Godnatt

Bloggar nog efter jag varit med michelle hos henne medryttarhäst, godnatt! :)

Gammal ridlektion.
Jag och Neff, saknar dej!

Michelle imorn (:

Imorn ska jag följa med Michelle till henne medryttarhäst Skráma och jag ska typ få provrida Imnir, kanske :D Så jag kanske ska bli medryttare :D Jag är fett glad! Ska iallafall bli kul :)

Imorn har vi musik på morgonen, ursh, tråkigaste!

Förlåt!

Ojsan.. Haha skoja, nej men har inte orkat blogga.. :/ Jag är fett trött nu för tiden ;o Jag pallar nästan inte ens gå upp på morgonen och gå till skolan.. ;o Men ska skriva om måndag och tisdag ;)

Måndag, igår: Vi började 08.40 med sv/eng, vi typ gjorde något konstigt, man skulle läsa upp en text som tog på engelska och så skulle man göra det den andra sa, aja, pallar inte förklara. Jag är sämst på att förklara :/ Efter sv/eng hade vi svenska och då fick vi läsa i Klassresan den boken vi läser på svenskalektionerna. Om man hade läst klart fick man göra ett korsord, men det hann jag inte med. Efter svenskan hade vi lunch och jag minns inte vad det blev för mat. Efter lunchen hade vi matte och det var rörigt. Jag fick iallafall ganska mycket gjort. Sen var det engelska och då typ kollade vi på Pirates of the Caribbean. Sen hade vi so och vi kollade på film men typ mitt i filmen började ett brandalarm, det brann på riktigt typ i slöjden, det kom till och med brandkår (stavning?). Scary! Det var typ bara 15 minuter kvar på lektionen så Heléne typ sa något och sen slutade vi. Jag skulle kanske ha följt med Emma men tydligen skulle hon till centrum och sen ha utvecklingssamtal så då blev det inte så.. :/ Skulle ha fotat med Lindas systemkamera, men aja.. Jag typ slappade bara.

Tisdag, idag: Vi började 08.35 med gympa. Det var väl sådär :P Gillar inte gympa, haha :P Vi hade sen so och vi kollade klart på filmen som vi inte hann med igår. Sen var det lunch och jag minns inte va det blev för mat xD Vi hade sen matte och det var boring, och stökigt.. Ursh, asså.. Men det var svåra tal jag hade räknat för jag var på röd kurs och jag fick typ alla fel sen när jag rättade ;o Så jag fick typ räkna någon repetition. Sen var det svenska men vi hade boksamtal, så vi var i fyra grupper. Sen var det mentorstid och då typ pratade vi om något, haha pallar inte förklara och vi hade sen hämta hem och då jobbade jag med engelska. Jag och Olli fick läsa lite för Heléne. Sen slutade vi och jag gick hem och slappade typ. Sen har jag inte gjort så mycket.


Skrivit 11 inlägg med detta inlägget idag

Jupps, som rubriken säger!
Jag saknar Conquest, Curt och Neff just nu.. :/

Imorgon är det bajsskola. Jag pallar inte.. x] Nu ska jag läsa lite i en bok som vi läser i svenskan. För vi ska typ läsa ut den tills imorgon eller tisdag.
Godnatt!

Härlig bild tycker jag. *det är jag på bilden*

Jävlar..

Jag har 150 sidvisningar just nu.. xD Jävlar asså..


Bilder från fredags


Jag :P


Mina skor, Fannys, Cajsalisas och Nattas.


Jag och Natta.


Jag dog, haha. För jag sprang runt ett helt varv och jag blev fett anfådd.


Min, Fannys, Nattas, Cajsalisas skuggor.


Hahah, jag när vi åkte skridskor med skolan.

Outfit idag


*grått linne
*svart/grå tröja
*typ ljusblåa jeans (vet inte hur jag ska beskriva färgen)


*utsläppt hår
*mascara

Har sett ponnyakuten för ett tag sen

Japp, det var väldigt kort.. Det är synd.. :( Bara en halvtimma går snabbt..
Sitter nu på ett konstigt sätt igen.. Asså shiit! Jag kan typ inte sitta vid datan i vardagsrummet ;o Min rygg kommer gå sönder! Men nu ligger jag i soffan med datan, det är skönare iallafall. ;)

I was born to tell you I love you ♥


Min statistik idag


40 besökare just nu ;)


Nej, nu orkar jag inte..

Har typ asont i nacken. Bäst att göra nått annat nu, har väl suttit fel på något sätt.. Haha, men aja.. ;) Mer updatering ikväll! (:

Redigering


My eyes.

Ny header!

Ja, nu har jag en ny header!
Vad tycker ni om den då? :)
Jag tyckte den blev bra iallafall! (:

www.pindaaas.blogg.se , bästaväns blogg ;)

Ska inte va med Linda.. ;(

Blev ingen Linda idag.. ;( Lindas mamma är typ sjuk och min lillebror är sjuk så.. Men vi ska va nästa helg :D♥
Imorse tog jag en dusch och så åt jag sen frukost. Sen har jag bara suttit vid datan.
Ikväll ska jag kolla på ponnyakuten! ;)

Sovit gott? (:

Har ni sovit gott? (:
Haha, ja, det kan man väl säga att jag har gjort, men vafan jag missade Natt på museet... :/ Somnade O_o Duktig man är.. Aja..
Idag ska jag vara med älskade Linda :D♥ Vi ska vara hos henne :) Nu är inte hon inne så. Klockorna är omställda också, Linda kanske missar det? ;o Och så vaknade hon typ halv 10 fast den är halv 11? Äsch, jag vet inte.. :P Vill typ inte väcka henne heller.. ;) Jag är snäll.. (a) Haha. Men iallafall, tror jag ska ta en dusch nu, vi får väl se ifall hon har loggat in.. Vi sa att jag skulle åka till henne vid 11 och den är halv 10.. Och jag trodde jag vaknade halv 9 men halv 10 xD Aja, skitsamma.. :P

Jag vill ha sommar vafan!


Sista inlägget för ikväll

Nu ska jag stänga av datan. Detta blir sista inlägget för ikväll. Jag ska kolla på Natt på museet. ;)

Godnatt!

Trötter..

Idag fick jag rida Conquest :D Det gick bra, men han var ovanligt pigg :p♥
Jag har också kollat på Pirates of the Caribbean.
Ska strax äta middag, mumsigt :)
Aja, detta blev ett kort inlägg, är trött..

www.louiselovehorses.blogg.se

Nattinatti

Mattias och Cecilia vann Let's Dance 2010. Jag ska bara lägga in min outfit idag och sen ska jag lägga mig. Imorgon är det ridning. Längtar! :D
Min outfit idag:

*uppsatt hår.
*mascara.




*grått linne.
*röd kofta.
*ljusblåa jeans.

Nattinatti.

Let's Dance

Idag var man ute en sväng, fick lite bra bilder faktist! :) Sen har jag sovit ett tag. Men sen har jag inte gjort så mycket. Duschade ungefär för en halvtimma sen och just nu kollar jag på Let's Dance, finalen vetni :)
Vem hejar ni på då? :)

Mattias och Cecilia

eller


Claudia och Tobias?


Nu ska jag ut :)

Vi skippar mellisen nu, vi får ta det efter. Men ska ut nu hejdå! ;) Bilder kommer sen!

Fredag alltid bäst

Idag var våran första lektion matte och vi skulle jobba i våran mattebok. De var det ända vi gjorde. Sen åt vi lunch, men jag åt inte så mycket för det var någon konstig mat. Sen gick jag, Natta, Fanny och Cajsalisa till Torvalla. Klassen skulle åka skridskor. Det var lite kul, haha :p Men jag ramlade typ 3-5 gånger x] Sen sa alla att vi fick gå hem och då gjorde jag det och nu är jag hemma :) Eric och mamma är påväg hem från sjukhuset, Eric har typ ögoninflammation igen ;o Hoppas jag inte blir sjuk igen, hade ju halsfluss förra veckan. Kunde inte ens rida på lördagen O_o Men jag hoppas jag kan rida imorgon satt inte han smittar ner mig, isåfall skulle jag bli jävligt sur xD Okej, han är bara 1 år såå.. x] haha..
Det är soligt vääääder ute! Så ska det se ut. Jag är lycklig!
Ska ut en sväng i det fina vädret och kameran hänkar, så fort mamma kommer hem och vi har ätit mellis går vi ut. Najzigt :D Bilder kommer då sen :)

Godnatt

Jag ska borsta tänderna och ta bort sminket nu. Sen ska jag fortsätta läsa lite i min bok.
Imorgon är det skridskor med Natta. Ska väl bli sådär. Länge sen jag åkte skridskor, senast i femman. Men aja.. Bloggar nog mer imorgon. Godnatt.

Jag saknar dig, bästavän. ♥


Ont i magen x]

Jag åt nog förmycket våfflor men här kommer bilder x]



















Så det var bilderna ;)

Nu ska jag läsa lite i min bok Skuggor i poolen :)

Våffeldagen

Idag fick vi våfflor och glass i skolan :) Glömde skriva det haha ;) Men till middag ska vi iallafall äta våfflor.

