Statistik

Idag har jag haft 143 sidvningar och 37 besökare ;) Ska kolla på ett program snart. Så detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Godnatt!


Jag för några veckor sen.

charming curt ♥

Jag minns hoppkursen med dig, du var verkligen underbar. 3 dagar med dig och du vägrade bara 2 gånger. Vi klarade 70 cm tillsammans. Det var dom 3 dagarna du blev speciell för mig. Det kändes som att du litade på mig. Och jag litade på dig. Jag minns när du slickade mina händer och när jag borstade dina ben så kollade du på mig som att du inte ville ta bort huvudet så jag fick ta undan huvudet för det var svårt att borsta. Sen när jag pussade dig på mulen drog du ditt huvud mot mig. Verkligen söt! Jag känner att vi har en kedja. Det känns verkligen som att du gillar mig tillbaka. Och idag när jag tävlade dig, det gick perfekt. Du gjorde allt jag sa. Du är underbar, och kommer alltid att vara.


- Jag älskar dig!

Ponnyakuten

NU SKA JAG KOLLA PÅ PONNYAKUTEN!

Jag är med i veckans blogg

hos www.emstyp.blogg.se!

Redigering

Före:


Efter:

När det gäller om design

Idag för ett tag sedan råkade jag göra något, så det gick bort, är man knäpp så är man. Ska be någon hjälpa mig sen. Ifall jag inte kommer på själv.

Jag ska ändra lite i bloggen också, en liten renovering vetja ;)

Som ni ser nu skriver jag väldigt korta inlägg, men det får bli så nu..
Om ca 20 minuter börjar ponnyakuten :)

Glöm inte frågestunden vetja (:


Jag hatar dig

Du har förändrats, vi som hade en sån bra vänskap.
Nu är du kaxig och asjobbig.
Jag pallar inte med dig längre..

JAG HATAR DIG!


Frågestund


Svar på tal

fett ful!
du kan fan inte rida conquest så haha!

Svar: Tönt, du har inte ens sätt mig rida honom, och jag vet vem du är. Jag tror du pratar om dig själv, kolla dig i spegeln så får du se ;)


Dressyrtävling

Orkar knappt blogga.. Är fett trött.. Men jag klarade dressyrtävlingen med Curt :D Det gick asbra! Och jag fick medalj! Pappa filmade så videon kommer ;) Bara pappa laddar upp den på sin data och sen skickar till mig :p

Ska ni kolla på ponnyakuten idag då? :)

Det ska iallafall jag, jag brukar alltid missa det xD


Nu ska jag..

duscha, sen spela tv-spel hade jag tänkt sen måste jag träna LC:1, ävens fast jag kan den måste jag ju träna mera satt jag är HELT säker på den.




Ska jag ha en frågestund?


Dagens fråga


Två bilder





Vad tycker ni om första bilden? :)
Jag tycker den blev cool.


Toast och Obóy

Åt nyss toast och obóy, gottgott! ;)


Jag och Neff <3
Ridläger 09.
Fotograf: Maja


Conquest

Idag red jag Conquest, det gick helt okej. Vi fick dela ridbanan med några andra som red, lite jobbigt för det var ganska trångt. Men det gick bra. Vi tränade på sitsen/balansen. Conquest var inte alls så skumpig ;) Ingen skulle rida honom, för dom andra grupperna efter oss skulle ha teori, så jag fixade Conquest sen kollade jag när jag skulle tävla imorgon och jag ska tävla klockan 12.02, det är skönt för mig :) Jag ska rida som första start efter en paus xd Sen snackade pappa med Lotta och jag kommer säkert få veta nästa lördag ifall det finns någon grupp åt mig. För jag ska byta ifall det nu finns någon, för er som inte visste det :) Jag ska också börja i hoppgrupp :D Det är b-ponnyer och vikten är 48 och jag väger 36, så det är bra :D *stolt*! Iallafall när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, fixade rummet lite. Sen har jag bara suttit här. *har ätit lite godis, men vi har inte ätit någon lunch* haha xd men aja.. skit it. Jag kommer ändå äta ifall att vi ska äta lunch överhuvudtaget ;) Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum. Idag ska jag bara slappa, datan och träna LC:1.


Mitt öga :)


Jennie

Idag hade vi matte som första lektion och vi gjorde ett matte-test och när man var klar fick man gå. Sen åt vi lunch och sen åkte vi till Tungelsta. Jag ledde Jonna och Abbe. Abbe var skit jobbigt O_o Vi åkte sen hem och Jennie kom sen hem till mig. Jag åt mellis sen satt vi vid datan och passade Eric för pappa var på toa. Sen gick vi ut och var i snön. Det var kramsnö. (bilder kommer!). Jennie ska sova hos mig idag :) Vi åt iallafall pizza till middag sen åt vi godis. Nu ska vi borsta tänderna och byta om till pjamas för jag ska rida imorgon klockan 09.15.. Vi rider ju skit tidigt xd! Men iallafall..

Godnatt!


Curt <3


bästavän


<3


Ska gå till skolan nu

Jag vaknade vid 6 och så duschade jag, sen fixade jag mig och så åt jag frukost och satte mig här. Nu måste jag bara borsta tänderna och klä på mig ytterkläderna, bloggar nog när jag kommer hem!

Ny bloggdesign uppe! Vad tycker ni? :) Jag blev nöjd med den, ska ändra bakrunden till samma färg också, men hinner inte det nu.


