Sweet dreams

Nu ska jag stänga av datorn. Jag är inte ens trött, men ändå. Måste komma upp imorgon.
Jag antar att jag går ut ett tag efter skolan och älskade kameran hänger såklart med (:
Jag är skitlycklig över den ♥

Nu ska jag borsta tänderna och typ kolla på tv.
Sweet dreams.

Jag och Curt på framridningen igår ♥

Canon EOS 1000D ♥

Idag var det skola, som vanligt O.o Boooring! Men jag gick iallafall till skolan med Frida. Våran första lektion var sv/eng, då jobbade vi med både svenska och engelska ;) Vi hade sen svenska och det var boksamtal, men jag har det imorgon så alla fick ett häfte att jobba med om han inte ville ha håltimma och göra den hemma, men jag Fanny, Cajsalisa och Natta gick till biblioteket och jobbade lite med häftet. Vi hade sen lunch och jag gick med Linnéa och Emmis. Jag tog två portioner för jag var hungrig, men maten var sådär. :p Vi hade sen matematik och då jobbade vi med ett korsord med matteord - addition, multiplikation, subtraktion och division ;) Det var ganska enkelt. Sen hade vi engelska och vi jobbade med textbook och workbook. Vi hade sen lästid och jag hann läsa många sidor, för jag blev inne i boken typ på en gång. Jag har nästan läst ut den :) Vi hade sen SO och då fick vissa redovisa en interdjuv, och jag och Cajsalisa gjorde det och det gick bra :)

Vi slutade sen och jag, Olivia och Amanda åkte till stallet. Jag fixade Conquest (min sköthäst) ♥ Han kliade sig jättemycket i manen på vattenkoppen och krubban.. Han var röd också där.. :/ Stackars älsklingen.. :/ Dillon hade sår på benet också.. För jag borstade honom lite. Sen red Olivia Skrållan och jag fotade, för jag tog med min kamera, superzoomare! ;) Sen skrev jag i skötarpärmen och Olivia och Amanda bytte om och sen fick jag skjuts hem. När jag kom hem åt jag lasange. Jag gick sen ut ett tag med min kusin. Vi hade lite vattenkrig, haha. Snacka om att jag blev blöt! xD När jag kom hem gjorde jag inte så mycket.

Pappa kom sen hem för han hade varit och fiskat. Sen så lekte jag lite med min lillebror :p Jag skulle sen komma in i vardagsrummet för pappa sa att han hade bilder att visa från idag. Men så kollade jag på kameran som låg vid tvn för man kan kolla på bilderna från kameror på tvn. Men iallafall, den kändes jätteliten och så kollade jag på baksidan där objektivet sitter och så ser jag att det står EOS 1000D. OMG vad jag blev glad! :) Jag började gråta av lycka, det kom så plötsligt, haha xD Tack pappa! ♥
Ja, så nu har man en Canon EOS 1000D :D Wiiie! Den kom tidigare än planerat, därför blev jag också så överraskad. Nu kommer jag väl dra till stallet väldigt ofta. Jag kommer vilja fota asmycket nu när jag har en systemkamera.

Neff älskling, jag saknar dig ♥

Godnatt

När jag kom hem från stallet så satt jag mest vid datorn och jag typ somnade i 2 timmar. Jag var skittrött.. Nyss duschade jag och nu ska jag kolla på tv :)
Imorgon är det skola, men sen efter ska jag nog slappa om inte stallet eller något :p

Linda, jag älskar dig allrabästavän ♥


Nästa vecka blir det mycket ridning! :D

Yeeey! :D

På tisdag är det hoppgrupp :D
På fredag är det ridning på Tungelsta för dom vana (jag går i hästklass, dom som inte visste det).
På lördag är der ridning som vanligt i min ''vanliga'' grupp ;)
Sen på lördagen kanske jag ska rida privatlektion på Skutan :)
På söndag ska jag tävla Conquest i 60cm ♥

Najjjs!
Riktigt rolig vecka (y)

Nu ska jag fixa lite med bloggen.

Klubbhoppning med Curt bebis ♥

Jag vaknade vid halv 7 ungefär och jag fixade mig och satte mig vid datorn och chattade med Johanna :) Sen klädde jag på mig mina tävlingskläder och vi åkte sen till stallet. Vi betalade och sånt. Sen gick vi banan. Jag kunde den på ungefär 15-20 minuter. Eller jag gick banan ganska länge, för det var många hinder. Jag gick sen in i stallet och fixade Curt, sen gick jag med Johanna till ridhuset. Hon skulle tävla Bandit :) På framridningen gick det jättebra, och han vägrade inte en ända gång (y) Sen gick vi in på banan och det gick jättebra förutom att jag gjorde fördålig sväng på andra hindret och jag hade förlite fart.. Men annars gick det skitbra! :D Jag blev ändå stolt över honom, det var nog mitt fel att han vägrade. Hade både förlite fart och typ fördålig sväng.. Dumma, dumma mig O_o Nästa klubbtävling ska vi klara det Curt! ♥ Men efter jag hade tävlat skittade jag lite på utevolten, jag hoppade sen av och tog in honom i stallet. Jag tränsade och sadlade av och så tog jag av senskydden (tror jag det heter). Emilie ville fixa honom så jag gick upp och kollade på tävlingarna. Sen när tävlingarna var slut borstade jag lite på Curt och kramade om honom. Jag gav han godis också. Sen gick jag in till Conquest. Jag hade precis haft godis i handen som jag gav till Curt och först slickade Conquest mig på handerna men sen bet han mig.. Det gjorde ganska ont och jag blev röd.. Men jag tvättade sen spiltan och fixade varttenkopp och krubba. Jag smörjde sen sadel och träns. Jag skrev sen i skötarpärmen och pappa och jag åkte sen hem.

Påvägen hem köpte vi pizza. Det var riktigt gott! Nu sitter jag här och gör inte så mycket.
Emilie och min pappa fick bra bilder från idag, så dom kommer sen. Pappa filmade mig när jag hoppade också, så det kommer sen också.

Ni kan få en bild som Linda skickade igår på mig och Myzak :)

Klubbhoppning på Curt idag ♥

Yeeeey! Ska tävla Curt idag i 60cm :D♥
Just nu äter jag frukost sen ska klä på mig tävlingskläder.
Nu ska jag fixa mig, bloggar efter Blåkulla ;)

Fina ponny, jag älskar dig ♥

Jag och Myzak


Jag och Myzak idag :)

Svar på frågestunden

Postat av: natta
vem gillar du mest i stallet?
Svar: Menar du hästar? Isåfall Conquest och Curt.

Postat av: Julia
Gillar du mig?
Varför slutade du på Skutan? :(
Vad gillar du inte med neff? Du måste välja 1 sak
Om Conquest, Curt & neff inte fanns, vilka skulle du gilla då av blåkulla/skutan?
Svar:
Ja.
För jag kunde typ bara gå på en ridskola och då ville jag gå på Blåkulla istället.
Jag gillar allt med honom.
Ehm.. Jag vet inte xD

Postat av: Johanna
Vem gillar du mest Curt eller Conquest??<3
Svar: Jag vet faktist inte :p

Postat av: jempa
1.Vilka hästar gillar/älskar du utom curt,conguest & neff?
2.Hur många gånger har du ridit curt?
3.har du några djur?:)
Svar:
1. Jag kommer inte på någon just nu.
2. Jag vet inte, många gånger.
3. Ja, 4 fåglar.

Postat av: erica
1. vad är det bästa du vet?
2. finns det någon du verkligen kan lita på? vem
3. vad gillar du mest att rida:
ridhus, volt/paddok, skogen, ängen.
4. finns det någon du verkligen gillat som svikit dig?
Svar:
1. Ridning ♥
2. Linda :p
3. Allt.
4. Jag vet inte..

Postat av: bea
vad vill då hålla på med när du blir stor? och varför?
Svar: Hästar framför allt, det är ju för att det är mitt intresse och så. :p

Hoppas ni fick ''bra'' svar på era frågor.


Myzak ♥



Asså vafan, jag kan inte lägga upp typ någon bild alls från idag ;o Skitirriternade!
Så det får bli denna bild bara, ni får kolla min facebook sen isåfall, jag heter Louise Pj.


Nya linnen

Idag köpte mamma två linnen till mig :) Ett rosa och ett svart (a)
Nyss badade jag, det var riktigt skönt efter en svättig dag (; Snart ska vi äta grilladkycklig med grönsaker och pasta :) Mums!
Pappa håller på att skicka bilderna och videon från idag så dom kanske kommer ikväll då (:

Hopptävling på Myzak ♥

Idag red jag Curt på Blåkulla ♥ Vi hade hoppning, och det var bra att jag fick honom. Jag ska ju tävla honom imorgon :) Men vi hoppade bara 40cm typ.. Hade velat hoppa 60cm.. Men jag ska snart byta grupp, den gruppen jag går i nu är lätt för mig. Jag vill ha lite svårare.. :p Men det gick bra när jag red Curt, han var duktig ♥ Men när min ridlärare säger att jag ska ställa mig upp i lättsist innan hindret så jag tycker det blir svårare att hoppa då, jag kommer typ i obalans. Jag fick sen skynda mig att ta av sadel, träns och senskydden (tror jag det heter). Jag bytte sen om till mina tävlingskläder.

Vi åkte sen till Skutan och jag fixade Myzak och kollade när ganska många tävlade. Men sen gick jag till stallet och sadlade och tränsade. Jag red sen fram på lilla volten. Det gick bra och han var jätteduktig. Han lyssnade på vad jag sa också. Jag hoppade två gånger på ett hindrer och det gick bra :) Jag red sen upp till stora volten och väntade på min tur. Jag red sen in på banan och hälsade. Han vägrade på första hindret, det var skitsvår sväng. Jag skulle nog tagit det i trav. Men jag red sen om och då klarade vi hela banan :) Men det blev ingen omhoppning för att Myzak vägrade. Men han var skitduktig! :) Och jag blev skitnöjd. Det var skitlänge sen jag hoppade en fjording. Jag tog sen upp honom i stallet och kollade sen när alla andra tävlade i 70cm.

Vi åkte sen hem efter ett tag. När jag kom hem la jag alla mina ridkläder ''nästan'' i tvättmaskinen. Sen kollade vi på bilderna och videorna från idag :) Det såg rätt bra ut på videon ändå ;) Ni får se imorgon eller på måndag :) Nu ska jag bara slappa satt jag orkar tävlingen imorgon. Måste satsa mer då, för Curt kan vägra.

Det är klubbhoppning imorgon och jag ska då vara med på Curt i 60cm :D Jag längtar! ♥

Nästa vecka på söndagen ska jag tävla Conquest i 60cm :D♥

Bilder kanske kommer ikväll ifall min snälla pappa vill ladda över dom idag (y)

Tävling idag, wiiie!

Förlåt för att jag inte bloggade igår.. Jag var upptagen hela dagen faktist.