Imorgon ska vi åka skridskor med skolan O_o Jag pallar inte, men Natta ska typ också åka så då åker jag med henne :)
Jag är fett trött just nu.. Igår jobbade jag hårt med SO:n och NO:n men jag tyckte jag lyckades bra med läxförhören, hoppas iallafall att det gick bra!

ConQuest älskling ♥

Pictures

Outfit.

*utsläppt hår.   
*mascara.       
*mjukisbyxor - gråa.
*tröja - rosa.
*kofta - grå.

Bilder jag fotade idag.

Snön börjar smälta :D






Jag och mamma åt köttfärsås med makaroner till mellis.










Våra fåglar.


















Vatten.

• Svar på tal, innan bilderna.

Postat av: Lisa
Hur mkt kostar dendär HBRF jackan? c:

Svar: Jag vet inte. :P

Men i nästa inlägg kommer bilderna ;)

Igår blev det dålig updatering..

Jo, för att min dag såg ut såhär:
Jag var i skolan självklart. Hände inte så mycket. Efter skolan gick jag hem och jag kollade på en film som heter Pirates of the Caribbean. Den var bra :) Efter det pluggade jag till typ klockan 10 på kvällen. Det var SO och NO. Jobbigt, men jag var tvungen. Hade läxförhör idag på det.. Men iallafall, jag fick lite hjälp från datorn också. För det var massa frågor och då kunde jag kolla på svaren på datan. Och man ska som sagt kunna svaren på frågorna. Det var det jag gjorde.

Idag:
Jag var i skolan, först var det hämta hem och då tränade jag på SO:n. Sen var det SO och vi gjorde något jag inte kommer ihåg, men efter det iallafall gjorde vi läxförhöret, det gick bra :) Hoppas jag går godkänt (a) Sen var det sv/eng och då gjorde vi jeopardy (stavning?). Det var svåra frågor O_o Sen var det lunch och då blev det någon soppa eller nått, men jag tog två mackor. Efter det var det lästid, och direkt efter lästiden var det svenska. Och vi höll på med grammatik. Och efter svenskan hade vi NO och då fick jag göra mitt läxförhör och det gick bra :) Vi kollade också på några videor om grodor.
Och nu är jag hemma, har käkat mellis och jag har fotat lite. Ska lägga in i nästa inlägg ;)

Saknar ridläger09.. <3

Plugg, plugg, plugg!

Hinner inte skriva om min vardag nu, jag håller på att plugga för fullt just nu. Skriver imorgon istället, sry, men skolan går före.


Godnatt! :)

Ni får läsa om hoppgruppen på min andra blogg: www.louiselovehorses.blogg.se - för det är ju min hästblogg! ;)

Men jag ska kolla igenom lite på NO:n för jag ska typ göra läxförhör imorgon, för jag missade det förra veckan för jag var sjuk med halsfluss, ja men jag måste ändå träna ju ;) Men jag kan typ inget men iallafall xD
Här kommer bilder på min nya ridjacka :D

Bakifrån :)


Framifrån :)

Nu ska jag kolla igenom NO:n sen lägga mig, godnatt!


Skolan

Idag var jag i skolan. Vi hade som första lektion gympa och det var väl sådär. Sen hade vi SO och vi gick igenom något. Sen var det lunch, det blev köttfärssås med spagetti. Det var gott. Sen var det matte och vi hade först genomgång om volym och sen fick vi räkna i boken, snacka om jobbig lektion, typ alla killarna skrek över hela klassrummet och blabla, jag var tyst och jobbade och räknade 2 sidor i boken. Det var iallafall störande att räkna med mycket prat och skrik i bakrunden. Sen var det svenska och då skrev vi svar på några frågor Mia hade skrivit på tavlan och sen fick vi läsa i klassresan den boken vi läser i svenskan. Sem var det mentorstid och vi pratade om olika saker och läxor, sen skulle jag ta spruta för mässling, röda hund och så var det någon till minns inte, men då kunde inte jag ta den för jag tar pencelin för jag har haft halsfluss och jag måste fortfarande ta den. Så då fick jag inte ta sprutan så jag ska ta den en annan tisdag. Sen var det hämta hem och jag räknade lite i matte och sen läste jag en liten text på engelska för Heléne, det gick bra men det var lite svåra ord. Vi slutade sen och jag gick en bit med Dajana. När jag kom hem gjorde jag läxor och sånt. Ska strax äta lasange och byta om till ridkläder.

Idag är det hoppgrupp, jag längtar! :D Hade Rekyl förra gången och jag var förlång för honom så jag ska typ få byta, men det ska iallafall bli kul! :D Bloggar kanske när jag kommer hem ;)

Ett hjärta jag gjorde av snö förut.

Godnatt

Jag har läst lite i en bok vi läser på svenskan som är tills imorgon. Sen har jag tagit en snabbdusch och sen tog jag mitt pencelin, och efter det kollade jag på spårlöst, det var spännande. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv.
Godnatt, kanske bloggar imorgon innan skolan! :P

Skolan

Idag som första lektion hade vi engelska, och då skrev vi typ något och sen kollade vi på film. Efter engelskan så hade vi läs och direkt efter hade vi so. Då hann vi inte göra så mycket, vi skrev anteckningar om Grekland och vi fick läsa lite i en bok om Grekland. Vi slutade sen och jag gick tillsammans med Frida en bit. När jag kom hem åt jag glass, sen satte jag mig vid datorn. Jag har gjort en design till Johanna, den blev fin, tycker jag ;) Kom nyss hem från utvecklingssamtal, jag har godkänt i alla ämnen :D Jippie! När jag kom hem åt jag middag. Det var gott, och nu sitter jag bara här och chattar med några. Jag tänkte fortsätta redigera bilder från Skutan :p

Jag på Emmas landställe, typ sommar09.

Två tester.

Hur bor du: Lägenhet.
Brukar du komma i tid: Ja.
Hur lång är du: Typ 155 cm senast jag kollade men det var när jag slutade 5:an.
Kan du laga mat: Ja, några rätter.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar - skolan.
Vad har du på dig just nu: Kläder.
Har du någon fobi: Att vara sjuk.
Hade du en bra kväll igår: Ja.
Vilket är ditt senaste inköp: Haha, det vet jag inte.
Din favoritdryck på morgonen: Obóy, jucie.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma.
Har du sovit i din egen säng inatt: Inte hela natten.
Vad hade du sönder senast: En tablett.
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: Obóy.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Jucie.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vet inte, när jag spilde mitt glas.
Saknar du någon just nu: Ja, favoritponnyerna.. :/
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Skickar vibbar på msn.
Någon jag stör mig på: Ja, det är väl några.
Intressen: Ridning är allt!
Senaste person du kramade: Fanny S.
Senaste person du ringde:  Vet inte.
Senaste person som ringde dig: Vet inte.
Vad drack du senast: Mjölk.
Vill du ha barn: Inte än, kanske sen.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja.
Har rakat dina ben någon gång: Mm.
Är du sugen på något nu: Naej.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga.
Använder du hudkräm: Nej.
Attraheras du av män med skägg: Vet inte.
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop.
Brukar du baka: Sällan.
Röstade du i det senaste valet: Vet inte.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja.
Vilken låt lyssnade du senast på: Dj splash - This is my life.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej.
Vad tycker du är äckligt: Mycket.
Har du pengar på mobilen: Japp.

Vilken svordom använder du mest? Fan, tror jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingen.
Var köper du dina matvaror ifrån? Olika.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Systemkamera.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej.
När var senast någon stötte på dig? Idag.
Vad åt du till middag senast? Fläskkotletter med potatis och någon sås.
Kan du vissla? Ibland, ibland inte.
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja.
Äger du några popband t-shirts? Nej.
När flög du senast? Aldrig.
Pratar du några andra språk? Finska.
Har du gråtit offentligt? Har jag väl.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Godis, dricka.
Vad har du för väder? Soooooooooooool ^^
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har inte gått på gymnasium.
När sov du senast på golvet? Länge sen.
Vilken är din favorit drink? Jucie.
Gillar du din boendesituation? Tjaa..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Vet inte.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13 år.
Tror du på liv på andra planeter? Naej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fuck.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej.
Tycker du om att krama folk? Ja, dom jag gillar.
Äger du en digitalkamera? Mm.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, det klart.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej?
Är du mörkrädd? Ibland.
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, glasögon, nycklar.

Haha, jag hade tråkigt. x]

Test

DAGENS VILL HA: En systemkamera.
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, linne och en tröja.
DAGENS FRISYR: Utsläppt.
DAGENS LÅT: Dj splash - This is my life.
DAGENS PLANER: Datorn.
DAGENS SAKNAD: Conquest, Curt och Neff.
DAGENS DUMMASTE: Inget.
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget.
DAGENS DROG: Choklad.
DAGENS KÖP: Inget.
DAGENS GODIS: Choklad.
DAGENS HUMÖR: Glad.
DAGENS ROLIGASTE: Datorn.

