Godnatt.

Ska fika lite nu. Sen kolla på idol.
Kommer inte blogga något mer ikväll.
Godnatt!


JAAAA!!!!!!

JAG FICK NEFF :D JIHUUU. DET VAR ASKUL! HAN VAR SÅ JÄKLA UNDERBAR. HAN TOG BARA GLÄDJESKUTT I GALOPPEN, SEN HAR HAN INTE HELLER BOCKAT. FAN, VAD HAN VAR UNDERBAR! HAN VAR BÄST IDAG! <3333

Nu kommer lite bilder från idag ;).


Fan, vad jag älskar dig! <33333


Du är underbarast älskling, <3333


Du är bäst Neffis :)<3


Älskar bilden!


Jag rider världens finaste, underbaraste, vackraste, bästaste ponnyn! :)


Vi, föralltid! <3

Blev ingen bild i galopp, menmen.. Blev bra bilder ändå.

Nu måste jag hoppa in i duschen! ;)


Drar snart till Skutan

Nu ska jag passa lillebror för pappa ska duscha. Sen ska jag klä på mig ridkläderna & sen åka. Bloggar kanske när jag kommer hem ;).


15.18

Igår åkte jag till stallet med Erica, hon fick Neff. & han bockade typ hela tiden :O Har han blivit ännu busigare? Tog med min kamera också, men det var förmörkt ute så fick inga bra bilder :/

Idga började vi 08.05 med muusik. Fett tråkigt, jag hatar muusik! Ursh. Åååhh, vi har läxa också -.- Booooring.. Efter musiken hade vi engelska & sen NO. Smsade lite med Maja också xP Sen hade vi lunch, tog två portioner, var skit hungrig, det blev inte så god mat, men typ kyckling & ris, det var typ currysås eller något. Sen hade vi slöjd. På en timma, gick jag bara runt & kollade på vad alla gjorde hahha x) Så jag fortsätte inte med mitt jobb! Klant. Men visste inte vad jag skulle göra för nått. Vi har 2 timmars slöjd. Det är länge tycker jag & jag blir jätte urtråkad.. Eftersom jag har ridning efter så, blir jag ännu nervösare. Aja, efter slöjden hade vi hämta hem. Sen slutade vi. Sa hejdå till alla typ, sen gick jag fort hem. Nu sitter jag här & lyssnar på musik från mobilen med hörlurarna. Vid 4 drar jag & pappa till Skutan :) Jag rider 5-6. Hoppas jag får Neff eller Polly :) Jag tror inte att Neff kommer gå med idag på vårlektion, men ifall jag skulle få honom skulle nog han bocka av mig, okej han har stegrat & jag har suttit kvar, men nu är ju han lixom busig, han var ju det igår. Men iallafall nu äre bara att sitta vid datan så går det snabbare tills vi ska åka! :D Kanske bloggar innan jag drar.


Rubrik? xO

Jag har ont i huvvet :( Boring, men snart ska jag klä på mig mina ridkläder, sen åker jag till Skutan med beautiful girl (Erica) :) Ska kolla när hon rider, kameran hänkar hih ;) Men iallafall idag hade vi ju orgentering, det var inte kul! DET VAR SÅ JÄVLA KALLT OCKSÅ, URSH! Men orgenterade med Nathalie. Sen käkade vi lunch där också. Jag tog med mig plättar. Sen hade vi tipspromenad. Booooring! Alla frågor var typ borta? xO Pga att någon tagit ner dom?Men iallafall nu ska jag klä på mig & käka något. Typ kräm innan jag sticker to the stabel.
Byyyee,


Jag älskar dig <33333333333333333333
Gammal bild, typ förra året på vintern eller något.


Ska snart till rudan ;)

Igår var jag iallafall i skolan, sen gick jag hem & gjorde läxor. Sen var jag en liten stund med Fanny & Jonna.

Jag vaknade idag ungefär halv 8. Sen käkade jag frukost. Sen kom det någon som lagade vårat hanfat, eller kranen, sen lagade han någonting med badkaret, som det var fel på. Vet inte hur jag ska förklara. Men iallafall, nu har jag suttit vid mammas data en stund. Ska snart till rudan, ska gå med Sanna, Fanny & Jonna dit. Vi ska ha orgentering med skolan. Men aja, nu måste jag fixa mig för ska gå snart. Hejdå ;)


Ni får bilder istället,

Orkar inte skriva om, fan vad jobbigt det skulle vara.

Men iallafall, nu kommer det mycke bilder! :)


Jag å Lexus,


Jag å Mulle,


Jag å Curt,


Jag å Polly,


Trav/galopp med Polly,


Polly går på tygeln där (a)


Jag älskar dig Polly,


Jag å Neff, <3


Jag älskar dig mest! <3


Men jävla blogg! :@

Fan, jag skrev nyss ett LÅNGT inlägg! Så sparade jag det, men jag bara loggades ut :O Fan vad jag blir sur asså!
-.-


Nu äre så här..

att jag har inte bloggat så mycket nu, för jag har ridit från och med i onsdags & ska rida idag (lördag) & söndag också. Jag rider på en häst som heter Neff, det är min favoritponny. Han är bäst ;) Men iallafall, det är därför jag har bloggat så dåligt.

