Bilder från idag

               

Det var lite bilder från idag :) Det var inte alla men tog dom bästa ;)

Ska stänga av nu, godnatt!


Dagens fråga;

Vad tycker ni om min blogg? :)

Kommentera!


Linda bästavän

Jag tog 10.52 bussen & på vägen till bussen fotade jag lite också ;) Bilder kommer! Sen gick jag av bussen & Linda mötte mig :) Sen gick vi hem till henne, på vägen sa hon att hon kanske skulle få en häst till sommaren (a) Gud, så underbart :) Men jag kommer isåfall få rida den sa hon :) Najzigt! Jag & Linda har åkt snowracer, spelat tv-spel, fotat, flummat, käkat lunch, käkat popcorn & kollat på film ;) Det var en underbar dag, men ändå jobbig. För jag var så trött & när man sprang upp för backarna när vi åkte snowracer så kändes det som att jag skulle ramla & bara legat ner på marken. Mina ben dog typ ;o Shiit, va det var jobbigt men det var kul att åka iallafall :) Vi åt varmkorv med pasta till lunch. Vi kollade på någon film jag inte kommer ihåg va den heter men den var bra :) Sen såg vi lite av Hot Chick. Sen så gick jag på toa innan vi gick till bussen & klockan var 17.42 när jag kom tillbaka till rummet & då sa jag till Linda; Men vi kanske måste gå nu. & då sa hon; Men vänta, jag ska bara göra en sak & bussen gick 52 & det tar typ 7 minuter att gå ner till bussen. & så var den 47 när vi gick.. Så vi fick kuta till bussen & jag ramlade på vägen till bussen, haha det var skithalt.. ;o Men jag hann med bussen iallafall :) Sen hoppade jag av vid Söderbymalmsskolan & mamma mötte mig, & sen gick vi hem. Sen när vi kom hem satte jag mig direkt vid datan typ xD Nu sitter jag bara här & skriver :p Är inne på msn också, skrev nyss till Linda :p
Till middag ska vi äta fisk, tror vi ska äta snart. Sen ska jag äta lite gooodis :)


Jag älskar dig bästavän. Vi föralltid & alltid! <3


Ska strax gå till bussen

Jag vaknade vid halv 9 av att pappa typ pratade högt xD Jag vet inte, hahhha.. Men jag va kvar i sängen ett tag sen gick jag upp & sminkade mig & åt frulle, jag åt vid datan xD Sen chattade jag med bästaste Linda också (a) Strax ska jag till bussen :) Jag & Linda kommer få det bäst, älskar dig mest av allt bästavän!♥

Aja, nu måste jag klä på mig utekläderna eller vad man nu säger & sen ska jag gå till bussen ;) Kanske bloggar hos den bästa vi får se ;)


Jag & Bullen.. R.I.P.. Saknar dig som fan underbara kanin.. ♥


Godnatt

Hinner inte lägga upp mer videor eller bilder. Ska kolla på tv nu :p

Imorgon ska jag till bästaste Linda :) Ska bli grymt kul! Jag ska åka till henne & vi kommer ha det bäst, som alltid. Längtar iallafall ;D♥

Godnatt.


Videor :)


Galopp med Conquest, jag är med guljacka på volten längst bort ;)
 På en brun/svart ponny ;)


Galopp igen, & jag är längst bort med guljacka, och brun/svart ponny ;)


Precis borstat tänderna

Jag & Jennie har åkt snowracer & pulka, det var roligt :) Vi fotade varandra & fimade varandra, vi gjorde också roliga videor xD Haha, Jennie var roligaste! :) Videor kommer + på ridningen idag ;) Ska lägga in på youtube strax. Sen tröttnade vi på att åka (eller jag gjorde det) så vi gick först & lämnade snowracern & pulkan, sen gick vi till mig. Vi satt lite vid datan & jag redigerade lite bilder i photoshop & Jennie läste Twilight - Om jag kunde drömma. Men sen spelade vi Wii Fit :) Vi körde samma bana hela tiden :) Fan vad man blev svättig. Jennie gick sen hem & jag tog en dusch. Sköönt! :) Ja, sen hamnade jag här igen. & nyss borstade jag tänderna ;) Jag ska iallafall fortsätta med photoshop & lägga in videorna på youtube ;)


Conquest

Jag red Conquest, det var kul :) Vi galopperade i volt (a) Han var duktig. Jennie filmade också, så det kommer videor :) Sen efter att jag & Jennie borstat honom & kratsa hovarna gick vi till cafeterian. Vi fick 15 kr av pappa & tog en varsin macka & delade på en festis. Sen gick vi till bussen. När vi kom hem så åt vi lunch. Vi åt köttfärssås med spagetti. Sen gick vi till Valla och köpte godis & nu sitter vi här. Medans min kamera laddar sitter vi här :p Vi ska strax åka snowracer & pulka :)

Bilder från idag kommer sen ;)
Vi har fotat asmycket!


Conquest ♥
Han är underbar! :)


Godmorgon

Jag & Jennie gick upp klockan halv 7 typ, men vi vaknade 6. Vi åt frukost & klädde på oss ridkläder & sen satte vi oss på en madrass i mitt rum som Jennie sov på & sitter vid datan. Om en halvtimma ska vi gå till bussen ;) Undra vem jag får rida idag :) Hoppas jag får någon bra ^^
Men nu kommer lite bilder;


Jag & Sirre, miss u..


Jag & Ronja.


Hopptävling på Flox, barbacka & 40 cm.


Jag & Silver.


Mulle & Flox.
Fotograf: Amanda Bokstam.


Jag & Flox, jag blev glad att jag & Flox kom 3:a :D
Jag ser asrolig ut? Jag är typ brun! ;o

Aja, det var lite bilder, men strax ska vi borsta tänderna, borsta håret & så.
Bloggar nog mer när vi kommer hem :p


Godnatt

Jag gjorde nyss en design till Jennie, kolla in hennes blogg; www.smulaaaan.blogg.se :)
Vi ska strax sova, vi ska strax stänga av datan också.

Godnatt! :)


Neff ♥


Snowracer/pulka

Jag & Jennie har åkt snowracer/pulka, det var kul. Men vi åkte inte så länge. Juste innan Jennie kom, så spelade jag Wii Fit & My Horse And Me 2. Sen gick vi till Jennie & packade hennes grejer. Sen gick vi hem till mig & då åt vi middag, det blev fläskfilé med potatisgratäng. Asgott! :) Sen tog vi en snabbdusch. Det var skönt ;) Nu sitter vi i mitt rum & jag bloggar, Jennie kollar på tv. & jag skickar samtidigt låtar till henne :p Snart börjar Let's Dance & det ska vi se på :) Nu ska Jennie få ta & blogga ;)

Hennes blogg; www.smulaaaan.blogg.se ;)

Juste, Jennie ska följa med till bästa Blåkulla imorgon :) Vi ska ta bussen dit ;) Pappa har bara två platser i bilen så det blir bussen, men det får man tåla. Men iallafall, nu är det Jennies tur ;)


Jag älskar dig Charming Curt, underbara ponnyy!♥


Fredag, så jävla najz!

Shiit, det har gått skit snabbt denna vecka. Fett najz med fredag! :) Idag gick jag själv till skolan. Bästis är sjuk /: Allstå Emma.. /: Det var iallafall matte som var våran första lektion. Vi fick tillbaka vårat multiplikationstest, & jag hade bara ett fel :) Nöjd som fan! Sen åt vi lunch, det var inte så gott. Sen åkte vi till Tungelsta. Jag ledde Tasos & Niklas (Nilkas är en häst). ;) Han luktade på mig typ hela tiden xD Sen bytte vi om & åkte hem. Jag skulle ha varit med Natta idag men det gick inte /; Hon skulle handla eller något. Så jag gick hem. När jag kom hem åt jag mellis sen har jag typ bara varit med min lillebror & suttit vid datan.

Idag ska kusin vitamin sova över, & hon ska följa med till bästa Blåkulla imorgon också :)

Bloggar mer sen, ska spela lite wii nu :)


Godmorgon

Jag vaknade halv 8. Sen satte jag mig vid datan & nu äter jag frukost. Ska strax till skolan. Men detta blev ett kort inlägg.


Galopp med Mullebulle ;)


Godnatt

Orkar föresten inte sitta vid datan :p Ska kolla på tv & läsa Twilight - Om jag kunde drömma.

Godnatt & sovgott!


Neff ♥


Badat/duschat

Jag badade/duschade nyss, det var skönt ;)! & jag käkade nyss glass, det var gott, haha :p Jag har tråkigt just nu.. xD

Ska nog fortsätta med att skriva ©opyright på alla bilderna ;)


Skolan & Jennie

Idag gick jag med Emma till skolan. Jag vaknade en halvtimma innan jag skulle gå till skolan. Jag var så jävla trött.. Jag var också skit hängig.. Men gick till skolan iallafall ;) Vi hade först hämta hem, men Helené kom försent :p Men jag läste iallafall lite i en bok som heter; Trädgårdstomtarna anfaller xD Kalla kårar. Det är inte ens läskigt :p Men sen hade vi so, man skulle jobba självständigt & vi håller på & jobbar med Sydamerika. Sen var det sv/eng, då höll vi på med något (vet inte hur jag ska förklara ;o), men sen gjorde vi ett .... något, jag kan inte ens stava det vi gjorde heller ;o! Aja, sen åkte jag & Natta till donken, jag fick en cheeseburgare av henne :) Sen åkte vi tillbaka till skolan efter ett tag. Då var det lästid & sen svenska. På svenskan skulle vi skriva om boken - Alex Dogboy det tog långtid men när jag var klar läste jag i boken; Trädgårdstomtarna anfaller. & sen var det no & då jobbade vi med fåglar & vi slutade klockan 2. Jag & Olivia gick till Mummas (stavning?), iallafall det är en godisaffär & vi köpte någon slags chokladbollar till vår no lärare xD Hahha.. Vi fick en varsin. Sen gick jag hem. & på vägen mötte jag Jennie, vi skulle va. & vi gick hem till mig. Vi läste lite i Twilight - Om jag kunde drömma, hon hade med sig sin bok igen. Sen åt vi mellis. Sedan spelade vi Wii Fit :) Vi gick sedan ut & åkte snowracer & pulka. Det var skit kul! ;d Sedan gick vi hem till mig, vi skulle käka middag. Nu är vi hemma då ;) Om 3 minuter ska Jennie hem & då kommer jag säkert ta ett bad. Gud, va skönt! :) Man blev ju svettig när man spelade Wii Fit & sen när man var ute. Springa upp efter att åkt ner för backen xD Aja, ska säga hejdå & så till Jennie nu ;)


Fått en skrivare

Idag kom pappa hem med en skrivare. Den ska stå i mitt rum, jag ska kunna ha den till att göra läxor & skriva ut bilder. Jag ska köpa ramar så jag kan sätta upp på väggen. Jag har skrivit ut några bilder för att testa. Det var 3 på Neff på ridlägret ;)

Men ska bli dags att stänga av datan. Jag är trött. Imorgon äre skola då, tråkigaste! Men man måste.. O_o

Jag har inte hunnit skriva ©opyright på alla bilderna från i söndags ännu, var på Blåkulla & fotade en del då. Men jag har hunnit med några bilder idag ;) Men jag ska försöka skynda mig & lägga ut dom ;) Sen kommer det självklart mer videor.