 

Jag orkade inte.. xD

Jag orkade inte läsa så jag duschade istället och sminkade mig och sånt, sen åt jag lite också.. Sen har jag bara suttit här och redigerat bilder i photoshop.
Jag ska stänga av datan och gå strax. Börjar 12.15 :)
Bloggar mer när jag kommer hem.
Puss och kram! ♥

Ridlektion på Neff, länge sen. ♥

Ska läsa lite nu..

Jupps, tänkte jag skulle läsa lite nu.
Dom här böckerna läser jag:

Klassresan - den vi läser i skolan.


Skuggor i poolen - den boken jag läser hemma.

41 besökare igår!

Jupps, igår hade jag 41 besökare. :) Mitt högsta är nog 55, kom igen nu :D♥ Haha, nej men.. Idag är det måndag, vaknade vid halv 9 för att min lillebror väckte mig. Så jag tog mitt pencelin. Om ni vill läsa om min konstiga dröm får ni läsa på: www.louiselovehorses.blogg.se , min andra blogg! ;) Iallafall, ska läsa lite idag också, har läxa tills imorgon, vi ska läsa till en sida :p Sen ska jag läsa i min bok också som heter Skuggor i Poolen :)
Idag blir det kanske läxor att göra, annars kommer jag nog bara vara hemma och slappa, haha :p Skönt med halvstudiedag! :D

Jag saknar dig! ♥
Om jag inte har så mycket läxor, drar jag nog ner till Skutan i veckan faktist ;)

I'm tired..

Jupps, ska nog lägga mig ner i sängen eller soffan eller nått och läsa lite..
Känner för det.

Men imorgon har vi studiedag fick jag reda på, och jag går till skolan. Vi har bara 3 lektioner :D Skitnajz ju! Kommer man här och varit sjuk så får man studiedag sen också, haha (a) Fast att vara sjuk är inte kul, ska jag säga.

Idag har jag mest suttit och skickat över bilder från min gamla data till denna. Nu lär det blir mer bilder i inläggen ;) För ett tag sedan var det ju inte mycket bilder alls, men nuså! :) Eftersom att jag hade frågor på vad som skulle kunna förbättras och då ville läsarna ha mer bilder, såja. ;)

Saknar Ridläger09.. :/

Jag saknar Ridläger09 fett mycket.. :/


















Vi skulle ta en chokladboll eller nått i vatten och sen leta efter en sockerbit i mjöl typ, så man såg ut sådär ungefär.




Saknar er! ♥


Bästa upplevelsen med dig, glömmer aldrig! ♥


Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Har precis ätit lunch, det var gott. Nu ska jag redigera lite bilder från Skutan ;)

Det snörar ute.. Det känns ju helt fel! Asså, det är ju meningen att det ska vara vår nu ju? ;o Eller...? Jag har tröttnat på snön! O_o VILL HA SOMMAR! VILL HA SOMMAR!


Pictures

Jag redigerade lite bilder igår, här kommer dom ;)





















Jag var på Skutan typ för flera veckor sedan och då fotade jag lite, men det finns många fler bilder, men har inte redigerat dom.


Saknar Skutan och Blåkulla..

Japp, som rubriken säger.. Jag vill till stallet, men så ska man vara sjuk.. Men jag börjar faktist bli bättre! :) Hoppas jag kan gå till skolan imorgon, pallar inte vara sjuk längre! O_o Kanske inte åker till stallet nästa vecka heller, nu när jag varit hemma en vecka och varit sjuk, säkert massa läxor och sånt, aja. Jag får ta igen lite.. Har ju matteboken, svenska grejerna, nogrejerna hemma, kanske bara att sätta sig ner och kolla igenom lite dära.

En bild på mig och Neff jag redigerade för någon dag sen ♥

Godmorgon

Jag vaknade typ halv 8 O_o Tidigt.. Sen har jag bara suttit vid datorn. Jag gjort en design till min kompis, och en bild till henne på en häst. Och nu ska jag äta frukost, det här är min frukost:

Gott :)


Sweet dreams

Ska lägga mig nu, godnatt! Dröm söta drömmar, haha (:


Jag och Neff ♥
Fotograf: Linda Berggren

• Klar!

Såja, nu är det klart, tror jag ;)
Får iallafall vara såhär sålänge.


Kommentera gärna vad ni tycker! :)♥


Börjar faktist bli bättre! :D

Senast jag kollade hade jag ingen feber :D Jag är inte lika snorig längre, jag har inte lika ont i halsen :D Förbättringsvägen? Hoppas det, måste fan bli frisk, jag som varit sjuk sen i måndags. Så jävla jobbigt ju! O_o

Ska börja fixa lite med bloggen nu, den ser ju inte så fin ut xD

Har iallafall fixat med: www.louiselovehorses.blogg.se , blev riktigt nöjd med det jag fixade där! Ny design där också ;) Nu ska jag börja med en design till den här bloggen :)

Före och efter

Redigerade ganska mycket på en bild :) Här kommer före och efter!


REDIGERINGEN.
*svartvit bakrund*
*rosa ögon*
*tagit bort röda ögon*
*finare hy*
*rosare läppar*
*rosare linne*
*mer skärpa*
*mer färg eller vad man ska säga*


Jag ska fixa!

Jag ska fixa, jag ska fixa!

Det ser bara ut så nu.

Ingen ridning för mig idag..

Ska berätta lite om gårdagen.. Jo, jag var på sjukhuset och läkaren kollade min mun, mina öron och lyssnade på mina lungor. Sen fick jag ta blodprov och halsprov men innan fick vi vänta länge för det var någon som typ opererade sig. Men iallafall, nu ska jag berätta en läskig sak.. Jag var snorig så jag gick in på toan och då snöt jag mig flera gånger och sen bah kom det näsblod, det rann som fan! Gud vad det var läskigt.. Det tog väl 5 minuter iallafall.. Gud asså, om jag inte tog papper snabbt och bytte på en gång skulle det kommit på golvet.. Men tillbaka till halsprovet och blodprovet. Det gick bra, lite obehagligt när dom tog halsprov för då stoppade dom in en pinne av något slag sen typ någon grej långt in och gud vad det var obehagligt.. O_o Blodprovet stack till lite i fingret, haha, trodde det skulle göra ont. xD Efter halsprovet och blodprovet fick vi gå tillbaka till läkaren och då visade det sig att jag hade...halsfluss... :/ På vägen hem fick vi hämta pencilinet och vi köpte också sånna där mc'donalds kycklingar, vet inte vad dom heter, haha. Det var iallafall gott. Men det är väl det jag gjort, sen när jag kom hem så vilade jag bara. Jajuste! Jag kollade på Postkodmiljonären, Let's Dance och Solsidan också :)!

Stackars mig.. Idag skulle jag ridit 09.15 till 10.00 och då ska man vara sjuk med halsfluss. Bajsa! :'( Snacka om besviken, men jag får nog rida igen :) Det är tur det! För en stund sen käkade jag frukost ;) Nu sitter jag och pratar med Maja och Erica :) Ska väl göra något i photoshop eller nått, eller dampa på Maja för att hon har chokladmuffins kanske, eller nej.. Jag har ju choklad hemma? :D Hahaha! Då slipper jag (y)<3.

Haha, jag rider :) *jag är liten*
Borde vara på Skansen eller Kolmården.(a)
Vi har typ ett kort hemma med massa bilder man skrivit ut från en gammal kamera och då fotade jag den bilden med min kamera, men det blev ingen bra kvalité.


Ska till Handens Närsjukhus idag..

Har inte kunnat updatera så mycket, jo jag är ju sjuk, har varit det sen måndags.. Idag ska jag till Handens Närsjukhus. Dom ska kolla ifall jag har någon sjukdom, kanske halsfluss eller nått? Jag vet inte.. Jag tror inte att jag kan rida imorgon.. :/ Men då får jag ändå inte vänta så länge för då är jag väl frisk tills tisdag för då ska jag rida, det är hoppgrupp :D Då är jag säkert frisk, hoppas! Just nu har jag bara lite feber, skönt! Idag ritade jag en teckning, blev nöjd med den. Jag hittar inte min kamera, men när jag hittar den ska jag fota och sen får ni se ;) Nu hittade mamma den, haha :D Här kommer bilden för jag laddade upp den :)


Vad tycker ni om bilden? :)

Neff älskling, du är bäst!


























Sötaste.. ♥

Jag älskar dig!

Foto av: Lina , www.nero.blogg.se ;)

Tillfällig design

Jupps, det här är bara en tillfällig design, ska göra en ny sen ;)

Sista inlägget

Japp, jag har redigerat alla bilderna från söndags, dom bilderna som var bäst, dom bilderna som var suddiga och dålig kvalité på, dom redigerade jag inte, för dom är svåra att redigera 'bra'. Men iallafall, detta blir sista inlägget för idag, ska lägga mig och kolla på tv. Har suttit vid datan ett tag nu..


Neff, jag älskar dig! ♥

Jag vill ha!


Jag vill ha! :D

Men på ett år samlar jag ihop 3600 kr.. :(
På två år kan jag köpa en 'bra' systemkamera, typ..

Snorig, ont i halsen, lite feber, ont i ögonen..