Jag och Neff på en dressyrtävling <3


Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn och kolla på tv. Imorgon ska jag duscha på morgonen och jag får sovmorgon imorgon, kanske hinner blogga :)

Godnatt!


Måste packa ridgrejer

Nu måste jag packa ridgrejer tills imorgon. Imorgon är det nybörjarna som ska rida. Jag kommer väl säkert få leda, men aja. 
Efter skolan jag kanske ska vara med Jennie, vi får se ;)
Men det blir ett godnatt-inlägg i nästa inlägg ;)


Jag tävlar Konsum.
Fotograf: Olivia


Charming Curt

Denna häst ska jag tävla på söndag i dressyr LC:1 :)



Bild på mig och Charming Curt:



Jag älskar dig! <3


Outfit

Såhär ser jag ut idag och min outfit:


Utsläppt hår.
Mascara.


Rosa linne och grå/vita jeans.


En bild


Vad tycker ni om denna bild? :)


Skoldag

Idag hade vi först hämta hem och då räknade jag i matte typ 2 sidor eller något. Sen hade vi so och då pratade Olivia och Tasos för dom är typ med i elevrådet. Sen så hade vi genomgång om Nordamerika och sen slutade vi. Vi hade sen sv/eng och då kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Sen var det lunch och det blev fiskbullar/potatisbullar med ris, det var sådär. Eller det kanske inte finns något som heter fiskbullar, hahhhaa, men jag vet inte. xd Ärsh strunt samma, vi hade sen läs och sen svenska. På svenskan skulle vi skriva kapitel 6 i Hemligheten i källaren. Sen gjorde vi typ något mer, men kommer inte håg. Sen var det no och vi jobbade med några frågor till biologiboken. Sen slutade vi och jag gick hem. När jag kom hem åt jag fisk och makaroner.Sen satt jag och höll på med en design till min kompis Frida. Som ni ser inlägget under.
Sen har min kusin kommit, vi hade tänkt att vi skulle gå ut med vi hann inte med det. Sen så tränade jag på LC:1 :) Jag kan det ;) Hoppas jag och Curt klarar det <3 Iallafall, nu ska jag skicka över bilder från min gamla data till min nya, så kommer inte blogga tills jag ska sova tror jag om jag inte hinner, måste också ta en dusch om jag inte gör det på morgonen imorgon.


Design inlagd

Nu har jag gjort design åt Frida, såhär såg den ut:


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Ska strax till skolan

Idag gick jag upp vid kvart i 7, jag fixade mig och sånt.

Åt frukost vid datan men om ca 10 minuter ska jag gå till skolan.

Bloggar nog när jag kommer hem, tror inte jag ska vara med någon för jag måste också träna LC:1 programmet i dressyr ;)


Godnatt

Klockan är redan mycket, fast det är ju för att jag kom hem vid åtta så. Men ska kolla på ett program och borsta tänderna.

Godnatt!

(lovar att det kommer mycket bilder sen!)


Skolan och med Amanda på Blåkulla ♥

Idag skulle vi haft musik men vi fick håltimme, yes! Så jävla skönt. Jag följde med Amanda och Frida in till matsalen för Amanda skulle äta frukost. Sen hade vi engelska och jag hade med mig min skoldator, för jag har svårt för engelska så.. Vi läste en text och sen jobbade vi i boken. Vi hade sen no och vi läste i våran biologibok några sidor, sen jobbade vi med frågor till texten. Vi hade sen lunch och då blev det pasta med köttkryta av något slag. Vi hade sen lästid och sen bild. Vi slutade sen och jag och Amanda åkte hem till henne (skulle hänka till Blåkulla). Vi åt korv med bröd. Sen bytte vi om till ridkläder och kollade när bussarna gick och sen gick vi till bussen. Vi träffade Alice på bussen, trevligt trevligt ;) Vi gick sen till Blåkulla och vi kollade när Fannys grupp red. Sen gick vi till stallet. Amanda fixade Silver, som hon skulle rida och jag kollade när hennes grupp red :) Sen så skulle Amanda fixa Silver så jag gick runt och hälsade på några hästar. Chip, Milton, Curt och Conquest slickade mig på handen, alla 4:a så söta! ♥ När jag var inte hos Conquest var han jättegosig :) Jag borstade också Curt och när jag borstade benen hade han huvet på min arm och kollade :) Sen när jag pussade Curt på mulen drog man mulen mot mig (eller hur man ska säga). Jättegullig ♥ Som att han gillar mig eftersom att han slickade mig på händerna och njöt av att jag borstade honom för han la huvet på min arm och kollade, och för att han drog mulen mot mig :') Sen fick jag skjuts hem och jag åt när jag kom hem. När jag skulle äta spillde jag mitt glas med jucie i och det var det sista som fanns kvar, så jävla smart man är asså O_O Mamma gick och köpte ny jucie, det var snällt :) Jag satte mig sen här och har inte gjort så mycket.

Som ni kanske visste har jag inte så mycket bilder på denna data, så kan inte lägga in så mycket bilder..


Godnatt

Ska stänga av datan nu, godnatt!


En bild jag redigerade


Fråga


Måndag och tisdag

min dag igår och idag i detta inlägg.

