Vi travade också. Sen efter ridningen gick vi upp till huset där vi skulle sova. Sen fottade jag , Jennifer och Linnéa hästarna. Sen åt vi ungspannkaka. Sen red vi voltige med Karna , det var kul & läskigt ! Efter det lekte vi : gillar du dina grannar ? Sedan borstade vi tänderna. Och la oss. Jag gick ut utanför huset och kissa vid ett tiden och Mathilda följde med mig ut. Sen somnade jag.

Tisdag: Vi vaknade 8 eller nått. Sen åt vi frukost. Sen red vi ut. Vi hoppade över diken , travade på ängen. Sen åt vi lunch , korv med pommes frites. Sen efter lunchen red vi på volten , vi red markarbete. Vi travade och galopperade över cavaletti och små hinder. Sen satte vi oss i stugan. Sen åt vi middag , det blev kyckling och ris. Sen lekte vi en lek. Det var mörkt och vi var i två lag och ena laget skulle gömma en sak i mörkret och sen gömma sig. Det andra laget skulle leta efter dom (människorna) och ge letråd , sen skulle det leta efter saken. Det var kul och läskigt. Sen la vi oss. Vid 12 gick jag ut och kissa själv LÄSKIGT !!!!

Onsdag: Vi vaknade vid 8 ungefär. Sen red vi. Vi hade hoppning , skit kul med Neff :D Han var bääst ! Sen käkade vi lunch och det blev korvstroganoff. Sen red vi barbacka. Det var Bamse , Karna , Zombra , Flox och Lexus. Det var 2 som skulle dela på en av dom 5 hästarna. Vi skulle gå en bana utan att se och den andra skulle förklara hur man skulle gå. Det gick inge bra för mig. Jag och Cornelia red Bamse. Sen galopperade vi , jag galopperade med Bamse , han hade skön galopp. Sen efter åkte Inger hem. Det var en mamma som skulle sova med oss. För vi inte får sova själva. Sen satte vi oss i stugan. Och sen åt vi middag , det blev köttfärssås med pasta. Sen var jag lite med Linnéa. Vi tog bort spindelnät i alla spiltor och boxar. Sen satte vi oss i stugan. Och sen kollade vi på film :) Och sen somnade vi.

Torsdag: Vi vaknade vid 8. Carro kom också. Sen åt vi frukost. Sen tog vi hand om hästarna. Vi red sen ut tll en sjö som vi skulle bada med hästarna i. Jag red Neff barbacka och så badade han och jag :D Det var skit kul ! Neff var skit skön att sitta på barbacka. Sen så red vi tillbakaoch då fixade vi hästarna och sen åt vi lunch. Sengick jag och Jennifer till stugan och käkade godis. Sen åt vi middag , det blev tacos. Sen kollade vi film men jag somnade på Majas madrass. Sen väckte någon mig , vet inte vem men sen borstade vi tänderna. Sen gick vi och la oss och jag somnade typ på en gång.

Fredag (idag): Vi vaknade vid 8. Sen åt vi frukost. Sen packade vi ihop alla våra saker som vi hade i stugan och så sopade vi golvet. Sen ryktade vi hästarna och tog tempen. Sen kom pappa. Sen tränsade jag Neff för jag skulle rida barbacka. Först värmde vi upp hästarna. Sen lekte vi lekar. I skritten och traven gick det bra. Sen när vi skulle galoppera så galopperade han fort och höll på med huvudet. Lexus var nära på att sparka Neff , för jag kom för nära Lexus. Sen så lekte vi lekar. Då gick det bra ! Vi hoppade över ett litet hinder. Då i galoppen gick det bra. Sen så ramlade jag av en gång också , det var skit svårt att hålla sig kvar för han drog huvudet ut till staketet för jag galopperade imitten av volten och då trillade jag av. Och så var det för att han rusade också. Men det gjorde inte ont. Men annars gick det bra när jag galopperade på spåret :) Sen vi tävlade ju , för vi lekte lekar. Och det blev oavgjort. Vi alla gjorde ett ärevarv också i galopp och då höll jag på att ramla av men det gjorde jag inte :) För jag galopperade inte riktigt på spåret. Sen skrittade vi runt jordhögarna.Sen ryktade vi hästarna och släppte ut hästarna i hagen. Sen fixade vi volten. Sen åt vi lunch , det blev hamburgare. Till efterrätt åt vi glass :) Sen tog vi ett grupp fotto x) Ja sen åkte jag hem. När jag kom hem duschade jag. Sen kollade jag på bilderna från idag. Och sen åt jag middag och det blev biffar med potatis och bearnesås och grönsaker. Nu sitter jag här då , skit trött. Jag ska snart lägga in bilder. Och sen får jag bilder av Bea också :) Bilder kommer i nästa inlägg ;)