Nej, nu har jag ont i ögonen ;o Mamma sa typ att dom var röda.. Kanske har någon infektion (stavning?), igår så rann det utan att jag gjorde det med mening, det bara rann.. På Erics dagis (min lillebror) är det typ någon ögoninfektion (stavning?), kanske smittas från Eric.. Men iallafall, får hoppas på att jag är frisk, vill helst inte missa något i skolan. Men nu ska jag stänga av, för jag har ont i ögonen nu.. Har inte suttit speciellt länge, några timmar, men aja..

Godnatt!

Bjuder på en bild iallafall ;)


Trixa <3


Hoppkurs med Curt





Hoppkurs med Curt :)

Jag älskar dig!


Jag minns..

ridläger 09, men världens finaste.. <3










Ville ha med denna bild också, det var vi som var med på ridlägret ;)
Jennifer, Maja, Mathilda, Corre, Johanna, Jenny, Julia, Linnéa, jag & Amanda.







Jag minns alla fem härliga dagar som jag upplevde med dig älskling <3
Jag saknar & älskar dig otroligt mycket underbara ponnyy! ♥


Saker ni kanske inte visste om mig?

• Jag älskar pengar.

• Jag har haft en kanin & en dvärghamster men dom är döda /;

• Jag är stolt över att veta att jag går på världens bästa ridskola nämligen... Blåkulla, haha xD<3

• Jag har 116 kontakter på msn.

• Jag har skrivit över 1000 inlägg på bloggen :)

Ja, det var lite saker ni kanske inte visste om mig? (:


More pictures




Vi åt pizza för någon dag sen ;)


Kladdkaka :)


Vindruvor.


Vi åt någon slags köttkryta med ris idag till middag ;)

Det kommer mer bilder sen när jag var i stallet, för jag har inte skrivit ©opyright på alla bilder ännu.
Juste jag var på globen horse show förut & har inte hunnit lägga ut bilderna, men ska be pappa skicka om dom sen.. För han har skickat dom på min data men vet inte vart dom bilderna är.


Dagens outfit





Tjocktröja - Beverly Hills från Bikbok.
Jeans - typ från Cubus eller Kapahl (stavning?).
Sen hade jag ett rosa linne under också, från Cubus.


Skolan

Idag gick jag med Emma till skolan, vi hade ingen musik. Vår musiklärare var försenad så vi fick håltimme. Jag, Amanda, Olivia & Linda åkte till Centrum sen kom Natta, Fanny & Cajsalisa också :) Sen åkte vi tillbaka till skolan. Då var det engelska & vi skulle fortsätta med workbook. Sen var det NO då kollade vi på en liten film snutt & sen hade vi ett läxförhör typ. Jag kunde alla förutom 1 fråga, & jag hade inte ens tränat bara kollat lite på pappret idag ;o Men shiit, att jag klarade alla förutom 1 fråga är ju bra, jag är stolt :) Sen var det lunch, det blev kyckling & potatis, det var gott :) Jag tog två portioner ;) Sen var det läs, & sen bild, på bild skulle vi först göra en bakrund, en vinter bakrund med typ blå himmel & sen vit snö, så gjorde iallafall jag, & sen skulle det torka & då fick man rita på vanligt papper. & sen när det hade torkat skulle man rita ett träd, typ vinterträd eller vad man ska säga. Det var ganska kul. Jag gick sedan hem i snöstorm.. Najz, eller inte! Det var hur jobbigt som helst. Kallt & jävligt.. O_o När jag kom hem åt jag kladdkaka & sen ringde jag min kusin Jennie, & hon kom sedan till mig, för vi skulle va ett tag (är med henne nu också). Vi har läst Twilight - Om jag kunde drömma, hon hade med sig sin bok, sen har vi ritat, vi kom inte på något annat xD Sen satte vi oss vid två datorer, hon satte sig vid min mammas data. Så nu sitter vi vid varsinna datorer. Om typ en halvtimma ska hon hem & då typ ska vi käka eller något.

Jag har börjat med olika kategorier, nämligen... Min vardag, Känslor & Annat ;)


Godnatt

Godnatt, ska stänga av nu ;)


Älskar denna bild :)
Det är Silver & Dillon ♥


Shiit vad jag är trött..

Idag gick jag med Hanna & Esra till skolan, mötte dom :p Vi började med gympa, man skulle va två & två och så skulle man göra massa olika stationer, & jag var med Natta ♥ Sen vare so, vi fick tillbaka våra läxförhör om regnskogen, gick ganska bra poäng, jag fick 25 av 35. Men jag klarade alla frågor men att det är olika poäng på frågorna. Men jag tyckte jag lyckades ganska bra x) Sen kollade vi på en film om Sydamerika. Efter so:n så var det lunch, jag åt bara en halv potatis & smakade lite på fisken, det var inte gott -.- Sen hade vi mattematik & då började vi med ett nytt kapitel eller vad man ska säga, kommer inte ihåg vad det heter, men vi skulle jobba i boken, jag jobbade bra tyckte jag x) Därefter så hade vi svenska, vi höll på med hononymer eller vad det nu heter, & sen läste Mia lite i Alex Dogboy. Sen var det mentorstid & då kollade vi igenom läxorna & sånt. Därefter så var det hämta hem & jag läste i Alex Dogboy. Har bara några sidor kvar, för man ska läsa ut boken ;) Sen slutade vi & vi slutade 15.05, shiit O_o Jag gick hem & när jag kom hem åt jag mellis & sen somnade jag typ en timma eller något. Fan vad jag var trött O_o Men nu sitter jag här, för en stund sen ringde jag Natta, vi ska ha idrottsdag den 8 februari & vi har valt ridning på tungelsta som första handsval & andrahandsval så valde vi sydpoolen xP Nu sitter jag bara här & lyssnar på musik ;)


Godnatt inlägg

Detta blir ett godnatt inlägg, mamma vill ha datan & har inte orkat starta upp min sega bajs data :p Men imorgon så äre gympa på morgonen tråkigaste! ;) Men ska till Blåkulla med Natta imorgon :) Ska se när hon rider ;) Kanske träffar Emilie där också, hon kanske skulle dit sa hon till mig. 
 Godnatt, ska kolla på spårlöst & sen ska jag läsa Twilight - Om jag kunde drömma :9
Sovgött!


Tresteans Sir Antique, världens finaste ängel som finns uppe i himmelen.
Saknar dig otroligt mycket bebis, jag minns dig som igår.. :'(
Du betydde mycket för mig.
Du var ibland sur i splitan & gillade inte när man borstade dig eller vad det var, men ändå stog jag där en dag & borstade som, jag var inte rädd för dig, du var så smutsig så jag tyckte det var lika bra att jag borstade dig.
När jag tänker på dig vill jag bara gråta.. Men jag gör inte det, jag gråter innuti mig..
Jag saknar dig som fan älskade ponni!


Vill ha sommar!

Åhh, vill ha sommar! Pallar inte med snön längre..


Najzig bild :)
Pappa har fotat den!
©opyright!


Test

Hur högt har du hoppat?  70-75cm
Vad är de högsta du hoppat med A ponny? har aldrig hoppat med A-ponny.
Hur högt har du har du hoppat med B ponny? 70-75cm.
Vad är det högsta du har hoppat med C ponny?  tror inte att jag har hoppat C-ponny.
Vad är det högsta du har hoppat med D ponny? 40 typ.
Vad är de högsta du hoppat med häst? inget xP
Vad är de högsta du hoppat barbacka? 40 tror ja.
Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar? 40 typ.
Vilken? Neff
Vilken häst är roligast att hoppa? Neff & Curt.
Vilken häst är lättast att hoppa? Neff.
Vilken häst är svårast att hoppa? Vet inte :P
Vilken häst är piggast i dressyr?  Milton kanske xD
Viken häst är piggast i hoppning? Dillon & Milton typ ;)
Vilken häst är latast i dressyr? Skrållan och Flox :P

Vilken häst är latast i hoppning? Flox typ.
Vilken är den bästa hästen i hoppning? Neff
Vilken häst är den bästa i dressyr? Curt & Neff.

Jag har....
En  egen häst: Nej
En foderhäst: Nej
En medryttarhäst: nej, men ska snart få tror jag :)
En sköthäst: Ska få :)
Ridit barbacka: Jadå :)
Ridit utan stigbyglar: Japp
Ramlat av en häst/ponny: Ja
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: Ja
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger:  Nej
Gått omkull med en häst:  Nej
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst: Nej

Brutit någonting i samband med att du har trillat av en häst/ponny : Nej
Ridit ut barbacka: Kommer inte ihåg xD Jag har badat Neff barbacka, det är ju ute, gills det? xD
Ridit ut utan stigbyglar: Vet inte
Ridit ut ensam: Näh
Tävlat hoppning: Ja 4 gånger :)
Tävlat dressyr: Ja 2 gånger :)

Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr?
Rida ut två eller i grupp?
Gymkhana eller  en hopplektion?
A/B ponny eller C/D ponny
En häst som är 153 cm eller 165 cm?
En häst som är 160 cm eller 170 cm?