Måndag (igår): Det var sv/eng som första lektion, då läste vi lite i våra läseböcker sen kollade vi på Simpsons. Efter sv/eng hade vi svenska, då fortsatte vi med Hemligheten i källaren. Efter svenskan hade vi lunch. Det blev blodpudding/potatisbullar och jag tog blodpudding för jag tycker inte om potatisbullar, gillar inte blodpudding heller så mycket, men vad skulle jag annars äta? xd Vi hade sen matematik och då hade Rosi (vår mattelärare) repetition om division, sen räknade vi i boken och det sista fem minutrerna gjorde vi tärning till 1000. Pallar inte förklara hur man gör :p Vi skulle sen haft engelska, men Mia (vår engelska/svenska lärare) skulle på bio med hennes glass så man skulle göra den stencilen, men jag tänkte: Aja, men jag tar hem den istället så jag och Jonna gick runt och väntade tills nästa lektion. Vi hade sen lästid, och efter so och vi gick igenom ett papper om Nordamerika. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Vi slutade sen och jag var med Jennie. Vi var hos mig och vi spelade Super Mario Bros :) Vi kom aslångt! Sen gick hon till bussen för hon skulle hem. Jag tog en dusch och fixade lite grejer. Sedan kollade jag på ett program och sedan stängde jag av datan och la mig i sängen och kollade på tv, sen somnade jag.

Tisdag (idag): Jag vaknade ungefär halv 7. Jag mådde illa och hade ont i magen. Men jag gick till skolan iallafall och vi hade först idrott. Det var sådär för jag mådde illa så jag ville inte ta det för hårt. Sen var det so, och vi skrev först en enkät. Sen gick vi igenom sista sidan av stencilen om Nordamerika. Därefter läste vi i en bok självständigt som heter Vida Världen. Vi jobbade med frågor också. Sen hade vi lunch och det blev pasta med 3 olika rätter till pastan och jag tog köttfärs. Det var sådär, men mitt illamående gick över. Sen kom det tillbaka O_o Sen hade vi matematik och vi kollade medelvärdet på multiplikationstabellerna och klassen hade gått ner /: Buuh, vad dåliga vi är, haha xd Det gick faktist dåligt för mig den gången också så.. Vi fick sen räkna i boken eller göra stenciler. Vi hade sen svenska och vi skulle skriva en berättelse om några ord som Mia skrev på tavlan, sen så fick vi en stencil om dialoger. Så fick vi skriva två stycken dialoger. Efter svenskan hade vi mentorstid och vi pratade om hur vi skulle förbättra oss i klassen och sånna saker. Sen pratade vi om vad vi har för läxor. Jag skulle sen stanna kvar för Heléne skulle prata med mig och några andra om våra datorer, ni som inte vet så har jag en skoldator och jag får hjälp av dem (speciellt i engelskan). Vi pratade iallafall om våra skoldatorer, de som har skoldatorer. Vi slutade sen och jag gick hem. Jag tog med mig so, matte, svenska, engelska och no hem och det är alla ämnen xd När jag kom hem hade jag så ont i huvet så jag låg i soffan och under täcket tills det gick över, men jag tog två huvudvärkstabletter och drack jucie och åt en piggelin (stavning?). Sedan gick det över så jag gjorde läxor, som jag behövde göra. Jag hann göra jättemycket grejer :) *stolt*. Sen satt jag lite vid datan också. Men nu sitter jag i mitt rum och sitter vid datan och ska strax gå och duscha en snabbis.


Whatafuck!

Skrev nyss ett inlägg men det försvann. Fan.. Skrev faktist långt O_o

Aja, jag får skriva om denna dag imorgon kanske.

Godnatt, ska lägga mig!


Har man tråkigt så har man..

Har lust att skriva lite info om mig så..

Lite info om mig:

Jag heter Louise och jag är en 97:a alltså 12 år men fyller 13 år om ca 2 måndader, jag fyller år den 21 april. Jag har en lillebror som heter Eric och två föräldrar. Jag har gått på fotboll men det var tråkigt så jag slutade. När jag var 10 år började jag med ridning. Jag började för att min kompis Sanna hade kalas på Skutans Gård och då tyckte jag det var skitkul och då började jag på Skutans Gård. Min favorithäst där heter Neff. Skutans Gård skulle kanske läggas ner så då började jag på Blåkulla Gård och Skutans Gård skulle inte läggas ner så då fick jag rida på båda. Efter ett tag slutade jag på Skutans Gård i december 2009. Då gick jag kvar på Blåkulla Gård för jag tyckte det var bättre, och pappa hade typ inte heller råd. Jag har inte haft någon speciell favorit, men jag har några jag tycker speciellt om och dom hästarna heter: Charming Curt, Dillon, Dionne, Milton. Jag har två bästavänner som heter Emma och Linda. Jag har några bra kompisar också som heter: Emilie, Maja, Erica, Mathilda, Olivia, Amanda, och flera.

Kanske tråkig info men hade tråkigt så skrev bara lite (;


Tvspel hela dagen

Idag vaknade jag vid halv 8 *suck* O_o Sen åt jag en yoghurt. Jag skulle varit med Linda idag, men jag fick inte tag på henne, så jag var med Jennie istället.. Vi spelade tvspel hela tiden x) Vi kom aslångt! :D Sen så gick hon till bussen, för hon skulle hem. Så jag fortsatte spela men det gick piss. Så jag stängde av och satte mig vid datorn istället. Och jag har suttit här hela tiden nu. Jag har tränat på LC:1 också :) Imorgon är det 6 dagar kvar tills jag ska tävla dressyr med Curt LC:1. Längtar som fan!