Men igår (fredag) hade vi på första lektionen NO-lab, & sen direkt matte efter. Sen var det lunch. Sen åkte vi till Tungelsta Ridklubb. Det var dom som inte kunde rida som fick rida.. Jag blev fan avunsjuk! Haha, ville också rida x) Jag börjar faktist gilla Piazza nu också, men Cosmos är fin ;) Dom två gillar jag. Dom är fina! Men iallafall, sen åkte vi bussen. När jag kom hem käkade jag kyckling & potatismos med typ bearnesås (stavning?). Sen skjutsade pappa mig till Skutan ;) Där var jag mest med Michelle & Ebba typ x) Sen glömde jag bort att jag & Amanda skulle rida halv 6, för jag trodde vi skulle rida 6 som dagen innan, så vi hade bara 10 minuter på oss att fixa Neff & Daylight. Förlåt Amanda, att jag trodde lite fel där.. x) Sen gick jag så tidigt till bussen, så jag fick vänta i 30 minuter typ.. Läskigt!!! :O Men jag pratade mest med mamma i telefonen xP Sen när jag kom hem käkade jag pizza & sen godis :) Sen kollade jag på tv, sen somnade jag.

Idag vaknade jag typ 07.00. Jag satte på alarmet på 07.00. Nu sitter jag här & bloggar & äter frukost. Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg innan jag drar till Blåkulla. Jag & pappa ska typ åka halv 9 eller något. Hoppas jag får Trixa eller Skrållan :) Aja, sen efter Blåkulla ska vi direkt till Skutan, då ska jag ha privatlektion för Matirha på Polly, ska bli kul. Hoppas inga är på volten bara. Annars kommer nog Polly vara sur.. Sen senare ska jag rida Neff i skogen med Amanda (: Trevigt trevligt ;) Aja, måste käka nu, blogga mer sen & då kommer bilder också.


Förlåt, men har verkligen inte haft tid..

I onsdags så var jag i skolan då. Vi slutade 14.20. Jag gick hem med en gång, fixade iordning mig. Sen gick jag till bussen. Jag åkte med Mathilda till stallet (: När vi kom dit, gick vi runt lite & så. Sen red vi. Det var Lexus & Mulle. Vi red barbacka & vi longchering (stavning?) Sen hoppade vi barbacka också. Fick rida & hoppa både Lexus & Mulle, det var kul! :) Sen red jag Neff i skogen med Amanda som red Daylight & så följde Julia med på Flox. Det gick bra, Neff var underbar!<3 Han är alltid underbar då, men ävens fast det bara va skritt, var det trevigt! Vi red en halvtimma (: Sen åkte vi hem på direkten när jag var klar med Neff. När jag kom hem duschade & sen la jag mig typ på direkten.

Idag torsdag så var jag i skolan, jag slutade 12.50. Jag har Heléne som mentor & dom som har Heléne slutade 12.50, & dom som har Gunilla som mentor slutade 14.00 för dom hade NO-lab. Men vi har det imorgon :) Men iallafall, när jag kom hem gjorde jag läxorna & kollade på tv. Sen satte jag mig vid datan en stund också, sen gick jag & mötte mamma & Eric vid turken, vi köpte lite mat (som man bara kan värma). När vi kom hem käkade jag någon slags kyckling med potatis. Det var ganska gott. Sen slängde jag på mig ridkläderna & gick ut, för då kom pappa & vi åkte till stallet. Jag fick fixa Neff fort, men som tur hjälpte Michelle mig. Jag och Amanda red 6-halv 7 det gick bra! :) Michelle & Ebba hänkade på. Det var mysigt, men det regnade lite. Sen fixade jag Neff & tog ut han i hagen. Juste, när jag red var jag pissnödig, & sen när jag hade riditklart, var kontoret låååst.. -.- Men jag fick nyklar :D Haha, det var tur det, annars skulle jag pissat på mig x) Aah, sen åkte vi hem. Då satte jag mig vid datan. Jag dushcade nyss ;) Ska fixa lite grejjer nu, sen ska jag lägga mig. Bilder kommer väl någon dag, när jag red Lexus & Mulle igår onsdags ;)

Aja, säger godnatt nu iallafall! ;)


Jag älskar dig mest! <3 Du o jag förevigt.
Du är bäääääst <33333

Kommer mer bilder sen,


Nyyyyduschad,

Har precis duschat. Nu sitter jag & chattar med några.





Olivia <3 Jag älskar dig!


Jag ska rida Neff från och med imorgon till söndag! :D

Jag ska rida Neff från och med imorgon till söndag! :D Ska ska värma upp honom lixom, asså satt han börjar gå igång. Jag ska rida han i skogen en halvtimma, rida uppförbackar & nerförbackar. Jag ska typ rida med Amanda, & då så ska hon rida Daylight ;) Det ska iallafall blir kul att få rida min favoritponny.
Läängtar som fan! :)


My friends in the school.


