Ska snart käka lunch och sen....

gå till Sanna <3 Vi ska göra sår på oss, man kan göra sår av gegga eller något, vet inte vad man kan kalla det xD Nu luktar det gott i köket! :) Vi ska äta korv med makaroner.

Red Silver idag på Blåkulla! :D Vi hade hoppning, det gick bra! Och shiit, imorgon ska jag tävla Silver i 40 cm.. Är nervös! Tar ju 40 cm för att det är min första tävling på Blåkulla, och Silver är ganska stor enligt mig, för jag är van med Neffs storlek. Det går lättare att rida dom små. Men iallafall, det ska bli kul att tävla Silver. Innan vi åkte från Blåkulla så tittade Silver på mig så gulligt så jag var bara tvungen att gå in och pussa och krama henne (: När jag kom hem packade jag, sen duschade jag.

Snart ska jag äta, sen typ på till Sanna. Vid halv 6 eller något? Så åker vi till Skutan och sover över där. Det är Halloweenövernattning :D As kul! Ska vara med Sanna :D<3 Men nu ska jag käka, maten står på bordet ;)

Godnatt.

Nu ska jag äta chokladpudding :) Sedan ska jag typ kolla på Twilight (: Aja, godnatt!

Jag älskar er!

Neff.



Trixa.



Jag älskar er mest favoritponnysar!

Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Alla minnerna med er har varit helt klart bäst!

Glömmer aldrig er, eller minnerna. <3

Jag saknar er!

Sirre.



Silja.



Önska att ni kunde komma tillbaka, jag saknar er otroligt mycket! :(

Älskar er föralltid små skruttponnysar!

Fortsätt att vila i frid!

R.I.P SIRRE!

R.I.P SILJA!

Hemma ;)

Kom nyss hem, ska äta sen ska jag och pappa till Skutan ;) Men nu ska jag typ byta om, och äta. Sen åker vi! :) Bloggar kanske när jag kommer hem :)

Är hos Linda ;D<3

Jag vaknade ungefär 10. Jag kollade på tv ett tag. Jag satte mig sen vid datan och åt frukost. Chattade med Linda :). Vi bestämde att jag skulle möta henne vid handenterminalen sen skulle vi gå till skokanonen. Efter det gick vi till donken och käkade. Och vi skulle gå ut från ytterdörren och då stod en man ivägen, Linda bah: ursäkta? sen så kom vi lixom inte igenom så han råkade putta till Linda så hon tappade sitt vatten xD Hahahahaahha! :D Vi fick hämta nytt vatten åt henne xD. Sen gick vi in till Siba. Kollade på lite grejer, vi prövade massagestolar men dom funkade inte :O Sedan gick vi till bussen och den gick 41, vi hoppade av i grindstugan. Sen promenerad vi till henne. Vi hoppade studsmatta ett tag sen gick vi in och satte oss vid datan. Vi har spelat ett hästspel och så har vi lekt lite i adobe photoshop CS4. Vi gjorde en bild xD<3. Men typ halv 5 eller något, vi ska kolla på sl, och så ska jag hem någon gång vid 5 och sen ska jag till Skutan :D Teori, får träffa Amanda där också, hon kom hem idag (:



Den bilden gjorde vi i Photoshop :D

Älskar dig bästavän! <33

21.00 ska jag kolla på tv ;)

Jupps, 21.00 ska jag kolla på tv, då kommer ett program som är roligt xD

Idag har jag varit på Skutan med Emma & Julia fotade lite och hälsade på älsklingen Neff! :D<3 Vi var där ett tag, sen gick vi hem till Emma & satt på hennes rum för det mesta. Tog bussen hem vid 17.16 typ. Det var ganska mörkt ute när jag gick hem, hatar att gå hem i mörker o.O Bilder kommer kanske imorgon, men en bild på Neff & mig, & mig och Linda kan jag bjuda på ;) Men nu ska jag kolla på tv. Kommer inte blogga mer ikväll, så godnatt!

Linda Berggren, jag älskar dig bästavän! <33




Ett liv utan dig skulle vara hemskt, lämna mig aldrig! Jag älskar dig mest Neff <3

Trött!

Nej nu måste jag snart lägga mig! Är trött, godnatt! ;)

Jag älskar er!


Hemma från Skutan.

Jupps, kom hem för en stund sen.

Vi hade sjukvård. Man lärde sig mycket! :) Sen hälsade jag på älskade ponnyn också! Jag stod länge hos honom, jag la kinden mot hans mule, han var jätte varm (: Han börjar få vinterpäls (a) As söt!

Jag hoppas Linda loggar in snart! :D


JUSTE PÅ SJUKVÅRDEN SÅ HÖLL VI PÅ MED LINDOR, SOM MAN LINDAR IN PÅ HÄSTENS BEN T.EX. OCH SÅ SA CHRISTINA, LINDA RUNT LINDEN ELLER AA NÅTT SÅNT :D SÅ JÄVLA KUL! NI FATTAR LINDA NAMNET OCH SÅ LINDA LINDEN SOM MAN KAN LINDA RUNT PÅ HÄSTEN BEN, BRA FÖRKLARING :O NOT! MEN DET VAR IALLAFALL SKIT KUL! JAG GARVADE xD.


Aja, nu sitter jag här & inte gör så mycket.