Idag stannade jag hemma, och jag har vilat bara idag. När jag gick upp så var jag snurrig, asläskigt.. O_o Nu är jag snorig, ont i halsen, lite feber och ont i ögonen. Det rinner lite.. Min lillebror har ögoninflammation, öroninflammation och halsfluss ;( Stackarn.. Jag har typ ögoninflammation.. Men jag vet inte, för jag mår iallafall dåligt.. Precis som min rubrik. Jag känner mig iallafall piggare än tidigare, då låg jag bara ner, och pallade inte ens gå upp förutom när jag var tvungen att gå på toa. Men iallafall, tänkte redigera lite bilder, men jag kommer nog inte orka sitta vid datan så länge..

Sjuk..

Imorse kände jag mig lite risig men jag gick till skolan iallafall. Vi hade först sv/eng, vi gjorde något memory typ (?). Sen var det svenska, då skulle vi skriva en kort sammanfattning om Klassresan (en bok) s. 1-60. Sen skulle vi göra en framsida på Hemligheten i källaren. Sen var det lunch och det blev typ korv med potatismos. Det sved i mina ögon i skolan också och Emma, Amanda, Olivia och Tessi tyckte också jag hade röda ögon så då försökte vi hitta skolsyster men hon skulle typ på något möte? Sen sa Emma till Heléne och då sa hon att jag skulle gå hem och ta det lungt typ.. Så jag gjorde det, och när jag kom hem typ somnade jag efter ett tag, sen har jag kollat på en film. Nu sitter jag bara här, har asont i ögonen.. Borde nog vila ett tag..


En bild jag redigerade igår tror jag det var..
Men nu måste jag vila..


Hann bara redigera en bild

Haha, jag hann bara redigera en bild på Cactus, men jag bjuder på den ;)



Ska typ ta en snabbdusch nu, godnatt!

♥ En dag på Skutan ♥

Idag var jag med Linda, hon kom runt halv 11, eller jag mötte henne runt halv 11. Vi gick sen typ en fotorunda ;) Vi fotade ett rådjur för det mesta, och naturen ;) Vi gick sen hem till mig och vi satte oss vid datan ett kort tag, och vi kollade på videor när jag red xP Hade inget annat för mig. Sen lagade vi köttbullar med makaroner och kollade sl.se men då gick bussen 13.25 tror jag det var. Så vi hann inte äta så vi tog med det som matsäck. När vi kom till stallet så åt vi. Sen har vi fotat, jag har gosat med Neff och borstat, kratsa hovarna, gått ut med honom utanför stallet, jag och Linda hade hökrig xD Ja det var väl det som vi gjorde ;) Jag, Linda och Tuss gick sen till bussen, vi åkte till Söderbymalmsskolan och Linda bytte buss och jag och Tuss gick tillsammans en bit. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Kollade nyss på ponnyakuten. Det är asvarmt i mitt rum ;o Haha, aja, jag ska redigera bilder nu ;)


Mobil i soffan? O_o

Jag somnade i soffan i vardagsrummet igår, för jag var fett trött. Orkade inte gå in i mitt rum men iallafall, jag tappade min mobil i soffan O_o Jag typ höll i min mobil när jag sov ;o Normalt! Jag har gjort det ett par gånger när jag sovit i min säng också ;o Men då ramlade den inte i sängen. Men det var skit svårt att få tag på mobilen, men det gick tillslut ;)
Hahha, jag fattar inte hur den kom 'i' soffan igentligen ;o!


♥ Världens bästa Linda imorgon ♥

Imorgon ska jag vara med Linda :D Ska bli grymt kul. Det var ett tag jag träffade henne ♥ Vi kommer ha det najz! :)♥

Nu ska jag lägga mig, typ efter jag har pratat lite med Linda, ifall hon svarar xD


Melodifestivalen

Kollade nyss på melodifestivalen och Anna Bergendahl vann:


Jag tycker hon har bra röst (a)

♥ Bästavän ♥

Linda, jag älskar dig så obeskrivligt mycket, utan dig skulle jag fan inte kunna leva. Det är du som är den första bästa kompisen för mig, den som ställer upp mest, den som är roligast att vara med, den jag kan lita på mest, du är allt. Asså ärligt talat vet jag inte om jag skulle kunna leva utan dig, jag skulle fan må asdåligt, när jag vet att jag har dig vid min sida, så mår jag verkligen bra. Jag tänker på dig varje dag, jag saknar dig varje dag, jag älskar dig varje dag, du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta, kom ihåg att jag älskar dig allra mest, och jag ställer upp för dig om du behöver mig. Jag finns alltid här för dig, bara jag har namnet Linda så tänker jag på dig, minns när du var på sjukhus, när jag inte fick tag på dig, jag vart skit orolig, när du skrev att du var på sjukhus, jag blev så jävla rädd. Du ser, jag bryr mig om dig, och det ska du alltid veta! Du är fan allt, och jag älskar dig mest, mest, mest, mest, hoppas du förstår det, aldrig utan dig, aldrig, jag behöver dig varenda sekund. Alltid du och jag och då menar jag fan föralltid! En bästavän betyder mer än livet. Jag minns när vi skrev kommentarer till varandra på bloggarna och när vi sågs i stallet, sen på något sätt fick vi vandras msner, vi skrev till varandra, vi frired tillsammans, jag minns att du red Mulle och jag red Verona. Och sen var vi med varandra, och sen på msn skrev jag: Du är som min bästavän. Och då skrev typ du: Vill du bli min bästis, då skrev jag: Ja. Men jag minns inte riktigt, något sånt var det. Allting jag skriver om dig, är sant. Absolut sant. Jag skulle aldrig ljuga för dig. Jag vill aldrig släppa taget om dig, aldrig. Och jag hoppas att du inte släpper taget om mig heller. Jag minns alla våra minnen tillsammans, vi har haft så grymt kul tillsammans. När vi åkte snowracer, och när vi garvade som fan, när vi kollat på film, käkat lunch och du typ dampade på mig, när vi spelat tv-spel. Jag minns nästan allt. Du får mig att le på läpparna. Du gör mig varm i hela kroppen när jag ser dig, kramar dig, skrattar med dig. Du är exakt allt! Det är inget liv alls utan dig. Undra hur jag skulle leva då..? Nej, ursh, jag vill fan inte tänka mig ett liv utan dig. För ett liv med dig är glädje. Ditt namn ger mig glädje. Ditt skratt gör mig glad. Hela du, gör mig helt jävla lycklig. När jag är med dig dunkar mitt hjärta extra mycket. Att veta att jag har en sån bra vän jag kan lita på, så är livet verkligen perfekt. Jag har den bästavän jag kan lita på, den jag alltid kan lita på. Den som alltid hjälper än när man behöver den. Jag kan inte riktigt beskriva med ord.. Du betyder mer än världen. Asså, jag kan inte leva utan dig. Du är allt, och kommer alltid att vara min nummer ett. Om vi bara bodde nära varandra, om vi bara gick i samma skola.. Vi måste åka buss till varandra.. Önska att vi bodde nära, då skulle vi kunnat vara mycket, mycket mer. Men jag försöker träffa dig så ofta som jag kan. Jag kämpar för våran vänskap, och jag kommer alltid göra det. Jag hoppas att vi är vänner så länge som möjligt! Det kommer alltid att vara vi två, och då menar jag föralltid! Ett liv utan dig, är inget liv alls. Du är det bästa, finaste som finns! Jag älskar dig mest, allra bästavän, livsglädje, älskling ♥


Ni glömmer väl inte?

Ni kommer väl inte min andra blogg?

www.louiselovehorses.blogg.se!

♥ Kolla gärna in! ♥

Nobile

               

Bilder idag när jag red Nobile.

Dålig updatering, I know!

Igår så var det fredag, härligt härligt. Vi hade först matte och vi gjorde muktiplikationtest och jag fick 1 fel på 120 tal på 5 minuter, fick typ alla rätt varje gång i femman, men nu har det gått dåligare men igår gick det bra för mig ;) Vi åkte sen till Tungelsta, det var vana som skulle rida men vi hade teori. Vi fick lära oss om martingal och gumminoddar och sen om benskydd. Sen vi fick ta in en varsin häst och borsta/kratsa hovarna på och jag fick ta in Maja och borsta/kratsa hovarna på. Sen fick man byta om och gå till bussen. Jag gick hem till mig och slappade bara.

Idag red jag Nobile, det gick sådär, för han var stor :p Så jag satt väl som en potatis. Är van med b-c ponny. Nu fick jag d, och det kändes som att jag skumpade men på videorna såg det ganska bra ut ;o Men vi åkte sen hem och någon skulle rida Conquest så jag kunde inte sköta honom. Och pappa var risig och ville åka hem så då gjorde vi det och i bilen kollade jag på bilderna/videorna från ridningen. När jag kom hem satte jag mig vid datan och sen kollade vi på bilderna/videorna på tvn, och sen hamnade jag här igen. Sedan fick jag passa Eric för mamma skulle laga mat och han klättrar på stolar och allt vad han kommer på så jag fick leka med honom ett tag och jag kom därefter tillbaka till datorn. Sen hade jag tänkt vara Erica men det blev inte så.. Och nu väntar jag bara på att lasagnen (stavning?) ska bli klar, är hungrig :p


Maja fotade den förut när hon var hos mig på sportlovet xD<3

Äter frukost

Just nu äter jag frukost, ska strax också stänga av datan. Ska gå till skolan med Emma. Och vi kanske går halv 9 eller kvart i 9. Men nu måste jag äta, bloggar nog när jag kommer hem! ;)


Conquest ♥


Curt ♥

Godmorgon

Orkade inte skriva igår, så skriver om gårdagen nu.