Fanny <3


Amanda, Olivia & Sanna <3


Nathalie <3


Haha Amanda xD<3


Fanny & Sanna <3


Jonna, Sanna & Fanny <3

Jag älskar dom + andra <3


Tisdag 090922 - Skolan & nya grejjer (:

Vi började 08.25 & vi hade idrott först. Det var orgentering, jag var med Nathalite & Frida. Sen hade vi SO  & sen vardet lunch, det blev typ fiskgrattäng (stavning) med ris, det var inte gott! Jag tog en knäckemacka. Sen efter lunchen hade vi matte & sen slutade vi :D Vi slutade 12.40! Igentligen hade vi slutat 15.10, men vi hade lyxx att sluta skit tidigt! :D Det var riktigt skönt. Men jag gick med Frida på vägen hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan. Vid halv 4 ringde pappa mig & frågade ifall vi kunde åka & kolla på en ny väst & det sa jag JA såklart, så vi åkte till Lyckås. Där hittade vi en perfekt väst, & sen köpte pappa ett par skor till mig för mina gamla är försmå.. Sen fick jag 3 par ridstrumpor, det var asdyrt men pappa pröjsade :) Jag är glad över grejjerna (: Sen käkade vi donken mat & sedan åkte vi hem. Sen ringde mamma & sa att pappa, att dagiset hade stängt 4, det hade pappa & mamma glömt men det var någon som passade honom, sås jag fick springa iväg & hämta honom. Det var Eva-Lotta som passade han, shit, att hon jobbar på det dagiset, hon brukar vara på Skutan ibland, tänk er, att hon jobbar där, fast det är typ bara på tisdagar eller något (: Lite roligt! Då får man träffa henne ganska ofta, ifall det blir så att jag hämtar Eric någongång på dagis (: Sen kom mamma från bussen då gick vi tillsammans hem & farmor gick med oss, för jag såg henne & då vinkade jag för hon cyklade, då gick hon med oss ;) Men iallafall, ni ska få lite bilder på min väst, skor & strumpor ;)
         






Fina va? :)
Kommentera vet ja (a)<3

Lite mer bilder,


Jag har fått tillbaka min rosamobil :)


<3


My girls! <3


De två bästa ridskolorna <3


Internet cpade sig :O -.-


Nu är det normalt igen, kollade bilden över! Helt cpad!


Jag idag, innan skolan xP

Japp, det var lite bilder det ;)


Ny design!

Juste, har gjort en ny design, tänkte jag skulle lägga in den innan jag lägger mig.
Men vad tycker ni?
 Kommentera! :)


Skolan & Skutan (:

Vi började 08.40 med sv/eng, språkval. Sen efter det hade vi svenska & sen var det lunch, det blev pannbiff med potatis, inte så gott. Menmen, efter lunchen hade vi matematik & efter matematiken hade vi engelska & sen SO, och sista lektionen hade vi lästid. Vi slutade 14.50. Sedan gick jag hem & åt frukost. Vid 4 gick jag till bussen. Jag åkte till Skutan. Var är vid halv 5. Jag kollade när Fridas grupp red. Dom hade hoppning & jag fotade med min kamera & Lindas kamera ;) Det blev bra bilder faktist! Kanske lägger upp några. Jag gick sedan skjuts hem av Frida. När jag kom hem duschade jag & käkade middag, sedan gjorde jag lite läxor. Jag gjorde lite i matten för att hänga med ;) Sen har jag bara suttit vid datan. Men nu kommer lite bilder iallafall ;)


Min lillebror är söt, vem håller med? :)


Jag xP

Outfit:

Adidaskofta,
jeans,
kortärmad tröja (lång)

Ridningen idag på Linda, Frida, Maja, Mathilda, Emma. Dom lägger jag upp bilder på iallafall ;)












Så, det var lite bilder det.
Men ska lägga mig nu,
godnatt!


Godnatt,

Ska borsta tänderna & lägga mig & kolla på tv nu.
Godnatt & sovgott! ;)


Skutan idag,

Japp, jag och Maja gick till Skutan, hahha! :D Vi gick bara lite, sen när vi såg busshållsplatsen skrev vi: JAAAAAA! Hahha, vi är roliga vi x) Jag var mest med Maja, Mathilda, Amanda, Ebba & Alexandra :P Jag & Maja tog med oss godis, choklad & popcorn till stallet x) Vi bjöd på godiset & popcornen. Vi åt asmycket, min mage blev lite stor haha x) Min magsäck blev full säkert x) Jag frired på Mulle, det gick bra. Hana stannade några gånger så fick ta piskan. Men galoppen gick riktigt bra, han kronglade inte eller någonting i galoppen :) Han var duktig! :) Red i en halvtimma. Maja red i skogen & jag på volten. Kände verkligen för att galoppera ;) Men vi var kvar en stund efter, det var då vi käkade massa godis & sånt xP Sen kom hennes pappa, då åkte vi hem. Dom släppte av mig, & Maja skulle hämta sina grejjer hos mig också ;) Sen duschade jag & käkade middag. Sen har jag suttit vid datan & gjort läxor :) Nu kommer lite bilder, men det är mina bilder så ta inte, det är ©opyright! Så fråga först innan, & det beror på vilka bilder det är också ;)


Ronda söt (:


Hihi titta så söt Ronda är! :)


Men gud, så söt! Älskar den ponnyn mest <3


Neff är bäst! <33


Lucy är fin! :)


Lucy & Maja, söta :)


Ebba är söt <3


Cactus (:


Daylight :)


Verona <3


Mulle (:

Jag säger det igen. Det är ©opyright ALLA BILDER!