Igår hade vi bara matte men det hände inget alls så mycket. Vi körde tärning till 1000 och jag räknade i ett häfte. Vi hade sen lunch och jag minns inte vad det blev. Men vi åkte sen till Tungelsta och det var dom ovana som red. Jag kollade lite när dom red, sen fick jag en uppgift av Åsa. Vi fick sen borsta hästar. Vi bytte sen om och tog bussen hem. När jag kom hem lämnade jag mina ridgrejer och hämtade pengar och kollade bussarna. Jag åkte sen till Coop Forum och mötte Jennie och Lena där. Jag köpte ett par svarta ridbyxor, ridstrumpor och blåa rosetter ;) Sen åkte vi hem och jag och Jennie var på baksidan och fotade och körde lite vattenkrig. Jag gick sen hem och åt sedan åkte vi till Skutan. Träffade Neff bebis där också :D♥ Världens underbaraste! (: Sen hjälpte jag till att bygga banan tills imorgon. Den är rätt svår faktist. För man startar på ett ställe och sen när det är omhoppning ska man börja på ett annat ställe :p Så, det blir lite krongligt men jag kan typ banan :) Vï åkte sen hem och jag somnade sen för jag orkade inte sitta vid datorn.

Idag vaknade jag vid halv 7 och har inte gjort mycket alls. Ska snart fixa mig och pappa och jag ska åka till Blåkulla :) Idag har vi hoppning, hoppas jag får rida Conquest :D
Sen drar vi till Skutan och jag ska tävla Myzak (:
Bloggar efter stallet ;)

Jag och Conquest i lördags ♥

Fredag

Idag är det fredag då, rätt skönt. Men jag är skittrött. För jag vaknade för ett tag sen.
Idag har vi bara matematik och sen tungelsta. Det är dom ovana som ska rida den här gången :(
Jag ska nog sen hem och bara slappa. Sedan ska jag och pappa till Skutan och bygga bana för imorgon. Imorgon ska jag tävla Myzak. Så när jag kommer hem ska jag fixa lite med mina tävlingskläder och sånt. Det är också ridning på Blåkulla innan och då ska vi hoppa, jag hoppas att jag får Conquest för jag vill tävla han i blåbärshoppning :) Men jag får typ alltid rida Conquest, men jag får hoppas!
På söndag gäller det, då är det KM alltså (klubbhoppning), då ska jag tävla Curt ♥ Det är dessutom svårare hinder, för det är grind och sånt. Plus att jag ska hoppa 60cm. Det finns bara 60, 70, 80, 90. Så hah, det klart jag tar 60cm ibörjan. Vi får väl se hur det går, Curt är en svår häst att hoppa, men jag har klarat hoppa en grind med honom ♥ Ja, vi får se hur det går :) Emilie ska komma också och hjälpa mig att fläta svansen och så :) Jag antar att hon fotar också :)♥ Så ja, jag ska kämpa hårt i helgen. Myzak kan stegra inne på banan och bocka, så ja. Jag ska kämpa! Blir lite utmaning kan man säga. Men jag ska göra mitt bästa.
Jag börjar bli nervös nu, haha xD
Men nu ska jag fixa mig, om ungefär en timma går jag till skolan. Ska strax äta frukost ;) Bloggar kanske innan jag drar till skolan, ifall jag hinner.

Curt sötponny ©opyright! Jag har inte hunnit skriva på bilden.

Jag har typ ingen bild på Myzak men det är en fjording iallafall ;)

Hiss och diss

Hiss

♣ Hoppning ♥

♣ Sommar ♥

♣ Studsmattor ♥

Diss

♣ Jag är dålig i matematik och engelska..

♣ Insekter..

♣ Regn..

Hade tråkigt, men nu ska jag kolla på tv. Mamma köpte godis för en stund sen, så imorgon ska jag sitta och smaska på det. I helgen är det tävlingar :) Imorgonkväll ska jag hjälpa till och bygga bana på Skutan ;)
Ska lägga mig och kolla på tv.
Men jag börjar 09.10 imorgon, så jag kanske hinner blogga..
Men idag hände det inget speciellt alls.
Godnatt.

Jag saknar dig, fina ponny.. ♥

Vilken header ska jag ha?

1. 


2.

(Klicka på bilderna för att få i större format)
Vilken header ska jag ha? :)

Good morning

Godmorgon! ♥
Jag är riktigt trött faktist.. Det rinner från mina ögon just nu.
Jag ska snart ringa Emma och sen gå till skolan.
Jag ska nog inte göra något efter skolan, så jag bloggar väl isåfall då. Jag har inte hunnit redigera alla bilder från i helgen heller.

Jag är taggad nu, för jag ska tävla i helgen (:

Jag och Meja typ förrförra lördagen.


-


Bästa redigeringen hitills

Före


Efter

Ser ni skillnad? Jag har också tagit bort vissa saker också.
Jag gillar efter-bilden :)

www.spigo.se

Just nu sitter jag och spelar på en hemsida som heter www.spigo.se och Emma sitter och sjunger xD
Ska snart ringa mamma och fråga när jag ska komma hem, men jag bloggar nog när jag kommer hem, puss! ♥

Jag litar på oss Curt, vi ska nog fixa det tillsammans på söndag! ♥


Tävlingshelg! ♥

Nu helgen som kommer blir det en tävlingshelg! :D

Jag ska tävla Myzak på lördagen i hoppning i 50cm på Skutan. Aci tävlade han den 24/4 då jag tävlade Polly men då så stegrade han två gånger och Aci ramlade av.. Så vi får väl se hur det går.

Jag ska tävla Curt på söndagen i klubbhoppningen i 60cm på Blåkulla. Det är rätt svåra hinder nu när det är klubbhoppning + att det är omhoppning, sen är Curt en rätt svår häst att hoppa, så vi får se hur det går också.

Så jag får kämpa, haha (y)
Önska mig gärna lycka till :)

Förlåt

Förlåt för dålig updatering.. Men igår var jag då i skolan, jag pallar inte berätta om det. Jag var iallafall sen med Linnéa och vi åkte hem till henne först och sen åkte vi till Tyresta By där kollade jag när hon red en shettis som heter Bamse. Det regnade också, så det var inte så jättemysigt att stå där på volten, jag frös.. o.o Vi var där i några timmar och jag fick sen skjuts hem. Jag åt lasange sen och badade. Jag läste också lite no. Sen gjorde jag inte så mycket.

Idag var det en cpdag i skolan, eller iallafall inte på förmiddagen för då stod jag och Fanny i kiosken för vi praoade ;) Vi slutade iallafall 11 och då skulle hon äta, men jag var inte hungrig så jag åt inget, för vi fick macka och dricka i kiosken och då blev jag mätt på det. Hade sen bara två lektioner och det var lästid och bild, sämsta lektion vafan! Ni vill inte veta hur jävla cpad klass vi har. Man kan inte jobba. Jag skrek fan: Håll käften jävla åsna hela tiden typ och problembarn. Man kan fan inte sitta och läsa om någon pratar, vafan jävla cpbarn asså. Jag höll på att dö och jag höll faktist på att skolka också, så jävla dåligt var det i klassrummet, fatta, att jag var nära att skolka liksom.. Shit, vad dålig klass. Men det är killarna som håller på, så jävla fucking irriterande..

Förlåt det övre, men det var så jävla jobbigt.. :/ Jag fick asont i huvudet..
Nu sitter jag iallafall hos Emma, och vi har typ garvat mest. Nu ska vi äta middag ;)

Header till Nathalie

Jag badade för ett tag sen. Nu sitter jag här och ska göra header till Nathalie :) Bloggar typ inte mer ikväll. Det beror på om jag orkar..


Klubbhoppning den 30/5 ♥

Yeeeey, det är klubbhoppning på söndag den 30/5 :D♥ Jag kommer nog att tävla Curt, jag är uppskriven på honom så det blir nog så. Jag kommer att tävla i 60cm, det kommer bli skitkul! Det är dessutom omhoppning, och svårare hinder. Det är grind och sånt. Så det ska bli riktigt kul! :)
Snart ska jag äta, bloggar mer ikväll.

Jag och Curt på blåbärshoppningen den 24/4 ♥

Glöm inte frågestunden!

Glöm inte frågestunden, hörni! Klicka HÄR för att komma dit!
Frågestunden avslutas på onsdag!


Jag älskar dig.. ♥

Linda Berggren ♥
Jag älskar dig enormt. Du är en äkta vän och kommer alltid att vara. Jag hoppas att du aldrig sviker mig, för du är en sån bra vän. En vän som jag verkligen kan lita på. En vän som verkligen betyder något. Om du skulle försvinna från mitt liv skulle mitt liv säker gå under. Jag skulle nog inte må bra.. För du är en del av mitt hjärta och om du försvinner, då kommer där du är i mitt hjärta vara som ett stort svart hål. Det vill jag inte.. Du betyder enormt mycket. Alla minnerna vi har haft, dom är bäst! När vi skrattat ihjäl oss och sånna minnen. När vi har ridit tillsammans, när vi har åkt snowracer. Jag kommer aldrig glömma dom, för dom är helt enkelt bäst! Jag hoppas vi kan åka till grönan nu i sommar tillsammans, vi kommer få så grymt kul och tillsammans med Emma, vi kommer ha det bäst! Jag älskar dig, bästavän, livsglädje, älskling ♥

Finaste ♥

School

Idag är det måndag, en rätt skön måndag ska jag säga. Vi hade som första lektion sv/eng och vi jobbade med ett häfte som handlar om kläder, så vi svarade på frågor och sånt. Efter sv/eng hade vi svenska och vi jobbade med jorden runt och jag hann med 3 uppgifter + renskrivning :) Det var sen lunch och det blev pannkakor, det var rätt så gott, jag tog 2 portioner. Vi hade sen matte men vi hade en ute-uppgift. Det var rätt så kul. Sen hade vi engelska och då redovisade vi om A weekend in London. Det gick bra! :) Jag uttalade rätt också sa Linnéa, så jag är nöjd. *jag är dålig på engelska, ni som inte visste det*. Vi hade sen lästid men jag typ läste inget.. Kan förklara varför lite längre ner i inlägget. Det var sen so och då skulle vi jobba två och två och då jobbade jag med Cajsalisa och vi håller på med romarriket. Jag gick sen hem och så åt jag mellis och gjorde läxor. För ett tag sen startade jag datorn och gick in på www.webbmagistern.se så jag kollade lite på det, haha xD Ja, sen har jag inte gjort så mycket.

Det där när jag inte läste på lästiden var för att Olivia ringde en tjej som har hästar som jag, Olivia och Nathalie kanske ska bli medryttare på, så vi typ bara snackade om det.. Men jag är jättetaggad! :) Hoppas att det går och hoppas att jag får! (:

Måndag O_o

Bajs, idag är det måndag igen vilket betyder att det är skola igen O_o Jag ska nog inte göra något efter skolan så då kommer jag nog redigera bilder från igår och i lördags. Har inte mycket mer att säga.
Bloggar nog mer efter skolan, om jag inte är med någon ;)


Glömde säga en sak..