Ridläger från måndag till fredag.

Nu äre såhär att jag ska på ridläger från måndag till fredag v.33. Hoppas jag får Neff .. Men kommer inte kunna vara inne på datan. Men ni får veta vem jag red och så på fredag eller lördag. Jag och mina kompisar kommer ha kul :) Bara jag får en bra häst. Hejdåå ! <3


Kisses.


Nu ska jag hoppa in i duschen.

Min kusin kom för en stund sen. Men jag har bara suttit framför datan hela tiden och hon har haft det tråkigt , men nu ska vi göra andra saker så hon inte tråkar ut sig. Men ska duscha nu ;) Bloggar mera sen ;) Kanske kommer lite bilder också (:

Bilder från friridningen.













Så det var lite bilder från friridningen , men inte alla. Men bilderna vart skitfina :)


 


Svar på era frågor ;)

Postat av: Oktoberbarn'

Skulle du acceptera mig om jag var ett cp? Svar: Ja men såklart !
Skulle du kuna byta ut mig mot någon annan? Svar: Nej !
Ser jag lite beng ut? Svar: Nej !
Är det kul att vara med mig? Svar: Japp , alltid !
Har du varit med den där killen du gilla? Svar: Neje ..
Hur många bästisar har du? Svar: 6 stycken.
vad vill du bli när du bli stor? Svar: Ridlärare typ.
Vad skulle du vilja ha för djur i framtiden? Svar: Häst/hästar.
skulle du lämna mig inför en annan?  Svar: Men nej !
Skulle du kuna vara med mig i en vecka? Svar: Jarå ;) Ifall man får för föräldrarna xD
japp nu vet jag inga mer frågor eller jag kommer inte på. xD
Puss'

Postat av: Pruutt Linda '

Vilka är dina bästisar :) ? <3 Svar: Mathilda , Erica , Emma , Amanda , Maja och Emilie.


Postat av: Emilie

är jag din bästis ? Svar: Mm.


Postat av: Emma

E LEMM Din största bästis ? :) Svar: Jupps ;)


Postat av: Sonja

va e din favoritfärg ? Svar: Ljusblå (:


Postat av: Sandra

Vem e din bästis ? Svar: 6 stycken , om du läser längre upp så har du svaret ;)


Postat av: Ella

Va e ditt andranamn ? Svar: Anette..


Postat av: Berta

Va e ditt favoritdjur utan häst? Svar: Vet inte.

TACK FÖR ALLA FRÅGOR :D


Nu är jag hemma.

Kom hem för en stund sen. Har packat lite inför ridlägret. Snart ska jag också äta lunch eller typ middag. Men svar på era frågor från frågestunden ska jag svara på i nästa inlägg.

God eftermiddag.

Haha rolig rubrik xD Men jag och Emma vaknade ungefär halv 11. Sen gick vi med hennes mamma till en affär. Vi skulle köpa bröd och lite annat. Sen har vi varit och köpt ett spel som heter något jag inte kommer ihåg .. Men det var kul iallafall. Ja nu käkar hon lunch , jag är inte hungrig så jag ska käka hemma. Ska snart hem för jag ska packa inför ridlägret. För imorgon ska jag på ridläger på världens bästa ställe :D Jippi ! Menar inget illa nu Amanda , men jag hoppas att jag får Neff .. Men vi får se. Bloggar mer ikväll och typ när jag har kommit hem ;)
Svarar på frågestunden som inte syns sen när jag kommer hem , men 10 frågor fick jag iallafall :)

Hos Emma :D

Är hos Emma nu :D Och bilder hann jag heller inte ladda upp. Så gör det när jag kommer hem imorgon typ. Men skriver inlägg senare ;)


Hände något konstigt :O

Asså det där inlägget som heter Godmorgon som rubrik ska vara före det dära Dålig updatering :O Konstigt konstigt , men aja .. Det får vara .. Bara satt ni vet så hände det något fel x) Och det var det.