Skolan & blåkulla med Ollipolli

Idag gick jag med Emma till skolan. Det var först sv/eng, tråkigaste! Sen var det svenska & då tränade vi på motsatsord & synonymer typ :p Sen var det lunch & då blev det korvstroganoff med ris. Sen var det matte & då skulle vi räkna, vi hade fått ett papper så det var uppgifter på det. Sen var det engelska & då skulle vi redovisa våra petmonster. Sen så var det lästid men dåå tränade jag på läxförhöret, & sen hade vi SO läxförhöret om regnskogen. Sen när vi var klara fick vi sluta. Då gick jag & Ollipolli hem till mig. vi åt nwllis & sen klädde jag på mig ridkläderna ( skulle följa med henne till Blåkulla). Sen hade vi bara 10-7 minuter på oss, så vi kutade till bussen för vi skulle hem till henne. OMG, vi hann! ;D hahha, vi hade tur :) Sen åkte vi till Blåkulla, hennes mamma skjutsade. Jag tog med mig kameran också ;) Så bilder kommer sen. Olivia red Minta, & jag fotade & filmade ;) Jag frös inte så mycket, skönt för mig! :) Jag, Fanny & Olivia gick sen till cafeterian, där värmde vi oss :) Om vi sopade golvet där så skulle vi få en varsin macka, så vi sopade ;D & sen kom hennes mamma, & jag fick skjuts hem. När jag kom hem bytte jag om till pjamas & så packade jag gympa kläder & ridkläder (för ska till stallet med Natta imorgon) ;D Nu lånar jag mammas data ;)

Jag kanske ska bli skötare på Curt :)♥
För ingen är skötare på honom :p

Men nu ska jag duscha eller bada ;)


Måndag

Ska strax gå till skolan, ska käka frukost & klä på sig. Nu har jag lite bråttom, byebye!


Jag & Neff :)
Jag tävlade 50cm på han där ♥


Svar på tal

Anonym om Svar på tal.:

du har inte ridit lika länge som dom avancerade ryttarna... har du ridit i 8-10 år ?

Svar; Nej, jag har inte ridit i 8-10 år, men jag är ändå inte nybörjare?


Orkar inte..

Jag orkar inte lägga upp bilderna.. Jag inte ens skrivit ©opyright på alla, men ni får några iallafall ;)

















Jag har redigerat lite av bilderna också ;) Sen skrivit ©opyright på alla utom den längst ner. & det betyder att ni inte få ta bilderna! ;)


Blåkulla

Idag var jag på Blåkulla med Emilie. Orkar inte skriva.. Jag skrev nyss ett inlägg men allt försvann så detta blir kort.. -.- Fan, det blir alltid så.. Att mina inlägg försvinner O_o Vi sopade stallgången, borstade Curt & Silver, kollade när några red (det var typ någon tävling). Vid halv 5 kom pappa & hämtade mig. När jag kom hem badade jag & sen åt vi middag. Vi åt pizza ;) Sen har jag bara suttit vid datan.

Som ni ser har jag gjort en ny design.
Vad tycker ni? :)

Kommentera.


Trixa, fina ponnyy!♥


Blåkulla imorgon!

Imorgon ska jag till bästa Blåkulla med Emilie :) Ska bli kul! Kameran hänkar med så det blir bilder ;)

Nyss borstade jag tänderna.
Detta blir sista inlägget för idag.
Kanske bloggar på morgonen ifall jag hinner ;)
Godnatt.


Jag & Milton ;)


Photoshop♥

Gjorde två bilder nyss :)




Jag har tråkigast

Japp, rubriken har rätt. Har faktist tråkigt xP

Vill ha;






Jag har en sån där beverly hills tröja, fast grå & blå text, vill ha sånna där mjukisbyxor också ^^


SSS byxor.


LOVE <3


Curt ♥


Trixa ♥


Neff ♥

LOVE!


Bara för att jag älskar två personer mest!

Linda Berggren & Emma Sundell är det absolut bästa som finns!
Man kan inte ha bättre bästavänner än dom två.
Dom är guldvärda.
Dom är äkta som fan.
Jag kan alltid lita på er, underbara människor.
Ni betyder allt.
Jag älskar er mest & då menar jag mest! <3


Hemma-gjord-pizza

Sitter just nu & äter hemma gjord pizza :D As gott! Till efterrätt ska vi äta kladdkaka ;) Mums mums! Mamma har bakat det idag :) För en stund sen, men jag satt & höll på med bilderna så jag hann inte vara med.. ;) Menmen, sånt händer..


*Pust*

Tur att några bilder var kvar iallafall :) Ni får dom sista i detta inlägg :)

      

Sååå..

Det är ©oyright på alla bilder!
Så TA INTE!


Öhh?

Fett konstigt, inlägget med rubriken Stabel :), hade jag lagt in bilderna, men det inlägget fanns kvar men det fanns inte när man skrev www.typlouiise.blogg.se, skumt skumt. Men tur att dom bilderna fanns kvar, i nästa inlägg kommer dom sista bilderna ;)

Nu är jag glad igen hahhaha xD


Stabel :)

                           


Fuuuuuuuuuck!

Men jääääävla cp blogg.se! 

Jag la in ASMÅNGA bilder & sen klickade jag på Spara & Publicera, sen bah försvann allt!
FUCKLING JÄVLA SKIT!
FAAAAAAAAN, NU KAN NI JU INTE SE BILDERNA FÖR JAG ORKAR INTE LÄGGA IN BILDERNA IGEN.
WHATAFUUUUUUUUUCK!
JAG ÄR FETT SUUUUUUUUUUR.


Hemma ;)

Är hemma nu från centrum ;) Mamma köpte två tröjor till mig, igentligen skulle jag köpt det, men mamma gjorde det :)

Här kommer bilderna;


Svartvit tröja.
Ginatricot.


Blå linne.
Ginatricot.


Såhär blev det :)


Svar på tal.

Anonym om Conqest:

nybörjare ska inte rida conquest ! han går superfint med ryttare som kan rida ordentligt, nybörjare ska inte ens få rida honom...ni förstör honom bara ! <3 ville bara säga det !!

Svar; Jag är inte nybörjare ;o Plus att det är inte mitt fel att jag fick rida honom så du ska inte säga något? ;)


Conqest

Idag vaknade jag vid halv 8. Jag åt frukost & fixade mig. Pappa & jag åkte vid tjugo i 9. När jag kom värmestugan eller vad man kan säga så stod det att jag skulle rida Conqest :) En ny häst. Runt C-ponny ungefär ;) Han var väldigt sur i spiltan men det gick bra :p När alla var klara gick vi ner till ridhuset. Jag spände sen sadelhjorden & hoppade upp. Vi red först fram i skritt & trav. Vi tränade på galoppfattningar idag ;) Conqest var faktist rätt mysig att rida ^^ Men det som gick fel var att han backade ibland ;o Men när jag fattade galopp höll hann på med huvudet, typ slängde med huvudet & sen fattade galopp, haha rolig häst (a) Ingen skulle rida honom efter mig så jag fixade honom, han var tjurig då med. Sanna fick hjälpa mig med hovarna, hahha jag var en fegis.. xD Hon fick ta bakhovarna :p Sen var Emilie & jag kvar liten stund, vi fotade och såå :) Bilder kommer!
När jag kom hem badade jag & åt lunch.
Nu ska jag & mamma till centrum :)


Min ängel <3


En bild jag redigerade nyss :) Jag gillar den ^^


Bild

Inte så fin, menmen xD

Äntligen fredag!

Ååhh, det är så skönt att det är fredag :) För imorgon är det ridning :)
I helgen kanske jag & Emma ska shoppa eller va på hennes land, ifall jag får & hon får ^^ Men hoppas det!
Jag älskar fredagar, för då har man två dagar man kan slappa på & inte va i skolan :)
På lördag kanske jag stannar kvar på Blåkulla ^^
Hoppas jag får rida Trixa, Curt eller någon rolig (:
Har inga bilder därför får ni från Blåkullas hemsida ;)


Charming Curt, jag älskar dig! ♥

Tungelsta Ridklubb

Faaaan, jag skrev ett inlägg men allt gick bort O_o Jävla bajs ;o!
Aja, nu kommer en kort sammanfattning.

Jag red Piazza idag ;d
Det gick superbra för mig ;)
Jag fick ner henne på tyglen.
Vi galopperade också i volt (a)
Resten av dagen har jag varit med Emma.
Vi har varit i centrum ;)


Piazza underbara ponnie ♥

Äsch, jag skiter i att äta frukost

Pallar inte äta frukost O_o Strax ska jag & Emma gå ;) Så det är väl lika bra att stänga av datan :p Emma kommer typ om 10 minuter så ;) Dags att stänga av & borsta tänderna & sen börja dra sig mot skolan.


Charming Curt ♥


Ska strax äta frukost

Idag är det fredag, det är skönt! :) Vi börjar 09.10, så snart ska jag äta frukost. Jag vaknade vid kvart över 7 för jag trodde vi började 08.05.. -.- För vi är i två grupper, att ena gruppen har på torsdagar & den andra gruppen på morgonen på fredagar, så tur att jag inte gick.. :p För förut hade jag NO på fredagar, men nu har jag det på torsdagar :p Men ska gå med Emmapemma :)♥ Sen ska jag va med Emma idag också efter ridningen. Idag är det vana som ska rida på Tungelsta :) Ska bli kul! ;)
 Jag bloggar nog innan jag går ifall jag hinner det.. ;)


Hoptävling med Konsum förra året :)♥

Fotograf: Olivia


Är med bästis

Idag gick jag med Emma till skolan. Sen hade vi hämta hem, men vi hade inte så lång, för Heléne var sjuk & vi slapp lite av hämta hem & sen hade vi inte SO. Jag & Emma gick hem till mig. Sen gick vi tillbaka till skolan efter vi hade varit hos mig, då hade vi språkval. Sen vare lunch, det blev någon kyckling & ris, ganska gott. sen vare lästid & sen svenska direkt efter. Sen så vare NO :p & efter det slutade vi. Sen gick jag & Emma hem till mig. Vi åt mellis sen kokade vi blockchoklad & la till chokladsås & kakao & vetemjöl. Det blev som kladdkaka x) Sen gick vi hem till Emma & sen var vi ute :) Nu är vi hos Emma, vi har varit här ett tag nu :p Vi har mest suttit vid datan :p Vi åt nyss lasange ;) Nu sitter vi bara vid datan.