Att igår när jag tvättade Conquests spilta så satt jag i ett hörn vid krubban och försökte få bort smuts på väggen. Så kom han med sin mule mot min jacka och började slicka på den x'D Jag skojar inte, han gjorde det! :) Sötponny ♥

Förlåt för att det inte blev några bilder igår..

Precis som rubriken säger.. Förlåt!

Men bilderna från igår kommer nu. (:

          
(Klicka på bilderna för att få dom i större format)
Det var inte alla bilder, men jag lägger in mer bilder imorgon.


Blåkulla ♥

Idag vaknade jag runt 08.00. Jag startade datorn och åt frukost. Smsade lite med Emilie också. Jag klädde sen på mig ridkläderna och sånt. Jag gick sen till bussen och mötte sen Emilie och vi åkte sen till Blåkulla ♥ Idag var det klubbmästerskap i dressyr och jag fotade Johanna när hon tävlade Trixa. Hon kom 1:a i den klassen hon red i ;) Grattis! ♥ Jag och Emilie stannade sen kvar till ungefär 16.45. Jag har tvättat ''hela'' Conquests spilta. Tvättat vattenkopp och krubba. Borstat av grimman för den var skitig. Smörjt Conquests sadel och träns ;) Jag fotade en del i hagen också. Fick riktigt bra bilder ;) Jag har borstat Dionne och Chip. Ja, det är väl det jag gjort. Idag regnade det och typ åskade så det var kallt ute. Jag fick iallafall sen skjuts till Västerhaninge Station och tog sen bussen hem. När jag kom hem åt jag och laddade över bilderna från kameran till datorn. Tänkte bjuda på en bild på Johanna och Trixa för dom är grymt fina tillsammans (:


Bjuder på en bild

Förlåt att det inte blir några bilder nu, men en bild kan ni få, för jag ska lägga mig och kolla på tv nu.

Blåkulla hela dagen ♥

Idag var jag på Blåkulla hela dagen, ingen lunch vart det, men jag klarade mig ändå.. Jag red Conquest och vi hade markarbete, gick bra ;) Han gick riktigt fint ett tag i skritten. Vi gjorde lite olika saker, vi red över bommar och hoppade småhinder i galopp. Hans galopp känns som en soffa kan man säga (a) Världens underbaraste. Man hänger verkligen med i hans galopp (; Som sist red vi en bana några gånger. Ingen skulle sen rida honom, lektionen efter oss, så jag tog av tränset och sadeln, sen skulle någon rida Conquest så jag och pappa gick och pratade med Lotta. Jag ska vara med i klubbhoppningen den 30/5 :) Jag är uppskriven på Curt, men jag ska prata med Ida, jag skulle också vilja tävla Conquest, men vi får se (a) Vi kollade sen om det fanns någon grupp jag kunde börja i, men vi skulle prata med Lotta nästa vecka. Sen gick vi in i cafeterian och fikade lite och jag kollade på bilderna från pappas kamera. En bild blev super, för han gick jättefint på den bilden ♥ I like it! (y) Efter ett tag gick jag, Emilie och hennes kompis in i stallet och jag fixade Conquest spilta och tvättade vattenkopp och krubba. Jag borstade sedan honom. Därefter smörjde jag sadel och träns. Jag minns inte vad vi gjorde sen, men hästarna skulle sen ut och jag och Emilie fotade. Vi gick sen ner och satte oss vid hagen och fotade, jag fick riktigt bra bilder, jag blev nöjd med dom :) Vi hjälpte sen till att hämta hmm.. vad hette det nu igen? :o Jag minns inte, men jag, Emilie, Sandra och Lisa skulle hämta något, jag inte vet vad det heter. Så vi åkte med bilen till ett tält lite längre bort, och vi hämtade det vi skulle hämta och sen åkte vi tillbaka. Om ni fattar så kunde vi inte bära det iallafall, så vi behövde bilen :p Vi hjälpte sen Lisa att fodra. Jag fick sen skjuts hem av Emilie. När jag kom hem kollade jag och mamma på bilderna jag fotade idag på tvn. Jag åt sen middag och har suttit och redigerat lite bilder från idag. Nyss åt jag lite glass också :) Maja kommer inte ikväll.. :/ Så det får bli en annan dag :p

Imorgon ska jag till stallet igen med Emilie. Det är dressyrtävlingar där, så jag ska nog fota lite :)
Bilder kommer väl i nästa inlägg, tror jag.

Snabbt och kortfattat inlägg

Ja, nu blir dete snabbt och kortfattat. Ska snart iväg till stallet, och idag ska vi rida barbacka, och jag skulle vilja rida Conquest ♥ Men vi får se vem jag får. Maja kanske kommer idag, ifall hon får och kan :) Imorgon ska det tydligen regna och jag som skulle fråga ifall jag kunde rida privatlektion O_o Bajs! Jaja, jag måste iallafall rida Neff någongång nu på det här året, jag kommer döö annars. Saknar den där underbara ryggen, som jag trivdes bäst på (på Skutan).. Nu måste jag byta om och borsta tänderna sen drar jag och pappa iväg till Blåkulla ♥
Hörs efter Blåkulla, eller ikväll!

Jag och Curt ♥ 
Fotograf: Emilie (:

Sweet dreams

Idag hade vi ett matteprov/test, gick väl ganska bra *får jag hoppas!* Jag kommer bli besviken ifall jag får IG för jag kämpade verkligen xD Men jag är ju dålig i matte så inget att snacka om, jag ska träna! Vi åkte sen till Tungelsta och jag red Valentin och vi red barbacka, riktigt mysigt faktist :) Det var otroligt varmt ute, jag höll på att dö, seriöst.. :o Det gick iallafall bra att rida Valetin men så fort jag fick galopp på han så saktade han av typ nästan på en gång O_o Inte hade jag spö heller, men nästa gång så vet jag att jag ska ha det ;) Det borde nog kanske vara lite smart. Vi åkte sen hem och jag hoppade sen av på den närmaste hållplatsen närmast mig, så jag gick med Sanna en bit. Efter typ en kvart fixade jag mig och var redo för att ta bussen och träffa Julia och sen gå till Skutan :) På Skutan träffade jag underbaraste Neff och så träffade jag Emma och Rebecca :p Jag fotade lite när dom red sen. Jag och Julia sprang sen till bussen för att jag skulle hinna med den, och jag gjorde det :) Har inte gjort så mycket nu, när jag kom hem. Jag har iallafall kollat lite på Talang 2010 (:

Kopierade det jag hade skrivit från min och Emmas blogg, för jag orkade inte skriva xD

Imorgon är det ridning, vi ska rida barbacka :) Bloggar kanske på morgonen om jag har lust.

Talang 2010

Nu ska jag kolla på Talang 2010, berätta mer om den här dagen imorgon istället för nu ska jag gå in i vardagsrummet :) 
Två bilder från dag ♥



Jag älskar dig, Neff ♥


Fredag

Veckan har gått rätt fort faktist, redan fredag! :D Idag har vi matteprov/test på vad vi ska kunna nu i 6:an.. Jag hoppas att jag får godkänt (G) iallafall.. :p Vi får ju inte direkt betyd men, men kan väl säga att man fick godkänt kanske? xD Efter matten är det då lunch, jag har ingen aning om vad det blir, men hoppas på något gott. Sen tar vi bussen till Tungelsta och det är dom vana som ska rida, yeey! :D Jag skulle vilja testa Faxe (a) Men om ca 20 minuter ska jag gå till skolan.

Idag efter skolan ska jag vara med Julia ett tag, sen kanske Maja kommer, eller typ så kanske hon kommer på lördag eller något, ifall hon inte ska till Berga ;) Jag och Julia ska nog ta en sväng till Skutan :) Bloggar mer ikväll tror jag.

En bild jag redigerade förut, i like it :)

Musik

Haha, jag bloggar mera :)

Lady Gaga - Fashion


Freestyler - Bomfunk Mc's


Memories - David Guetta

HAHAHAHA!


Haha, jag var tvungen att lägga ut den bara, haha kolla Julia xD

Sweet dreams


Jag ska inte sova nu men jag kommer nog inte blogga mer ikväll.

Julia imorgon ♥

Imorgon efter Tungelsta ska jag vara med Julia ett tag :) Vi ska typ vara ute och fota och ifall vi hinner drar vi kanske ner till Skutan ett tag :) Men jag kommer kanske inte bloggar mer idag :p

Gud vad det är varmt hos oss O_o håller på att döööö! ;o
Men aja, har inget mer att säga.


Redigering

Före


Efter

Vad tycker ni? :)

Frågestund


Right now


Haha xD

Idag hade vi halvstudiedag och det hände inget speciellt i skolan. Jag gick iallafall sen hem och har haft skit tråkigt. Men aja, nu ska jag fortsätta tråka, bloggar mer sen.

Halvstudiedag imorgon

Det blir skön dag imorgon, för vi har halvstudiedag :) Jag tror nog att jag ska vara med någon (: Har inte mycket mer än att säga, börjar bli trött nu. Bloggar nog imorgon ;)

Conquest ♥

Neff, jag vill rida dig.. ♥

Åååh, jag vill rida dig älskling ♥ Jag hoppas att jag kan göra det snart :) Om det går kommer jag fan börja gråta av glädje ♥ Jag saknar dig just nu finaste ponny! :'/ Vill träffa dig nu.. Jag är fett taggad nu ifall jag kommer få rida dig eller inte (: Om jag får rida dig kommer jag tillochmed gråta när jag är i stallet, för jag kommer bli så j*vla lycklig. Jag har inte ens ridit dig det här året.. :'/ Fyfan vad jag saknar att sitta på din rygg.. Men snart så, om ingen ridlärare tycker jag är förlång.. Typ Carro eller någon.. Vi får se, jag får hoppas på det bästa ;)

Jag älskar dig Neff ♥

Kitkat

Ungefär vid 6 eller något gick jag ut en snabbis och fotade lite blommor :) Bilder nöjd med bilderna. Till middag åt jag köttfärssås med makaroner. Nu sitter jag här och ska äta kitkat :)

Gott :)


Videor från lördags och tisdags

När jag red Meja i lördags



Tappar stidbyglarna där två gånger, hade dessutom ogämna stidläder O_o

När jag red Curt igår (tisdags)



Redigering i photoshop



 

Redigerade lite bilder, men dom två där under blev konstiga. För jag ser fett blek ut O_o

Tråååååkigaste

Ååååh, gud vad tråkigt jag har.. Kan man ha tråkigare eller? O_o
Ingen kan va, bajsa..
Nu ska jag bara sitta vid datorn och ha världens tråkigaste, bloggar mer sen..