Godmorgon

Vi vaknade ungefär kvart över 9. Amanda gick upp och satte sig vid datan. Jag , Erica och Alexandra låg kvar i sängen en stund sen gick vi upp. Erica , Amanda och Alexandra satt framför datan hela tiden så jag försökte lära mig att åka Ripstik. Men det gick inte så bra , sen hoppade jag studsmatta också ;)

Dålig updaterning.

Har inte pallat blogga sry ..
Men vi hade kul när jag var med Amanda , Erica och Alexandra på torsdag&fredag. Jag , Erica och Alexandra sov över hos henne som ni kanske har läst på något annat inlägg. Men på fredagen badade vi :D Kulkul. Vi fotade också. Sen igår (fredagen) sov Erica över hos mig till idag (lördagen). Det var också kul :D
Idag frired vi. Erica Polly och jag Neff :D Vi red i skogen :D Travade och galopperade också , underbart ! :D Fick Neff på tygeln i traven <3 Han var verkligen underbar. Juste träffade Jennifer och Linnéa idag :) Och en som heter typ Johanna typ ja. Dom ska på ridlägret :) Och jag ska också rida upp på söndag nästa vecka , på Neff älsklingen :D Hoppas jag klarar det , men det tror jag , eftersom att det är Neff lixom (; Men man vet aldrig (a) LÄNGTAR TILLS RIDLÄGRET SOM FAN ! Men idag ska jag sova över hos Emma (: Ska bli kul :D Hon kommer snart till mig , jag ska bara duscha och få bilderna från idag från Erica , kanske lägger upp bilder ;) Eller kanske när jag kommer hem men vet inte. Men ska blogga på fale.blogg.se nu ;)
Kanske bloggar ikväll eller nått (a)

Är hos Amanda :D

Jag och Alexandra kom till Amanda vid 4 och Erica kom vid 5 typ. Erica och Alexandra har badat och då fotade jag och Amanda (: Sen så har vi sjungit singstar :P Sen har vi hoppat studsmatta också. Sen till middag åt vi pizza ;) Nu är klockan 10 :P Vet inte hur länge vi är uppe men ifall säger godnatt ifall jag inte lägger in ett inlägg ikväll ! Men tror inte det.

Godnatt !

Ska till bussen snart.

Ska till bussen om en kvart så ska stänga av datan & så. Bloggar typ mera hos Amanda :)

Ny duschad.

Jag vaknade typ kvart i 10. Jag satte mig direkt vid datan för Amanda och Erica skulle vara inne då. Sen loggade Alexandra in också :) Vi pratade om hur vi skulle komma till Amanda. Men jag åker till Sågen och möter Alexandra där och så ska vi åka till Amanda för hennes mamma skjutsar oss. Erica åker väl tåg & buss. Men sen packade jag och har precis duschat. Snart ska jag väl äta lunch sen åka till Sågen och träffa Alexandra. Bloggar typ innan jag åker och när jag är hos Amanda typ ^^ Vi kommer få skitkul ! :D
Bloggar mer sen ;)

Godnatt ;)

Ska lägga mig snart , ska kolla på tv & så ;)

Godnatt !
Skriver mer imorgon ;)

Suttit vid mammas data en stund nu.

Nu tänkte jag byta data till min data. Har suttit vid mammas data en stund nu. Bilder kommer typ i nästa inlägg typ ;) Har inga roliga bilder på det här datan ;) MEN GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN BARA ! FINNS LÄNGRE NER !