Nu ska jag äta ;)


Drar till Skutan med Linda sötis! :D

Jag mötte Linda vid Handenterminalen sedan gick vi hem till mig. Då satt vi vid datan en stund. Sedan lagade vi fiskpinnar och makaroner. Sedan kollade vi på Twilight och käkade kladdkaka :)

Nu ska jag byta om till ridkläder, Linda ska blogga på sin blogg. Hennes blogg heter www.pindaaas.blogg.se ;) Checka in den! Vi ska ta 15.53 bussen så vi ska skynda oss lite ;).


Ska snart möta upp Linda ;).

Yes, har precis klätt på mig kläder, ska snart möta Linda <3. Sen ska vi käka lunch och sen åka till Skutan :). Kulkul!

Bloggar kanske innan vi drar till Skutan <3.


Fortsättning på bilder på tävlingen med Neff.


I love you <3


Du är det bästa som har hänt mej!


<3


Rider fram på A volten.


Rider fram på A volten.


Rider fram på A volten.


Rider in på banan.


Rider in på banan.


<3


Mysigt att sitta på din rygg.


Du och jag livet ut! <3


Älskling, du är allt! <3


Tävling på älskling.


Precis hoppat upp. Sötisar som står bredvid :D


Rider i hagen.

Det var inte alla bilder, men jag lägger ut mer imorgon, ska lägga mig nu

Godnatt! (förlåt för att jag inte la in ialla bilder idag)!


I love kladdkaka! :D

Jag och mamma bakade kladdkaka :) Till lunch åt vi köttbullar & makaroner. Sen åt jag och mamma kladdkaka & kollade på Twilight :D Sen har jag typ bara suttit vid datan & lyssnat på musik.
Bildbomb!


Smälter chokladen.


Sedan såg det ut såhär.


Ägg & socker.


Smält smöör.


Mamma blandar ägget & sockret.


Vattnet, fick bara lust att fota xD.


Fruuuukt.


Chokladen vi använde till bakningen.


Receptet ;).


Jag la i vanligsocker så blev det så här xD, en rund sak xO


Jag la i kakao.


Lägger i blockchokladen.


Lägger i smöret.


Blandar.


Sen blev det sähär.


Precis kommit ut ur ugnen :D.


Köttbullar.


Makaroner.


Gott.


Resultatet!
ASGOTT! :D
Ni borde tästa!

Oj det blev mycke bilder.. :O


Älskar låten xD


Förlåt!

Förlåt, för att jag inte bloggade igår, men jag orkade inte..

Men igår var jag med Michelle & kollade när hon red Reno (hennes medryttarhäst). Sen åkte vi väl hem vid 3 typ. När jag kom hem käkade jag middag. Jag åt kyckling & pommes frites & bearnesås (stavning?). Sen satt jag vid datan.

Idag vaknade jag typ 8. Jag låg & tittade på tv. Sen käkade jag en liten yogurt (stavning?). Nu sitter jag här & chattar med Emilie & lyssnar på musik på mobilen med mina hörlurar xD.

Men nu är jag riktigt hungrig så jag ska käka något ;)

Nu ska jag kolla på Twilight! :D

Jupps, godnatt! Kommer inte blogga mer ikväll, ska kolla på Twilight efter att jag borstat tänderna ;).

Nu ska jag kolla på Twilight! :D

Jupps, godnatt! Kommer inte blogga mer ikväll, ska kolla på Twilight efter att jag borstat tänderna ;).

Frågor!


Halloween snart xD (tror jag?)

När äre Halloween? :O Jag har faktist ingen aning, vet ni?


En bild jag gjorde, haha xD

Badade,

Ville bada, så det blev så.

Just nu sitter jag & chattar med en ny på msn, Natta :) Kuligt & lära känna henne (:

Erica, Michelle, Ebba, Mathilda, Maja, Amanda, Fanny, Olivia, Alice, Emma, älskar er!

Duscha efter att kollat Blåkullas & Tungelstas hemsida ;)

Jupp, jag tänkte jag skulle ta en dusch, skulle vara skönt att vara ren. Eller ska nog bada xP Aja, ska bara kolla Blåkullas & Tungelstas hemsida sen hoppar jag in i duschen/badet ;)


Tävling på Flox barbacka, familjehelgen 09 :D Kom 3:a!


Har sovit hos Michelle från lördag till söndag! :D

Lördag: Jag red Silver på Blåkulla. Jag tycker inte jag red bra, men vi hade markarbete. Det kändes som att jag satt asdåligt. Ursh. Men iallafall, fick lite galopp iallafall. Vi fick galoppera när vi gjorde en bana :) Men det gick inte så bra för mig, jag tycker hon är så stor igämfört med Neff. Efter ridningen bytte jag om till kläder som jag ska ha på Skutan. Erica red Neff först, hon var första tävlande, det gick asbra för henne. Jag fick ta över & rida fram. Jag trändade på banan i hagen. När det var min tur, var jag ganska nervös. Jag trodde jag red fel bana xD. Men jag red rätt, gick dåligt i galoppen. Fick inte upp han i galopp, vad är det här? :O Kan jag inte ens fatta galopp på min favoritponny som i vanliga fall är enkel att fatta galopp på? Men nu i det här tillfället gick det inte :O Jag fattar inte.. Men annars gick det bra, jag kunde vägarna & så. Fick en kommentar av Carro: Kämpa på! Du är duktig! Det blev jag glad över :D Jag var kvar på Skutan sen ganska länge, för pappa hade styrelsemöte sen snackade han med Maritha. Vi åkte typ hem vid halv 4 eller 4. Men när pappa & jag kom hem kollade vi på bilder från tävlingen & så käkade jag tacos till lunch. Jag skulle sen ta bussen till handenterminalen & sen åka till Trångsund & vara med Michelle men min snälla pappa skjutsade mig ända till Trångsund Centrum :D Michelle mötte mig där sen. Då gick vi hem till henne, sen hämtade hon pengar & så gick vi till en matäffär (typ)? xD Men iallafall, vi åt där. Vi var typ ute sen & gjorde massa saker, kommer inte riktigt ihåg allt vi gjorde för vi gjorde mycke grejjer, kommer inte ihåg i ordning. Vi lekte med en hund som heter Sassa på Michelles gård, det var kuligt. Vi köpte godis & vi åt inte ens hälften xD. Vi satt vi datan & sen var vi med Ebba ute också, det var mörkt. Men det var kuligt. Vi somnade typ halv 2 eller 2.