Juste glömde säga en sak, jag har fått pappas kamera :D
Han har köpt en ny, så jag fick den :D
Hahha fett glad jag vart! Haha :D


Förlåt

Förlåt för mitt dåliga bloggande, men orkade inte igår..

Men iallafall, i lördags hade vi teori på Blåkulla. Vi smörjde sadel & träns.

Sen efter det också vi till Skutan. Skulle tävla Flox. Det gick faktist riktigt bra för att vara Flox <3 Men han vägrade ett hinder, men det spelar ingen roll, han var ändå duktig! Han var otroligt underbar igår asså.. :O Shit.. Flox är nog min andra favorit faktist, han är underbar. Men Neff är ju underbaraste! Han älskar jag ju mest, men jag gillar Flox också faktist, han är nog min andra favorit. Gillar Verona också, hon har jag ridit en gång, och jag älskade henne på en gång. Hon var också underbar att rida.

Men iallafall, sen var jag med Maja :D Vi var hemma hos mig, först duschade vi :) Sen åt vi lunch & sen gick vi och handla sen satt vi mest vid datan & käkade godis. Till middag käkade vi fläskkotletter med pommes frites & bearnesås :D Mums, mums :D Sen käkade vi godis igen & satte oss vid datan. Vi la oss vid halv 11. & dog före Ed Edd & Eddi, vi skulle sett på det, men vi dog hahah :D Sen väckte Maja mig vid 8 -.- *snark* Jävligt tidigt asså, jag som hade tänkt sova till 10 eller något -.- Haha, men sen spelade vi wii. Ett skit svårt hästspel. Vi dampade haha! xO Sen käkade vi frukost & sen gick vi & satte oss vi datan. Vi ska fririda Polly & Mulle (: Kuligt, men vi ska gå till Skutan haha, men vet typ vägen. Men nu måste vi fixa oss, byyye.
Bloggar mer sen när jag kommer hem! :)


Jag älskar dig bästavän <333


Pallar inte blogga ikväll

Förlåt, men pallar verkligen inte blogga idag, bloggar imorgon istället.


Blåkulla snart,

Idag vaknade jag typ halv 7. Men nu är klockan 07.38. Halv 9 typ, ska jag och pappa åka till Blåkulla & sen vid 10 när min lektion är klar ska vi åka till Skutan. Då byter om jag om till Skutankläder på Skutan :P Jag ska tävla Flox i 60cm, och jag kan banan :) Sen efter Skutan ska jag och Maja vara hos mej, hon ska sova över :D<3 Bloggar mer sen när jag kommer hem,


Men vafan!

Men gud, jag la nyss in ett inlägg, & nu kommer det inte fram, jävla cp blogg! -.- Så, ni får inte ett inlägg ikväll, sry men min jävla cp data/blogg lackade! Är riktigt förbannad! :S Men aja, godnatt iallafall. Bloggar mer imorgon.


Godnatt,

Kommer inte blogga mer ikväll, så säger godnatt nu!

 <3

Jag älskar dig bästavän!


Skolan & kompisar.

Var i skolan idag. Blablabla orkar inte skriva.. Efter skolan var jag med Emma och Frida, vi var hemma hos Emma. Sen var jag hemma & då käkade vi pannkakor till middag. Sry men var inte så aktiv.. Men ska göra läxan nu x)


Finaste ponnyn helt klart!
Du var den första jag tänkte: Nej, det här är min favorit!
Jag visste att det skulle vara du & jag.
Jag märkte det, det gick surevänt för oss!
Vi klarar allt tillsammans,
Jag älskar dig mest gubben,
du är det bästa jag har!
jag skulle kunna göra vad som helst för att köpa dig,
jag skulle kunna ha dig som sällskapsdjur..
men det kommer väl inte gå i uppfyllelse,
jag är alltid glad när jag ser dig,
mitt hjärta börjar genast slå snabbare.
Kärleken är stark!
Jag vet,
att det kommer vara vi!
Bara vi försätter kämpa,
Hoppas du blir bra i ryggen,
du stegrade ju inte med mig för att vara dum,
för att du inte vill ha mig kvar på ryggen,
& du kanske fortfarande hade ont?
Stackarn,
mår du bra, så mår jag bra!
Asså du är så underbar att sitta på men just igår (onsdag) 16 september,
kände jag att det var något.
Jag kände på mig att du inte mådde så bra,
men jag red dig,
du var ovanligt seg?
Tänk om du fortfarande har ont i ryggen? :O
Då är det ju inte meningen att du ska ridas..
Alla minnerna med dig har varit så underbara,
som ridläger 09.
DU VAR BÄST!
Då var det verkligen vi två, i en vecka!
Jag älskade dom dagarna att sitta på din rygg,
tänk, att vi badade tillsammans också.
Jag hoppas du blir bättre i ryggen,
kommer inte kunna tävla dig,
men det är ju bra, för att du inte ska få ännu ondare,
jag hoppas iallafall att du blir frisk & mår bra!
Jag älskar dig! Ävens fast du busar ibland,
du är den vackraste häst jag någonsin sett & suttit på!
Det kommer alltid vara vi, älskling <3