2 frågor :D

Nu har jag fått två frågor på min frågestund , kom igen nu ! Lite fler kan jag väl få ? Men ska väl inte tjata ! Men dåliga har ni varit på att ställt en liten liten fråga ? ;) Men aja , för väl hoppas på fler frågor. Jag vet inte när jag svarar på frågestunden men det blir inte idag iallafall. Eftersom att jag bara fått två frågor lixom .. Men får hoppas på att jag får fler !

Hemma ;)

Kom hem för en stund sen , har varit och lämnat böcker och mamma köpte en bussremsa till mig för jag ska till Amanda imorgon och det är bestämt nu :D Vi ska vara hos hennes pappa så vi får studsmattan där också :D Om vi skulle varit hos hennes mamma skulle vi inte fått hoppa för hon har ingen studsmatta där .. :( Men iallafall nu är det bestämt att jag , Erica och Alexandra ska sova över hos Amanda ! :D Lääängtar ! Jag och mamma kanske hade tänkt oss att åka till mormor i helgen men det blir inte av .. :( Eller jag hade velat åka dit .. Men , bloggar mer ikväll , ska typ kolla på tv eller något.

Precis käkat lunch.

Pappa och min farbror åkte en snabbis till Coop Forum och sen köpte dom donken mat. Medans passade jag min lillebror. Jag gav han burkmat och banan xp Sen åt jag lunch. Göööött ! Nu lyssnar jag på musik och chattar. Sen senare ska jag möta mamma för jag ska lämna låne böcker sen ska mamma köpa en bussremsa för jag ska typ till Amanda imorgon. Förhoppningsvis ;) Erica , Alexandra och jag ska typ sova över hos henne :D Hoppas det blir av. Men bloggar mer sen ;)


Ny målat badrum ;)

Nu har min farbror målat klart ;) Det vart bra ! Sen är det bara att ta bort mögglet , det skadar inte ;) För då skulle jag vara sjuk men det är jag inte ;) Så var inte rädda för det bara ! Det är helt vitt i badrummet nu :D Skit fint ! Sen är det bara att damsuga badrummet också på golvet , det gör väl pappa sen ;)

Men asså shit , ridlägret är snart ! Fan vad pirrit , hoppas att jag får Neff. Inte illa ment Amanda ! Det är bara det att jag vill ha honom. Vi får väl se vem som får honom ;) Ifall det är någon mer som vill ha honom , men hoppas inte det. Vi har ju lovat att inte bli sura , men jag kommer bara bli lite besviken .. Men så äre , den som får honom , får honom ..

Men aja , nu ska jag inte snacka om det.

Juste ni har varit dåliga på kommentarer , fått en fråga på frågestunden !? Det gör väl inget ifall ni inte vill men det skulle vara kul , jag tänker inte svara idag på frågestunden iallafall , jag vill helst ha fler frågor. Men om jag inte får några frågor får jag väl svara på den frågan jag fått ;) Tack för frågorna Erica iallafall :)<3


goooodmorgoon !

Vaknade ungefär halv 9. Sen klädde jag på mig kläder och så. Sen kom min farbror , han ska måla vårat badrum (han gör det nu) Men åt nyss frulle. Idag ska jag typ slappa , har ingen att vara med typ .. Men aja , bloggar väl senare ;)

Kolla på Min , Fannys , Amandas och Ericas blogg
Klicka bara på länken ;)

Godnatt

Ja nu tänkte jag stänga av datan och kolla på tv typ. Sen somnar jag väl.

Godnatt !

Nya kläder + skor :)

Idag var jag i centrum , och köpte nya kläder och skor ;) Bilder kommer ! Sen har jag typ bara suttit framför datan.

MEN HAR INTE FÅTT NÅGRA KOMMENTARER PÅ FRÅGESTUNDEN , KOM IGEN STÄLL EN/FLERA FRÅGOR ÄR DU SNÄLL ? :)

Aja , nu kommer bilderna.

     

De var det jag fick idag ;) Snygga skor och kläder va ? :)


Ny header igen.

Förlåt för att jag byter header hela tiden men jag är faktist nöjd med mig blogg nu. Ni får gärna kommentera ! :D
Glöm inte frågestunden i förra inlägget heller !