Jag har fotat lite idag, men har inte lagt in bilderna på datorn..
Idag måste jag duscha också, men gör väl det strax.

Melodifestivalen

Just nu kollar jag lite på melodifestivalen och tränar på L:C1 för jag ska tävla Curt den 28/2 i dressyr :D Jag kan banan :D *stolt*.

(sista inlägget för idag)

Godnatt!


OMG!

IDAG HAR JAG HAFT 40 BESÖKARE :D! JAG ÄR GLAD! DET ÄR TYP DET HÖGSTA HITILLS.

GILLAR NI MIN BLOGG? ♥


Typ snöstorm :O

Jag gick ut med Jennie och Semmy (två kusiner). Det var roligt. Jag tog med kameran också. Fotade ganska mycket. Det var typ snöstorm och jättemycket snö x). Efter ett tag gick vi hem till farmor och åt vofflor. Sen spelade vi något spel eller något :p Sen gick jag hem och spelade lite Super Mario Bros, men det gick piss.. O_o Nu sitter jag bara här. Har inte ens ätit middag.. Är inte ens hungrig konstigt :O

Men nu kommer bilder från idag :)

                                   

Det var lite av bilderna, jag har fotat alla :)


Har lust att..

gå ut och fota naturen.. Kanske tar en sväng runt.. x) Vem vet..


Tillfällig design!

Idag hade vi teori. Lisa var sjuk så vi hade en annan, vet inte vad hon heter, men vi pratade om hinder. Pappa och jag åkte sen hem. Jag mublerade lite i mitt rum. Det blev bra ;) Nu sitter jag bara vid datan, och gör inget speciellt.

Som ni ser har jag ändrat designen, det är bara en tillfällig design! Kommer en ny strax..

Bilder jag har tagit idag :)

Så här ser det ut på vårat köksfönster:







Julklapp av Erica:





Jättefina bilder :) Det är jag och Neff ;)

Så här ser det ut i mitt rum nu, efter att jag mublerat om lite:



Det blev bättre än det förra. Nu har jag inte så många bilder på min nya data (den jag är inne på nu). Men på min gamla data har jag bilder på hur det såg ut innan. Så lägger kanske lägger ut dom bilderna, för att gemföra (stavning?).


Ska iväg strax

Ska strax iväg till Blåkulla. Jag har nyss ätit frukost och klätt på mig ridkläderna. Sen ska jag bara borsta tänderna.

Bloggar nog efter Blåkulla ♥


Lördagsmorgon

Godmorgon, alla som är vakna hahah! (a) Klockan är typ 07.24 så.. x) Men jag är iallafall vaken. Idag är det ridning :D Längtar. Om ca en timme ska vi åka till bästa Blåkulla ♥

 Ska fixa frukost nu ;)


Ridning imorgon, längtar!

Imorgon är det ridning, längtar! :) Kanske får reda på ifall jag ska byta grupp då, eller ifall det inte finns någon så får jag väl gå kvar i den jag går i nu. Men iallafall, vi ska träna på serpentinbågar & galoppfattningar, ska bli kul. Hoppas jag får rida Milton, Dionne, Curt, Dillon eller Conquest :) Det är typ någon av dom jag vill rida (a) Kommer kanske kunna blogga imorgon på morgonen :) Vi får se :) Detta blir iallafall sista inlägget, tänkte lägga mig tidigare eftersom att jag ska upp vid 7-halv 8 imorgon, vi rider ju 09.15.. As tidigt, men ändå, det spelar ingen roll. Har vänjt mig ;) Men iallafall, nu ska jag läsa lite i Twilight - Om jag kunde drömma. Sen klockan 09.50 ska jag kolla på ett program så jag hinner läsa i 20 minuter ungefär.

Godnatt!


Kvällens fråga:

Vem vill ni ska vinna Let's Dance? :)


(bilden tagen från googel.com)


Svar på tal

Postat av: Emilie

Den bilden är typ den finaste som tagits på er två?

Vem är fotografen?



Svar: Ja, det kanske det är. Men dom bästa bilderna är när jag rider honom enligt mig.


Tungelsta Ridklubb

Idag hade vi matte som första lektion. Vi hade först multiplikationtest, det gick piss för mig.. Förra gången fick jag 119 men nu gick jag 99. Fett dålig jag är.. O_o. Sen var det lunch och då blev det hamburgare med potatismos. Ganska gott. Vi åkte sen till Tungelsta ridklubb. Jag fick rida Finja. Gick helt okej ;) Vi övade på att flytta hästarnas bakdelar. Sen galopperade vi i volt. Det gick bra ;) Sen fick vi visitera en varsin häst och jag visiterade Schagor :p Jag borstade också honom och kratsade hovarna. Sen fick vi byta om och gå till bussen. Jag hoppade av vid söderbymalmsskolan. När jag kom hem åt jag toast, en apelsin, smilis (en dricka som typ festis). Sen kollade jag på Ghost Wishper (stavning?). Sedan satte jag mig vid datan och hade tråkligt. Hade webcam med Linda också. Sedan gick jag, pappa, mamma och Eric till farmor, hon har fyllt år så vi fikade. Sen gick vi hem och jag satte mig sen här. Jag tog med kameran till farmor så bilder kommer strax.