Erik Grönwall - Higher.


sovsött

Godnatt, ska lägga mig i sängen nu & läsa lite ;)


R.I.P Trestenas Sir Antique.. ;'/
Saknar dig otroligt mycket ♥


saknar bästis

Ska strax lägga mig i sängen & läsa ;) Jag har duschat & mamma har förhört mig på läxan i SO. Strax ska jag ta & borsta tänderna också ;)

Jag saknar bästis asmycket!


Mamma ska förhöra mig på regnskogen & sen ska jag duscha :)

Jupps, som rubriken säger ;) Bloggar typ efter duschen!

Detta blev ett kort inlägg x')


I miss u


Saker ni kanske inte visste om mig

• Jag älskar Blåkulla, jag tycker det är den bästa ridskolan! :)

• Jag har två äkta bästavänner ♥

• Jag tycker väldigt mycket om att fotografera, speciellt hästar & naturen :)

• Jag är sämst på engelska.

• I love summer! :)

• Jag gillar att läsa, speciellt hästböcker/twilightböcker.

• Jag blir ganska lätt irriterad :p


Har man tråkigt så har man!

Japp, & det är precis det jag har. Jag fotade nyss, så här kommer några bilder.




Outfit;
Jeans & en svart tröja.






+ Trixa.


<3


Twilight - Om jag kunde drömma

Sitter nu och läser Twilight - Om jag kunde drömma :)


Läsdags,

Ingen rolig har loggat in på msn, så det blir väl läsdags för mig då :p Har inget annat för mig. Så ska lägga mig i sängen & läsa lite tills någon rolig loggat in på msn :p


Trixa älskling
- jag älskar dig!
Fotograf: Emilie
& det är ©opyright!


Pictures


Hahha, jag & Sanna :p


Jag :p












Mina & Olivias skor.


Lollopollo ♥ Ollipolli


Mina & Olivias händer


Ollipolli


Jag :p


Jag & Olivia åt på donken igår :)


:)


Jag & Ollipolli :)


Skolan, städat & pluggat.

Idag gick jag med Sanna & Jonna till skolan. Det var först musik, det var tråkigt O_o Sen vare engelska, så vi fortsatte med boken. Sen var det NO, jag höll på att somna på lektionen, var skit trött.. :p Men vi håller på med fåglar typ :p Sen så vare lunch. Det blev någon fisk men jag tog något annat, skinka & potatis & någon sås, av något slag. Sen vare lästid. Sen så skulle vi haft bild men vi slutade för våran bildlärare var sjuk, lyxigt ;) Sen gick jag hem, gick med bit med Sanna, Fanny & Jonna. När jag kom hem städade jag mitt rum ;) Sedan åt jag mellis. Därefter blev det plugg. Jag tränade på SO - regnskog, för vi har läxförhör imorgon, kan alla typ, det är typ 5 frågor jag är osäker på. Sen läste jag Alex Dogboy & sen hamnade jag här. Jag kollar på tv & lyssnar på musik. Strax om ingen rolig loggar in på msn ska jag läsa Twilight - Om jag kunde drömma :)
Jag & Olivia fotade igår, så jag ska lägga in bilderna efter jag skrivit klart inlägget. Men i nästa inlägg kommer bilderna ;)


Måste stänga av.

Duschade nyss. Så nu är man fräsch :) Mamma säger att jag måste stänga av nu, för imorgon börjar vi 08.05. Så, måste stänga av.
Godnatt!


Ollipolli & Sannapanna <3

Jag & Ollipolli gick ut & träffade Sannapanna vid en snöhög, så vi var där :) Det var kul! Vi garvade typ hela tiden x'D Sedan gick vi hem till mig, Olivia tog av sig mina termosar (hon fick låna) & så hämtade hon sin SO-pärm sen följde jag & Sanna med Olivia till bussen sen gick jag & Sanna till några snöhögar, sen var klockan halv 9 ungefär när vi var nära mig så vi gick hem båda två. När jag kom hem satte jag mig typ här på en gång :p Om typ 10 minuter ska jag hoppa in i duschen ;) Sedan kommer jag väl hämna här igen typ & kanske kolla på tv.


Sexy Bitch - David Guetta feat Akon.


Är med Ollipolli <3

Idag gick jag med Emma till skolan ♥ Pallar inte berätta om min dag i skolan :p Det var som vanligt. Eller nej ;o Vad säger jag ;o Det blev brand alarm när vi hade gympa. Tur att vi inte stog i duschen, fan vad det hade varit pinsamt. Men iallafall, det brann inte. Sen vare några som smällde raketer i skolan ;o Vilka idioter asså! ;o Det stank som fan asså, uuursch! Jag var med Ollipolli efter skolan :) Vi hade kul! ♥ Vi åt i centrum, och sen gick vi till skolan för hon skulle ha utvecklingssamtal så jag väntade på henne. Sen var vi efter & då gick vi till mig. Vi tränade på SO. Sen flummade lite & kastade bajskorvar på varandras huvuden.. xD Asså det är lossas, ofc! ;) Men vi driver med det.. Nu sitter vi och äter köttbullar & spagetti ;) Sen ska vi gå ut med Sanna :) Najz najz ;)
Men aja, vi måste typ skynda oss nu, för att vi ska kunna hinna vara ute!


Godnatt.

Är inte så trött. Men ska strax lägga mig. Ska borsta tänderna strax också :p Sitter nu och chattar med Ollipolli :)♥ Kanske läser Twilight ifall jag orkar. Men ska typ borsta tänderna nu ;)
Detta blir ett godnatt inlägg, så godnatt! :)


Hahha, drivbild.
Jag ser ju skit miffad ut O_o
Älskar dig Linda ♥


Kvällens fråga;

Vad tycker ni bäst om?

Vinter, sommar, höst, vår? :)


Bestfriend

I was born to tell you, I love you.
 No life without you.
You are my life.


Linda Berggren ♥ 


Stallet

Idag gick jag med Emma till skolan ♥ Första lektionen var sv/eng, alltså språkval. Då fortsatte jag med petmonster :p Sen vare svenska & då skulle vi skriva en text om hur det skulle va ifall man var ett gatubarn typ :p Därefter var det lunch, det blev makaroner & något slags skinka & sås, gott vare faktist! ^.^ Därefter var det matematik, då fortsatte vi med statistik. Sen så vare engelska då jobbade vi med boken typ :p Därefter var det lästid & sen SO. Vi slutade ungefär 14.45. Jag var sen med Emma efter skolan :) Vi var hos henne. Till mellis åt vi toast, det var gott! Sedan hänkade jag med med henne till stallet :) Fick träffa Neff också :)♥ Träffade också små andra människor som Linda, Maja, Michelle, Therese, & andra (a) Emma red Neff, så jag fotade ;) Sen så kom hennes pappa & då skjutsade dom först hem Ellinor sen åkte jag med Emma hem för jag skulle byta om & så. & efter att jag bytit om gick jag hem. När jag kom hem åt vi middag, det blev köttbullar & spagetti. Sen vare pluggande som gällde, jag skrev klart min saga, & så gjorde jag en framsida. Läste även också lite i engelska. Råka ta med mig engelskan xD Så jag tittade lite i böckerna där. Därefter tog jag ett bad samt en dusch. Haha, vet inte varför jag både duschade & badade. Jag är konstigt :p Sedan hamnade man vid datan. Har suttit här ett tag nu :p Har chattat med några & kollar runt lite på olika bloggar.


Charming Curt ♥


Bilder

                                    

Jag & Emilie har fotat bilderna ;)
©oyright.
Orkar inte lägga in mera nu, ska lägga mig strax. 
Shit texten blev blå? ;o 
Det cpade när jag la in bilderna också ;o


Trixa

Bjuder på en bild på Trixa innan jag ska kolla på ett tvprogram :p


Trixa älskling <3
Foto av: Emilie :)
©opyright på bilden! ;)


Plugg & bad.

Måste plugga lite till nu ;) Sen ska jag ta ett bad, typ vid halv 9. Så sen ska jag sitta här en liten stund & sen läsa lite Twilight :)

Detta blir ett godnatt inlägg, så godnatt!


Boken jag läser :)


kolla in denna blogg;

www.absoluutsanna.blogg.se :)
Min kompis blogg ;)
Jag har gjort hennes design.
Kolla gärna in den bloggen.


Pizza till middag

Jag & Sanna var inte med Alice, så vi var med Maja istället, det var kul (a) Vi var i massa snöhögar. Sen till middag käkade vi på Pizzirian, det var gott! Sen gick vi hem & jag satte mig här. Jag chattar med Emilie ♥
Jag plugga lite i SO, det handlar om regnskogar :p Vi har läxförhör på torsdag så bäst att plugga redan nu ;)
Imorgon äre skola igen.. Boring.. O_o
Men ska bli kul att träffa Emma, Olivia & Amanda och många mer :)
Saknar dom :p


Livsglädje <3


Bästavän, älskar dig!

Dom två är det finaste jag vet.