Hemma

Idag hade vi musik som första lektion och vi gjorde en sak i grupp. Sen fick man träna på sin dans, och jag ska göra en dans med Emel, så vi tränade lite. Sedan var det engelska och vi jobbade med A weekend in London, vi håller på med en plansch, eller vi har gjort klart den men vi ska redovisa typ nästa vecka så vi tränade lite. Sen gjorde jag massa frågor i ett häfte. Vi hade sen no och vi fick veta lite om vart syret kommer ifrån och sånt. Vi hade sen lunch och det blev chiliconcarne (stavning?), det var sådär. Vi hade sen lästid. Vi hade sen ingen bild så jag gick hem. Vi skulle haft bild 12.00-14.00, haha ;) Men jag vi fick sluta, för våran bildlärare var inte där. Har inte gjort så mycket nu, men jag ska typ ringa min kusin sen och fråga ifall hon har lust och gå ut ett tag, jag tänkte isåfall ta med kameran ut, fast jag tror att hon är med sitt ''gäng'' så vi får väl se.. :p
Imorgon har vi halvstudiedag så vi slutar vid 11 typ :) Jätteskönt! (a)
Just nu håller jag på att lägga in videor från när jag red Meja i lördags och från igår när jag red Curt :) Dom kommer nog upp ikväll antar jag ;)

Finaste ♥


Curt bebis ♥

Bilder från idag :)























Haha, när jag hoppar av xD
Du var bäst idag Curt ♥
Imorgon kommer videorna ;)
Godnatt!

Bästa ♥

Idag det hoppgrupp och jag fick rida Curt bebis :D♥ Jag borstade honom och kratsade hovarna. Sedan satte jag på strykkapporna och sadlade och tränsade. Emilie kom idag också, nice (a) Vi red fram. Gruppen efter oss skulle ha ''lektion'' för oss, eller vad man ska säga och en som heter Matilda sa till mig vad jag skulle göra och så. Det var riktigt kul (: Alla typ hade egen ''ridlärare'' eller vad man ska säga. Det var riktigt kul idag. Vi hoppade först småhinder och sen hoppade vi högre. Han vägrade ca 3-4 gånger eller något. Men vi hade sen bana i slutet och det gick bra :) Han vägrade bara en gång när jag red bana ;) Det var studs sista hindrerna och sist var det en grind, och då sa Matilda vad jag skulle göra för att han skulle hoppa och jag försökte göra som hon sa, och det gick :D Ida verkade bli impornerad för hon trodde inte att han skulle hoppa. Islutet sa hon att jag red bra och att jag var tuff, haha xD Och Matilda sa att jag red bra och Johanna sa att Curt gick bra :) Så jag blev glad :) Och jag blev förvånad att han hoppade xD Grymt lycklig över bebisen ♥ Det gick iallafall bättre än vad jag trodde :) Grymt stolt över lektionen ♥ Matilda skulle sen rida Curt så jag hjälpte till att plocka bort hindrerna och hälsade sen på Conquest ♥ Vi åkte sen hem och kollade på bilderna och videorna :) Sen tog jag en kalldusch. Det var inte iskallt, men svalare ;) Det var riktigt skönt. Nu ska jag få bilderna från pappa, för han ska föra över dom till min data, så bilder kommer nog, men videorna lägger jag nog upp imorgon.
Bästa lektionen på Blåkulla! Det var verkligen skitroligt :D

Curt, jag är grymt stolt över dig bebis, jag älskar dig enormt ♥
Sen när jag hade dig på hoppkursen i vintras, bara föll du in i mitt hjärta.
Du litar nog på mig när det gäller hoppning, det verkar så.. ♥
Du är en av dom bästa fina ponny ♥

Stallet snart

Ska strax börja göra iordning mig, men ska stänga av datorn nu.
Bloggar (kanske) när jag kommer hem beror på om jag orkar men jag tror inte att jag kommer göra det. Isåfall bloggar jag imorgon efter skolan, om jag inte ska göra något ;)

Jag älskar dig ♥

Skutan ♥

 

 
4 bilder från förra måndagen ♥

Varmt ute

Jag och Emma gick till skolan ungefär halv 12, och då hade vi sen svenska. Vi jobbade med jorden runt. Vi hade sen mentorstid och vi fick reda på att vi inte kommer ha kvar Gunilla och Heléne som mentorer, bajsa! Vi kommer få nya i 7:an :( Men våran mentor som min grupp kommer att få verkar rätt bra. Haha, andra gruppen lackade typ för dom skulle få en annan konstig xD Jag gick sen hem och jag och pappa hämtade sen Eric. Men Erics dagis blev 1år idag så vi fick lite fika. Vi gick sen till Ica och vi köpte glass och obóy och pappa hämtade ut ett paket. Vi gick sen hem. Jag har precis tvättat mina ridskor för dom var skitiga från igår då jag var på Skutan för Emmas grupp red ut, så skorna blev skitiga xD Satte mig har för en stund sen. Jäklar vad varmt det är idag! Jag svättades när jag och pappa hämtade Eric på dagis :p
Ikväll är det hoppgrupp, yeeey! :D Jag kommer nog inte få Curt den här gången.. :/ Men vi får se (a)
Nu ska jag räkna lite matte för vi har matteprov/test på målen vi ska kunna på fredag.. Omg, hur ska jag klara det, jag som är dålig på matte.. Men jag ska jobba stenhårt nu. Bloggar mer innan jag åker till stallet :)
Emma Sundell och Linda Berggren ♥
Jag älskar er mest ♥


Håltimme

Idag hade gympa, det var sådär. Vi hade sen so, och det var tråkigt, vi gjorde inte så mycket. Sen så gick jag och Emma hem till mig, vi åt sen lunch hos mig. Nu sitter vi vid datan och vi har håltimme på matten, fett nice. Men vi åt lunch hemma hos mig istället för i skolan. Vi ska typ gå till skolan om en halvtimma. Vi ska typ äta lite där, ävens fast det är bajsfisk. Men aja, nu ska Emma blogga på hennes blogg och sen ska vi blogga på våran blogg som vi har tillsammans :) Bloggar nog efter jag har kommit hem. Jag ska vara med Emma ett tag då också, sen drar jag till stallet, för det är hoppgrupp :D

Jag och Emma i söndags ♥

No life without you

Neff.. ♥
Jag tyckte du var fin första gången jag såg dig, jag tyckte du var den finaste i stallet, men ibörjan hade jag inte dig som favorit. Jag minns första gången jag red dig, du bockade typ hela tiden och jag flög av xD Jag red dig många, många gånger och det gick bara bättre och bättre för oss. Jag fick dig som favorit, för du tog verkligen en plats i mitt hjärta. Och där kommer du stanna föralltid. Jag minns hur rädd jag var för dig ibörjan, men jag gav inte upp, men det gick bättre och bättre. Tillslut bara funkade det. Jag var inte rädd för dig. Det gick perfekt för oss. Jag minns ridläger 09. Det ridlägret kommer jag aldrig glömma. Jag var så jävla lycklig att jag fick dig! Jag hade otroligt kul med dig. När vi red ut och vi hoppade över diken och travade på ängen. Det var så himla mysigt! Och när vi hoppade, det gick asbra för oss :) Sen när vi red till en sjö eller vad det var, och vi badade tillsammans. Det är det bästa minnet med dig, jag glömmer det aldrig. Först ville du inte i, men sen kom vi i. Och du plaskade med hoven i vattnet :') Det var dessutom första gången jag satt på dig barbacka ♥ Det var så himla underbart. Sen den sista dagen så fick dom som ville rida barbacka och vi hade lekar. Haha, gud vad du bockade xD Sen när vi skulle galoppera tillbaka i mål så bockade du och jag flög av xD

Du betyder enormt mycket, alla minnen med dig, är helt klart det bästa som finns! Du är det bästa som hänt mig, det finaste jag vet, den underbaraste hästen jag träffat. När jag sitter på huk inne i din spilta kommer du med din mule mot mig.. Jag börjar nästan gråta då, du är så jävla underbar ♥ Jag är världens lyckligaste när jag är med dig ♥ Det finns ingen finare, bättre än dig.. Du är bäst och kommer alltid att vara! Jag skulle nog aldrig klara mig utan dig, jag skulle må skit. Jag skulle aldrig heller kunna beskriva dig med ord, men en bild betyder mer än 1000 ord..
Jag älskar dig allra mest ♥







Du är bäääääst ♥

Neff underbara ponny

Jag följde med Emma till stallet, det var nice. Dom red i skogen och jag fotade med Majas systemkamera. Träffade världens finaste också, nämligen Neff :D Hur underbar som helst ♥ Jag fick sen skjuts hem av Majas mamma och Maja ;) När jag kom hem åt jag och sen har jag bara suttit här.
IMORGON ÄR DET HOPPGRUPP! :D
OCH OM NÅGRA VECKOR SKA JAG FÅ SYSTEMKAMERA :D
Happy, happy (;

Jag och Neff, förra måndagen ♥
Nu ska jag duscha och packa gympa grejer tills imorgon.

Hos emma bästavän

Idag var det skola, pallar inte berätta. Nu är jag iallafall hos Emma bästavän ♥ Jag ska följa med henne till stallet :) Kommer få träffa Linda, Maja och Neff där, wiie (a)
Detta blev ett snabbt inlägg, men ska hjälpa Emma med att plocka ur diskmaskinen nu! ;)

Söndagkväll

Jag och Emma var ute ett tag, men sen gick vi in till mig. Vi åkte sen till Linda och vi tre hade det bäst! :D♥ Jag orkar inte skriva vad vi gjorde, men vi hade iallafall roligast! Jag och Emma åkte hem vid halv 8.

www.onormalaa.blogg.se - Emmas och min blogg, kolla gärna!

Inte roligaste inlägget, men jag orkar inte skriva.
Ska stänga av datorn nu, imorgon är det skola, baaajs!

Emma

Ska gå ut och vara med Emma ett tag.
Bloggar nog när jag kommer hem ;)

Jag och Mulle

Vad tycker ni om min blogg?


Kommentera gärna vad ni tycker om min blogg, för att jag ska kunna göra den bättre t.ex? ;)

Försenda bilder

Har inte hunnit lägga upp bilderna från valborg, så dom bilderna får ni nu.

Kladdkaka


Korv


Festis


Brasan


Jag och Neff ♥


Jag älskar dig.. <3

Söndag

Goddag! ♥
Jag har ändrat lite på bloggen, som ni kanske ser. Jag är nöjd. Linda ska sen fixa en sak sen ♥
Igår kollade jag runt på massa annonser om medryttarhästar, men hittar inga :(
Antigen var hästen förliten, eller så var det över 16-18 år O_o Bajs!
Jag ska fortsätta att kolla sen tror jag.
Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag tror att jag ska sitta vid datorn, eller spela tv-spel.
Imorgon är det skola, torsdag-fredag-lördag-söndag har gått otroligt fort :(
Men Heléne min mentor sa att vi typ skulle ha någon studiedag veckan nu som kommer, men jag är inte säker. Jag kanske hörde fel.