Imorgon är det ridning på Blåkulla, längtar. Tror pappa och jag ska försöka åka tidigare imorgon.. Hoppas det :)!
Men nu kommer bilderna ;)



























Det blev ganska många bilder :p


Ska klä på mig och..

fixa frukost nu ;)
Idag kanske jag ska vara med Emel.
Så isåfall bloggar jag på kvällen ;)
Men nu måste jag fixa mig ;)
 Så jag hinner med allt.



Jag älskar dig Neff! ♥
(hade bilden på bloggen tidigare och jag hittade den där man laddar upp bilder, alltså inte på datan, men på bloggen)


Dagens fråga:


Haha, tråkig bild, men gjorde bara något x)
Men vad ska alla göra idag? :)
Det är dagens fråga!
Kommentera!


Godmorgon

Sovit gott? Det har iallafall jag :)
Jag vaknade vid 7. Sen satte jag på tv:n och min nya data :) Min nya data är fett bra :D
Idag börjar vi 09.10. Ska strax fixa frukost och klä på mig ;) Jag är fett trött.. O_o


Godnatt

Nyss duschade jag ;) Det var skönt att ta en dusch. Efter det packade jag ridgrejer tills imorgon. Imorgon är det vi vana som ska rida :) Ska vi kul! Undra vem jag får (a) De som inte vet så går jag i hästklass och vi får rida på Tungelsta Ridklubb ;) Det är fett najz ju, och det är gratis :) Ska strax borsta tänderna. Detta blir sista inlägget för ikväll ;)

Godnatt!


Galopp med Neff ♥


Videor när jag rider Milton

Det var i lördags.








Det var i lördags :) Vi hoppade!
Jag är med guljacka på en vit häst :)


Bilder

La in lite bilder från kameran till datan så här kommer lite bilder:


Jag fixar typ käkremmen eller något. Jag skulle rida Milton, det var i lördags :)


Milton ♥


Jag och Milton.


Vi hade ridit klart ;)


Milton ♥


Jag i lördags x)


Chips.


Godis.


Popcorn.


Målade mina naglar i lördags.


Jag i tisdags.


Och så sist men inte minst, min nya data :D

I LOVE MY NEW COMPUTER!

Vad tycker ni om den? :)


Något jag gjorde i paint


Hahha, tråkig bild, men har inga bilder på min nya data just nu.


Dålig updatering..

Förlåt, för dålig updatering.. /:

Kort sammanfattning..

Måndag: Jag följde med Emma till Skutan. Jag fick träffa Neff älskling :D Sen när jag kom hem duschade jag.

Tisdag: Jag var i skolan, orkar inte skriva vad vi gjorde på lektionerna och sånt. Jag var sen i Centrum med Emel. Sedan gick jag hem och gjorde läxor. Jag duschade sen och la mig i sängen.

Onsdag: Jag var i skolan, orkar inte berätta om skoldagen x) Jag följde sen med Amanda hem. Vi åt sen åkte vi till Blåkulla. Jag skulle se när hon red. Hon fick rida Minta. Jag borstade också Curt :) Amandas grupp var asbra :) Jag fick sen skjuts hem. Jag tog ett bad och sedan skulle jag ha bloggat, för jag skulle blogga på mammas data men då startades datan om och då kunde jag inte blogga.. O_o

Torsdag (idag): Det gick bra i skolan. På no:n sista lektionen fick vi disikera räkor, ursh.. Jag mötte sen pappa, farmor och Eric (lillebror) i centrum, vi åt på donken, vi var sen inne på Sabis. Jag var sen tvungen att gå på toa, så jag gick i förväg. Sen när jag kom hem satt jag vid min skoldator. Jag försökte träna på engelskan, men det gick inte så bra x) Pappa, farmor och Eric kom sen.

JAG HAR FÅTT EN NY LAPTOP! JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE :D
Jag fick den idag :)

(Bilder kommer sen)

Nu blev det en kort sammanfattning, men orkar inte skriva.

En bild som låg på datan:



En jättefin bild tycker jag. Det är typ som exempelbilder.

Jag är jätteglad för min data :D
Jag älskar dig pappa! ♥


Skutan idag :D

Idag mådde jag illa i skolan. Prutt O_o Aja, hinner inte skriva om skolan för jag ska följa med Emma till Skutan typ om 10 minuter eller nått. Idag ska jag till Skutan iallafall :) Äntligen får jag träffa Neff älskling ♥ Hejdå, måste gå!


Godnatt

Ska stänga av datorn och borsta tänderna, sen måste jag lägga mig ;)

Godnatt!


Curt, den hästen ska jag tävla den 28/2 i dressyr :D♥


Jag saknar dig som inåt helvete..

Neff..
 Det var ett tag jag var på Skutan.. Jag saknar dig som inåt helvete.. Vill bara gråta.. Vill bara träffa dig.. Måste fan till Skutan någon dag! Vill inte lämna dig, inte ännu.. Är inte redo för det.. Måste fan få träffa dig.. Om du skulle försvinna, skulle jag inte alls må bra.. Jag har inte ens träffat dig på några veckor.. När jag tänker på våra underbara stunder tillsammans, gråter jag nästan.. Jag älskar dig fortfarande! Kommer alltid göra det.. Du är en av det bästa hästarna jag träffat/ridit. Jag får se till att jag kommer till Skutan någon dag, för jag vill verkligen..

Några bilder på oss ♥

















Jag älskar dig ♥


Pictures

                                       

Det får räcka så länge.. Kanske kommer mer imorgon.