Låtar,










Skutan :D

Han inte blogga innan Skutan, men trodde jag skulle det. Men kom dit vid kvart över 4. Jag gick in i värmestugan och kollade vem jag skulle ha & jag skulle rida Neff, jag bah: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!! Haha :) Var verkligen glad. När jag hoppade upp så skulle jag spänna sadelhjorden då började han småbocka & sen STEGRA :O Så jävla ovanligt! :O Älskling, du kanske fortfarande har ont i ryggen? :/ Men ramlade inte av utan kom på halsen.. Stackars Neff.. :'( Men han var också ovanligt seg.. & annourlunda att rida. Men han är ändå världens finaste häst, & kommer alltid vara min favoirt ponny <3 Bara du mår bra, så mår jag bra! Vid halv 7 åkte vi hem. När jag kom hem käkade jag & mamma middag, pappa åkte & handlade. Se nhar jag bara suttit vid mammas data.

Jag pallar inte er längre! Jag får inte ens gilla Neff, Verona, Flox. Så jävla låååååååååågt! LÅÅÅÅÅÅÅGT! Det är slut mellan vår vänskap nu, f & a!

Aja, är inte på humör nu. Alla bara förstör för mig!
Godnatt.


Mothers computer,

Just nu sitter jag vid mammas data. Jag var typ ute en halvtimma & en kvart eller nått sånt. Om en timme ska jag gå till bussen :) Får väl göra något som går snabbt, typ som att sitta vid datan. Men just nu är det inga roliga inne :/ Vill att det ska vara många inne x) Men kommer blogga innan jag går till bussen ;)


Bilder,


Jag saknar dig Silja ;/


Jag&Silja.. Ridläger 08 <3


Jag & Neff, jag älskar dig mest <3


Neff är finaste <3


Jag&Neff <3 Ljusbild jag vet, men jag gillar den (:


Gud, det var länge sen :) Jag&Lexus, Mathilda&Mulle :)


Jag & älskling i galopp barbacka :D<3 Ridläger 09 <3


Jag&Trixa <3


I miss you, Sirre.. ;/<3


Zombra söt :)


Cactus vacker (a)


Jag & Neff på uppridningen, 40cm :)


Skolan idag,

Jag gick med Emma till skolan. Vi började 08.05 & vi hade musik. sen hade vi engelska. & sen NO och sen slutade vi :D Jippi. vi slutade 11.00. Åt inte lunchen i skolan -.- Åt hemma istället :) Åt nyss. Men tänkte bara blogga för ska ut snart, men vid 4 ska jag ta bussen till Skutan. Undra vem jag får rida (a) Jag är fett nervös x) Mathilda kommer inte till ridningen ;/<3 Men iallafall, ska ut nu med Sanna och Jonna :) Bloggar typ innan jag åker.¨


JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG GUBBEN. R.I.P SIRRE :'/<3


Kort inlägg.

Idag var jag med FannyS i skolan. Det var najjz (a) Sen efter skolan gick vi först hem till mig, jag bytte tröja och satte på lite dedorant & parfym för jag svättades sen tog jag med mitt busshäfte ifall jag skulle åka bussen hem sen. Men sen så gick vi till Fanny :) Vi åt mellis, plockade äpplen från äppelträdet, hoppade studsmatta, garvade, datan. Japp, det var väl det vi gjorde. Vi hade kul iallafall :D Sen kom pappa & hämtade mig, jag slapp åka buss :D Jippi! Haha x) Vi åkte först till Coop Forum & handlade lite sen åkte vi hem. Då käkade jag middag & satte mig vid datan. Har suttit vid datan ända sen jag kom hem xP Men iallafall ska snart borsta tänderna & lägga mig.
Godnatt!