Lördag: Vi vaknade typ halv 8 O.o Hahha, men vi kollade sen på Twilight, DEN VAR FAN ASBRA JU! :D Trodde den var super tråkig men tydligen inte :D Vi åt frulle & fixade oss. Sen tog vi tåget till Älvsjö & sen buss till Kungenskurva. Vi gick till Hööks. Där handlade Michelle asmycke grejjer. Sen gick vi till massa affärer, vi käkade lunch på donken mums! Vi var typ i Kungenskurva i 5-6 timmar kan jag tro xD. Sen tog vi bussen till Älvsjö station & sen tåget till Trångsund. Sen hämtade jag mina grejer, sen fotade vi alla Michelles grejer hon hade köpt. Sen bloggade hon lite, men sen märkte jag att klockan var 50, & tåget skulle gå 51. Vi kutade ut! & som tur hann jag med tåget! :D Hoppade av vid Handen & gick hem. När jag kom hem, satte jag mig vid datan. Nu sitter jag här & lyssnar på musik i mina hörlurar till mobilen xD. Ska snart duscha tänkte jag.


Älskar dig mest älskade ponny! <33


Trött redan xD

Haha är redan trött. Jag lyssnar på musik i hörlurar xD. & chattar med Michelle & Linda :) Har nyss tränat på lätt c:1 kan hela! :D JIIIPPPIIE!!! Aja, kommer inte blogga mer ikväll.

Godnatt! <3


Ska bli kul att tälva dig imorgon älskling, det kommer säkert gå bra! :D<33

MICHELLE & EBBA IMORGON! :D

Ska vara med Michelle & Ebba imorgon! :D Vi kommer ha skitkul! Sen ska jag sova hos Michelle najjz :D

JAG ÄLSKAR ER! <33333333


Höstlov skööönt!

Höstlovets planer:

Lördag:
* BLÅKULLA, TÄVLA PÅ SKUTAN, SOVA ÖVER HOS MICHELLE SÖTIS.

Söndag:
* VARA MED MICHELLE & PRIVAT LEKTION.

Måndag:
* INGEN ANING.

Tisdag:
* INGEN ANING.

Onsdag:
* INGEN ANING.

Torsdag:
* TYP VARA MED LINDA?.

Fredag:
* VARA MED LINDA TROR JAG?

Lördag:
* BLÅKULLA, HOPPNING.

Söndag:
* VILL FISKA, PAPPA KOM IGEN!! :D

Måndag:
* VI ÄR LEDIGA FRÅN SKOLAN. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA.

Någon som vill va då jag är ledig? :D


Lyssnar på musik

Vi började lite senare idag. Vi började 09.10 med matte. Jag räknade väldigt låångt i boken xD. Det blev ingen god lunch. Men vi tog sen bussen till Tungelsta. Jag hjälpte Emel med Abbe. Jag fick leda henne, han var asjobbig. Men iallafall, kom hem vid halv 3. Jag har tränat på Lätt C:1. Just nu sitter jag här & lyssnar på musik.


Goodnight

I most sleep now. I most turn of my computer now.
Goodnight, see you tomorrow.

(skrev litet inlägg på engelska, fuskade, fick hjälp av mamma xD Vet inte om jag skrivit rätt men ni kanske fattar?)

Nu så,

Nu kan jag äntligen blogga. I tisdags var jag i skolan & efter var jag typ hemma kommer inte ihåg. Jag tränade typ på NO-provet.

I går (onsdags) var jag i skolan. & nu hade vi syslöjd istället för träslöjd. Syslöjd är roligare :P Vi slutade 14.20. Jag gick hem & åt mellis & klädde på mig ridkläderna sen tog jag bussen till Skutan syster (Mathilda) <3 Jag skulle rida Verona & vi skulle rida ut. Hon var skit het. Hon ville trava när vi skulle skritta. Sen skulle vi trava uppför en backe då galopperade hon istället. Men Emelie sa att det inte gjorde något. Sen när vi kom till den där vägen när man åker in till Skutan vägrade hon gå & backade. Hon ville bara trava, för hon var ashet.. ;O Så jag red fram till Emelie & då ville hon inte heller gå, så jag fick hoppa av & ta Fandango & Emelie Verona. Sen bytte vi, & då var pappa där, han var som ett frågetecken när jag inte satt på Verona xD För han undrade vad jag gjorde på marken. Sen hoppade dom andra av & vi gick in med hästarna i stallet. Jag fixade Verona sen åkte pappa & jag hem. När jag kom hem åt jag & badade.

Idag (torsdag) gick jag till skolan med Frida. Både Mia & Heléne var tillbaka, skönt :D Annars skulle vi säkert fått ha vikarie eller fått håltimme & det är väldigt jobbigt. Men vi hade alla sen NO & slutade typ 2 eller något. Då gick jag med Frida. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datan. Sen till middag åt mamma & jag pizza. Nu sitter jag här & chattar med Linda & Frida.