Torsdag (igår): Vi hade först hämta hem och då snackade jag bara med Emma, Olivia, Amanda och Lilli. Så jag hann inte läsa så mycket, men aja.. :p Vi hade sen SO och vi fortsatte med någon stencil och vi skulle svara på frågor, vi hade sen läxförhör på USA, det gick bra, jag hade bara kollat igenom det lite så kunde jag det (a) Men iallafall, vi hade sen sv/eng, då började vi med en staffetnovell och sen så berättade Sebbe (läraren) om grammatik. Vi fick sen ett litet papper vi skulle fylla i. Det var lite svårt. Vi hade sen lunch, men jag åt inget, jag var inte ens hungrig så jag hänkade med Emma och Jennifer till Centrum. Vi gick runt lite och sen gick vi tillbaka. Vi hade sen lästid och sen svenska och på svenskan snackade vi om grammatik och vi fick göra något papper igen. Sen hade vi NO och då skulle vi svara på några frågor och när man var klar fick man gå och jag var med Emma, vi gick först till henne och vi åt mellis sen spelade vi lite Super Mario Bros, sen gick vi hem till mig och tog lite kladdkaka och satte oss vi datan. Och Emma dampade.. O_o Aja, hon gick sen och jag tog ett bad, sedan kollade jag på tv. Och sen så somnade jag.

Fredagmorgon (idag): Idag vaknade jag vid halv 7, jag låg och läste lite i klassresan, en bok vi håller på med i svenskan. Som vi har läxa i. Sen satte jag mig vid datan och kollade på tv. Nu ska jag käka frukost.
Idag ska vi vana rida på Tungelsta! :) Sen efter Tungelsta ska jag väl hem, eller vara med nån. Aja, men ska fixa frukost nu ;)


Flox, i miss u..


English

Jag är dålig på engelska, men nu kommer texter jag skrev på min skoldator nyss.

Hello!
My name is Louise. I'm 12 years old. My hobby is riding. I love horses. I have a mother that name is Anette. I have too a father that name is Lennart. I horsebackriding a 2-3 days in week. My favourite horses is Conquest, Curt and Neff. I love them. I have ridden in circa 3 years old. My babybrother name is Eric and he is 1 and half years old.

A little text:

Conquest, I remember the first time I rode you. You was lovely. I liked you. But you was little blister. Late I ride you, become you my favourite. But I become your keeper. Then you become my favourite. I started love you. You licked my hands. You was cute. I love you so mutch! I will never leave you, never. You mean mutch for me. No life without you. I come never forget you.

Jag har säkert skrivit fel, men jag skrev på min skoldator och kollade lite ord där, men aja.. Det är min engelska och jag är inte duktig! /:

Pallade inte..

Jag pallade inte duscha, men jag gjorde det ändå igår. Sen orkade jag inte läsa i en bok, men den är ändå tills måndag. Hinner läsa lite ikväll ändå. Jag fastnade vid datan, haha. Imorgon har vi SO läxförhör på USA. Jag har bara kollat igenom lite idag på pappret och jag kan typ alla ;) Hoppas jag får godkänt iallafall.

Glöm inte: www.louiselovehorses.blogg.se!


3 bilder jag redigerade







Så, jag har igentligen denna färg på ögonen:

Måste plugga!

Nu måste jag plugga och kanske ta en dusch. ;) Gjorde det igår efter hoppgruppen, men ändå ;) Har inget annat för mig så.. :p


Cool bild tycker jag ;)
Sten hård ©opyright!

Videorna!










Jag ser rolig ut xD

Hoppgrupp

Vi kom till stallet vid halv 7 och det stog att jag skulle rida.. REKYL! Han är jätteliten men tydligen skulle jag rida honom, haha xD Jag började borsta, kratsa hovarna och sen sadlade jag och tränsade, när alla var klara gick vi till ridhuset och Ida (ridläraren) berättade vad vi skulle göra och lite regler typ. Vi hoppade sen upp och red fram i skitt, trav och galopp. Det gick bra ;) Vi red sen över några cavalettibommar i trav. Vi red sen över några studs som var typ 10-20 cm. Och vi skulle släppa handerna rakt ut, och det var i galopp också, det var kul hahha :D Efter några gånger gjorde vi en bana och vi skulle hålla galoppen hela vägen, det gick väl bra. Och det var skit kul faktist :D Men Rekyl var så liten så jag hade ganska dålig balans och jag flög fram i sadeln en gång när jag skulle fatta galopp, vet inte varför men.. haha xD Ida tyckte iallafall att jag var ganska lång på Rekyl så hon skulle kolla upp en större b-ponny, hoppas det finns en större. Rekyl var iallafall skitduktig, blev stolt över honom :) Jag fixade sen honom och sedan åkte vi hem och i bilen kollade jag på bilder/videor från hoppgruppen.
Det var verkligen annorlunda i en vanlig grupp och hoppgrupp xD Ska iallafall bli SKITKUL att få gå i hoppgrupp, har iallafall bara gått en gång, men jag ser verkligen fram imot det :D

Bilder från hoppgruppen:


Lite suddig.


Det var mörkt ute, och min jacka lyser verkligen upp xD


Denna bild blev fett söt, haha, nu ser ni hur liten han är xD..


Ser ni vart jag är? (:
Iallafall på en brun/orange ponny ;) Men det lär ni veta nu när ni sett dom andra bilderna på honom och mig ;)

Det vat iallafall dom ;)

Videor kommer!

Skola och hemma

Igår hann jag inte blogga för jag kom hem vid halv 9 och så..
Men berättar om hoppgruppen i nästa inlägg ;)

Idag var det först musik, det var tråkigt. Vi gjorde inte så mycket. Sen var det engelska och vi hade vikarie och vi jobbade med workbook och textbook. Sen var det NO och vi skrev tankekarta om däggdjur. Sen var det lunch och det blev någon konstig mat. Sen var det läs och jag läste klassresan och sen var det bild. Vi skulle rita av några som tog i mitten av en ring med stolar. Sen det sista minutrerna fick man rita valfritt. ;) Vi slutade sedan, vid 2. Jag gick hem och gjorde läxor och drack obóy. Åt också lite glass och kladdkaka. Sedan satte jag mig i mitt rum och har inte gjort så mycket, har chattat med några och så.

Har gjort en ny liten hästblogg: www.louiselovehorses.blogg.se, på den bloggen kommer jag mest blogga om hästar som ni kanske märkt på namnet också, men det är ju sant. Jag älskar hästar ;) Hehe. Där kan ni iallafall läsa om mina stalldagar och sånt där, och texter, kommer självklart skriva det här också.

Pluggat klart

Så.. Nu har jag pluggat klart, nu ska jag kolla på ponnyakuten, för kollade lite igår, och tänkte fortsätta kolla ;) Sen ska jag äta middag och byta om till ridkläder, sen vid 6 ska pappa och jag till stallet, för jo jag ska på.... HOPPGRUPP!... jag rider 19-20. Jag längtar verkligen :D

Plugg

Måste plugga nu! ;)

Ska käka kladdkaka också, haha :D


Conquest <3


Mellis

I skolan var det typ inget speciellt som hände. Och orkar inte förklara heller, haha ;)

Men nyss åt jag mellis, ska bara plocka undan. Nu sitter jag bara vid datorn och chattar med Emma och Maja :) Funderar på ifall jag ska ta glass eller kladdkaka, är suuuuuuuugen på det! Haha ;)


Hahhaha, jag och Maja är muppar! :D
Jag saknar dig gumman! ♥


Ska ta en snabbdusch

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag packa gympagrejer tills imorgon O_o Vi har gympa som första lektion, tråkigt! Men aja, ska också stänga av datan. Godnatt!


HHAHAHAHHAHAHAHA!


Hahhaha, jag garvar ihjäl mig!

Skola och Sanna

Ja, skolan var tråkig.. O_o Haha, men efter det, så gick jag och Sanna hem till mig och åt mellis, sedan kollade på vi Ghost Wisper (stavning?). Sen hamnade vi vid datorn. Sen har vi inte gjort så mycket..


Ska stänga av datorn

Japp, som rubriken säger.

Måste stänga av datorn! ;)

Curt bebis ♥

Godmorgon

Bajs, idag är det skola.. O_o
Idag vaknade jag iallafall vid 7, jag låg och kollade på tv ett tag, sen fixade jag mig och fixade frukost, nu sitter jag i vardagsrummet och äter frukost ;)
Det ska ändå bli kul att träffa kompisarna, men inte lektionerna då :p
Idag kanske jag gör läxor eller nått. Tror faktist inte att jag ska till stallet, eller vara med någon..