Jag saknar dig ♥


Soligt ute!

Idag var det riktigt härligt väder! :D Det gillar vi! (y)

Idag red jag en fjording som heter Meja, vi red ut det var mysigt :) Det var skit länge sen jag red en fjording, men efter att vi ridit ut så red vi i ridhuset och galopperade. Hon var stark och het :p Hade typ lite förlånga stidläder för jag tappade mina stigbyglar 2-3 gånger, dom var dessutom ogämna hela ridpasset, tillochmed när vi red ut, men då kunde jag ju inte ändra. Det gick iallafall bra. Meja var rolig (: Efter stannade jag kvar och tvättade Conquest's spilta, och tvättade vattenkopp och krubba, sen fick jag vänta liten stund, för hans reds, så jag borstade sen honom och smörjde sadel och träns. Jag skrev sen i skötarpärmen och åkte hem vid ungefär 1 :) När jag kom hem åt jag lunch och kollade på bilderna och videorna från när jag red Meja. Jag, mamma, pappa och Eric (lillebror) gick sen ut i det fina vädret och Eric fick leka lite på några gårdar och jag gick runt och fotade xd

Har nyss mejlat om en medryttarhäst som har en irish cob-valack. Vi får väl se vad hon svarar. Är taggad som fan.

Blåkulla snart

Godmorgon! ♥
Jag ska snart till stallet, hoppas att jag får rida Conquest :)
Ska åka om ca 20 minuter (a)
Stannar sen kvar i stallet ett tag, för jag är ju skötare på Conquest så jag måste fixa honom :)
Men ses efter stallet ♥

Jag och Konsum, länge sen ♥

Talang 2010

Idag har jag spelat ganska mycket tv-spel. Jag dansade dansmatta, spelade guitar hero. Snacka om ont i armarna jag fick efter att jag spelat guitar hero, för jag började med hard på en gång, för det var rätt länge sen jag spelade, så jag fick asont xd Haha..
Jag kollade nyss på Talang 2010 och käkade godis (; Ska nog stänga av datorn snart.

Imorgon är det ridning, yeeeey! (a) Vi ska typ rida barbacka eller rida ut :D Jag hoppas att jag får Conquest älskling ♥ Efter det ska jag stanna kvar och sköta om honom iallafall ;) Eftersom att han är min sköthäst ♥

Detta skulle ha kommit ut igårkväll men det cpade..

-


Dålig updatering.

Förlåt för dålig updatering, men jag skriver nu om onsdag, torsdag (igår) och fredag (idag).

Onsdag: Vi hade skoljogg, och det var jättejobbigt, efter det fick jag värsta träningsvärken O_o Efter man hade joggat/gått så skulle man få korv, men korven kom inte, haha xd Så jag gick och mötte mamma ochvi gick och köpte lasange. Jag gick sen hem, och jag duschade och åt lasange. Därefter gick jag till Emma. Vi köpte glass och var ute ett tag. Vi mötte sen Amanda vid bussen, och vi var typ mest inne :p Men vi gjorde inte så mycket. Jag gick sen hem, och jag och mamma gick och hämtade pizza. Vi åt sen pizza till middag, det var riktigt gott :) Sen tror jag att jag satt vid datorn xd

Torsdag: Jag vaknade vid halv 10. Fixade mig och åt frukost och satte mig vid datorn. Jag gick sedan till bussen för jag skulle åka till Linda ♥ Hon mötte mig sen och jag lämnade mina grejer på hennes rum. Vi gick sen ut i det fina vädret och fotade :) Vi orkade typ inte vara ute sen mer så vi gick in och gjorde massa saker i photoshop. Vi skulle sen laga mat, men det var mest jag som lagade. Haha, när vi skulle dela upp maten så skulle Linda hälla spagetti till hennes brorsa så, hon använde inte ens gaffel, för jag sa att hon kunde ta en gaffel till hjälp men hon sa: Men det här klarar jag! Eller något sånt. Men så föll nästan allt av spagettin på tallriken, haha! Fan vad vi garvade xd Vi åt sen och efter det tror jag att vi ner på hennes rum och gjorde massa saker i photoshop och vi gick sen till ett dagis och hade kul haha xd Vi gick sen in igen och vi kollade på bussarna och sånt. Jag skulle ta 17.22, så när klockan var 17.18, så var vi tvugna att springa. Haha vi såg sen en buss men då var det 807, fyfan vilken tur (y) Vi fick sen vänta typ i 2-3 minuter på att 825 skulle komma. Jag åkte iallafall sen hem och gjorde inte så mycket.

Fredag (idag): Jag vaknade vid halv 9 ungefär. Jag åt frukost och sen badade jag. Jag, mamma och Eric (lillebror) gick sen ut i det varma värdet (: Vi gick till Ica. Jag fotade också på vägen. Jag köpte Ben och Jerrys med chokladsmak och påsegodis :) Vi gick sen hem och när jag kom hem åt vi lunch och det blev fiskpinnar med makaroner. Jag åt sedan lite av Ben och Jerrysen, det var rätt gott, jag har aldrig ätit Ben och Jerrys glassar :p Sen har jag bara suttit vid datorn. Nu tänkte jag göra något annat ;)

Imorgon är det ridning och jag hoppas att jag får rida Conquest ♥


Jag älskar dig bästavän ♥

Förlåt för dålig updatering, men jag bloggar mer senare! ;)

Linda bästavän idag ♥

Förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, men jag var iallafall med Emma och Amanda (;

Idag vaknade jag halv 10. Sen fixade jag frukost och satte mig vid datorn. Strax ska jag ta bussen till Linda bästavän ♥ Vi kommer att få det grymt roligt! (a) *som alltid*
Men nu måste jag gå satt jag hinner med bussen :)

Skoljoggen

Nu är man hemma från skoljoggen, det var jobbigt. Jag duschade precis och nu ska jag äta lasange. Sedan drar jag till Emmis ♥ Kort inlägg jag vet, men har inget annat att skriva (a) 

Godmorgon

Godmorgon! ♥
Linnéa gästbloggade nyss på min blogg som ni ser, det var gulligt :')
Jag älskar dig, Linnéa Sundström ♥
Idag har vi skoljogg, jag ska springa med Emmis (: Sen ska jag vara med henne efter skolan också, det blir rätt kort skoldag, eller nej, det är ju inte ens någon skoldag, det är ju skoljogging xd
Men aja, bloggar nog när jag kommer hem för jag måste typ ta något att äta ifall jag orkar ta något att äta xd
Om ca en halvtimma så sticker jag till skolan :p

Linnéa Knasboll Sundström GÄSTBLOGGAR!<3

Hej alla Lollos söta bloggläsare jag heter Linnéa <3 Jag tänkte gästblogga med ett inlägg som ni ser hihi:) aja Här kmr det<3

Louise Bajsloppan PJ!<3
Första gången vi träffades var på ridläger09 på Skutan<3 Saknar ju såklart tiden med alla men mest dej<3 Sen chattade vi lite på msn o smsade :D Sen en dag så kom du till min skola för vi sulle göra nåt. Jag blev skiit glad över att se dej :D Sen skulle jag byta skola till din skola o jag skulle börja i din klass<3 Sen dess har jag älskat dej o de kmr jag alltid att göra för du e den bästa Bajsloppan man kan ha!<3
Vi kmr alltid att hålla ihop o inget kan sära på oss vi e dem bästa i världen tsm!<3
Hoppas att vi båda inser det<3 

   // Linnéa Knasboll Sundström

Hej då!<3


Tisdag

Godkväll! ♥
Idag är det tisdag då, rätt skönt. Och det betyder att vi har skoljogg imorgon och vi slutar tidigt, sen har vi ledigt torsdagen och fredagen, skit nice ju! (a)
Över till min lilla dag!
Jag gick med Emmis till skolan ♥ Vi hade först gympa, och vi hade utegympa, rätt kul faktist (: Efter gympan hade vi SO och jag minns inte vad vi gjorde, men i slutet gjorde vi ett läxförhör, gick väl ganska bra *får man väl hoppas* haha. Vi hade sen lunch och det blev soppa, det var inte så himla gott, men det gick o äta. Jag var inte så himla hungrig men jag tog macka istället. Vi hade sen matte, och vi jobbade i grupp. Vi skulle gå ut på skolgården och hämta ett löv som vi skulle räkna ut i area. Gick rätt så bra. Min grupp var lite *konstig* xd Vi hade sen svenska och då redovisa vi det vi gjorde igår och vi beskrev en miljöbeskrivning, så vi fick redovisa det. Haha, vetni.. Jag är klantig, för jag råkade ta engelska-mappen istället för svenska-mappen, hahhahah! xd Vi fick sen kollade på en liten snutt av en film som heter Sagan om ringen och vi fick sen jobba med Jorden runt, efter det hade vi mentorstid och vi pratade lite om imorgon och sånt. För då ska vi ha skoljogg :p Som sista lektionen hade vi hämta hem och Heléne hjälpte mig med matte, för vi ska ha matteprov på fredag, åhhh, jag är dålig i matte x( Haha.. Vi slutade sen och jag och Olivia följde med Emma till stan för att hämta sin dator hos sin mamma, vi åkte sen hem igen och jag och Emma gick tillsammans en bit och jag gick sedan hem till mig och åt mat. Jag och Emma va sen en stund. Vi möttes vid Valla och jag köpte lite godis. Vi var sen ute sen stund, men det var tråkigt så vi gick in och spelade Sims (; Jag gick hem vid 8, och har typ bara suttit vid datorn. Detta blir sista inlägget för jag är typ fett trött. För en stund sen gäspade jag så att det rann tårar O_o Hahah, men aja, bloggar nog mer imorgon (;

Jag och Neff, typ 2008 på vintern ♥

Goodnight, sweet dreams! ♥


Neff, jag älskar dig ♥

Nu är jag hemma från Skutan.
Tänkte berätta lite om min dag ;)
Jag var då i skolan, vi hade först sv/eng och vi skrev mest i våra skrivböcker. Vi hade sen svenska och då fick vi jobba med en uppgift i Jorden runt och då skulle vi gå till en plats och beskriva miljön, och min grupp gick till biblioteket :p Så vi beskrev biblioteket och vi slutade sen. Då hade vi lunch och jag tog typ 3-4 portioner xd Det var rätt gott ;) Vi hade sen matte och då fick vi jobba med våra häften, hann inte med så jättemycket, men lite iallafall. Jag håller just nu på med volym och det är rätt svårt.. O_o Vi hade sen engelska och då jobbade vi med London, vi kom rätt långt, för vi håller på med våran plansch (stavning?). Sist hade vi lästid och SO och på SO:n jobbade vi med något *jag inte vet vad det heter*.. Aja, iallafall något, vi skulle iallafall sen läsa i en bok och svara på frågor :p Vi slutade sen och jag gick hem, fixade mig och så. Sen klädde jag på mig ridkläder och mötte Emmis, och vi gick till bussen. Vi väntade sen på bussen för vi kom lite tidigt och då kom Ellinor också (: Sen kom bussen, och när vi hoppat av bussen så fick vi skjuts av Maja en bit (; Jag kollade och fotade sen när dom red. Fick rätt bra bilder. Dom red sen runt jordhögarna och jag hänkade på ;) Sen träffade jag Neff bebis, och Maja och Linda fotade mig och finaste (: Lägger in bilder i slutet på inlägget. Jag tog sen lite hö i munnen som Neff kunde äta som det såg ut som att han pussade mig men det lyckades inte så bra för när Neff tog sin mule mot min mun och åt höet så kom Neffs tänder mot min läpp så det började blöda xd Lyckat. Skyndade mig sen på toan och sen fick jag skynda mig för att Emma skulle åka, för jag skulle få skjuts hem xd När jag kom hem så åt jag middag och bytte om och har för en stund sen laddat över bilder från kamera till datorn men nu kommer lite bilder (:











Det var sådär jag gjorde så blödde jag sen på läppen om ni läser inlägget ;)

Jag älskar dig, Neff! Jag skulle aldrig kunna beskriva dig. När jag är med dig, är jag som gladast och jag mår verkligen bra i dom stunderna. Jag kan inte säga mer än att du har tagit över mitt liv, mitt hjärta. Du är allt ♥
Alla minnerna med dig, är fan bäst. Minns ridläger 09 med dig, när jag badade med dig, det var så jävla kul! Jag blir så himla lycklig när jag träffar dig, hör ditt namn. Du är fan allt ♥


Home

Hinner inte skriva nu, ska åka till stallet med emmis idag ♥
Förlåt, bloggar när jag kommer hem, för jag ska gå ut om 10 minuter typ..

School..

Godmorgon! ♥
Då är det måndag då, ännu en ny vecka men inte så lång. Jag har ledigt på torsdag och fredag, riktigt skönt faktist! =) Har ju hoppgrupp varannan vecka men på tisdag har vi inget x( Så jag måste vänta tills nästa vecka *suck*.. Idag vaknade jag iallafall vid 7 och klädde sen på mig kläder. Ska nu bara borsta tänderna och sen gå till skolan.. O_o Nu måste jag borsta tänderna och sen gå! ;)


Ny design

Nu så har Linda gjort min design!
Det blev skitbra! ♥ Tack så mycket bästavän :)

Ska sova nu, godnatt!

Jag och Neff på en tävling förut ♥


Question


Klar med läxorna

Nu har jag precis gjort klart läxorna, hann med rätt mycket :) Imorgon är det då skola, men det blir en skön vecka för jag är nämligen ledig på torsdag och fredag :D Riktigt skönt! Tänkte kanske ta mig till stallet då och i helgen blir det kanske Blåkulla, rider ju på lördagar, men ska kanske till Blåkulla på söndagen ;) Blir riktigt nice nästa vecka! Nu ska jag äta fiskpinnar med makaroner, är hungrig (;
Jag skickade över lite bilder från min förra data till denna, så tänkte bjuda på lite ''gamla bilder''.

Jag och Bamse länge sen :p


Jag och Silja länge sen ♥


Jag och Konsum länge sen ♥


Jag och Lexus länge sen ♥


Jag och Flox länge sen ♥


Jag och Mulle länge sen ♥

Slappdag

Idag vaknade jag ungefär vid 9. Jag åt frukost och satte mig vid datorn. Idag har jag mest suttit vid datorn och spelat tv-spel ;) Till lunch åt jag schnitzel med potatis, det var gott. Jag har precis duschat, och ska börja med lite läxor. Som rubriken säger, en slappdag! ;)

Linda ska göra en design typ idag, men jag bytte design igen, och jag ska ha denna tills den Linda gör till mig kommer upp (:

Jag och Neff länge sen ♥

Ny design

Har ny design nu. Linda kunde inte göra ikväll, och jag ville inte ha den förra, men det fick bli den här sålänge. Inte världens finaste menmen..
Det blir sista inlägget för idag, har asont i ryggen och nacken, har suttit skitkonstigt. Måste nog stänga av datorn innan jag dör xd
Godnatt, imorgon bloggar jag mera ;) För jag ska inte göra något imorgon.

Jag älskar dig

Neff, jag älskar dig enormt.
Ungefär 3 år tillsammans nu.. ♥ På dom tre åren, har vi gjort mycket. Ridläger 09, massa roliga ridlektioner, friridningar, ridturer, när jag red upp på dig då jag hoppade ca 75cm med dig, m.m. Alla dom underbara minnerna tillsammans med dig kommer jag aldrig någonsin glömma. Att en häst kan betyda så jälva mycket.. Det gör du faktist för mig, jag kan verkligen inte beskriva, det skulle aldrig funka. Jag har försökt flera gånger, men det räcker inte. Jag skulle kunna säga jag älskar dig, men det räcker inte det. Du är den finaste, bästaste, underbaraste fuxen. ♥ Du är alltid så himla underbar, alltid! Aldrig utan dig! Skulle aldrig vara glad utan dig. Du är bäst, solstråle ♥

Fyra ord, en mening:

- Jag älskar dig, för-all-tid! ♥

Tired

Idag har jag inte gjort så mycket när jag kom hem efter ridningen, har mest slappat ;)

Vad är erat intresse? :)


Canon EOS 1000D

Denna kamera ska jag få (:

Det är systemkamera med tillbehörspaket. Minne och väska är med (a)


Bilder


Jag och Conquest i tisdags ♥


Jag och Timmy, i tisdags.. Han avlivdes i torsdags.. R.I.P :(


Jag och Curt i tisdags ♥


Jag och Curt i tisdags ♥


Jag och Curt i tisdags ♥


Jag och Curt i tisdags ♥


Jag och Curt i tisdags ♥


Jag och Conquest idag ♥


Jag och Conquest idag ♥


Jag och Conquest idag ♥


Jag och Conquest idag ♥


Conquest ♥


Conquest fina ponny ♥

Så det var ganska många bilder ;)

Lördag

Jag orkade inte blogga igår, förlåt..

Fredag:
Vi hade matte, och då fick vi räkna i ett häfte. Efter det så var det lunch och det blev pizza, inte så jättegott, men det gick iallafall att äta. Sen tog vi bussen till Tungelsta, det var dom ovana som red. Jag borstade Piazza och fixade henne lite, hon blev faktist rätt ren (: Sen fick vi ta in stora hästar. Vi fick sen visitera en häst och borsta en häst, så jag visiterade Beverly, en stor häst som var lite känslig, eller det verkade så. Och jag borstade Faxe som var hur dammig som helst. Så jag tog en ryktsten sen efter för han fällde år. Vi fick sen gå och byta om och vi tåg tåget hem. Jag och Emma fortsatte med tåget, för jag skulle följa med henne hem. Hon bor i stan. Så vi åkte till Stockholms Södra och sen bytte vi till buss. Haha, snacka om ovanligt, jag kände verkligen inte igen mig, det var en annorlunda buss också xd Emma hade lyxxigt hus också (: Vi var inne ett tag och åt mellis sen spelade vi spel. Sen gick vi till en affär där Emma handlade godis. Sen hämtade vi mina saker och sen följde Emma med mig till Stockholms Södra och jag tog sen tåg hem. Jag tog ett snabbtåg, det var fett nice. Mellan Stockholms Södra och Handen var det bara Älvsjö, men det var en bit från Älvsjö till Handen :p Men den var skönare att åka. Jag gick sen hem, och efter det slappade jag bara när jag kom hem.

Lördag: Jag vaknade vid halv 8 ungefär. Jag fixade mig och sånt. Pappa och jag åkte sen till Blåkulla och det stod att jag skulle rida Conquest, då blev jag asglad (: Fick sen stressa, hade bara en kvart på mig, för vi kom sent. Vi bytte om volt, och galopperade i volt idag. Det har vi gjort nu några gånger, men nästa gång ska vi typ rida ut eller rida barbacka, jag hoppas att jag får rida Conquest då (: Ingen skulle rida Conquest så jag fixade honom. Jag borstade ordentligt och så. Jag fixade sen spiltan, och tvättade vattenkopp och krubba. Det blev skitfint (: Jag smörjde sen sadel och träns, och skrev sen i skötarpärmen. Jag sa sen hejdå till Emilie och sen åkte pappa och jag hem. Påvägen hem kollade jag på bilderna som pappa fotade med sin systemkamera (: Jag har inte gjort något speciellt hemma.

Linda ska göra design till mig ♥

Jag ska få systemkamera nästa månad :D

I nästa inlägg kommer bilder (:

Skriver imorgon

Orkar inte blogga just nu, bloggar imorgon efter stallet.
Har fått pappas superzoomare, det är nästan som en systemkamera men zoomar aslångt (:

Sweet dreams

Haha, sweet dreams är typ alltid min rubrik på kvällarna xd
Onödigt att jag ens skrev det O_o
Men aja, över till min lilla dag. Jag åt fiskpinnar med makaroner till middag det var gott. Har mest suttit vid datorn när jag kom hem efter skolan. Juste, jag har fått ett par Converse, dom är rosa (a) Bilder kommer, I promise! Kollade föresten inte på ponnyakuten för jag orkade inte, så jag tog en dusch istället :p Sen har jag packat ridgrejer tills imorgon, man åker då till Tungelsta med skolan, men det är dom ovana som ska rida, så. Händer nog inget speciellt imorgon, ska väl vara hemma och slappa. På lördag har vi markarbete tror jag och jag hoppas att jag får rida Conquest (: Jag ska stanna kvar sen ett tag i stallet, ifall ingen ska rida Conquest så smörjer jag hans sadel och träns, förra veckan reds han så jag kunde inte det :( Borstade tänderna för ett tag sen, och nu tänkte jag kolla på tv, tja.. tills jag somnar ;)

Jag saknar bästavän.. ♥

Min statistik just nu

Såhär ser min statistik ut just nu.