Älskar dig min lilla ängel! <33


MEN VAFAN JÄÄÄÄÄVLA SKIT! :S

JAG BLIR SÅ JÄÄÄÄÄVLA IRRITERAD. JAG SKREV ETT ''LÅNGT'' INLÄGG. SÅ SPARADE JAG DET & SEN BAH LOGGADES JAG UT. SÅ SEN NÄR JAG LOGGAR IN IGEN ÄR INLÄGGET INTE INNE :O JAG BLIR SÅ LACK PÅ DET! DET HAR HÄNT FLERA GÅNGER & JAG DAMPAR PÅ DET HÄR. KOMMER INTE KUNNA SKRIVA IMORGON FÖR DÅ SKA JAG RIDA. SEN MÅSTE SKA SKRIVA OM TVÅ DAGAR PÅ TORSDAG. ASSÅ FAN! JAG SKREV ASLÅNGT! :S GUD VAD JAG HATAR ATT INLÄGGEN INTE KOMMER IN. MEN NU MÅSTE JAG STÄNGA AV, GODNATT. OCH FÖRLÅT ATT DET INTE KOM NÅGOT INLÄGG MEN DET VAR BLOGGENS FEL :S
GODNATT!


Kanske ska bli medryttare! :D

Kanske ska bli medryttare någon stans i dalarö :D Michelle ska snacka med ägaren ifall det funkar. Skulle vara riktigt kul! :D Vi får väl se vad som händer ;).

Ren & fin

Nu har jag babat. Det var skönt att var ren & fin. Men nu måste jag träna mer på NO - om svampar. Man ska kunna svaren på några frågor typ. & det är typ 3-4 frågor jag inte kan. Men har inte tränat på alla, men måste fortsätta med NO läxan nu ;).

B a d a

Idag hade jag svårt att komma upp. Var så himla trött! Men gick upp typ 8. Hann inte käka frukost men klädde på mig kläderna & borstade tänderna. När klockan var 08.20 gick jag typ. Vi började 08.40. Men hann. Vi skulle ha sv/eng - språkval. Vi stod där en stund & väntade på Mia. Men hon kom aldrig :O Men vi fick reda på att hon var sjuk. Så vi slapp sv/eng. & svenskan också, för vi skulle ha svenska ingentligen efter sv/eng, & vi har Mia i svenska, men vi fick ha håltimme :D Jag gick med Elin & Jennifer till kolartorp. Vi gick till ett stall. Men hästarna var inte ute. Vi gick till stallet i onödan nej men, vi gick tillbaka till Elin. Jag blev blöt i mina skor. Det regnade & jag hade asdåliga skor.. -.- Men vi tog en macka var. Vi kollad på klockan & den var 11.15. Så vi skyndade oss till skolan. Vi började 15.25. Vi hade 10 minuter på oss. Men vi hann inte.. Så vi fick anmärkning.. :( Min första.. Bajjs. Vi kom 10 minuter försent till lektionen. Men vi hade bytt platser på matten, så jag fick sitta längst bak med Linda. Hann bara göra några tal. Efter matten hade vi engelska, vi skulle ha Mia men vi fick en vikare som jag knapt kommer ihåg vad han hette. Han hade svårt namn xD Men det var inte kul på engelskan. Bermal & Ivan & några andra som inte går i våran klass kom in i klassrummet -.- Jobbigt! Om det var Mia som hade oss skulle hon nog bli arg. Men han var inge bra på att säga till. Han fattade inte att dom inte gick i vår klass. Men aja, nog snack om engelskan. Det var iallafall tråkigt! Efter engelskan hade vi SO. Då hade vi också vikare, som heter Sanna. Vi har igentligen Heléne men hon var hemma med sin son eller något. Men iallafall, vi hade lästid i 20 minuter istället för att ha SO. & sen slutade vi. Så vi slapp SO:n. Men det var inte så bra, för jag & Linda skulle göra klart vårat land. Men det kunde vi visst inte. Jag & Linda stack hem till mig & skrev lite om Somalia & skrev ut. Så då blev vi klara med det, *pust*. Jag kunde vara mer sen för jag skulle göra läxor & annat så jag följde med henne till bussen. & när jag kom hem käkade jag mellis. Vid 4 gick jag & mamma o hämtade Eric (min lillebror) på dagis. På vägen gick vi till Valla Livs. Mamma köpte mjölk, smö & annat. När vi kom hem, satte jag igång med läxorna. Jag satte mig framför datan också. Till middag åt vi köttfärssås & makaroner, gottgott! Sen gick jag tillbaka till datan igen. Men nu måste jag bada, badet väntar på mig xD


Skit fint! :D

Jiiihuu! :D Emma har gjort designen :D Klicka på Emma för att komma till hennes blogg ;) Camilla har satt in designen :D Klicka på Camilla för att komma till hennes blogg ;) Tack så mycket Emma & Camilla :D
Vad tycker ni om min ''superfina'' blogg? :D Kommentera vad ni tycker? (:

Du försvann, men inte från mitt hjärta..