Trixa älskling

Trixa älskling, jag minns när jag red dig. Det var jag som fick dig först av alla i min grupp. Jag minns att jag sa: Gud, vilken söt ponny, den här kommer bli min favorit. När jag red dig kändes allt så perfekt, jag var alltid lycklig. Jag minns din underbara galopp, när vi red ut & jag red dig, när jag hoppade med dig. Det var underbart. Under en tid blev du halt.. Då blev jag verkligen ledsen. Jag trodde det skulle bli precis så som med Sirre. Jag saknade dig. Tänkte på dig. Jag ville rida dig.. Jag ville bara gråta när jag tänkte på vad som skulle kunna hända dig. Men till slut en dag, terminen 2010, 16 januari kom min önskan. När jag kom in & kollade på lappen vem jag skulle få rida, då stod det Trixa. Gud va jag blev glad, tänkte lixom äntligen blir det vi igen. Vi som går så perfekt tillsammans. Jag tänkte i bilen att jag skulle få Curt, jag trodde jag var förstor för dig.. Men gud, min önskan kom äntligen! Fan vad jag var lycklig när jag satt på din rygg igår den 16 januari. Din underbara trav & galopp. Vi fick hoppa en litet kryss. Du lyssnade på allt jag bad om. Vi skulle gå på balansgång på en bomm som låg upplagd, så vi skulle hålla i hästen & hästen skulle gå medans vi gick på den där bommen. Du gick snällt med mig. sen lyssnade du på min galoppskänkel aslätt. Jag var lycklig när jag satt på din rygg den dagen. Du var så otroligt underbar! Sen när vi ridit klart la du din mule i mina händer. Det gör mig varm om hela kroppen. Att vara i din spilta gör mig också glad, att få träffa dig. Du har varit en av mina favoriter sen första gången jag red dig. Jag älskade dig ävens fast du var halt. Ävens fast du var nära på att sparkas. För det slutade jag inte att älska dig. Jag fick ju Curt som favorit då, men jag hade inte glömt dig. Jag trodde jag aldrig skulle få rida dig mer, jag blev så glad när jag satt på din rygg igår. Att känna din underbara lukt gör mig glad. Jag skulle kunna krama dig i evigheter. Jag minns att jag var inne hos dig ganska länge. Det var underbart. Jag kommer aldrig någonsin glömma dig, älskade häst! Du är en av dom bästa hästarna jag ridit.

Tre ord, en mening;

JAG ÄLSKAR DIG! <3




Sötaste!


Dagens låt;


Linda Berggren & Emma Sundell, ni är det finaste jag vet! <3
Låten är till er.


Godmorgon

Jag & Sanna vaknade typ vid halv 10. Sen låg vi i kvar i sängen/madrassen en stund, asså jag låg i min säng & Sanna på madrass, så vi låg kvar ett tag. Jag höll på med min mobil :p Sen åt vi frukost. Nu sitter vi i vardagsrummet & sitter vid en varsin data. Jag sitter vid min mammas data & Sanna vid min ;) Senare ska vi typ gå ut & kanske va med någon :p Vi ska fråga Alice :p


Jag & Sanna (:
Gammal bild x'D
Det där var typ för 2 år sen x'D
Nu har vi verkligen förändrats.


Haha, bajskorvar är gott!

Haha, men jag skoja med rubriken.
 Men Sanna sover över ikväll, vi har flummat som fan asså.
Gud mitt hjärta gjorde fan ont när jag skrattade? ;o
Hahha.
Iallafall, klockan är typ halv 12. Vi ska borsta tänderna & byta om sen typ sitta lite vid datan kanske & sen typ kolla på tv, venne xD.
Aja, godnatt! <3


Höhö, gillar låten (a)


Gooodiset!


Chokladglass, gott! ;)


Påsegodis :)


Chips (a)


Choooklad!


-

Idag vaknade jag vid halv 8. Fixade mig & käkade frukost. Vid tjugo/kvart i 9 åkte vi till Blåkulla :) Jag trodde jag skulle få rida Curt eftersom att jag red honom förra lördagen men det stog att jag skulle rida ... TRIXA! :D Gud asså, jag blev skitlycklig. Äntligen! :D Hon var iallafall underbaraste! <3 Hennes galopp var annorlundare än förut när jag red henne, fast det var länge sen jag red henne, men hon var iallafall jätteduktig! :D
Sen stannade jag kvar med Emilie lite :) Det var kul! ;)
Precis när jag kom in i bilen för att vi skulle åka hem fick jag as ont i magen, lyckat O_o Så har haft det aslänge nu, fick det runt halv 1 & har fortfarande lite ont i magen & klockan är halv 6, shiit.. -.-
Jag & Emilie fotade iallafall ganska mycket när vi var där :)
Skulle ha lämnat böcker på biblioteket idag men det blev inte av, hade så ont i magen just då. Så mamma gjorde det & hon köpte lite godis också :)
 Bilder kommer ;)
Just nu sitter jag & chattar med Emilie & lyssnar på musik. Strax ska Emilie skicka bilderna från idag, så dom bilderna kommer jag lägga in idag :)


Orkar inte..

Orkar inte skriva om dagen, vi hade iallafall matte. Sen åkte vi till Tungelsta, det var nybörjarna som red. Jag ledde Elin & Faxe :) Sen var jag med Sanna, vi gjorde läxan tillsammans, sen var vi med Maja ute & typ gick runt & sa: alla barnen hette norrland utom torrland som var en toalettrulle. Skoja, nej men vi sa lite saker xD Det var kuligt. Vid halv 8 gick jag hem, & då käkade vi middag, sen har jag typ bara suttit vid datan & kollar på let's dance & käkat godis. Nu sitter jag här, är precis klar med en design.. Sry har gjort en ny till med denna gången blev jag verkligen NÖJD & jag menar det! :) Sitter också & kollar på let's dance.

Imorgon är det ridning, längtar :) Lisa var sjuk förra gången & hoppas hon kommer imorgon! ;) Imorgon kanske jag stannar kvar ett tag i stallet, ifall jag får för pappa, men sen ska jag & Jennie till biblan & kanske gå till centrum :p Men sista inlägget för idag ;)
Godnatt!

Vad tycks om designen? ;D
Jag tycker om den & blev nöjd ;)


s o v g o t t !

Jag har badat, det var riktigt skönt! :)
Nu sitter jag & kollar på tv.
Ska strax borsta tänderna ;) 
Sen ska jag läsa Twilight - Om jag kunde drömma :)

S o v g o t t !


Ska bada ;)

Asså, jag älskar verkligen att bada, det är ju så skönt att komma i ett bad, speciellt när man frysit, men annars också ;D Jennie gick hem för en stund sen, vi åt köttbullar & makaroner till middag. Jag har läst lite Twilight - om jag kunde drömma :) Den är bra, kommit bara i början men ändå. Måste kolla badet & så nu, satt det inte rinner över x)


Dagens låt;


Är med Jennie.

Idag var man i skolan igen, det gick bra. Vi slutade 2 sen var jag med Jennie & Jennie xd Båda heter Jennie men iallafall vi typ testade ett spel, sen spelade vi Malin Baryard. Sen gick ena Jennie hem xd Hahha. Nu är jag med Jennie (asså min kusin). Vi ska testa ett hästspel jag fått av Linda :) Sen ska vi prova Stallets Hemlighet också, för det cpar, vi ska testa ifall det inte cpar längre. Men nu ska vi spela! :)


Neff, jag älskar dig!


Hahha.

Hahha, jag gjorde en design istället för att läsa men ska stänga av datan & borsta tänderna nu ;) Sen ska jag läsa, godnatt!


Vad tycker ni?

Gjort en ny design, den blev sådär.
Vad tycker ni? :)
Ni får säga sanning!
FIN ELLER FUL!
Om den är ful gör jag självklart en ny.. :p
 Jag tycker själv att den blev lite konstig..


Dagens fråga;

Vad tycker ni om Twilightböckerna? :)
Har inte börjat läsa dom ännu, ska göra det efter jag läst Isgalopp, en bok jag lånat på biblioteket.
Efter som att jag inte börjat läsa dom ännu, så vill jag veta vad ni tycker (a)







Jag har sett första filmen ;) Ska snart se New Moon ;D
Vilken ordning är det man läser böckerna? :)
Ni får gärna svara på den frågan också! :)


Badat

Kom nyss ut från badet, har hunnit läsa Alex Dogboy, läste ett kapitel för mycket, hahha xd Blandade ihop 136 & 139 så :p Skulle läsa till sida 136, men läste till 139 :p & hann göra en läslogg, men skrev inte så mycket. Till middag åt vi korv & potatismos. Nu sitter jag här igen x) Tänkte läsa lite nu ;)


Curt, fina ponny <3


Photoshop♥

Två bilder jag gjorde i photoshop igår :p




Läxor, läxor, läxor..

Jag orkar inte berätta om lektionerna men vi har på onsdagar fått bild istället för slöjd, det var ganska kul på lektionen. Efter vi hade bild slutade vi. När jag kom hem åt jag mellis, jag åt 6 rostade mackor. Det var gott ;) Sen hamnade jag här :p Har lyssnat på musik & så :p Ska läsa i Alex Dogboy & sen skriva en läslogg, men kanske bloggar mer sen vem vet ;) Juste, kanske inte kan blogga mer sen, ska duscha/bada, äta middag & typ bara tare lungt, kanske ta fram ridgrejer tills på fredag, satt jag har det gjort, men kanske bloggar mer sen :p

LINDA BERGGREN, ALLRA BÄSTA VÄN <3
JAG ÄLSKAR DIG!


lasange

Nu har vi fixat rummet lite :) Det blev iallafall bättre, vi har tagit på min våningssäng nu :) Sköönt! Nu har vi ställt fram databordet också, det är fett fint ;d
Det finns massa kassar & så i rummet, men det fixar jag sen, blev iallafall nöjd med det jag har nu, men kanske ska mublera om lite ;)

Till middag åt vi lasange, det var ganska gott ;)