(Klicka på bilderna för att dom ska bli större)


Bajs skola imorgon

Åhh NEJ! Imorgon är det skola.. igen -.- *suck* Måste helgarna gå så snabbt? ;o

I nästa inlägg kommer bilder ;)


28 februari ska jag..

Tävla i.. DRESSYR! :D Då ska jag tävla Curt i L:C1 :) Kan banan ganska bra :p

Längtar som fan :')

♥ Curt ♥


Hemma ;)

Jag och Emma gick sen till mig och hämtade pengar och lämnade påsen med sovgrejer. Vi gick till Ica sen till Valla Livs. Jag köpte choklad och tuggummi och emma köpte chips. Vi gick hem till mig efter vi hade handlat, vi spelade Wii :) Det var roligt. Sen vid 7 gick hon hem och jag fortsatte spela. Sen tog jag en snabbdusch och efter det hamnade jag här ;) Just nu gör jag inget speciellt. Chattar med några.


.

Vet inte vad jag ska ha för rubrik så det fick bli en punkt.

Kanske ska skriva om dagen. Har inte skrivit om det x)

Idag vaknade jag ungefär 09.30 och Emma vaknade ungefär 10.10. Jag höll på med mobilen och läste lite i hennes Twilightbok - Om jag kunde drömma. Jag vet ungefär vart jag ligger, så jag läste 4 sidor. Sen satt vi vid datan ett tag, efter det åt vi frukost. Vi satt oss sen vid datan igen. Vi satte också på en film. Vi borstade sen tänderna och så lagade vi köttbullar och makaroner. Det var gott ;) Vi kollade också på film medans vi åt. Nu sitter jag vid Emmas data för hon gör matteläxa ;) Vid typ klockan 6 eller något går jag hem. För jag ska hinna med lite grejer. Just nu chattar jag med Emma.A :p Jag ska göra något i photoshop nu ;) Bilder kanske kommer ifall jag sparar det jag gör i photoshop.


Köttbullar med makaroner :) Vi åt det typ igår eller var det var också :)


-


Jag gjorde denna bild nyss ;)


Alla hjärtans dag


Emma gästbloggar, LOUISE BÄSTAVÄN

ASSÅÅÅÅ ÅÅÅÅ!!!!
JAG HADE FAN SKRIVIT AS MKT,
OCH NU GICK DE BORT.
JAG ORKAR INTE SKRIVA OM :'(
//Emmaa


Hade för en stund sen...

..39 besökare, nu har jag 47 :) Hehhe ;) Vi sitter mest bara och slappar. Om en kvart ungefär ska vi stänga av och borsta tänderna, klä på oss pjamas, bädda sängen (till mig). Jag har inte mycket mer att berätta. Har skrivit 5-6 inlägg idag ;) Det får väl räcka. När jag kommer hem, kommer det säkert bilder. Om jag nu har tid, men imorgon på kvällen har jag säkert tid. Imorgon är det Alla Hjärtans Dag ;) Jag kommer få en present av mamma :) Pappa fick jag choklad i fredag tror jag det var x) Fan vad jag är varm just nu x) Jag har på mig strumpbyxor, ett par byxor och lånar Emmas mjukisbyxor. Bäst att ta av sig dom ;) Jag är ganska trött också..

Idag har jag fått både många besökare och kommentarer :)

Detta blir sista inlägget för ikväll. Vi ska stänga av datorerna strax.




Flumm med Emma

Hahha, flummar med Emma :) Vi skriver till varandra på msn & så sitter vi ändå bredvid varandra, haha vi flummar lite (a)

Nästa helg ska jag vara med Linda Berggren älskling ♥


Dagens låt!


Keisha - Take It Off.


Vem gillar ni bäst?


Taylor Lautner.


Robert Pattinson.


E.M.D.

Kommentera :)


Dagens fråga!

Vad ska ni göra imorgon på alla hjärtans dag? :)



(Bild från googel.com)


Statistik

OMG!
Har haft 39 besökare idag :)


Hos bästavän

Idag red jag Milton :) Trodde inte mina ögon när jag såg att jag skulle rida honom x) Vi skulle dessutom ha hoppning och jag vet att han är pigg :p Men jag fixade sen honom, när alla var klara gick vi till ridhuset. Jag hoppade upp sen skrittade vi ut på spåret när alla var klara. Vi värmde upp & hoppade fram på några hinder. Sedan gjorde vi en bana. Det gick bra :) Milton var het i galoppen x) Men han var duktig :) Sedan fikade vi i cafeterian. ;) Sedan ledde jag Evelyn och Skrållan för hon skulle vara med på prova på ridning. Sedan åkte vi hem. När jag kom hem badade jag. Sen åt jag lunch. Sedan kollade vi på bilderna/videorna från idag på tv:n. Efter det packade jag sovgrejer, för skulle sova hos Emma. Efter att jag packat gick jag till Emma. Vi satt vid datan, spelade Wii Fit. Sen gick vi till Valla Livs och köpte godis. & efter det satte vi oss vi datan och åt godis ;) Jag tog med mig choklad och popcorn till Emma ;) Nu kollar vi på melodifestivalen.

(Bilder/videor kommer sen från idag!)







Emma Sundell ♥

(Bilder från googel.com)


Godmorgon

Jag vaknade halv 8. Gick upp och bara tog det lungt. Sen drack jag ett glas fruktsoppa. Och nu sitter jag här och klär mig på mig ridkläderna ;) Idag äre hoppning! ;D Älskar hoppning. Men måste fixa mig nu. Detta blev ett kort inlägg.. För om en kvart typ ska vi åka..