Skolan & Skutan (;

Jag fick med Frida till skolan. Vi började 08.40. Första lektionen hade vi sv/eng. Det gick bra. Sen hade vi svenska, det gick också bra. Sen hade vi rast & sen lunch. Det var inge gå lunch o.O Efter lunchen hade vi matte & sen engelska. & sen SO. Sen sista lektionen var lästid. Vi slutade 14.45. Jag gick med Frida en bit. När jag kom hem åt jag mellis & kollade på tv & kollade bussarna. Sen gick jag till bussen, skulle ta bussen till Skutan. Men Ann åkte förbi och såg mig så jag fick åka med, för hon skulle också till Skutan :) Det var riktigt skönt. hade igentligen ingen lust att åka bussen. Men när jag kom dit, snackade jag med Carro. & hon sa att Neff inte kommer kunna tävla på lördag ;/, så ska tävla Flox istället & i 60cm också. Undrar hur det kommer gå. Men iallafall kul ska det bli! Har ju redan tävlat Flox en gång, på famijehelgen 09 barbacka 40cm & kom 3:a :D Men iallafall, sen ska söndagsgruppen inte finnas kvar längre, så jag har bytt till onsdagsgruppen 17-18. Ska bli spännande :) Så ska rida på onsdag. Kulkul! Ska typ ta bussen dit då, om inte pappsen kan skjutsa. Men iallafall dom som jag känner som går i den gruppen är Mathilda & sen ska Sanna börja i den gruppen också, najjz (a) Längtar jävligt mycket till onsdag! :D Men iallafall sen gick jag till Maja bästuuz, hon var i stallet. & hon skulle rida Zombra, Frida Verona & Linda Karna. Det var kul att se på när dom red, men det hände lite saker då. Som inte jag tänker skriva ;) Men sen kollade jag lite på när Amandas grupp red också. Sen fick jag skjuts hem av Majas mamma. När jag kom hem duschade jag & sen åt jag middag, men var inge hungrig alls, det var lite skumt? :O Jag som alltid brukar vara hungrig. Men till lunch käkade jag 4 rostade bröd & ett ägg & drack oboý. Sen dess har jag bara suttit vid datan. Ojj långt inlägg, men en sak till måste jag berätta. Maja bästuuz ska kanske sova hos mig på lördag till söndag ifall inte min lillebror blir sjuk :D<3 Vi kommer isåfall få det kul! :) Men aja, nu kommer lite bilder.


Jag älskar dig mest Neff <3


Louise <3 Neff, föralltid! :) (ingronera mitt fejs)


Cactus & jag :) (kolla det är typ lila på bilden :O)


Jag & Cactus igår :) (söndags)

Jag lägga mig nu, godnatt sovgott ;)<3


Godnatt

Ska lägga mig & kolla på tv nu. Godnatt!


Jag älskar dig Maja bästuus <33


Cactus idag! :)

Red Cactus :) Det gick bra! Men jag skumpade väldigt mycket xP Men det tyckte inte Stina. Ebba red Lucy fett lyxx. Vill också rida henne! :O Men iallafall, Emma red Milla, Sanna red Lexus, Isabelle red Polly, Felicia red Karna & Amanda red Daylight ;) Men efter ridningen gjorde jag iordning Cactus, sen släppte jag ut han i hagen. & sen åkte jag & Sanna hem. När jag kom hem bytte jag om & satte mig vid datan. Men snart ska jag äta middag, fiskpinnar med potatis, mums (a) & sen ska jag duscha ;) Men nu kommer lite bilder.


Cactus & Flox , as söta :)


Asså titta, dom är typ kompisar? :)


Jag&Cactus :)


Me and Cactus :)


Jag & fina Cactus :)


Jag & andra favorit, Verona <3


Cactus <3 Jättevacker ju? (a)


Ska fixa mig nu.

Ska fixa mig nu & sen gå till Sanna. Bloggar mer sen när jag kommer hem ;) <3


Mulle kanske åker idag..

Mulle kanske åker idag.. Jag kommer sakna honom, ävens fast han inte är min favorit. Men hans galopp var alvarligt skön, ska jag bara säga. Red han för några veckor sen, då gick det faktist bra i galoppen, han bockade inte ens, men han drog ner huvet. Jag kommer verkligen sakna dig Mulle..


Galopp med Mulle ;)


Galopp igen ;)


Haha, såsöta :) Mille & Mulle.


Jag & Mulle ;)


Mulle rullar sig.


Precis ätit frukost ;)

Yes, jag har precis ätit frukost. Senare vid 12 tiden ska jag till Sanna & sen åker vi till Skutan :D Jag ska rida Cactus förmodligen, trevligt trevligt x) Men iallafall, Julia min kompis ska fota :) Michelle & Moa kommer vara där också najjz :) Amanda ska rida med oss, najjz det med haha (a) Men iallafall, en bild på Cactus bjuder jag på.


Visst är han vacker? Det blir första gången jag rider honom, ifall jag får honom ;) Men förmodligen ska jag rida Cactus (a)


Godmorgon :)

Jag vaknade vid 8 -.- Ville sova länge men blev inte så :( & kunde inte somna om heller, för jag vart pigg -.- Men iallafall, nu sitter jag här. Har precis startat datan. Ska snart logga in på msn också.


Vill rida dig idag, men du kommer gå i nästa ridgrupp, som är efter min ridgrupp ;/


Ska kolla på tv,

Ska kolla på tv nu, & sen lägga mig. Skriver kanske imorgon innan jag åker till Skutan :)
Godnatt!