Sirre, fösta gången jag skulle rida dig, sa typ några att han brukade bocka, men när jag kom upp var du hur snäll som helst. Jag fick rida dig många gånger för Lisa tyckte jag red dig bra, & det var så himla kul. Jag trivdes på din rygg så bra. Men sen fick du fåång :( Jag trodde du skulle bli bättre så att jag kunde rida dig igen, men du blev inte bra igen.. Sen avlivde dom dig för att du aldrig blev frisk.. De blev jag verkligen inte glad över att höra att min favoritponny skulle avlivas.. Nu känns det bara konstigt att inte se dig längre i stallet.. Du var/är bäst.. & du hade världens underbaraste galopp av alla på Blåkulla. Du var världens finaste ponny på Blåkulla. Jag kommer aldrig glömma dig fina ponny. JAG ÄLSKAR DIG, ÄVENS FAST DU INTE FINNS LÄNGRE..

Du försvann, men inte från mitt hjärta..








Lyssnar på musik.

Emmas landställe - Lördag, jag gick typ på toa minst 10 gånger på kvällen :O Asså, jag är fan onormal! :O Fattar inte, jag bah blev kissnödigt precis efter att jag hade gått på toa.. :O Skitskumt ju! Men somnade vid halv 2 eller 2 tyyp. Men jag vaknade vid halv 10. Jag höll på med min mobil. Emma var skittrött hahha xD Vid halv 11 eller något käkade vi frukost. Sen kollade vi på tv & fixade oss. Vi åkte från landstället vid halv 12. Jag kom typ hem 12 halv 1. När jag kom hem spelade jag Nintendo Wi (stavning?). Pappa har köpt ett nytt spel, det var kuligt! Sedan satte jag mig vid datan. Till lunch åt vi dooooonken :D Mums! Sedan satte jag mig vid datan igen. Nu är klockan 17.04. Bilder kommer senare ;)


Är på Emmas landställe :D<3

Idag vare teori på Blåkulla. Men sen åkte pappa & jag hem, jag dushcade sedan hämtade Emma & hennes farfar mig, sedan åkte vi till hennes landställe :D<3 Vi har pysslat xD Det var najjz. Vi käkade köttfärssås & spagetti till lunch. Vi åt fläskfilé & pommes frites & bearnesås (stavning?) till middag :D Det var godare, min favvisrätt :D Men nu sitter vi & smälter. Vi har på en brasa, det är svinvarmt.. -.- Vi dör snart asså! ;O Men iallafall, nu sitter vi & kollar på körslaget, som slutar nu xD Men bloggar typ mer imorgon, & lägger in bilder ;)

Godnatt, (asså vi ska inte sova nu men ska inte blogga mer ikväll ;))

Gör läxor..

Just nu sitter jag med massa läxor.. Tänkte jag skulle stänga av datan snart xP


Mycke läxor..


Fläskkotletter med pommes frites, blev ingen bearnesås (stavning?) :(.. Åt det idag till middag :)


Jag x)

Outfit:



Tröja: Rosa, fått av min kusin.
Byxor: Från Kapahl (stavning?) eller Cubus eller något.
Strumor: Fått av farmor.

Michelle, kom ihåg en sak: JAG ÄLSKAR DIG!

Godnatt, ska stänga av datan ;).


Hos bästavän <3

Just nu sitter jag hos Emma, hon duschar så jag passar på att blogga också ;)

Idag var jag i skolan. Sedan åkte vi till Tungelsta Ridklubb. Jag skulle rida Lea, & skulle dela henne med Daniel. Men Daniel var inte där så jag fick rida henne själv & rykta & så. Men Lea var rolig att rida, men hon drog ner huvudet & hon vägrade att fatta galopp några gånger, men när jag väl fick galopp, var det riktigt kul! Hon hade asskön galopp faktist! :) Sedan åkte vi hem. Jag gick av med Emma & Frida på Tuvvägen. Jag & Emma gick upp till henne. Till mellis käkade vi toast (stavning?) gott! :) Men iallafall, nu duschar Emma, så jag passade bara på att blogga lite ;).

Klicka f�r att st�nga bilden

Klicka f�r att st�nga bilden

Gamla bilder på mig & bästavän haha :)<3

JAG ÄLSKAR DIG! :D
& GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTASTE BÄSTIS! <3


Godnatt.

Ska kolla på tv och borsta tänderna nu.

Godnatt!

Bloggsugen!

Jag är bloggsugen, så får passa på!















Några bra låtar ;)

Rubrik?

Jag var med Emma typ till kvart över 5 eller något. Men vi satt mest vid datan. När jag kom hem gjorde jag lite läxor. Sen käkade vi pizza, jag var ashungrig xD Men nyss åt jag upp en bulle xD Just nu lyssnar jag på musik och chattar med några xP

På söndag förmodligen kommer jag få en design av Emma :D<3 Jihuu!
Längtar.

& snart kommer jag få photoshop tror jag :D

Imorgon äre fredag, skit skönt! :D


Är hos Emma ;)

Jag var lite med Alice i skolan, det var najjz. Vi börjar bli bra kompisar (: Men iallafall vi slutade 12.50. Sedan gick jag och Emma hem till henne. Just nu sitter vi vid hennes data ;)
Det blev att kort inlägg. Men bloggar nog mera sen ;)


Jag älskar dig <33


Neff älskling, du är det bästa som hänt mig! <33


Ska börja stänga av datan o borsta tänderna.

Yepp, jag är trött. Och jag kommer kolla på tv ett tag, så det är bara att stänga av datan o borsta tänderna. Bloggar säkert imorgon, men bara kanske, vem vet, läxorna kommer ju före. Kommer säkert göra lite läxor imorgon också. Kanske ska vara med Emma, det var länge sen iallafall. Men annars blir väl datan efter skolan. & mycket bloggning. Men vi får se, jag kommer försöka hinna med att blogga. Men nu drar klockan iväg! Godnatt på er.