Hinner inte..

..lägga in bilderna från stallet ikväll /: Ska upp tidigt imorgon så lika bra att stänga av datan.

Godnatt!


Köttbullar och makaroner åt jag och Emma igår :)


Fläskfilé, pommes frites och bearnesås åt vi idag :)


Smartisar (a) Haha, man blir smart om man äter godiset, haha visst har man rolig humor? :D

Aja, nu äre dags att borsta tänderna och sätta på sig pjamas.
och stänga av datan..


Gårdagens outfit


Mjukisbrallor gråa.


Adidaskofta svart.


Såhär såg man ut igår då x)


Längtar tills imorgon

Längtar som fan tills imorgon! :D

Jag ska rida, vi ska hoppa :D Jag älskar hoppning!
Sen ska jag sova hos Emma bästavän :)
Vi kommer ha det bäst, ofc! ;)

Jag längtar som fan!


Let's Dance

Kort sammanfattning..

Vi hade som första lektion matte, jag räknade lite i boken :p Sen åt vi lunch och det blev köttbullar med pasta, ganska gott ;) Vi gick sedan till bussen. På bussen lyssnade jag mest på musik och åt godis. Jag ledde sen Jonna & Abbe. Abbe var jobbig. Vi bytte sen om & gick till bussen. Jag gick sedan hem med Emel. På vägen köpte jag choklad på Valla Livs. Gott :) Sedan kom Jennie, och vi fick passa Eric för pappa skulle handla. Han somnade sedan & vi spelade Wii Fit. Sen kom mamma & sen efter ett tag kom pappa hem :p Jag & Jennie gick sedan och åkte snowracer och pulka, askul ;) Jag gick sedan hem. Det blev fläskfilé och pommes frites med bearnesås. Sen åt jag godis & satte mig vid min data. Den cpar inte så mycket nu. Jag har hållt på att redigera bilder och kollat på Let's Dance. & det är det jag gör nu ;)
Bilder kommer strax!


Godmorgon

Idag vaknade jag vid 7. Jag fixade sen mina ridgrejer. Sen satte jag mig vid mammas data. Jag håller på att klä på mig och chattar med Maja :)

Nu ska jag äta frukost ;)


Jag och Silja ♥
I miss u..


Godnatt

Pallar inte med denna data längre. Så detta får bli ett godnatt-inlägg. Så slipper jag datan sen! Jag badade iallafall nyss. Kommer inte in på facebook heller.. O_o Ska stänga av denna bajsdata nu.. Godnatt. Vi får väl se ifall min önskan går i uppfyllese att få en ny data, hahha xD Drev.. kommer aldrig få en.. Men aja, ska stänga av denna jävla bajsdatan.
Godnatt!


Jag dampar på min data

Asså, jävla data! ;o Jag skrev ett inlägg nyss men hann inte ens skriva klart det, så det bah kom fram något annat typ statistik eller något. Jävla bajs! Fucking jälva irriterande..

Någon som vill köpa en ny data åt mig? Är osams med min data, har varit det ett tag nu. Borde få en ny datkompis. Haha driver.. Men vill fan ha en ny data.. Guud, klarar inte av denna längre. Fuuuuck!


Matematik

Just nu pluggar matematik.

Hahha :p

Aja, tråkigt inlägg. Men vet inte vad jag ska skriva, nu har jag inte heller bilder.

Och jag kan inte kopiera bilder från min blogg heller.

Tråkigt tråkigt.

Jag kommer sakna dig Cream

Jag kommer sakna dig Cream.. :/ Jag har ridit henne, men jag kommer inte ihåg hur det var att rida henne. Det var ganska länge sen. 15 februari finns Cream inte längre.. Jag kommer sakna henne.. Hon var en fin ponny..
Jag minns när jag skulle gå in till henne, säga hejdå, jag gick in till henne, jag kramade om henne, men hon var sur, men jag ville ändå gå in till henne. Ville säga hejdå. Fast jag hinner göra det på lördag också..

Hos Emma

Idag vaknade jag och Olivia vid halv 8. Vi låg kvar i sängen ett tag. Sen bytte vi om och fixade oss. Vi åt sedan frukost och borstade tänderna. Vi gick sen till bussen. Vi hoppade sen av vid Söberbymalmsskolan, vi gick sedan & mötte min lilla bästis, haha Emma ♥ Våran första lektion var so. Vi skulle redovisa, det gick inte bra för mig, hahhaha x) Kunde typ inte läsa för jag läste fel.. Pinsamt ;o Aja, vi hade sen sv/eng. Vi höll på med clothes. Sen så körde vi jeopardy (stavning?). Hahh, jag var sämst på det. Men kunde några frågor :) Sen var det lunch. Det blev kebab med ris, det var starkt ;o! Sen var det läs, fast vi läste inte för Gunilla skulle prata. Vi hade sen svenska, och då skrev jag Hemligenheten i källaren kapitel 2 och 3. För jag skrev rent kapitel 2 och håller på med kapitel 3. Vi hade sen no, då skulle vi disikera strömming ;o Ursh, vad äckligt det var! O_o Jag höll på att spyyyy... Fyfan.. -.- Vi slutade sen och ahh.. Pallar inte skriva det som hände. Men jag var iallafall sen med Emma bästavän :) Vi åt toast till mellis. Vi har inte gjort så mycket, typ bara suttit vid datan. Men strax ska vi äta ;) Ikväll kommer jag kanske kunna lägga in bilder :p