Jag och Conquest ♥

Totalt 55 besökare igår

Snacka om glad, jag fick 55 besökare totalt, igår :D!
Fortsätt så. ;)


Nej, jag orkar inte..

Jag orkar inte hålla på med photoshop nu.. Är för trött, ska stänga av datan och kolla på tv.

Godnatt!


Jag och Flox, barbacka tävling, 40cm. Familjehelg 09.
Jag kom då 3:a med Flox och det var min första tävling ;)

Jävlar..

50 BESÖKARE OCH 82 SIDVISNINGAR IDAG!

MITT HÖGSTA ÄR 50 BESÖKARE! :D


..


Hiss & Diss



Hästar, jo hästar är verkligen världens bästa djur, dom är underbara, och helt enkelt bäst. En häst kan vara som ens bästavän! ♥



• Att bråka med någon kompis, jo det är det värsta jag vet.. Jag hatar att bråka med mina kompisar, men som tur är att jag alltid får tillbaka dom ♥

Lite sen fråga Jennifer

Hahha, Jennifer, frågestunden är redan avslutad! ;) Men aja.. svarar ändå!

jennifer
1.Är du kär?
2.saknar dig saknar du mig`?
3.Vart ska du på ridläger i sommar?

Svar:
1. Nej ;)
2. Jag saknar dig! ♥
3. Tror Blåkulla ♥

En härlig dag på Blåkulla

Jag tog bussen vid 11.42 och mötte sen Emilie där. Sen gick vi till Blåkulla, (den långa vägen..) När vi kom fram till Blåkulla fixade jag Conquest spilta, den blev renare ;) Sen tvättade jag hans vattenkopp och borstade hans grimma, den var inte så skitig men ändå. Sen så smörjde jag Conquests sadel och träns. Jag och Emilie åt sen lunch, jag tog med mig köttfärssås med pasta. Men cafeterian var stängt så fick äta kallmat, aja.. :p Sen släppte dom in hästarna och då borstade jag Conquest och kratsade hans hovarna. Jag gosade sen med honom också. ;) Vi gick sen bara runt och sen smörjde Emilie Curts sadel och jag tittade på :p Sen ringde hennes mamma och sa att hon skulle komma hem, och då smörjde hon klart och jag skrev i skötarboken och det gjorde Emilie också, och jag kramade också om Conquest och Curt innan vi gick. Vi hade lite kul på vägen till bussen hahha :p Vi typ garvade hela tiden xd.. Jag tog sen bussen hem och när jag kom hem satte jag mig här. Efter ett tag så åt vi middag och det blev köttbullar med potatis och brunsås, det var gott. Sen kollade jag på ponnyakuten och då åt jag kladdkaka, glass och lite godis.. Hahha (a) Ja, sen kom jag tillbaka till datorn. Orkar inte ladda över bilderna från idag just nu eller ikväll. Kanske gör det imorgon istället. Men här kommer schema om nästa vecka:


Ungefär detta ska jag göra ;)


Ska fixa mig nu

Ska fixa mig nu, så bloggar när jag kommer hem ;)

Frukost och dusch

För en stund sen åt jag frukost, jag åt 4 limpor och drack obóy. ;) Sen tog jag en dusch, det var skönt och nu sitter jag här ;) Messar med Emilie också. Ska ta 11.42 bussen tror jag ;)


Conquest söta ponnyy ♥


Godmorgon

Idag vaknade jag vid halv 8 eller nått. Efter ett tag startade jag datan och kollade på ett tv-program som heter DrPhil. Kollar fortfarande på det, det är spännande ;) Nu är programmet slut :p Hahha, men iallafall, jag ska äta frukost nu ;)

Godnatt

Ska borsta tänderna och sen lägga mig. Imorgon ska jag möta Emilie sen ska vi gå till Blåkulla :) Vi ska nog vara där ganska länge ;) Men bilder kommer för jag kommer att ta med kameran, kanske bloggar innan jag åker också.

Godnatt!


Videor från idag ;)











Jag rider på en mörkbrun ponny, med gul jacka ;)

Ska jag ha detta i slutet av mitt inlägg?

Ska jag ha detta i slutet i av mitt inlägg?


Emilie och bästa Blåkulla imorn (a)

Imorn ska jag vara med Emilie, vi ska vara hos henne lite först, sen sticker vi till bästa Blåkulla (a)
Jag kommer också fota, så bilder kommer sen ;)

BAJS! Skolan börjar nästa vecka, *suck* längtar inte! Jo, förutom alla kompisarna då.. Dom ska jag väl inte dissa, haha ♥

Jag har fått en ny favorit, jo Conquest, det blev bara så idag, jag blev skötare på honom, jag red honom idag, jag gosade med honom idag, han slickade mina händer. Han blev liksom bara en av mina favoriter (: Han har slickat mig förut också, men han slickade väldigt mycket idag, han var också glad när jag gosade med honom men inte när jag borstade honom xD.. Ska iallafall bli kul att jag ska ha Conquest som sköthäst! :)


Fina ponnyy!

Bilder från idag :)


Pappa hade igentligen fotat långt ifrån men för att ni skulle se bättre gjorde jag såhär, men den blev inte så bra heller.. Försökte redigera, men.. Haha, resultatet blev då sådär x)


Du är underbar!






Gud, vafan gör jag för nått, jävla mupp man är ;o!






Hahah, jag tycker din här tofflorna är roliga xD..


Conquest slickade mig... ♥♥


Söta ponnyyy ♥


Conquest vackra öööga (a)


Jag och Conquest


Puss på dej <3


Curt bebis <3

Ny design igen

Jag gillar min nya design, tycker den blev fin.. ;) Bästa hitills ;)

VAD TYCKER NI? :) KOMMENTERA!

♥ Blåkulla ♥

Idag red jag Conquest, det gick bra. Vi red serpentinbågar och galoppfattningar. Ingen skulle rida honom sen så jag fixade honom. Sedan gick vi till cafeterian. Vi fikade och sen fixade jag Conquest krubba och vattenkopp. Jag borstade honom. Sen var det skötarmöte och då pratade vi lite. Jag blev också skötare på Conquest, för han hade ingen skötare. Sen efter skötarmötet fixade jag Conquests vägg. Den blev iallafall renare ;) Sen kom pappa och då åkte vi hem. Och när jag kom hem åt jag mat och sen lekte jag med min lillebror xp Sen har jag suttit vid datan ett tag. Och sen kollade vi på bilder/videor från idag på tv:n. ;) Nu sitter jag bara i mitt rum vid datorn ;) Bilder/videor kommer, och bilder från Skutan! ;)


Lördagmorgon

Japp, idag är det lördag, haha äntligen! För jo.. JAG SKA RIDA :D Jag tror att pappa och jag ska åka halv 9 eller nått.. ;) Jag är nyfiken på vilken häst jag ska få rida idag :) Vi ska typ rida serpentinbågar och galoppfattningar. :p Men jag bloggar när jag kommer hem tror jag. Jag ska på skötarmöte också, så kommer hem vid halv 3 kanske.


Let's Dance

Jag ska gå in i vardagsrummet och kolla på Let's Dance nu ;)
Stänger också av datan, så godnatt! <3

Redigerar

Redigerar bilder just nu från igår. Kommer sen lägga in ;)

Statistiken just nu;


Det står 31 ;)

Saknar Maja..

Maja åkte för ungefär 40 minter sen.. Saknar henne.. :/<3 Vi messade nyss med varandra hahhaa (a) Men strax ska jag äta.. ;)

Imorgon är det ridning, längtar som fan! :D 

På tisdag börjar min hoppgrupp, längtar också som fan!

Men inte längtar jag till skolan som börjar nästa vecka *suck* O_o

Redigering

Redigeringen:


Orginal:


Hahah, jag tycker redigeringen blev cool :)


Maja ska strax hem..

Neeeej, Maja ska strax hem.. :( Jag kommer sakna henne. Men jag kommer gästblogga på hennes blogg: www.lindbeergs.blogg.se , ska gästblogga på hennes blogg i helgen för hon ska på spökövernattningen på Skutan :p


Hahha, muppar! xD
Jag och Maja ♥

HHAHHA!

Rolig design jag gjorde, den blev sådär.. /: Förra blev bättre, tror jag ska byta till den jag hade innan xD..
Eller vad tycker ni? :)

1.
 

eller

2.


Ni väljer ;)

Pictures











Inte alla bilder, men hade lust att lägga in några x)
Lägger in mer sen ;)

©OPYRIGHT!

Snart lunch

Strax ska vi äta lunch, sen hittar vi väl på något kul (a)

En bild jag gjorde idag:


hahah :D


Min film


Det var min första film, hahha hela låten blev inte ens med xD..
Vad tycker ni om den?