44 besökare ;)

You are wonderful


Bild gjord i photoshop ;)
På bilden: Jag och Curt ♥


Bilder från tisdags

Hälsade lite på Conquest innan ridningen ♥

Jag och Conquest ♥, ser ni att han slickar mig? Man ser lite dåligt x(


Jag och Conquest ♥




Bilder från ridningen när jag red Curt ♥

Cornelia och Moonlight längst fram, sen är det jag och Curt :)


Vi red först över bommar ;)


Jag och Curt ♥


Hopp xd


Älskar bilden :)♥


Sötponny ♥


Ridpasset klart ;)

Det var inte alla, men några som jag gillade iallafall :)

Ska kolla på ponnyakuten på svt.se

Rubriken säger allt, bloggar mer senare ;)

Minnen föralltid ♥


En hopptävling med dig, vi fick felfritt men inte placerade, men vi kom 6:a ♥





Ridläger 09, sista dagen ♥


Ridläger 09, sista dagen ♥


Bästa upplevelsen med dig solstråle, när vi badade tillsammans på ridläger 09 ♥

Hoppas att jag kan rida dig snart, innan jag blir förlång.. :'(
Jag älskar dig, Neff, finaste fux ♥

Jag älskar dig


Conquest
älskling ♥
Jag älskar dig obeskrivligt mycket, killen! Du är allt för mig. Du är den finaste, vackraste och underbaraste. Det var några veckor sen jag red dig, men vi ska ha markarbete på lördag och sen veckan efter hoppning, och jag hoppas jag får dig älskling. Jag minns ibörjan när jag red dig, du var lite busig och backade och sånt, men sen efter ett tag blev du världens underbaraste. Jag blev sen din skötare, för ingen var skötare på dig, så jag valde dig, när jag fick dig som min sköthäst, fick jag bara dig som min favorithäst. Du är speciell och kommer alltid vara. Alla minnen med dig kommer jag aldrig glömma, vi har inte så många minnen. Men jag hoppas att vi kan hoppa tillsammans, ridläger tillsammans, rida ut tillsammans och sånt. Har bara ridit i ridhuset än så länge, och jag skulle också vilja rida barbacka på dig. Du är alltid så underbar. Jag är alltid lycklig med dig, jag är stolt över att du finns. Du har stor plats i mitt hjärta. Och om du försvinner, så kommer den delen i mitt hjärta du är i krossas. Det kommer kännas som ett stort hål i mig, nu när jag har dig mår jag bäst. Skulle nog aldrig klara mig utan dig, skulle inte vara glad varje dag utan dig. Jag är som lyckligast när jag har dig. Du är bäst och kommer alltid att vara! Jag skulle aldrig kunna beskriva dig, det skulle aldrig funka. Finaste ponny, du är allt. Alltid när jag kommer till stallet så går jag raka vägen in till dig ♥ Förut skulle jag rida en häst i det stora stallet och du var i ponnystallet och jag hade korttid på mig så gick jag till dig ändå. Ville så gärna träffa dig, känna din lukt. Du betyder allt för mig. Snart kommer vi ha skötarridning och då kommer jag få rida dig, jag längtar som fan tills dess. Det kommer bli skit kul. Jag har anmält mig till ett ridläger och jag hoppas att jag får dig eller Curt, men jag skulle helst vilja rida dig, gud vad kul det skulle vara. Det skulle nog vara bästa upplevelsen, men att bada med  dig skulle vara ett ännu större minne jag aldrig skulle glömma, men de flesta säger att dom inte badar på ridläger, men vi kan ändå tillbringa andra roliga saker med varandra, som att vi tävlar tillsammans. Jag längtar tills den dagen. Ett liv med dig är glädje. Ett liv med dig är allt jag vill. Ett liv med dig är bäst! Ett liv utan dig, skulle vara hemskt. Du är allt. Och jag skulle aldrig kunna sluta älska dig. Finaste, vackraste, bästaste ponny, jag lämnar dig aldrig, och jag kommer aldrig glömma dig heller. Du ska veta att jag är grymt glad över att jag träffade dig, vackra ponny, jag älskar dig allra mest, du är bäst!

Det är bäst med dig ♥ (haha, muppad jag var där xd)


Älsklingsponny ♥


Underbaraste ♥

Glömde..

Igår klippte mamma topparna på mig. Man ser verkligen att håret är kortare xd Jag blev iallafall rätt nöjd, typ alla i min klass sa att det passade (:
Har inget mer att skriva..

Torsdag

Torsdag idag ;)
Det är rätt skönt, för det är fredag imorgon så.
Idag gick jag till skolan lite tidigare och så mötte jag sen Emma på vägen. Vi åt frukost i skolan, det var gött! :) Vi hade sen hämta hem och jag jobbade med matte. Sen var det SO och vi gjorde inte så mycket. Bara att vi gick igenom Grekland och läste något i en bok. Vi hade sen sv/eng och vi höll på med konstiga ord xD Sen var det lunch och det blev tacos, det var gott. Sen var det lästid och jag läser i en bok som heter Den vita hingsten, och sen hade vi svenska och vi jobbade med jorden runt, och jag hann med ganska mycket :) Vi hade sen prisutdelning på sexnoveller, det är att man ska skriva en novell på sex ord, och sen ska man lämna in och två av mina kom med, jag skrev: Du sårade mig, mitt hjärta krossades och Jag minns dig fortfarande. Saknar dig. Men dom blev inte bra O_o Haha.. Vi skulle sen haft NO men Jenny (våran lärare) var inte där så vi fick sluta :) Jag gick hem och har inte gjort mycket alls. Just nu kollar jag på tv, men jag ska väl göra något roligare nu, det är ändå inga roliga inne på msn :p Om jag inte fortsätter att blogga, annars tänker jag spela tvspel ;)


Godnatt

Nu ska jag nog kolla på Stallkompisar :)
Godnatt.

Jag saknar dig

   
Trestenas Sir Antique, jag saknar dig..

Hejdå Blue, Wilma och Timmy :/

Igår red jag i hoppgruppen. Jag red Curt :D♥ Det gick bra, han var rätt pigg xd Pappa fick sin systemkamera igår så han fotade och filmade mig, det blev rätt bra bilder också :D Så dom kommer sen, typ imorgon eller något. Juste, Emilie var i stallet igår också :D Hälsade också på Conquest älsklingen :) Innan vi åkte hem så fixade jag Curt och sen slickade han mig på kinden, och jag skojar inte.. xd Haha, jag blev blöt xd Sötponny ♥ Kramade sen om honom och sen åkte vi hem, och jag tog en snabbdusch och sen kollade vi på bilderna och videorna på tv:n (:
Idag så hände inget speciellt, jag var med min kusin och vi spelade. Sen provade jag ett nytt spel som pappa kom hem med och det var svårt xd Sen fick jag också en fim som heter Stallkompisar (: Ska typ se den snart.
Imorgon ska Blue, Wilma och Timmy avlivas.. :( I tisdags sa jag hejdå till Blue och Timmy, jag började nästan gråta när jag var inne hos Timmy, jag vet inte varför, men jag kände.. Gud, nu kommer ju inte han finnas något mer, så ah.. Jag minns att jag red Blue ganska många gånger i början när jag började på Blåkulla, har tillochmed bilder.. Sen har jag ridit Timmy en gång men inte Wilma.. Men jag kommer säkert sakna dom, ävens fast dom inte var mina favoriter.. Men jag tror att Blue var min favorit lite ibörjan.. Vila ifrid Blue, Wilma och Timmy.. :(

Blue.

Det är den ända bilden sålänge, men det finns mer bilder på min gamla data som jag inte skickat över till denna.

Ska åka till stallet snart ♥

Jupps, som rubriken säger, bloggar kanske när jag kommer hem ;)

Hoppgrupp ikväll ♥

Vi hade först gympa, och då gjorde vi olika saker. Sen var det SO och då delade vi på grupperna, för vi har två grupper som vi har, och då har vi två mentorer, eller ena gruppen har en mentor och den andra har en mentor och då fick min grupp gå till aulan, där gjorde vi olika saker. Sen var det lunch och det blev fiskburgare, det var sådär. Men efter lunchen hade vi matte, då räknade vi i ett häfte. Efter matten var det svenska och då höll vi på med Jorden runt, hann typ inte göra något alls :o Men sen fick vi läsa i en kvart och jag läser Den vita hingsten, den är bra :) Vi hade sen mentorstid och vi pratade om läxor och sånt. Sen var det hämta hem och jag gick upp till Gunillas rum och räknade matte. Sen gick jag hem och när jag kom hem åt jag mellis, och nu sitter jag här och försöker räkna matte, men det är rätt svåra tal vi har i ett häfte.
Men ikväll är det hoppgrupp, yeeeey! :D

Godmorgon

Godmorgon, äntligen tisdag! :D Det innebär att jag ska rida i hoppgruppen ikväll, wiiie! :D Det är ju varannan vecka, så man får längta väldigt mycket xd Jag tror att jag kommer få rida Konsum, hehe x)
Nu ska jag äta frukost sen drar jag till skolan.

Lite mörk bild, men det är jag och Konsum på en hopptävling :)

Godnatt

Har duschat för en stund sen. Nu ska jag sova, godnatt!

Jag och Neff ♥
Gammal bild, det ser man på mig, hur liten jag var, haha xd


Ursh, huvudvärk är asjobbigt!

Hände inget speciellt i skolan. Efter var jag med Emmis ♥ Och så fick jag asont i huvudet, men jag hänkade ändå till stallet, där träffade jag Linda, Maja, Therese och massa :D Fotade med bästis (Lindas) systemkamera, när dom red :) Sen mådde jag asdåligt, hade asont i huvudet, höll på att dö kändes det som. Så jag fick ta typ en huvudvärkstablett men jag är asdålig på att svälja sånna så det gick inte så bra, jag fick sen sitta inne på kontoret. Sen fick jag skjuts hem av Emma (eller hennes pappa :p) Hehe.. Men när jag kom hem höll jag på att dö, hade fan 35.7 i min tempratur ;o Men sen tog jag alvedon och då blev det bättre och sen åt jag mackor och drack obóy. Nu mår jag toppen, skit nice. Höll på att dö innan O_o Imorgon är det hoppgrupp och det tänker jag fan inte missa, men nu mår jag som sagt bra så, borde ju inte må dåligt imorgon. Men ifall jag gör det, då jävlar O_o Haha. Ska typ duscha snart, ifall jag pallar :p

Jag saknar dig älskade hamster ♥

Godnatt

Nu ska jag borsta tänderna och kolla på tv, godnatt.
Imorgon är det skola *suck*.. O_o
Men bloggar kanske på morgonen annars typ efter skolan.

Redigerade bilder






Tre bilder jag gjorde nyss.

Tired

Nej, skola imorgon. Bajsa! x( Aja, men jag får längta tills tisdag för då är det hoppgrupp :D
Kollade också på sista avsnittet av ponnyakuten.
Just nu gör jag inget speciellt, kollar mest på tv.

En bild jag gjorde förut på mig och Neff :)
- Jag älskar dig, underbara ponnyy! ♥

Ponnyakuten snart ♥

Snart kommer ponnyakuten, det ska jag kolla på! ;)

Ny header igen

Nu har jag ny header igen, jag tycker om den.
Vad tycker ni? :)

Favoritbilden från idag.