Jag på Flox barbacka ;)
Maja sötis bredvid <3
Bild tagen av Ericas mamma ;)


Trötter..

Idag var jag i skolan. Vi började 08.05 med musik, boring! Det blev heller ingen god lunch.. O.o Vi har också 2 tmmars träslöjd. Jobbigt! Men vi slutade 14.20 med läs. Jag gick hem med en gång. Jag ät mellis o satte på mig ridkläderna. När klockan var 15.35 gick jag till bussen. Jag tog bussen till Skutan. När jag gick in i värmestugan stod det att jag skulle rida Neff, jag blev glad :) Men ändå ville jag rida Polly :P Eftersom att jag har ridit Neff alla gånger jag ridit på onsdagar, men ändå, det var kul att rida Neff <3 Han var jätteduktig! Vi galopperade också, jag älskar verkligen hans galopp, trav o allt, jag älskar allt med den ponnyn.

Det är som om han o jag hör ihop på något sett..
Han bockar med andra, men inte mig (bara lite, men inte så mycket).
Men jag älskar iallafall Neff oavsett vad!
Han är mitt allt, o alla minnen är obeskrivliga.


Du är bäst min lilla älskling, prins, solstråle, mitt allt!
<3


Godnatt

Ska lägga mig nu, ska kolla på tv.
Godnatt!


Louise <3 Neff,


Jag älskar dig mest! <3
Vi föralltid :D


Badade nyss ;)

Jag följde med Amanda o Olivia med när dom skulle till bussen hem för dom visste inte vägen så jag följde med ;) Jag tog med kameran, så vi fotade lite ;) Sen när jag kom hem käkade jag middag, sen badade jag :) Just nu sitter jag här o kollar på tv o chattar med Olivia o Emma :) Emma håller på o gör en design till mig :D<3 Jag längtar tills bloggen blir fin haha :D Men nu kommer lite bilder på mig, Olivia o Amanda :)


Jag älskar er! <3


Jag o Amanda :)<3


Jag o Olivia :)<3


Me, I like the picture :)


Är med Olivia o Amanda <3

Sry dålig updatering..

Men igår (måndags) var jag i skolan. Sedan efter åkte jag med Olivia hem. Sedan följde jag med henne till Blåkulla, jag kollade när Olivia & Amanda red. Olivia red Blue o Amanda Wilma. Amanda red i en grupp efter Olivia. Amen, sen fick jag skjuts hem :)

Idag (tisdag) var jag med Amanda o Olivia i skolan :)<3 Vi slutade typy 15.10. Sen gick jag, Amanda o Olivia hem till mig. Vi käkade mellis sen satte vi vid datan :) Japp, vi sitter nu vid en varsin data ;).


Amanda, Olivia o jag x)
Älskar er! <3


,


Gjorde bilden i picnik..
Men kommer snart få photoshop ;D
Längtar!


Ska äta & kolla på tv ;).

Japp, ska äta & kolla på tv nu ;).
Bloggar väl mer sen!


Mina/familjens fåglar :)


<-- Bamse & Snuttan -->


<-- Gullan & Bubben -->

Visst är dom söta?

HAHHA, ROLIGA NAMN VA? :D


Bilder på mig & fina Skrållan! <3






Jag älskar dig Skrållan! <3
''Jag med gula jackan''


Silja, jag saknar dig!

Asså igår kollade jag på filmer på oss två, din galopp! Den var bäst ;( Asså jag kommer ihåg när jag red dig! På ridlägret kom jag på halsen på dig.. Förlåt, men jag hade dålig balans.. Asså jag saknar dig otroligt mycket! ;( Du var en sån fin ponny! Jag älskar dig Silja föralltid! Kommer alltid komma ihåg dig underbara ponny! När jag lyssnar på låtar som passar just dig, när jag saknar dig, gråter jag unniti mig. Jag gråter när jag skriver det här..
Fan att just du skulle försvinna! Jag trivdes på din rygg.. Jag saknar dig fina Silja!


Titta, vad glad jag var på den bilden.
Det där var länge sen.. ;(


Jag saknar dig inåt helvete! ;(


Gomorron :D

Jag vaknade typ halv 8 eller något. Sen så satte jag mig hära ;). Jag lyssnar på musik i mina hörlurar, asså mobilen xP. Chattar med några också.
Idag ska jag på kalas xP
Pappa ska till Skutan.. O.O
Vill också följa med, men jag får inte tyyyp.
Aja, en bild får ni iallafall xP.


Trixa, underbara, fina ponny!
Jag älskar dig <3


Haha, va fult det blev! xO

Haha, har gjort om lite på bloggen, det blev somsagt fult? eller vad säger ni? Kommentera vad ni tycker. Amanda & Emma gör design till mig :). Längtar tills bloggen blir fin, haha xD