Frågor

Matvanor: Frukost - 10 eller 11. Lunch - 1 eller 2. Middag - 5, 6, 7. Det brukar oftast vara dom tiderna ;)
Bästa maträtt? Oxfilé, fläskfilé med pommes frites & bearnesås (stavning?), köttbullar potatis & brunsås & mer ;)
Bästa dryck?: Multivitamin Jucie ;)
Hat dryck och maträtt?: Kolsyratvatten & sånt, som Cola, Fanta & så :p Potatisbullar.
Bästa alkoholdryck?: Öööh? INGET! Ursh, det lunkar bajs! Har inte ens druckit alkohol O_o
Använder du smör på smörgåsen?: Ja, det klart ;)
Smågodis eller färdiga påsar: Bååda ;)
Favoritglass?: Sandwish, Magnum & krossad choklad ;)
Shoppingvanor: Jeans, mjukisbyxor, linnen, vanliga tröjor som är snygga xd, & tjocktröjor ;)
Hur mycket shoppar du för varje månad?: Ingen aning, brukar shoppa när jag har tid & har pengar :p
Har du mer skor än kläder?: Men nehe? ;o Ofta man har det?
Favoritplagg?: Jeans, mjukisbyxor, linnen, vanliga tröjor, tjocktröjor, adidaströja :)
Hatplagg?: Fula kläder kanske? xd
Arbete, utbildning: Jag går i högstadiet, jag vill jobba med hästar, som typ ridlärare eller något ;d
Jobbar eller pluggar du?: Pluggar ;)
Vad vill du bli?: Ridlärare tror jag, vill iallafall jobba med hästar ;d
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?: Jag jobbar inte eller går på utbildning ;)
Är lönen viktigast?: Nja, ibland kanske? ;o
Boende: Lägenhet med min mamma, pappa & lillebror ;)
Lägenhet eller hus?: Lägenhet o_O Vill bo i villa.
Framtidsplaner med boende?: I villa, eller på landet, skulle vilja på bo en gård med hästar ;d
Litet eller jättestort? Drömboende?: Båda. Vill bo i villa, eller på landet, vill ha en gård med hästar ;d
Landet eller mitt i stan?: Hmm. Jag vet inte riktigt, landet kanske :p
Mysigt eller sterilt?: Båda ;)
Lite allt möjligt: Öööh? What ;o
Har du barn?: Eh, nej, är 12 år hahhha xd!
Är otrohet okej?: Ja, det gör jag väl :p
Älskar du någon?: Neff, Curt, vännerna, familjen <3
Betyder familjen mycket för dig?: Jadå :p
Är du lojal?: Ja, det är jag väl :p
Tycker du om att dricka dig full?: Nej gud nej? ;o Dricker inte ens & har inte ens smakat, det luktar äckligt också ;o
Hemmafest eller krogen?: Hmm, hemmafest ;)


Jag och bästavän


Haha, jag ser rolig ut ;p | Fotograf: Linda.


Bästis <3 | Fotograf: Jag :p.


Hahha den här bilden är rolig x'd Kolla mina ben xd Vi hoppade från hennes säng & så fotade vi xd | Fotograf: Linda.


Hhaha, jag ramlade när jag hoppade så Linda fotade precis efter 'nästan'.


Jag & Linda, jag blev konstig där..


Jag älskar dig obeskrivligt mycket!


Haha xd


<3


Hahha xd


Hahha, drivbild typ!



Du är det bästa jag vet!
You and me, forever and ever! <3


my bed




Love my bed ;)

Sängen fick stå mot väggen där soffan stog, men sen idag snart ska pappa & jag fixa om lite, kommer fota det sen ;)


I was born to tell you, I love you

Linda Berggren, du ska veta att du betyder grymt mycket för mig. Det finns ingen annan som är bättre. Du är allt för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag blir alltid lycklig när jag ser dig, när du loggar in på msn, när jag pratar med dig i telefonen. Du är det bästa & finaste jag vet. Jag ville bara säga i detta inlägg:
I was born to tell you, I love you <3
 No life without you!


Bästavän, det ska alltid vara vi!


Rubrik?

Kom inte på något rubrik O_o Men iallafall, idag var man i skolan igen då, det började med gympa, det var sådär, en kompis till mig gjorde illa sig för hon halkade typ, sen så vare typ paus, & vi fick vänta på gympaläraren tills han kom så jag & Natta uppvärmde oss genom att göra kullebyttor på en stormatta, asså inte sånna där fjutt kullebyttor, om ni fattar? xd Sen så spelade vi harry potter, vi var i 2 lag & orkar inte förklara hur man ska göra men det var iallafall ganska kul :p Efter gympan hade vi SO, det gick bättre för mig nu än igår, gjorde några uppgifter, fast det var lite svårt, för på några fattade jag ingenting xd. Sen vare lunch, det blev lax & ris, ganska gott. Sen så vare matte, räknade inte speciellt mycket, fattade inte så mycket heller men gjorde mitt bästa :p Sen vare svenska, vi höll på med Alex Dogboy :p Sen vare mentorstid, & sen fick jag, Alice, Linnea & Alex stanna kvar, för vi ska typ få extra hjälp för vi har svårt i vissa ämnen. Jag tycker att engelska är svårt & typ matte :p Det går bra i svenskan :) Nu har vi fått ett nytt ämne, nämligen bild ;) Förra terminen hade vi slöjd, men nu har vi bild, ska bli ganska kul med ett nytt ämne. Efter mentorstiden slutade vi. Jag gick hem & så åt jag mellis & satte mig vid datan. Snart ska pappa & jag fixa mitt rum, vi ska ta bort min gamla våningssäng, sen ställa den nya sängen där, sen ska vi ställa mitt nya databord någon stans i rummet också :) Ska bli kul med nya möbler, vill verkligen mublera om & så xd Men iallafall, sitter här & har tråkigt, bara bloggar på xd I nästa inlägg kommer frågor ;)


På bilden: Neff | Fotograf: Maja Lindberg :)

Jag har redigerat bilden lite (a)


Ska strax till skolan,

Förlåt kunde inte blogga igår, va fullt upp med läxor & så. Men igår fick jag en ny säng, & jag sov i den på första dagen xd Den var jätteskön! :) Sen har jag fått ett databord, men det är inte upp packat, pappa & jag ska fixa det idag, därför kan jag inte vara med någon, för jag måste städa rummet & så. Om typ 10 minuter ska jag gå till skolan, ska gå med Emma ;) Men nu måste jag på toa & sen ringa Emma :p
Bloggar kanske när jag kommer hem om jag har tid, för jag måste städa också.. :p


Jag älskar dig!


Skolan, Emma & stallet (:

Idag började skolan då, då gick jag med Emma & Frida :p Det gick bra på lektionerna förutom SO:n, för jag lyssnade inte så bra på Heléne.. Men iallafalal, var med Emma efter skolan. Jag följde med henne till stallet också, dom tolkade ;) Det var kul att träffa Linda & Maja ;d Sen hämtade Emmas pappa oss, då följde jag med henne hem, för jag lånade lite grejer från henne, så jag bytte om & så. Nu lånar jag hennes data, hon äter så :p Jag ska hem om 7 minuter eller så. Bloggar när jag kommer hem, fast måste packa gympa grejer & duscha & äta först typ.. xd
Men bloggar iallafall när jag kommer hem för ska göra en snabb grej nu, sen ska jag gåå <3


Hinner inte..

Badade nyss, det var skönt. & har fixat allt jag ska fixa. Men hinner inte lägga in bilder, måste lägga mig.. Men imorgon ska jag nog inte va med någon efter skolan så då kommer jag kunna updatera :) & då kommer jag nog kunna lägga upp bilderna på datan på mig & Linda + ett rodjur :)


Nu ska jag bada ;)

Japp, ska bada nu ;)
Bloggar mer sen :p
Detta blev ett kort inlägg..


Pizza!

För en stund sen kom jag hem. Jag hade jätte kul med Linda ;d Vi spelade tvspel, garvade som fan, spelade in roliga videor, fotade rodjur, fotade oss, käkade lunch & så. Vi hade det iallafall bäst som vanligt ;d
Nu ska vi käka pizza, bloggar mer efter för maten är varm, vill inte att den ska bli kall hahha x'd


Bilden är från någon annan dag vi äter pizza, men den vi har nu är mycke större xd
Men nu ska jag äta, är skit hungrig ;d


Är hos världens bästa!

Just nu sitter jag här hos världens bästa ;d Nämligen... Linda ♥
Vi har spelat tvspel, fotat oss, och såklart haft kul ;d
Nu sitter vi bara här en snabbis typ x'd
Nu får typ Linda skriva på sin blogg, jag har typ tagit hennes data x'd
För jag kollar runt på olika grejer & så.. xd


PS. JAG ÄR FUL SÅ DISSA MITT FEJS.. :p

Nu måste jag äta upp min frukost..

Japp, sen måste ta på toa & borsta tänderna, sen gå till bussen, kanske bloggar hos Linda ;d


Frågor

Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag chattade med Linda :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov xd
Vad gjorde du för 15 min sedan: Fixade mig.
Det sista du sa högt: Dom här mackorna är inte goda, tror jag att jag sa xd
Det senaste någon sa till dig: Jag lägger dina termosar i en påse, eller något xd
Vad har du druckit idag: Oboy ;)
Vad var det senaste du åt: Oboy & en macka som inte är god.
Vad var det senaste du köpte: Beverly Hills tröja, mascara & godis :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: Grön.
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt.
Godaste glassmaken: Krossadchoklad med vanilj :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag faktiskt :p
Sover du tungt: Ibland.
Drömmer du mardrömmar: Oftast.
Trivs du med ditt jobb: Jag går i högstadiet/skolan ;)
Favoritklädsel: jeans/mjukisbyxor, linne, en vanlig tröja, adidaströja :p
Favoritlåt just nu: Break your heart - Taio Cruz.
Vad ser du om du tittar till höger: Julgran.
Vad gör dig glad just nu: Att jag strax ska till Linda ;d
Vad ska du göra härnäst: Åka till Linda ;d
Höger eller vänsterhänt: Höger ;)
Humör just nu: Glad är jag självklart.
Favoritgodis: Älskar choklad, men finns några godis sorter jag gillar.
Kläder just nu: Mjukis byxa, linne av något slag, adidaströja.
Sommarplaner: Åka till mormor hoppas jag, umgås med familj & vänner, Grönalund, shoppa, m.m ;)
Hur många kuddar sover du med: 2 :)
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska.
Vad är viktigast för dig: Att leva kanske?
Är du kittlig: På visa ställen x'd
Snarkar du: Nej, det tror jag inte iallafall :p
Stjärntecken: Oxe.
Äckligaste insekten: Alla är äckliga? ;o
Längtar du mest efter just nu: Att träffa Linda ;d


Frukost

Jag vaknade halv 9, sen fixade jag mig & nu hamnade jag vid mammas data :p Sitter & äter frukost också ;) Ska strax åka bussen till Linda ;d<3 Det kommer massa frågor i nästa inlägg ;)


32 besökare idag!

Tänkte bara säga att jag har 32 besökare idag! Kanske kommer mer (a) Men godnatt!