En kylig dag på Skutan

Idag vaknade jag vid 6 och gick upp vid halv 7. Jag fixade mig och åt frukost. Sedan skjutsade pappa mig till Skutan ;) Det var några små människor där (a) Michelle, Ebba, Matilda, Sara och Cissi var där. Men sen kom Maja, lite efter, haha nejdå, jag drev xD Sen kom massa andra. Linda kom sen också (: Jag fotade när Maja och Michelle red, sen red Fanny och Erica också, då kollade/fotade jag också. ;) Sen var vi och åt efter ett tag. Jag tog med mig en pan pizza, men den var sådär. Sen typ gick vi runt och sånt. Sen skulle Amanda rida så då kollade/fotade jag också. Sen gjorde vi inte så mycket. Maja, Linda, Rebecca, Lina och Julia körde körragömma, men jag pallade inte vara med så jag gick med den som räknade och gick med den som letade x) Sen efter ett tag kom Majas mamma och hämtade mig, Maja och Linda och vi tre åkte hem till mig. Linda var hos mig ett tag men vi följde sen med henne till bussen, men till middag åt jag och Maja typ pasta med skinka och sås, det var gott. Jag tog treportioner xD Linda lånade min dator medans. Sen spelade vi Mario Kart. Och sedan kollade vi sl tabellerna. Och vi följde sen med Linda. När vi kom tillbaka hem till mig åt vi kladdkaka och Maja lekte med Eric :P Sen tog jag en snabb dusch och Maja lånade min data. Vi har sen bara suttit vid datorn och ätit popcorn. Klockan är strax 12 och då ska vi borsta tänderna och byta om till pyamas och säkert bara ligga och prata och kolla på tv. Det var iallafall väldigt kyligt på Skutan.. Men nu kommer några bilder jag fotade, inte alla men några.


Maja och Flox.


Michelle och Verona.


Fanny och Daylight.


Erica och Polly.


Amanda och Neff. *tror inte du ville vara med på bild, tror du sa det till Linda så iför säkerhetskull ;)*

Ska upp tidigt imorgon

Jag ska till Skutan vid 8-halv 9 för pappa ska skjutsa mig. Och då måste jag typ gå upp halv 7 eller 7, så godnatt!


Jag typ förra året..

Neff bebis

Jag borde verkligen vara på Skutan mera, för jag saknar dig vare dag som går. Jag har inte träffat dig på några veckor men äntligen. Vissa tror att jag glömt dig, men nej, skulle aldrig glömma dig. Men jag går ju på Blåkulla också.. Jag borde verkligen vara på Skutan mera.. Måste det.. Saknar det fina och underbara stället.. Men att få komma dit och träffa dig, gör mig lycklig, jag längtar alltid efter att få träffa dig när jag kommer till Skutan. Men en dag, efter att jag inte träffat dig på några veckor, så var du inte i stallet när jag kom, du var på volten och reds, jag blev besviken.. Ville verkligen bara springa ner till volten och bara krama om dig, men det funkar ju inte.. Mitt hjärta dunkade och jag ville bara komma till dig. Men sen fick jag äntligen träffa dig då Michelle skulle rida dig. Du nosade på mig och jag kramade om dig och du verkade njuta. Mitt hjärta dunkade skitmycket och jag var verkligen lycklig. Jag vill bara gråta när jag saknar dig. Jag kommer aldrig någonsin glömma dig. Kommer aldrig någonsin sluta älska dig. Ävens fast jag inte träffar dig så ofta nu, så slutar jag inte att älska dig. Du betyder fortfarande allt, du är fortfarande den som är den finaste, du är alltid bäst. Jag har alltid älskat dig mest. Det är alltid du som betyder mest. Du har fortfarande den största platsen i mitt hjärta. Jag skulle vilja träffa dig varje dag. Jag blir så besviken på mig själv att jag är så sällan på Skutan. Jag måste verkligen se till att jag kommer oftare.

Jag älskar dig Neff, och kommer alltid göra det, föralltid och alltid <3







Äntligen får jag träffa dig imorgon <3


Längtar tills imorgon

Imorgon ska jag få skjuts till Skutan och där kommer jag få träffa Maja, Linda, Neff och andra troligen ;) Ska bli kul! Kamera hänkar och jag ska fota Maja när hon rider Flox :) Sen vet jag inte hur länge jag och Maja är kvar på Skutan. Men vi ska iallafall hem till mig sen och Maja ska sova över hos mig :D Längtar som fan. Det var ganska länge sen jag träffade Maja.


Neff bebis <3

Trött..

Idag har jag verkligen inte haft tid att blogga, alltså tidigare idag.

Jag vaknade iallafall halv 11. Gick upp och drack obóy och kollade på tv. Jag spelade sen Super Mario Bros, och sen Wii Fit och sen My horse and me 2 :P Sen orkade jag inte spela längre så jag satte mig vid datan. Och då skickade jag över bilder från min gamla till denna alltså min nya ;) Så har verkligen inte haft tid. Jag har också chattat lite med Maja :) Jag åt sen köttfärssås med makaroner till lunch, det var gott! Jag hamnade sen vid datorn igen. Sen ringde Jennie mig och frågade ifall hon kunde komma, och hon kom efter ett tag. Och vi gick ut. Vi var först lite på min gård, men vi gick sen till hennes altan för där har vi gjort våran grotta. Men det var ganska tråkigt där så vi gick till en gård där Jennie brukar åka med sin bästis, så vi gick dit. Det brukar vara is där, men det var inte så mycket nu.. Vi försökte göra att man kunde åka på isen men vi lyckades inte så bra med det xD Vi gick sen till en gård där Jennie sett ett rådjur och vi försökte fotta rådjuret men det gick inte så bra. Sen sprang den till en annan gård och vi gick över från gård till gård, men vi fick inte så bra bilder /: Vi hade bara mobilerna med oss.. Sen var rådjuret på mittengården och den sprang för det var några som kom från andra hållet och den såg inte oss, det var skitläskigt, för den kutade.. xD Trodde rådjuret skulle springa in i oss, men den hann springa iväg.. xD *pust*.. Vi hittade inte den sen, så vi gick över från gård till gård. Jag sprang sen hem och hämtade min kamera för jag ville fota rådjuret. Men sen var den borta.. Så vi letade och letade och vi såg den sen, men det kom en människa och då försvann den och vi letade från gård till gård, men vi hittade den inte /: Så vi gick hem.. Jag gick hem till mig och Jennie åkte hem. När jag kom hem åt jag köttfärssås med spagetti. Mamma gjorde typ egen köttfärssås xP Nu sitter jag här ;) Tänkte fortsätta att skicka över bilder från min gamla data till denna ;)
Jag är ganska trött just nu.. xD


Jag och Lexus på en hoppkurs 09. *jag ser fett liten ut* xD

Goodnight

Ska stänga av datan och kolla på tv.

Goodnight ;)


.


Bästavän ♥

Tack bästaste Linda

Linda fixade satt jag fick designen 'däruppe' :D

Tack så mycket bästis ♥

Nervös..

Jag ska börja i hoppgrupp och jag vet inte när. Det är på tisdagar klockan 19-20. Och det kanske är på tisdag. Jag är nervös, men det ska bli skitkul! =) Hoppas jag får rida Curt bebis! ♥


Curt ♥
© Emilie Karlman

More pictures


Jag red Conquest i lördags :)

Tävlingen i söndags, då vi värmer upp.










Lite suddiga bilder menmen ;)

Inne

Nu är vi inne, vi fortsatte med våran grotta. Det var jobbigt och kallt O_o Men nu är vi äntligen inne ;) När vi kom hem så gick vi ut igen för vi köpte choklad (a) Ja, sen när vi kom hem igen satte vi oss vid datan. Vi skulle bara blogga, sen tänkte vi spela Super Mario Bros :) Men gud, vad korta inlägg jag gör.. )x

Bilder:


Spelet vi spelar :)


Ett hjärta jag gjorde typ förra veckan (:




Jag. Har fått en ny jacka också ;)


Candyy <3


Semla.


Våran grotta ;) Den är klar (a)


Innuti ;) Man får plats 2-3 stycken, haha (a)



Jennie på grottan ;)


Jag på grottan, jag ser ut som en mupp O_o


Jag innuti grottan :) Jag är en mupp.


Choooooklaaaaad <3

Nu ska vi spela Super Mario Bros, mer bilder kommer sen ;)

Föresten..

tänkte bara säga, bilder och videor på när jag tävlar och lite andra bilder som när jag varit ute med Jennie, dom bilderna kommer! Kanske ikväll..

Vi ska nog vara ute ett tag, bloggar nog när vi kommer hem ;)

(förlåt för väldigt korta inlägg, jag ska förbättra mig, jag lovar!)


Ganska gammal bild på mig och Neff tror det är vinter 08. ♥
Jag saknar dig!

