-

www.lifeabouthorses.blogg.se

Ny blogg! Ni får följa mig där, ifall ni gillade att läsa denna blogg.

Skit

Idag började vi 09.00 med so, och vi kollade på film. Skitboring! Vi hade sen sv/eng och då körde vi jeopardy. Jag var sen med Emma och vi gick hem till mig och hämtade pengar, vi åkte sen till Centrum och handlade lite. Det blev skit idag.. Jag blev endast nöjd med två saker.. O.o Och jag köpte 4 saker. Jag köpte:
En tröja.
Jeans.
2 tights.
Två toppar.
Dom 2 tightsen var för tunna så det gick sönder lite och topparna var obekväma för det var utan axelband eller vad man säger. Åhhhhh! La ut 100 kr i onödan.. Skit! Har nu varit på dåligt humör typ hela tiden. Fan.. Man är också smart för jag slängde kvittorna! O.o Snacka om att slösa bort sommarpengar! OMG jag döööör.. :'( Mamma ska försöka ordna det iallafall. Två saker blev jag nöjd med iallafall. Lägger in bilder sen.

Torsdag

Nu är det torsdag, veckan har gott snabbt! :) Så det är snart helg igen. Har redigerat lite bilder från igår. Inte dom bästa bilderna.
Nehe, nu kan jag inte lägga in bilderna O.o
Vafan har hänt med bilderna? Det funkar inte att ladda upp några bilder som pappa har fotat med sin systemkamera..? Åååååh, jag får daaaaaaaaaaaaaamp!

Aja, snart ska jag gå till skolan. Det kanske inte blir några bilder nu.. Om det ska cpa sig O.o

Första bilden med Canon EOS 1000D ♥


Nu ska det bloggas!

Igår (tisdags) var det hoppgrupp och jag fick rida Curt ♥ Gick inte sådär jättebra.. Han var ovanligt seg, vilket betyder att han typ vägrade att fatta galopp.. Så ja, det gick väl inte så jättebra.. Dessutom blev det slarviga vägar. Så jag blev inte så nöjd med lektionen.. Men vi hade rätt svår grej vi skulle göra och det var att räkna galoppsprång. Jag fattade ingenting, för vi skulle räkna hur många meter det var på olika galoppsprång typ. Så det var dessutom lite svårt också. Pappa filmade också men då såg det helt okej ut, förutom dom ''slarviga'' vägarna.. Ursh! Jag måste verkligen förbättra mig till nästa gång.

Idag hade vi först musik och det var skittråkigt. Vi var i aulan och det var några som sjöng massa låtar. Vi hade sen engelska och vi fick göra en utvärdering och sen jobbade vi med textbook och workbook. Vi hade sen no och då var vi ute för då gick vi typ en tipsrunda och svarade på frågor. Jag och Cajsalisa svarade på frågorna tillsammans. Sen tog vi gruppbild. Jag har inte fått bilden än men Emmis ska skicka den någon gång, haha xD Vi hade sen lunch och det blev något jag inte kommer på vad det heter :p Det var gott iallafall ;) Sen hade vi bild och då var vi först inne ena timman så jag ritade mest sen gick vi till gropen och där skulle vi rita. Jag gick sen hem och slappade. Sen var jag med Linda bästavän ♥ Vi var mest ute och fotade :) Vi gick sen hem till mig. Vi sprang sen till bussen och Linda hann med den :) Jag fotade sen på vägen hem. När jag kom hem laddade jag över bilderna på datan och åt. Nu sitter jag här och jag ska redigera bilder efter det här inlägget.
Jag kommer nog lägga in ganska mycket bilder nu framöver.

Godmorgon

Godmorgon! ♥
Idag är det tisdag, det är den längsta dagen O.o Men efter skolan ska jag nog gå ut och fota lite med systemkameran :) Jag fotade lite vattenbilder och sånt imorse (a) Jag duschade vid halv 7 ungefär. Jag ska snart gå till skolan. Jag har precis ätit upp min frukost. Jag bloggar kanske senare idag, annars imorgon. För jag kommer hem sent på kvällen.

Min söta lillebror ♥

RSS 2.0