Neff älskling! <3

En dag för 2 år sen när jag var nybörjare och det var lektion och man fick välja häst , valde jag dig. Jag tyckte du var så fin så jag valde dig. Jag tyckte redan om hela dig från början. Då bockade du av mig så pappa fick leda mig. Och då skulle man få hoppa lite hinder & så vågade jag inte. Jag skrittade typ bara , kanske trava kommer inte ihåg. Men jag tyckte du var en busig liten ponny då xd Sen på en lektion då det var hoppning så fick jag dig och då ramlade jag av efter hindret , du tog säkert ett skutt ^^ Men jag var nybörjare då. Sen har jag inte ramlat av dig , 2 gånger har jag gjort det. Och det är bara dig jag ramlat av på. Jag tyckte ditt namn var fint och jag tyckte du var så vacker så jag ville börja rida dig så mycket som helst. Ja sen började jag rida dig så mycket som möjligt. Jag bokade dig på friridningar & hyra-häst-dagar. Sen plötsligt vart du min favorithäst. Jag kommer ihåg på en hyra-häst-dag då vi red ut i skogen. Då bockade du i nerförsbacken din buse ;P Men jag höll mig kvar men det var ganska läskigt. Jag kommer också ihåg när det var ridlektion då vi hade hopping , det var så kul asså. Fast vi hoppade typ bara 30-40 cm. Men det var ändå kul ;) Det är alltid kul att rida dig! Aldrig tråkigt! Alla minnen med dig är ju bara så underbara! När jag inte är i stallet saknar jag dig dag, varje timme, minut, sekund! Jag önska att du var min. Bara min, men det är du inte :/ Du tillhör ju stallet. Om jag bara fick köpa dig, om vi bara bodde i en villa och där det fanns plats med hästar. Då skulle jag verkligen frågat om pappa kunde köpa dig. Jag önska bara att min dröm gick i uppfyllelse men det går ju inte. Jag tänker rida dig så mycket jag kan. Jag har tävlat dig en gång, & det var grymt kul! :D Då hoppade vi två 50! Jag blev verklige stolt över dig, vi kom ju 6:a! :D Jag vill träffa dig varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund men det går inte .. Jag fick dig på ridlägret, jag red red barbacka, hoppade, red ut & badade med dig, det var verkligen kul! :D Du är den bästa hästen jag ridit! Du är också den finaste hästen jag sett! Du är fan bäst! Inget kommer före dig, inte ens familjen! En häst, vacker, fin, underbar, bäst! Det är du! Ingenting skulle komma före dig! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta prins (; Jag blir så lycklig när jag ser dig i stallet eller i hagen. När du är i hagen skulle jag bara vilja springa in och krama dig. Men det funkar inte så .. Och i stallet skulle jag vilja att jag skulle få mysa med dig i evigheter! Går ju inte heller. Nästan alltid när jag går in till dig i spiltan ska du nosa på mig. Det är så gulligt! Du är det bästa jag vet Neff! & det finaste jag vet! Du är bäst & du är mitt allt! Jag älskar dig mest & föralltid! Det kommer alltid vara vi! <3













Jag älskar dig mest finaste ponny! <333


Skrållan fina ponny! :D

Yes, fick Skrållan! :D Man fick rida barbacka om man ville, & då gjorde jag det, det var grymt roligt! fast vi hade balansövningar & det var lite jobbigt x) Men Skrållan var som sagt ortroligt underbar, barbacka skulle jag tänka mig göra flera gånger på henne ;). Man skumpade inget i traven ens xP Pappa fotade lite grann. Just nu sitter jag vid mammas data, så kan inte lägga upp bilderna. Men mina data är så seg så jag tar mammas data ;). När pappa & jag kom hem kollade vi på bilderna på tvn (: Det blev ganska bra bilder faktist ;). KOmmer lägga in dom på bloggen senare ;). Vid halv 1 typ kollade jag o mamma på en film som heter Zathura. Den var asbra! Jag gillar den filmen :D Japp, nu sitter jag här då.
Tänkte typ sitta här ett tag, ska blogga på www.truuelove.blogg.se också ;).
Men bloggar här lite senare (;


Cajsalisa <3

Igår var jag hos tandläkaren. Jag hade ett litet hål & ett stort hål.. :( Måste bli bättre på att borsta tänderna, & sluta äta godis på vardagar, ska försöka att bara äta godis på helgarna ;). Vi får se om jag klarar det xP

Idag var jag i skolan, var mest med Cajsalisa :) Sedan åkte vi till Tungelsta ridklubb. Det var nybörjarna som red, så jag ledde Emel.. Hon red Abbe.
Sedan följde jag med Cajsalisa till Blåkulla <3
Det var roligt, men det var kallt.
Jag kollade när hon red :)
Hon red Bandit xP
Hon var asduktig! :)<3
Jag fick skjuts hem sen.
När jag kom hem åt jag middag, jag åt fläskkotletter med pommes frites & bearnesås.
Det var goooott! :D
Till efterrätt åt jag ''lite'' godis.

Aja, nu måste jag blogga lite på www.truuelove.blogg.se,
 
Kommer inte blogga mer idag,
Imorgon ska jag rida på Blåkulla,
Hoppas jag får Trixa! :D<3

Aja, godnatt! ;)


Ska strax gå o möta mamma ;).

Yes, ska strax gå o möta mamma ;). Eric följer med, sedan går vi till tandläkaren. Sedan tror jag vi äter på donken :) Bloggar mer senare!


Studiedag idag :D

Sry för att jag inte bloggade igår.
Men jag red Neff :D
Men han bockade med Aci igår hörde jag.
Men han bockade bara lite grann igår? :O
Det är lite skumt ju?
Han kanske gillar mig?
För Erica red han förra tisdagen & jag sen på onsdagen asså förra onsdagen,
då bockade han bara lite?
Konstigt att han bockar med andra jättemycket & med mig lite?
Det var iallafall kul att rida honom!
Han var underbar :)
Älskar honom määst! :D<3

Iallafall, idag äre studiedag :D
Jippi!
Kommer kunna updatera mycket idag ;).
Sen vid 4 ska jag till tandläkaren.
Kommer säkert ha hål.
Aja, nu kommer lite redigerade bilder som jag gjorde nyss ;)


Amanda <3


Fanny <3


Jag x)


Jag gjorde lite fult.. Menmen, saknar dig Lillen.. :(


Jag o Bullen, jag var typ 6 år? :O
Har aldrig sett en mysigare kanin än dig, du var underbar!