Ska till Centrum med mamma och lillebror nu , så bloggar väl när jag kommit hem ;)


Frågestund !


Godermorgon alla små skitungar x'd

Klockan är 1 så det kanske inte är morgon då , men det får vara min rubrik xD

Men iallafall jag vaknade ungefär halv 10 eller nåått. Sen kollade jag på tv och spelade lite på ett spel. Sen åt jag frukist. Jag råkade ta söder ett glas också xD Klantigt men jag damsugade sen på golvet xp Tänkte inte sitta vid data så länge, Tänkte slänga in ett inlägg på www.fale.blogg.se titta på den också ;) Hööörs typ senare ;)

Bilder jag hittade på mammas data ;)


Ridläger 08.. Saknar dig..

Jag älskar dig mest ! <3

Hahahaha jag när jag var liten xD

Gröna lund idag ! :D

Idag var jag på Gröna lund med min kusin och mamma :) Jag åkte Jetline för första gången *stolt* :D Sen åkte jag Extreme & Pop-expressen , det är mina favoriter + Jetline ;) Och så åkte jag massa andra karuseller och gick i lustiga huset. Orkar inte lägga upp bilder idag. Har ont i huvet och vill sova så därför säger jag godnatt nu. Ska kolla lite på tv. Hörs imorgon , bloggar typ då , ifall jag orkar !


Godnatt !

Godnatt.

Ska till Grönan imorgon så det är därför jag ska lägga mig tidigt ;) Bloggar väl när jag kommer hem från grönan imorgon eller på måndagen.


Extreme ska jag åka :D
+

Pop-expressen :)

Det är mina favoriter :D

Bilder från idag :)


Älskling <3 Du är underbarast !

Du var mysig idag :)

Maja <3 Flox :)

Neff går på tygeln där :)

Maja <3 Flox , Louise <3 Neff :)

Galopp (;

Galopp igen :)

Där går han på tygeln också :)

Så det var lite bilder från idag :)

Fririding på Neff

Jag och Maja åkte till stallet typ halv 3. Pappas bil som han har fyra platser i funkade inte. Så vi fick ta den med två platser , så pappa skjutsade mig först sen Maja. När jag kom dit hämtade jag Neff och Flox i hagen. Sen kom Maja. Klockan 3 skulle vi rida så vi fick stressa lite .. Men vi gick ner till volten efter klockan 3. Men jag fick faktist Neff att gå på tygeln :D Han var så underbar just idag , helt underbar ! Det var sjukt kul :D Det gick bra för Maja också. Pappa filmade när jag och Maja kom i galopp mot pappa som stod vi ena kortsidan (asså vi skulle galoppera från ena kortsidan till dene andra som pappa stod vid) Sen galopperade vi tillbaka , haha både Neff och Flox rusade i galopp xD Skit kul asså ! Neff var verkligen världens underbaraste ! Älskar honom mest av allt på hela jorden ! Men det kommer nog många bilder på oss när vi rider , men jag vet inte hur man laddar upp videor eller om det äns går ? I nästa inlägg kommer bilderna , kameran laddar så jag lägger in i nästa inlägg ;) Efter ridningen fick vi hjälpa till lite med hästarna. Jag drog i Bamse för att han skulle gå för han skulle gå in till stallet. Jag vart skit röd om händerna -.- Och Polly fick jag och Maja inte ta av , det var förbjudet för henne xD (asså hon ville inte att vi skulle komma nära henne och ta grimman) Hon gick bara iväg -.- Dumma dumma Polly ! Förlåt Erica men hon var dum tycker jag. Nu ska jag kolla om kameran blivit laddad. Nää den är inte laddad men bilder kommer i nästa inlägg då. Juste jag glömde säga att jag dushade när jag kom hem också ;)

a star falling to the heart...

Louise Persson Johansson.