Neff älskling.<3


Bästavän <3

Emma, jag älskar dig otroligt mycket. Du kommer oftast fram till mig & kramar mig, det är gulligt! :) Jag kan alltid lita på dig. Det är alltid kul att vara med dig, om vi inte bråkar ;) Du kan säga vad som helst till mig, du ska kunna lita på mig ellerhur? ;) Jag saknar dig när vi inte är med varandra. Alla minnen är bäst, kan bara inte glömma bort dom. Du ska veta att jag älskar dig bästavän <3


Bilder från Blåkulla idag :)


Jag&Curt :)


Jag älskar dig Sirre..<3


Kram på dig Sirre<3


Blåkulla & Skutan <3

Idag red jag Curt på Blåkulla. Han var sådär. Ibörjan i traven var han så oskön! Ursh. Han gick inte på ordentligt heller, när jag smackade på & skänklade hela tiden, men sen när vi började hoppa blev han lite piggare (a) Vi hoppade typ 30-40 cm, men vi fick iallafall galoppera lite :D Då var Curt duktig. Men efter Blåkulla åkte pappa och jag till Skutan. Sen åkte han. AmandaG var där också :)<3 Jag var med Amanda, Sanna, Michelle :) Sen så åkte vi till Haninge Centrum. Då ledde vi ponnyridning. Flox&Lexus var det :) Jag ledde mest Flox ;) Jag käkade också lunch på donken. Men vid 3 åkte vi tillbaka till Skutan igen :) Där var vi ett tag. Sen hämtade Sannas mamma mig och Sanna & vi åkte hem. Precis när jag kom hem ringde Michelle mig, så vi snackade lite (a) Har fixat min design också, inte så fin menmen. Nu chattar jag med några & är inne på pea ;) Tänkte lägga in lite bilder från idag&igår också ;)


Jag & söta Verona <3


Neffs fina öga <3


Kram på dig älskling <3


Ronda :)


Floxs fina öga :)


Flox söt :)


Flox <3


Lexus :P

Ta inte.


Ny design,

Japp, ny design ;) Vad tycker ni? Själv tycker jag den blev sådär. Men får väl ha den sålänge om jag inte vill göra en ny. Men Amanda ska göra en design till mig också, men det kanske tar ett tag. Men iallafall, kommentera vad ni tycker? :)


Du var så härlig när jag red dig. Jag fick rida dig många gånger för Lisa tyckte jag red dig bra, sen dess har du varit min första favorit på Blåkulla. & sen fick du fång ;/ & nu ska du avlivas. Jag kommer sakna dig inåt helvete! Gubben, du ska veta att du betyder asmycke för mig. Jag älskar dig mest på Blåkulla. Du är en underbar ponny. & jag kommer aldrig glömma dig älskling!
JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID! <3


Aja,

Ska lägga mig nu godnatt.


Du är allt för mig. Jag älskar dig mest gubben <3 Det kommer alltid vara du och jag. Jag är inte hel utan dig!


..

Alla klagar på mig..


Kort inlägg.

Asså förlåt men jag har verkligen inte orkat sitta vid datan. Men igår var jag med Nathalie, jag kollade också när hon red på Blåkulla. Hon red Nobile :) Men idag badade jag på Torvalla med Nathalie, Olivia, Linda & Jonna :) Det var kul! Sen gick jag hem & nu sitter jag här. Jag kollar på tv & chattar med Sanna & Julia :) Men kommer inte bloggar mer ikväll så jag säger godnatt nu ;)


Jag älskar dig Trixa <3


Puss på dig! <3


Sirre , blir frisk! <3 Älskar dig gullponny!


Dillon :)


Jag saknar att sitta på din underbara rygg.. :/<3


Puss på dig gubben <3


Jag och Konsum :)


Cream :)


Chip <3


Blue :)


Skrållan <3

Jag älskar Blåkulla! <3


Förlåt , men har inte haft lust att blogga asså..

Men iallafall igår söndag red jag Milla :) Det gick bra! Det var första gången jag red henne (a) Men idag har jag varit i skolan , jag var mest med Nathalie & Frida. Efter skolan var jag med Nathalie ;D Vi hade askul!<3 Vi gick också till Blåkulla <3 Där träffade vi Fanny , Olivia & Amanda också :) Sen gick vi hem till Nathalie , jag fick käka hos henne. Sen skjutsade hennes pappa hem mig. Nathalie följde med (a) Men har nyss duschat. Nu sitter jag vid mammas data.


Godnatt,

Skriver lite tidigare än vad jag hade tänkt. Men kommer typ inte orka blogga senare. Aja , godnatt!


Hos Emmaa <33

Idag red jag Trixa på Blåkulla. Vi hade markarbete de gick bra. Efter ridningen stannade jag och Emilie kvar i stallet. Vi borstade hästar och kollade när Lisa red och mockade. Sen vid fyra tog jag bussen hem. Jag åt middag och dushade sen gick jag till Emma :). Jaa vi har käkat godis och suttit vid varsin data :). Detta blev ett kort inlägg men nu ska jag och Emma bädda till mig. Bloggar typ senare :P Ett godnatt inlägg typ.