Fan vad jag saknar dig Sirre.. :/
Du var så jävla underbar att rida, du var finast & bäst.. <3
Kommer alltid minnas dig fina ponny!


Dags för sängen snart,

Orkar inte sitta vid datan längre, godnatt! ;)


Lite bilder som jag inte lagt upp.


Daylight


Brisk


Lucy


Flox


Verona


Jag o Verona


Polly


Har så sålänge! ;)

Ändrat lite på bloggen, får ha så sålänge, Amanda gör väl designen ikväll :)
Så då blir bloggen fin, när den designen Amanda ska göra kommer upp ;)
Det var det jag skulle säga ;).


Jag har tråkigt!

Var i skolan idag, det var trååkigt! Sedan gick jag hem. Sedan tråkade jag.

Fanny & jag är kompisar, älskar henne, ävens det som hände!
Asså, vi bor asnära varandra :D
Det skulle ta 30 sekunder att gå till henne isåfall xP
Tänk er, nära va! :D
Haha, jag tycker det är coolt xD Onormal! xO

Fanny kanske kommer till Skutan imorgon, & kolla när jag rider :D
Trevligt!


Haha Fanny (: Sötis!


Snabbt inlägg.

Skriver bara lite snabbt för ska snart stänga av datan. Idag har jag varit i skolan. Vi slutade 14.50. Sen gick jag hem, jag gjorde lite läxor sen gick jag till Emma. Sen hänkade jag med henne till stallet. Jag fotade när hon red, & hon red Daylight.
Aja, bloggar kanske imorgon. Ifall jag har lust!

Godnatt.


Goodnight!

Nu tänkte jag stänga av datan o kolla på tv.
Godnight! ;)


Lite mer bilder.


Olivia o Amanda <3


Jag o Olivia <3


Amanda <3 Olivia <3 Louise


HAHAAHHHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAH! :D


Olivia <3

ÄLSKAR DOM O EMMA, MEN FÅR INTE LÄGGA IN NÅGON BILD PÅ HENNE.. :/<3


Bilder från Erica :D<3





















:D<3


Dålig updatering.

Igår red jag Skrållan på Blåkulla :) Hon var jätteseg.. Sen åkte vi dirket till Skutan efter att jag bytt om till andra ridkläder. Jag fixade Neff, sen gick jag banan. Sen red jag fram. Då gick det bra. Sen gick jag till volten & väntade på min tur. Emma red före mig. Sen red jag, det gick jätte bra! :D Gud vad jag är glad över Neff, han var bäst! <3 Fick felfritt :D Kom 6:a, asså inte placerad, men på en lapp stod det att jag & Neff kom 6:a :D Det var jättekul att tävla honom! :) Den roligaste tävlingen jag varit med på ;) Sen hämtade pappa mig, när jag kom hem åt jag & duschade sen gick jag till Emma. Emma var med Olivia innan, så jag var med dom. Sen kom Amanda :) Det var kuligt! Sen åkte dom hem, då satt jag & Emma vid datan. Jag sov över hos Emma ;) Vi somnade typ 12. Sen vaknade jag halv 8, då gick jag på toa xP Sen vaknade Emma. Vi låg i sängen & kollade på tv. Sen åt vi frukost. Sen åkte vi till Skutan. Jag tog med mig kameran. Michelle var där :) Sen kom Amanda också :P Sen vid halv 6 kom Emmas pappa & hämtade oss. Japp, nu är man hemma. Skönt! Har varit hemma ett tag nu men iallafall, till middag åt vi köttbullar & makaroner. Ska snart bada, men nu kommer lite bilder från söta Therese <3














Jag & Neff igår!
Du var underbarast!
Älskar dig mest älskling <3


Hahhha jag! xP

Therese, du fotar otroligt bra! <3


Blogg med Michelle!

Skaffat blogg med Michelle :D
Kolla in den: www.truuelove.blogg.se ;).
Men kommer fortsätta blogga här också!

Men ska lägga mig snart.
Ska stänga av datan & kolla på tv.

Godnatt!


Har jag inga besökare?

Jag får inga kommentarer nästan?
Har jag verkligen några besökare? xP
Aja, ni som läser får väl fortsätta läsa & kommentera ''kanske''?
Ska försöka updatera så bra jag kan ;).


Lillebror..


Jag älskar dig min lilla älskade Eric.

Visst har jag en söt lillebror? :)


Tråkar..

Jag, Emma & Olivia var på Eken ett tag. Köpte lite godis. Sen gick vi in i hoppy rummet & då målade jag en teckning där dete stod Neff <3 Louise x) Men iallafall sen gick jag hem vid 5. Sen har jag bara suttit vid datan ;). Just nu lyssnar jag på musik & chattar med några.


Sista gången jag red dig, var barbacka.
Du var underbar, men skumpig.
Du åkte igår. & han säga hejdå i tisdags.
Ävens fast du inte var min favorit saknar dig ändå Mulle!


Två bra låtar ;).




Skolan o bästavän

Jag var i skolan, det var boring.
Jag är as snorig..
Det är jäätte jobbigt! O.o
Men iallafall, nu sitter jag hos Emma (:
Vi åt nyss mellis.
Men aja, nu ska vi göra något.
Skulle bara slänga in ett litet inlägg ;)


RSS 2.0