Vi ska gå ut

Jag och Jennie har ätit köttfärssås med makaroner till lunch, det var asgott och vi har spelat tv-spel :) Nu hade vi tänkt klä på oss, borsta tänderna, och sen gå ut i snön! ;) Vi ska fortsätta med våran grotta hade vi tänkt :)

- Jag saknar Linda bästis.. ♥
Hoppas att vi kan träffas under sportlovet (:

Min och Jennies grotta:


Vi är inte klara, men det blir väl bättre sen. ;)

Bilder

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Det var lite bilder det xD

Linda Berggren


ImageChef.com Poetry Blender

Saknar dig

Beach custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com

Måste åka till Skutan någon dag <3

Svar på frågestund

Postat av: Emilie
1. Är jag en bra vän?
2. Varför är Curt din favorit?
3. Varför är Neff din favorit?
4. Börjar Conquest bli en favorit för dig också?
5. Vad är din favoritmat?
6. Dricker du läsk eller föredrar du vatten/juice/saft?
7. Skutan eller Blåkulla?
8. Hur många bästisar har du?
9. Har du någon gång mist en bästis/vän & sen fått tillbaka den bästisen/vännen?
10. Vem är din idol?

Svar:
1. Ja ;)
2. Svår fråga.. Han bara blev det, jag red han på hoppkursen, han blev speciell. Jag gillade honom mer och mer, och han var verkligen underbar. Och är det i spiltan också.
3. Svår fråga.. Jag tycker han är finaste fuxen, han är rolig att rida, han var underbar, bäst. Jag gillade honom mer och mer.
4. Favorit och favorit, njääh.. Men en av dom jag tycker om, men nu har jag bara en favorit på Blåkulla ;)
5. Kött, potatis och bearnesås (stavning?).
6. Vatten/juice/saft ofc! ;)
7. Blåkulla <3
8. Jag har 2 äkta.
9. Nej, inte vad jag minns.
10. Haha, jag vet inte xD

Postat av: Linda <33
1.ÄLSKAR DU MIG?
2.VEM ÄR DIN ANDRA FAVORIT PÅ SKUT?
3.VILKA ÄR DINA ALLLLLLRRRAAA BÄSTA KOMPISAR (2)
4.ÄR JAG EN BRA VÄN?
5.GILLAR DU SYLTA !

Svar:
1. Ja det klart <3
2. Hmm.. Det är nog.. Hmm.. Jag vet inte xD
3. Du och Emma.
4. Ja ;)
5. Hahaha nej, tydligen inte xD

Postat av: jennnniiiiie
1.vad tycker du om mig ?
2.din hökstaönskan?
3.vill bli när du blir stor?
4.mäst besökare d har haft?
5.det roligaste minet med mig ?
// jennie

Svar:
1. Jag tycker om dig ;)
2. Att få en häst, ofc!
3. Någonting med hästar att göra ;)
4. Någonting vid 40.
5. Hmm.. Vi har ju 1000 minnen, asså jag vet inte xD

Postat av: Emma
1. Älskar du mej?
2.Är jag din bästavän?
3.Skutan eller blåkulla ? ,
puss/Emma

Svar:
1. Japp ;)<3
2. Jarå, men vi är ju inte så ofta längre.
3. Blåkulla <3


Postat av: Anonym
1. Har du mens ?
2. Har du strulat med någon?
3. Varför är du så söt?
4. Känner du Olivia Örn?
5. Är du lite av en wannabe fjortis tycker du?
6. Känner du Olivias kompis Hannah sund nånting?
7. Tycker du att du är söt själv?
8. Gillar du chips?
9. Tycker du att du är fet?

Svar:
1. Nepp, det har jag inte.
2. Öhh, nejnejnej! ;o
3. Fråga inte mig, jag vet inte xD
4. Ja, hon går i min klass :)
5. Nej?
6. Inte känner, men har henne på msn, om vi tänker på samma person.
7. Nej. xD
8. Nepp.
9. Nej, bara när jag har ridväst eller stor jacka xD

 
Postat av: Frida
1. Hamburgare eller Pizza?
2. Födelsedag eller Julafton?
3. Halloween eller Påsk?
4. Hallon eller Jorgubbar?
5. Kött eller Kyckling?
6. Toa eller Dass?
HaHa det var mina fråger! Ha det bäst Kram! <3

Svar:
1. Pizza.
2. Julafton.
3. Påsk.
4. Jordgubbar.
5. Kött.
6. Toa xD


Postat av: matildaalmberg
1. hur kändes de att få midalj i dressyr med curt ?
2. favorit mat
3. favorit häst i hela världen (vilket stall som helst)
4. är jag rolig ?
5. läser du min blogg ?
6. hur många pojkvänner har du haft ?
7. vad går först, hästar eller vänner ?
de va lite fårgor de, ha de bra :)

Svar:
1. Det kändes skitbra, jag blev stolt över Curt :)
2. Kött, potatis med bearnesås (stavning?).
3. Curt.
4. Ja x)
5. Ja, ibland ;)
6. 1 fast det var i fyran/femman, och det var bara en dag.
7. Åh.. Svår fråga, hästar är ju lixom mitt liv och jag älskar ju mina vänner. Jag kan inte svara på den frågan.. xD

Postat av: ebba
har du typ glömt neff?
är jag en bra vän?
är jag snäll?
vad är din favorit färg?
vem är din favorit häst?
vad är din favorit mat?
favorit stall?
bästavän?
längsta barndomsvän?
kram på dej ! ;) <3

Svar:
Nej, jag har inte glömt Neff, bara det att jag typ aldrig är på Skutan ):
Ja, men vi snackar typ inte så mycket, bara på msn typ x)
Japp ;)
Blå.
Curt <3
Kött, potatis med bearnesås (stavning?).
Blåkulla <3
Linda och Emma.
En som heter Amanda.


Postat av: malli'
1. Vem/vilka är din favvohäst/hästar?
2. Vem är din allra bästavän?
3. Ditt bästa minne med någon kompis? Vem var det med?
4. Vilken är din favvoblogg?
5. Favorit hästras?
6. Favorit färg?
7. Hur länge har du ridit?
8. Vart började du rida först , på Skutan eller Blåkulla?
9. Mysko fråga här: Vilket datum är du född?
Haha.. x)
Kolla in min&Melli's blogg:
www.melliandmalli.blogg.se , kommentera gärna! §

Svar:
1. Curt och Neff.
2. Linda och Emma.
3. Hmm.. Jag vet inte.
4. Hmm.. Jag brukar läsa min bästaväns blogg:
www.pindaaas.blogg.se ;) Och andras.
5. Gotlandsruss, welsh, svensk ridponny, korsningponny.
6. Blå.
7. Ca 3 år.
8. Skutan ;)
9. 21 april.


Postat av: ♥Rebecca♥Lexus♥
1. Vem älskar du mest Curt elr Neff?
2. Hur är jag som vän?
3. Vem älskar du mest Emma Sundell elr Linda Berggren?
4 (sista)´.Vilket stall älskar du mest Skutans Gård elr Blåkulla?

Svar:
1. Curt.
2. Vi brukar ju typ inte snacka, men snäll ;)
3. Hmm.. Jag vet inte.
4. Blåkulla <3

Postat av: Amanda Bokstam
Kan inte du lägga ut omdömmena imorrn? :D Haha jag är dålig jag vet men på det här sättet får jag ju se (a) Jag är nyfiken xD

Svar:
Ja, om jag kommer ihåg att fota omdömmerna idag xD

Postat av: maja <3
varför rider du inte på världens bästa skutan längre för? :(

Svar:
Jag tyckte inte det var så bra där, och jag ville gå vidare på Blåkulla istället.

Postat av: jessica
1.vem/vilka är dina favorit hästar? :)
2. va gillar du mest? hoppning eller dressyr? (:

Svar:
1. Curt och Neff. <3
2. Hoppning :)


TACK FÖR ALLA FRÅGORNA!

Bästa ridskola!

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Frågestunden är AVSLUTAD!
Svarar på frågorna i nästa inlägg ;)

Godmorgon

Juste, glömde skriva att Jennie skulle sova hos mig. Vi åt nyss frukost och vi spelade innan Super Mario Bros, men det cpade så vi sket i det! O_o Nu sitter vi vid en varsin data.

Idag svarar jag på frågorna i frågestunden! ;)

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
En bild jag gjorde nyss.

Statistik

Besökare:


Sidvisning:


Sista inlägget för idag, godnatt!


Design

Så, nu har jag lagt in designen, men jag skulle vilja ha den 'där uppe' , ska fråga min kompis ifall hon kan hjälpa mig x) 

Bilder från idag:

            

Det var lite bilder det ;) Den där grottan gjorde vi, hahhaa :D

När det gäller frågestunden

Frågestunden slutar imorgon. Så passa på nu! ;)

Ska äta frukost

Var inte så speciellt hungrig tidigare, så ska äta frukost nu, haha klockan är typ halv 12 men ändå.. xD Aja, nu är Jennie här. ;)


Min medalj jag vann igår med Curt :D♥


Hela medaljen :)

Godmorgon

Idag vaknade jag vid 8 för mamma skulle lämna Eric på dagis och då vaknade jag. Jag gick sen upp och satte mig i vardagsrummet och drack obóy. Just nu är det några som fixar avloppet, det börjar lukta.. Ursh O_o
Idag ska jag nog ta det lungt, om jag inte är med Jennie. Annars sitter jag väl vid datan och spelar tv-spel.
Jag lånar mammas data nu, för jag pallar inte sätta på min haha ;) Men glöm inte frågestunden!

RSS 2.0