Cp data! -.-'

OMG, allting cpar idag ;o Blev tvungen att starta om datan också, men nu måste jag fort lägga in bilderna.. Måste strax logga ut för att jag ska komma upp imorgon ;d

                                

Sååå :) Nu får det räcka, måste strax stänga av, detta blir ett godnatt inlägg, godnatt! ;) 


Aww.. <3

Jag älskar dig också Emilie <3








Vi mååååste va snart ;d!


Louise sötaste PJ.


Du betyder såå mycket för mig, även om vi inte är direkt bästisar längre!
Jag kommer alltid att minnas alla stunder tillsammans med dig.
Dom var underbara!
Jag kommer ihåg ett minne speciellt.. På sommaren när vi hoppade på min stutsmatta & vi asgarvade skitmycket. xD Det var ett härligt minne som jag hoppas att jag aldrig kommer & glömma i hela mitt liv!

Fyra ord, en mening:

Jag älskar dig, gumman. ♥

/ Emilie.


Photoshop cp:ar!? ;o

Photoshop cp:ar!? ;o
Jag kan inte redigera mina bilder just nu.. /:
Irriterande O_o
Men får lägga ut bilderna i nästa inlägg, dom som jag redigerat :p


tack alla!

Tack alla som tycker jag gjort en fin design, det blir jag glad över ^^

Idag har jag haft 26 besökare än så länge :)
Igår hade jag 38 ;d♥


Ny design!

Så, nu har jag gjort en ny igen, den blev inte så bra, men nu får jag ha den :p Jag ändrade stilen på rubriken också :)

Men vad tycker ni om min blogg, blev den bra men designen & det? :)


Curt idag :)

Idag vaknade jag ungefär vid 8 :O Jävlar asså, jag hade alarm på mobilen men jag hörde den bara en gång? :O Gud, va läskigt, jag kanske sov som en stock? Men iallafall, vi fick typ att fixa oss :p Men vi hann :D! Tur det.. Sen när vi kom till stallet hade jag en kvart på mig men jag hann ;) Jag red Curt, det ganska bra. För vi skulle galoppera i volt & typ dom som var i min volt kunde inte fatta galopp typ förutom Maja & Emma? Men jag fattade galopp & höll på att rida in i alla för att dom inte galopperade :O Asjobbigt.. /: Ville va i volten som Sanna, Emilie & Tina va i. För dom galopperade typ hela tiden, men Curt var iallafall duktig. I traven skulle vi sitta ner & vi gjorde det ganska länge, det gjorde ont i benen.. Men annars gick det väl bra, efter ridningen fixade jag Curt sen fikade vi :) Sen åkte vi hem ;) Jag har bara slappat när jag kommit hem.. Två av mina fingrar har svulnat upp, det är inte kul, men nu känns det bättre, det var värre förut & dom var större än vanligt.
Bloggar mer sen ;) Och det kanske kommer bilder idag som jag fotade igår på hästarna på Skutan men vi får se ;)


aww, maja.. :')

Aww, Maja.. :')
Jag älskar dig & kommer alltid göra det <3


No life whitout u


/maja finaste lindberg

Godnatt ♥

Nu måste jag stänga av datan & borsta tänderna & lägga mig :p Ska upp tidigt imorgon, eftersom att det är ridning. Jag rider dessutom 9.15, det är asjobbigt att gå upp tidigt, men det får man stå ut med xd

Jag fotade massor med bilder idag, men hann inte redigera alla, men ni får en bild på mig & Neff ♥


Jag älskar dig underbara ponnyy! ♥


Skutan today :)

Idag har jag varit på Skutan :) Det var kul! Var där med Michelle ♥ Jag har fotat ganska mycket idag :) Jag fick sen rida Myzak med Aci, Sara & Jennifer :) Vi red i skogen, det var fett myysigt! :) Det var första gången jag red Myzak, men han var duktig ;) Aci red Neff, Sara red Knutte & Jennifer Daylight. Michelle red Verona men typ på volten :p Vi hjälpte sen till i stallet med Backman & Cassandra (tror jag det stavas?). Jag gosade med Neff också ♥ Här kommer några bilder på Myzak, Rebecca har fotat bilderna ;)







Han var iallafall rolig att rida (:


blev ingen design idag..

nepp, photoshop cpade :O!?
men kanske prövar imorgon eller något, men imorgon ska jag iallafall till skutan :) ska bli kul! bloggar nog mera imorgon, kanske innan jag åker till skutan :p

godnatt.


erica bästaste lindblom

saknar dig gumman ♥




erica bästaste lindblom ♥

vi måste va snaaart!

jag saknar & älskar dig otroligt mycket!


ska göra ny design..

förlåt, förlåt. ska faktist göra en ny design, jag hatar mina designer.. ni får väl stå ut med att jag byter ibland? men ska försöka göra en fin, satt jag har den ett tag, jo jag vet jag skrev nästan exakt samma sak förra gången jag skulle göraa nyy, men ska försöka göra en FIN!


ridläger 09, jag och neff <3


skutan imorgon me michelle!

imorgon ska jag till skutan me michelle :d ska bli kul! äntligen få komma till skutan, har inte varit där på hela jullovet /; men äntligen så :d<3 får träffa bebis där, nämligen... neff <3
saknar verkligen honom.. /;

men här kommer några bilder på neff & michelle;


michelle <3


jag och neff, gammal bild <3


2 dagar kvar..

till vadå.. jo ridningen :D på lördag är det ridning på blåkulla ♥ längtar som fan! tur att inte lovet var så långt, satt det inte tog lång tid tills ridningen börjar.. xp men iallafall skolan börjar på måndag -.- *snark*. gud, så tråkigt. längtar verkligen inte o.O men iallafall, imorgon ska jag inte göra mycket alls, om jag inte är med någon.. vill verkligen det..
NÅGON SOM VILL VA? :d
på söndag ska jag vara med allrabästavän, älskling & livsglädje nämligen.. linda berggren ♥
LÄNGTAR, LÄNGTAR! :)


bästa mascaran jag använt :)


right now


förlåt..

asså förlåt, men jag har verkligen inte haft tid att blogga idag, haha xd. jag har iallafall varit med frida ett tag men innan så åt jag frukost & duschade och fixade mig. sen gjorde jag en design till frida. det tog aslång tid, & det var problem med att sätta in designen, as irriterande -.- men tillslut kom vi på hur vi skulle göra :) men kolla gärna in hennes blogg: www.friidaaaz.blogg.se :) till middag åt vi pizza :) det var gott! jag åt nästan upp en hel pizza, lämnade kvar ASLITE..  men iallafall xp nu sitter jag här och chattar med några & lyssnar på musik.


Linda Berggren ♥


godnatt

nu ska jag lägga in cornelias design sen ska jag ta bort sminket & borsta tänderna, sen byta om till pjamas. maja skulle sovit här men hon åkte hem för flox ska säljas & då blev hon ledsen så hennes mamma kom & hämtade henne, men jag tröstade henne medans & vi hade kul i webben med erica & michelle haha :) men det var iallafall kul att du kom hit maja ♥ ska snart lägga mig, godnatt!

saknar blåkulla asmycket, men det är ridning på LÖRDAG! :D Längtar somfan :)


Charming Curt ♥


allrabästavän, älskling, livsglädje

jag vet inte hur jag ska börja.. men denna text kommer handla om min allrabästavän, älskling & livsglädje, nämligen... linda berggren ♥

jag kommer ihåg att vi hittade varandras bloggar & börjar skriva kommentarer till varandra, sen att vi sågs i stallet & så. sen började vi nog va efter några månader tror jag? jag kommr inte riktigt ihåg. men alla gånger vi har varit med varandra har vi haft askul :') jag minns när vi var hos dig, när vi har varit hos mig & kollat på twilight & varit ute & åkt snowracer, att åka snowracer med dig var så jävla kul :D vi hade det bäst den dagen, det var så jävla kul asså! man kan lixom inte ha roligare. du är den finaste, bästaste person jag träffat. jag kan alltid lita på dig, alltid i alla lägen. du är det bästa som hänt mig. inget dig utan mig, det är sant, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.. om du lämnar världen skulle jag må asdåligt & då kanske jag också vill lämna världen. du är fan allt för mig. det är du som stöttar mig i alla lägen. det är du som jag kan lita på allra mest. det är du som är det bästa som finns. det är du som finns i alla lägen, då jag behöver dig. det är du som alltid är glad. jag kan inte beskriva dig med ord.. det funkar inte men jag skriver mitt bäästa.
du är allt för mig, utan dig skulle jag inte vara hel. utan dig skulle jag inte må bra. utan dig skulle jag kanske inte finnas. när jag har dig mår jag bäst. du är den personen som ligger 1:a för mig, ingen annan kommer före dig. du är bäst, & då menar jag bäst! jag skriver inte det här för skojskull jag skriver det från hjärtat, & allt jag skriver är sant. alla våra minnen har varit så jälva underbara. jag minns fortfarande när vi åkte snowracer, då vi ramlade asmycket & garvade som fan. jag älskar hela dig, din personlighet, ditt leende. vi har aldrig bråkat & det är bra, skulle aldrig vilja att det händer, jag vill inte släppa dig, jag kommer aldrig göra det. du får aldrig det.. det skulle vara en mardröm.. jag finns här för dig, de vet du! jag saknar dig varje dag, varje sekund, varje minut, varje timme, jag gör det faktist. jag saknar dig hela tiden ävens fast jag inte tänker på dig.
du ska veta att du är det bästa som finns i mitt liv.
jag älskar dig allrabästavän, älskling, livsglädje, du är allt ♥




Jag har fixat bilderna :)

Jag älskar dig mest, & då menar jag mest också! ♥


choooklad

vi var ute och köpte köttfärssås, mjölk & choklad för en stund sen, och vi åt köttfärssås med pasta till lunch, asgott :) sen har vi ätit lite choklad :)


I love chocolate :D


bilder som betyder mycket


jag & emma <3


linda, erica, maja, mathilda <3


maja <3 flox, louise <3 neff, föralltid! :)


jag & erica <3


jag & maja <3


jag, linnéa & jennifer <3


jag & fanny <3


jag & jennifer <3


jag & emilie, gammal bild. <3


jag och erica <3


jag, amanda & olivia <3


louise <3 neff, linda <3 mulle, föralltid! :)


piff <3 puff, föralltid.

sovit gott?

har ni sovit gott? :) det har jag iallafall, men jag hade en askonstig dröm.. o.O jag vaknade vid 11, sen åt jag frukost och duschade, sen sminkade jag mig & sånt. skulle varit med emma och elin idag, men det blev inte av, för jag ville spela wii men inte emma. men iallafall nu är jag med jennie istället & vi sitter vi varsinna datorer, sen ska vi spela wii :) hörs senare ;)


godnatt å sov gott

borstade nyss tänderna och tog bort sminket, ska stänga av datan & lägga mig nu ;)
godnatt å sov gott


jag älskar dig, emma sundell <3


As bra låt!