Bilder från idag

                             
Jag älskar dom här bilderna, det är dom bästa bilderna jag fotat! :D
Dom är fotad med pappas kamera - Canon SX110 IS ♥
Vad tycker ni om bilderna? :)


Rätt bra väder idag

Idag var jag ute med mamma, pappa och lillebror. Det var rätt bra väder. Jag fotade ganska bra bilder idag med pappas kamera ;) Så ser pappas kamera ut om ni kollar inlägget under. Den är faktist asbra! :D Lite bilder från idag.
Nehe, nu vill inte blogg.se att jag lägger in bilder, så ni får vänta lite tills den vill O_o

Kort inlägg

Vaknade vid 9 och sen åt jag frukost. Jag åt 3 rostade mackor och obóy. Sen har jag haft tråkigt. Snart ska jag duscha och sen gå ut med mamma, pappa, och eric (lillebror). Det verkar vara skönt väder idag! ;) Jag tar med pappas kamera för min är dålig xd Jag har blivit beroende av pappas. Den här är pappas (y)

Det är ingen systemkamera, men nästan. Det är en superzoomare :D

Lista

1. Vad heter du ( allt som allt ) ? – Louise PJ
2. Vad kallas du? Lollo och Pollo
3. Vad vill du bli kallad? – Jag vet inte.
4. Födelsedatum? – 21 april
5. Stjärntecken? - Oxe
6. Lunar? – ?
7. Msn? – Ja
8. Helgon? -  ?
9. Vart bor du? – Handen
10. Vad har du för mobil? – Sony Ericsson
11. Har du en egen dator? – Ja ;)
12. Vem är din/dina kompis/kompisar – Många.
13. Har du något husdjur? – Fåglar.
14. Vad ska du göra i sommar? – Vara med mina underbara vänner, familj och släkt =)
15. Favorit färg? – Blå
16. Turnummer? - Vet inte
17. Vad älskar du mest? – Linda, Emma, Maja, Conquest, Curt, Neff, familjen :)
18. Intressen? - Ridning ♥
19. Favoritband/artist? – Vet inte.
20. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? – Vet inte.
21. Namnsdag? -  25 augusti tror jag xd
22. Vad skulle du vilja heta? - Jag vet inte.
23. Vad heter du på din msn just nu? - ♥ Louise PJ'
24. Hur många online? – 15 stycken
25. Vem är din 7:nde online? – Alexandra
26. Vem har du blockat? – Ingen tror jag.
27. Hur många olika grupper har du? - Ingen.
28. Har du några olästa mejl på hotmail? – Inga tror jag.
29. Har du några nya kommentarer på bdb? – Har inte bdb.
30. Isf hur många? –

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? –
32. Beskriv ditt hår? –
Långt och brunt/blont
33. Har du några piercingar/tatueringar? - Nepp. (öronen)
34. Vart skulle du bo om du fick välja? - Villa, med hästgård.
35. Bor du i lägenhet eller villa? – Lägenhet.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? - Beror på vilka kläder.
37. Vad har du på dig? – Pjamas.
38. Har du något i håret just nu? – Hårspänne
39. Vad har du gjort idag? – Blåkulla, Skutan, sovit.
40. Vad ska du göra imorron? -  Ingenting
41. Hur mår du just nu? – Bra
42. Hur brukar du annars må? – Olika.
43. Är du sjuk? - Nä.
44. Har du ont nånstans? – Foten.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? –  Tror det.
46. Vad heter din mamma? – Anette.
47. Har du några syskon? i så fall hur gammal/gamla: Lillebror, snart 2 år
48. Vilket är ditt favoritdjur? – Häst ♥
49. Äter du ofta godis? – Ibland.
50. Vilket är ditt favoritgodis? – Choklad, surisar och sånt.
51. Vad är det finaste som finns? - Hästarna ♥
52. Vilken är din favoritdryck? – Jucie (stavning?).
53. Vilket är ditt favorit tv-program? – Många.
54. Vilken är din favoritveckodag? - Fredag kvällar och helgarna. Och varannan tisdag och fredag.
55. Vem är din förebild? – Vet inte.
56. Vad är bäst med dig? – Vet inte?
57. Har du några komplex? -  ?
58. Hatar du någon just nu? – Ja.
59. Saknar du någon just nu? – Ja.
60. Har du kysst en apa? - Haha nej?
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? – Häst ♥
62. Är du allergisk mot något? - Näe.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? – Har inte det.
64. Hur många bilder har du lagt ut? – Eh, ofta jag räknar?
65. Vad har du valt för bild här ovan? -
Vadå här ovan ?
66. Vilket band är det dåligaste som finns? – ?
67. Är du kär? – Nej?
68. Isåfall i vem? -
69. Vad är din civilstatus? – Singel (y)
70. Vad har du för sexuell läggning? - ?
71. Är du homofob? – ?
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? - Har fortfarande inte bilddagboken men har facebook.
73. Isåfall vilken/vilka? - Facebook.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? - Många.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? – Många.
76. Har du varit hos frisören det här året? - Nepp.
77. Använder du nagellack? – Sällan
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? - Ja?
79. Har du eget rum? – Japp ;)
80. Har du en dubbelsäng? – Nepp.
81. Har du en egen platt tv? – Nej
82. När flyttade du senast? -  När jag var liten
83. Vilken stil har du? - Den ''normala''
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? - Ingen!
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? – ?
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp? - ?
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? - ?
88. Har du hoppat studsmatta det här året? – Nej :(
89.Vilken är den godaste frukten? - Äpple, vindruvor.
90. Äter du grönsaker varje dag? - Nepp.
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? - Jag vet inte?
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? – Normal typ
93. Hur lång är du? - 156 tror jag
94. Är du nöjd med dig själv? – Nä.
95. Vad är du bra på? – Jag vet inte, bajsa.
96. Har du en egen hemsida? - Nej men min bloggen är väll kanske som en hemsida?
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? – Nej?
98. Hur gammal önskar du att du var? – ?
99. Vad är klockan just nu? -  23.05
100. Är det jobbigt att svara på frågor? – Några.
101. Hur ser din dataskärm ut? – Har har en laptop.
102. Har du städat idag? – Nej
103. Har du varit ute idag? - Ja.
104. Vem ringde du senast? – Jag vet inte, Emilie tror jag.
105. Vad var du senast arg på? – Ingen aning.
106. Vad har du för status på msn just nu? – Online
107. Vad har du ätit idag? – Något.
108. Önskar du att du var tjockare? - ?
109. Hur många hus har du bott i? - 2
110. Är du medlem på last.fm? - ?
111. Lyssnar du på webbradio? – Nej.
112. Bäddar du sängen? - Nej.
113. Har du lätt för att somna? – Ibland.
114. Snarkar du? – Nej.
115. Vad har du för startsida? – Ingen aning.
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? - Laptop
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? – Nej.
118. Vad lyssnar du på just nu? – Tv:n.
119. Vad har du för ögonfärg? – Blå/grön.
120. Vill du tatuera dig? - Nej, pallar inte x)
121. Vad har du för visningsbild på msn? – Jag och bästavän.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? - Msn, bloggen.
123. Laddar du olagligt ner musik? – Nej.
124. Har du en egen mobil? - Ja.
125. Är du fet? - Nej, en smalis.
126. Vad önskar du dig i julklapp? - Precis varit julafton typ.
127. Ska du köpa prada mobilen? – ?
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? – ?
129. Är du emo? – Nej? 
130. Vad stör du dig på? – Mycket.
131. Vad är emo enligt dig? - Orkar inte skriva.
132. Brukar du lyssna på hög musik? – Ne.
133. Vad gör du om dagarna? - Bajsskolan, rider, kompisar.
134. Tycker du om popcorn? – Ja ;)
135. Vilken är din favoritläsk? – Ingen.
136. Vad är din favoriträtt? – Många.
137. Vad tycker du om raggare? – ?
138. Vad tycker du om punkare? – ?
139. Har du skärt dig nån gång? – Ja, men inte med mening.
140. Är du död? - Ja x) Haha, varför skulle jag annars skriva?
141. Är du osynlig? – Vem vet x)
142. Filar du naglarna? – Nepp.
143. När ska du flytta hemifrån? - Fråga inte mig.
144. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? – Nej? 
145. Vem är du mest lik i mumintrollet? – Emma, haha skoja.
146. Har du fräknar? – Lite.
147. Har du posters på dina väggar? – ?
148. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - Ful.
149. Bada eller sola? – Både och.
150. Åska eller sol? - Sol!
151. Vinter eller sommar? –
sommar!
152. Vad tyckte du om de här testet? – Nej.
153. Sista frågan nu: vad är klockan? – 23.10
Tog typ 15 miunter för mig att göra det här jobbiga testet.. O_o

Jag saknar er för mycket..


Silja ♥


Sirre ♥

Jag saknar er för mycket..


Without you I am nothing.. ♥

Linda allrabästavän ♥
Jag är grymt glad över att jag träffade dig. Du gör mig alltid på bra humör. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är alltid min nummer 1. Jag älskar dig enormt mycket! Jag minns nästan alla våra roliga minnen tillsammans, vi har alltid roligt. Jag kommer aldrig svika dig, aldrig lämna dig, isåfall är jag dum i huvudet. Jag är inte bäst på att skriva sånna här texter, men du ska veta att du är allt för mig, och du är verkligen det finaste för mig. Du är min bästavän, livsglädje, solståle och mitt allt. Som min rubrik, utan dig är jag inget! ♥

Bilden är glädje.. :')♥

Teori

Jag bloggar jättedåligt, men jag ska förbättra mig.
I fredags var det då valborg och vi hade bara matte, och då hade vi multiplikationstest och vi fick rätta sen själva och då hade jag 1 fel på 120 tal (: Yeey! Sen åkte vi till Tungelsta, jag red Najda, det gick rätt bra, hon var underbar (a) Sen gjorde jag inget speciellt när jag kom hem, men runt 18.00 åkte jag och pappa till Skutan, vi kollade på brasan där och så träffade jag Neff bebis :')
Idag hade vi teori om att ställa hästen och visitering. Man fick sen visitera någon häst och jag tog Conquest, jag borstade honom sen. Conquest skulle sen ridas så då hade jag tänkt smörja hans sadel och träns men det gick inte, så Ida sa att jag kunde smörja Bandits sadel så jag gjorde det. Sen åkte jag och pappa till Skutan för jag skulle fråga ifall jag kunde rida privatlektion imorgon men jag orkade inte.. x) Fett dum O_o Men nästa vecka ska jag nog fråga ifall jag kan rida privatlektion. Vi åkte sen hem för det var kallt. Dom hade KM terräng men det verkade lite knasigt där, för det verkade som att alla hade ridit fel, jag vet inte för jag var bara där en snabbis. Jag var skittrött när jag kom hem så jag sov ett tag. Jag vet inte hur längre, men jag åt sen middag för mamma väckte mig, det blev fläskfilé med pommes (: Yummie! Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar lite på tv och har tråkigt.

Jag och Curt den 25/5 i söndags, då jag tävlade honom i hoppning (:


Ny header

Ny header, som ni ser.
Jag tycker den blev ganska bra. Men det är ju inte samma färg på headern som bakrunden.. Se.. Det är olika färger, skit skumt.. ;o Jag vet inte hur jag ska göra.. För det är samma i photoshop men sen när jag lägger upp på bloggen blir det fel? x(
NÅGON SOM VET VARFÖR DET BLIR SÅ?


RSS 2.0