Louise bästavän<33

Louise<3 Du betyder så himmla mkt för mej ... FATTA det... Jag älskar dej bästavän jag vet inte vad jag skulle göra utan deej... asså ingen kan typ fatta hur mkt man kan älska en kompis så himmla mycket. Jag vill att vi ska va vänner för evigt inte bara nu... JAG VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA UTAN DEJ!<3333333333 Alla miinnen vi haft tillsammans bär jag i mitt hjärta. Jag är stolt över dejj och stolt över våra minnen du vet att jag alltid finns här för dejj
Älskar deej /Emma<333 Du är min BÄSTIS

R.I.P Flicka!

Har glömt att skriva att Flicka är borta nu .. Jag saknar henne ävens fast hon inte var hon favoirt direkt. Men jag kommer ihåg när jag red dig. Du var ju lite jobbig att rida för man fick inte ta för hårt i tyglarna. Men i galoppen gick det väldigt fort iallafall kommer jag ihåg. Men vi alla saknar dig! Du var en fin liten ponny.

R.I.P FLICKA.

1996-2009.


Blåkulla idag! :D Jag längtar..

Yes , idag äre Blåkulla :D Jag längtar & undrar vem jag får. Vill rida Trixa eller Skrållan men tror inte att jag kommer få någon av dom. Har ridit Trixa 3 gånger nu ? Jag önskade henne på hoppningen men tror inte jag kommer få henne. Idag är det iallafall markarbete :) Kanske vill ha Silver :P Kanske. Nu ska jag äta lite frukost & halv 9 ungefär ska pappa och jag åka :)


Jag älskar dig Trixa <3


Jag ser verkligen fram imot att tävla dig Neff.

Men det kanske inte blir av , hoppas att du blir bra i ryggen. Jag saknar dig asmycket Neff ! Jag vill att du ska vara frisk & må bra. Vi får se ifall det blir något. Men skulle vara kul ifall vi kunde tävla. Jag älskar dig mest Neff <3


Nytt tangentbord! :)

Idag var jag i skolan. Det gick bra! Sen åkte klassen till Tungelsta Ridskola. Vi skulle prata & lära känna hästarna :) & sen efter det åkte vi hem. Jag och Emel hoppade av vid Vallavägen & vi gick tillsammans hem. Sen var jag hemma. Jag käkade 2 ägg & 2 mackor till mellis. Sen läste jag lite i min bok & sen kollade jag på tv. Sen så satte jag mig vid datan. Sen gick jag och mötte mamma , vi gick till Ica. Jag köpte lite godis , choklad & kladdkaka :) Gottgott! (a) Sen kom pappa , han skulle hämta paket på Ica , så jag åkte bilen med pappa hem & mamma hämtade eric på dagis. Nu har vi gäster. Robban , William & Jane. Längtar som fan tills imorgon :D Ska rida på Blåkulla <3 Vi ska ha markarbete. Vill rida Trixa eller Skrållan :) Men tror inte jag kommer få någon av dom. Juste , det har kommit 2 nya hästar till Skutan. Dom heter Britta & Lucy :) & på söndag ska jag rida på Skutan , längtar dit också! :) Men nu ska jag göra lite annat. Typ städa rummet för det skulle behövas. Juste pappa har köpt ett nytt tangetbord till mig :) Jag har en bärbar & dom tangenterna suger , 3 knappar har fått av :O Använder nu det nya , skitskönt tangetbord :)


Godnatt,

Ska lägga mig nu godnatt!













TA INTE!


Hemma ;)

Kom hem för typ en halvtimma sen. Just nu kollar jag på tv och äter middag ;)




sämst på photoshop men jag gillar bilderna.
NEFF ÄR DET BÄSTA SOM FINNS! <3


Är hos bästis ;d<3

Var i skolan idag , var mest för mig själv. Men efter skolan gick jag & Emma till mig & åt en glass sen gick vi till henne & stannade kvar där. Vi har inte gjort så mycket. Men snart ska jag hem för jag måste äta & sen duscha ;) Kommer blogga när jag kommer hem typ.

Gooodnatt!

Nu ska jag kolla på tv. Imorgon börjar vi 08.10 så kommer inte hinna blogga på morgonen. Men godnatt! ;)


Vad tyxxs om bloggen nu ?

Jag undrar vad ni tycker om min blogg ? Fin eller ful ? ;)
Kommentera gärna! :)


Börjat igen!

Nu tänkte jag fortsätta att blogga här igen. Får ta båda.

Japp , jag har ändrat bakrund & design ;) Ska ha det tills den designen Amanda ska göra till mig blir klar ;D
Neff har ont i ryggen.. Jag är verkligen ledsen för det , Amanda berättade det.. :'( Hoppas han blir bra i ryggen!


Jag älskar dig mest! <3


RSS 2.0