Minnerna med dig är oförglömliga som tillexempel ''Lollo,jag vill ha glass'', haha guud vad vi skrattade åt det ju! xD
Jag minns även ridlägret 08, jag minns hur blyga vi var mot varandra, känns hur töntigt som helst just nu ?!
ååh, det är så svårt att skriva..vet lixsom inte vad jag ska skriva ...
om du bara kunde förstå engelska, då skulle jag kunna skriva hur länge som helst då..
aja men säger bara 4 vokaler och 8 konsonater..
Jag älskar dig

kram din Maja'

Erica saknar dig :(

Erica , jag saknar dig skit mycket ! :(

Nu ska jag försöka skriva mitt bästa.

Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi vart vänner , men jag tror att det var att vi träffades i stallet & sen fick vi varandras msner eller nått .. Asså jag kommer inte ihåg .. Men iallafall , dom minnerna med dig har varit sjukt roliga. Jag kan berätta dom jag tycker ha varit roligast. Då jag följde med dig till Wanda och jag hade bombade med bilder på din kamera xD Det var kul. Sen åkte vi ju hem till dig & var där en stund. Det var också kul. Sen när du kom till stallet för att hjälpa mig och pappa med dom 5 hästarna. Då fick jag en bamsekram ^^ Gullig du är gumman. Sen när vi skulle åka hem så fick jag än ännu mysigare kram. Sen också när du sov över hos mig. Vi hade hur kul som helst. Vi typ bombade med bilder , satt mest framför datan , sen gick vi ut också. Du ska bara veta hur glad jag blir när jag ser dig. Du är en diamant. Som lysar upp! Som en sol. Det är alltid kul att vara med dig. Aldrig tråkigt , det lovar jag dig. Jag gillar ditt leende när du skrattar. Vi har typ samma smak eller nått. Asså vi gillar bianessås (stavning?) båda två , sen samma pizza , samma juice , & våra mammor heter likadant xD Haha , riktigt coolt! Jag saknar dig alltid! Önska att vi bodde nära varandra :/ Du ska veta du betyder mer än 1000 ord! Jag kan nästan inte beskriva dig men det går faktist! Du kommer alltid att vara min bästavän. Det hoppas jag iallafall. Jag vill iallafall inte förlora dig. Vad skulle jag göra utan dig ? Jag skulle börja gråta :/ Jag hoppas att du inte försvinner ifrån mig eller att vi glömmer varandra. Vi måste va mycket! Så att vi inte tappar tagt om varandra för det vill jag verklige inte. Eller att vi bråkar det är absolut förbjudet xD Det gillar jag verkligen inte .. Men jag hoppas verkligen att jag inte förlorar dig , det är det viktiga! Du är en sån bra bästis! Jag kommer alltid älska dig gumman , oavsett! Du ska veta att du betyder grymt mycket för mig. När jag läste texten du skrev om mig blev jag helt rörd. Jag blir så glad när du är glad. Du skriver så fint också. Det finaste jag har läst. Jag hoppas att det är vi 2 föralltid , så länge som det går.
Du är min rubrik gumman. Jag vill inte leva utan dig , för ett liv utan dig skulle vart piss. Du har hjärtat  av renaste guld & jag kämpa & gå genom eld och vatten för våran vänskap och för dig. Glöm aldrig att jag älskar dig mest bästavän <3


Godermorgon alla små skitungar x'd

Jag och Maja vaknade ungefär halv 10. Sen åt vi frukost och så. Vi har också spelat guitar hero , hon var faktist över mig :O En gång. Sen hoppade jag in i duschen. Skönt att duscha xD Jag svättades inatt :O Blää , hatar att svättas , men ska skriva inlägg på fale.blogg.se nu också ;) Men bloggar mera ikväll typ ;)
Puss till mina bästisar (ni vet vilka ni är) ;)

Nu Louise är din header klar kl. 02.00 xD



är du nöjd med din header ? ;)
annars fixar jag en ny imorn höhö :)
aja, Godnatt på er (: <3

puss på ruumpan
/Maja'

Maja fixar min header <3

Maja håller på att fixa min header klockan halv 2 på natten xD Men vi ska snart lägga oss , snart är Maja klar :D <3

Aja , hade bara lust att blogga nu ;) När jag ändå har tid , nu säger jag iallafall godnatt !


RSS 2.0