Hörde låten på tvn så sökte jag på break your heart så hittade jag den :D!


fuck också.. :'(

Bajs, jag skrev en asfin text om Linda, men den försvann, FUCK ASSÅ! :'( Jag skev en aslång text, hur ska jag orka skriva om allt...


Jag hatar mina designer!

Japp, jag hatar mina designer! Ursh, jag gör inga fina.. -.- Ni får stå ut med dom jag har, blä säger jag bara! -.-


köttbullar & pasta

japp, vi åt köttbullar & pasta till lunch. och nu hamnade vi här igen :p

saknar dig..

erica ♥


Sryy..

Jag hann inte skriva klart inlägget jag skulle skriva förut, för jag var inne på Emmas brosas data och då var jag tvungen att logga ut. Men fick låna hans bärbara istället. Men iallafall, vi somnade vi typ 2 tror ja. Emma har sovit på mig :O Asså hon låg nästan på min mage :O Shiit. Jag fick ta bort henne flera gånger men hon kom tillbaka på samma ställe -.- Emma trodde jag var en kudde hahhahahhahaah.. Sen så vaknade vi 11. & vi åt frukost & kollade på film, sen åt vi frukost. Nu sitter vi vad varsinna datorer :)

Kolla in www.ellsise.blogg.se

Mathilda syster <3

Mathilda bästaste, finaste syster sjuuuunger (a)

Du sjunger asfint gumman! <3


Blogg.se cpar hos Emma? :O

OMG, konstigt, blogg.se cpar hos Emma :O Skumtskumt. Aja, hejdååå. Hinner inte blogga..

godnatt

jag och emma ska lägga oss nu, godnatt.


emma bästis, linda älskling, maja finaste, erica bästaste, mathilda syster

ni ska veta att ni är dom bästavännerna jag haft.
 det finns fan inga bättre.
jag älskar er så jävla mycket <3
om ni skulle lämna min skulle jag inte hare så bra som idag, när jag har er mår jag som bäst.
jag kan lita på er.
det är alltid roligt att vara med er.
 ni är fan allt.
 jag älskar er <3


linda älskling, du och jag föralltid bästis.
erica bästaste, jag älskar dig.
maja finaste, du betyder asmycket för mig.
mathilda finaste bästaste syster, genom vått & torrt.

blev ingen bild på emma, men jag älskar dig bästis <3


bild


ni är allt ♥


vill rida!

åååh, vill verkligen rida!
men vi börjar iallafall ridningen på lördag :D
längtar som fan asså!
saknar verkligen hästarna.. /;
men hoppas veckan går fort, men ändå inte för då går det snabbare tills skolan börjar..
kanske vid 8 eller något går vi till emma :)
då sitter vi säkert vid datan eller nått.
haha, har inte heller orkat ladda min kamera, har därför inte orkat lägga upp outfiten & så.

/L - som vill att erica eller någon komma hit & vara med oss..


blev inte att jag var med erica /;

jag skulle varit med erica men det blev inte av /; men hoppas hon & jag kan va denna vecka iallafall för nästa vecka börjar bajs skolan -.-
men jag ska iallafall sova hos emma ikväll :)
ja, det var så att jag inte kunde vara med erica för att jag inte fick ta bussen till gullmarsplan.. /; -.-
men iallafall, ska sova hos emma ikväll.
nu är vi hos mig.
vi käkade pizza till middag hos mig.
ja nu sitter vi vid varsinna datorer.
sen går vi till emma.
juste nu käkar vi popcorn också haha :p
jag sitter iallafall & chattar med finaste maja och lyssnar på musik ;)

/L - som saknar maja, erica, mathilda, jennifer, emilie.. /;


Blogg.se cp:ar?!

Bajs också, blogg.se cp:ar?! Fan, vad irriterande.. Men nu är jag med Emma. Senare kanske jag ska vara med Erica :) Bloggar mer sen.

Louise bästis PJ (Emma gästbloggar)

Louise, du är min bästa vän

Du betyder mest

alla minnen vi har tsm glömmer jag aldrig bästavän.

Du betyder mest.
//Emma sundell<3
haha as lite men ändå <3


emma bästis sundell

jag venne hur vi blev vänner, men vi fick iallafall varandras msn i 4:an eller 5:an tror jag & så började vi va. jag vet inte heller hur vi blev bästisar, men vi har ungefär varit bästisar i 2 år kan jag tro :) jag är glad att jag hittade en så bra vän som du. vi har alltid kul tillsammans. jag minns när vi var på ditt landställe, när jag sov över hos dig, när vi har varit ute & medmera. vi har iallafall haft underbara stunder tillsammans.
jag älskar dig bästis <3













inget mig utan dig.
<3


godmorgon, eller godeftermiddag..

jag vaknade vid 10 sen somnade jag om & vaknade halv 12. och nu sitter jag här och chattar med bästaste erica :) jag ska vara med henne idag :) najzigt bajsigt :)
bloggar mer, sen kanske ;) detta blev ett kort inlägg..

vad tycks om designen föresten? :)


jag och neff ♥
foto av: linda berggren - www.pindaaas.blogg.se


centrum

Idag vaknade jag och Emma vid halv 10. Sen åt vi frukost & satt vi datan. Vid halv 12 gick vi till mig, vi lämnade mina grejer, & hämtade mina pengar, sen gick vi mot Centrum. Vi mötte sen Linnea vid bussen :) Sen så gick vi runt lite :) Sedan kom Olivia, då käkade vi på donken. Sen gick vi runt lite i olika affärer :) Sen gick Emma hem då gick jag Linnea & Olivia till Ginatricot. Sen gick vi till bussen, jag skulle kanske ha följt med Olivia hem med Linnea men jag orkar inte va, & ifall jag va med dom skulle jag & Linnea kanske sovit hos henne, men jag gick hem.. Jag ville vara med dom men jag var skit trött.. När jag kom hem visade vad jag köpte för mamma. Sen satte jag mig här & har suttit här hela tiden x'd Tänkte fota mina inköp men kameran hade inga batteri & orkar inte ladda men nu kommer vad jag köpte iallafall:

*Mascara.

*Godis.

*Beverly Hills tröja, den är grå.


& jag tog med 500 kr, & gjorde slut på allt..
Men Beverly Hills tröjan kostade 299..
Sååå, det var väl därför.
Men den var snygg så jag köpte den xd
Jag hittade många fina kläder..
Hoppas jag får presentkort när jag fyller år, det önskar jag mig verkligen :)

Nästan hela dagen när jag har varit hemma har jag hållt på med photoshop :p
Nyss gjorde jag en design, för jag hatar den jag har nu..
Men jag blev faktist skitnöjd med den jag gjorde nyss.


Sover över hos Emmis ikväll <3

Idag har jag varit med Linda :D
Vi hade askul :)
Vi åkte snowracer <3
Sen gjorde vi bilder i photoshop & chattade med sötnosen Erica & Emmis :)
Vi garvade iallafall som fan x'D.
Vi ramlade asmycket från snowracern.
Vi åkte på värsta guppen xP'
Åkte iallafall hem vid 6.
Vi fick kuta till bussen.
Men sen mötte mamma mig vid bussen.
Sen gick jag till Emmis, nu ska vi bädda sängen.
Hejdåååååååå.


Godmorgon

Idag vaknade jag vid halv 9.
Sen fixade jag mig & bestämde mig för att sitta vid datan lite ;)
 Sitter också & äter frukost.
Om en halvtimma ska jag gå till bussen, ska vara med Linda bästis :D
Vi kommer ha det bäst! <3
Kanske bloggar hos henne xP


godnatt

ska lägga mig nu, godnatt.


two pictures





Favoritponnyerna, älskar er ♥


The perfect man.


Denna film kollade vi på ;)
Glömde va den hette haha xD


trötter

Idag skulle jag kanske ha varit med Erica, men det blev inte av..

Så Jennie kom över.
Vi åt köttbullar och makaroner till lunch.
Sen kollade vi på film, den var asbra :)
Nu sitter vi vid en varsin data.
Jennie ska hem om en halvtimma typ.

Jag är fett trött.
Jag har gäspat asmycket idag :O?
Kan vara från igår, för jag vaknade & somnade om..

Men iallafall, imorgon ska jag till Linda bästis :D
Ska åka till henne vid halv 11.
Så ska gå upp vid 9 :p.
Vi kommer iallafall ha det bääst, som alltid :)<3



Isgalopp


Denna bok håller jag på att läsa ;)


Vill ha...


Kavaj.


Vita ridbyxor.


Vita ridhanskar.


Orkar inte blogga

jag kommer nog inte blogga något idag eller så.
jag är trött..


Vill inte sova nu..

Nepp, det vill jag inte, men jag gjorde en snabb bild i photoshop, nyss borstade jag tänderna, tog bort sminket & bytte om till pjamas. Men nu kommer bilden jag gjorde nyss.


Erica Lindblom♥

Aja, nu ska jag stänga av datan, godnatt xD


orkar inte lägga upp bilderna.

orkar inte lägga upp bilderna, la upp dom på www.hbrftjejerna.blogg.se , men jag lägger upp dom imorgon istället.
godnatt.

imorgon kanske jag ska vara med erica sötnos <3


-


2010.

Japp, för en stund sen blev det 2010.
 Det blev inte så många fyverkirier, men jag fick några bra bilder.
Bilderna kommer sen ;)
Nu sitter vi & kollar på gamla videor x'D


Neff <3

Foto av: Julia Wester - www.ponnielover.blogg.se.


RSS 2.0