Sover över hos Ollipolli ♥

Idag gick jag med Emma bästavän, till skolan. Vi började med musik som första lektion. Man skulle vara i grupper och jag var med Emma, Olivia och Amanda :) Vi skulle välja två låtar som vi typ ska sjunga till :p Vi valde Erik Grönwall - Higher & Calle, vet inte vad låten heter men dom var med i idol 2009. Vi hade sen engelska. Då skulle man skriva en text om sitt sportminne, så jag skrev om på ridläger 2009 då jag red Neff :) Sen var det no. Vi håller på med fiskar. Så vi kollade på korta filmsnutter och sen skrev vi tankekarta. Efter det var det lunch. Det blev lax och potatis, det var helt okej. Jag tog två portioner. Sen var det lästid, men innan lästiden lånade jag en ny bok för jag hade läst klart trädgårdstomtarna anfaller. Det är kalla kårar men nu lånar jag Snömonstret & det är också kalla kårar. Sen var det bild, det var roligt. & vi slutade sen klockan 13.50. Jag och Olivia gick hem till mig, vi åt mellis och sen kom Jennie. Vi gick sedan ut och åkte snowracer, det var roligt. Vi gick sedan hem. Jag skulle sova hos Olivia. Så jag packade grejer & sen tog vi bussen till Olivia. Jag fick låna Jennies busskort :) När vid kom hem till Olivia åt vi middag. Sedan gick vi ut och åkte snowracer. Efter ett tag när vi hade tröttnat gick vi hem till Olivia igen. Då gjorde jag läxor och Olivia satt vid datan och kollade på tv. Jag har gjort asmycket i matten, har bara några uppgifter kvar. Sen kan jag allt i so:n typ ;) Men nu sitter vi i vardagsrummet. Vi ska strax borsta tänderna. Imorgon börjar vi 09.00 :) Amen, nu ska vi borsta tänderna, godnatt!


Jag och Silver ♥


Sista inlägget hos emma

Jag tror detta blir sista inlägget hos Emma, för vi ska typ äta snart. Så bloggar nog när jag kommer hem ;)


Jag älskar dig Linda Berggren ♥

Facebook

Är inne på facebook. Jag spelar Petville ;) Haha. Snart är klockan 7. Kommer nog komma hem vid 8. Men jag hinner ändå med allt jag ska göra.

Louise Curt PJ' ♥

Love

♥ Bara för att jag älskar Linda Berggren och Emma Sundell mest

Bästavänner, föralltid och då menar jag föralltid!

Det finns inga bättre än er.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er.

Ni gör mig lycklig.

Jag kommer älska er tills döden skiljer oss åt.

Ni är fan det bästa och finaste jag vet.

Tack för att ni stöttar mig i alla lägen.

Utan er, är det inget mig längre.

Haha, rolig inlägg.. Men hade tråkigt x)
Nu ska jag logga in på facebook ;)

Hos emma bästavän

Idag började vi 08.35 med gympa. Gympan var rolig ;) Sen var det SO då skulle man träna på sitt land för vi ska redovisa på torsdag. Men Amanda var i köket & praoa så jag & Natta fick jobba själva. Vi håller på med Chile ;) Efter SO:n var det lunch, det blev typ någon slags korv med potatismos. Inte så gott.. Efter lunchen var det mattematik & på matten fick jag skit ont i huvet, kunde inte jobba något alls för alla typ skrek? ;o Normalt..? Jag mådde lite illa också.. Men det gick över.. Efter matten hade vi svenska, vi jobbade med en saga; Hemligheten i källaren. Då hade jag inte lika ont i huvet. Därefter var det mentorstid & då kollade vi på läxorna & sen var det hämta hem och jag läste i en bok som heter; Trädgårdstomtarna anfaller, läste ut den. Sedan började jag med matten efter att jag läst klart. Sedan slutade vi. Jag och Emma gick tillsammans hem, men på vägen bestämde vi att vi skulle va så vi gick till henne. Vi åt mellis. Vi gjorde egen oboy av kakao, socker och mjölk. Det var gott :) Vi åt också limpa ;) Sedan pluggade vi (mest jag), hahha xD Typ Emma ingenting.. :p Hahha sämst, nej jag skoja. Men jag hann klart ett engelska papper, lite av matten och jag kan nästan allting på provet på torsdag som är SO :) Så jag är nöjd ;) Iallafall, nu sitter vi vid varsinna datorer. Jag ska käka hos bästis ;). Vid 7-halv 8 ska jag typ hem. Jag ska nog ta en dusch, sen ska jag fortsätta plugga :p

Idrottsdag.

Idag är det måndag då :) Gick upp vid 8, slappade. Fixade mig, åt frukost. Fixade min matsäck. Det var idrottsdag idag, & vi skulle mötas 09.30 utanför skolans entré. Jag skulle rida på Tungelsta. Fanny, Amanda, Natta, Cajsalisa & Linda skulle också rida :) Jag ringde Natta & Amanda men dom svarade inte så jag ringde Fanny & jag mötte henne vid skolgården :p Vi gick sedan in i skolan för där satt Amanda, Natta, Cajsalisa och Linda. Vi tog sen 825 bussen till Tungelsta. ;) Vi fick sedan gå en bit. När vi kom fram till Tungelsta fick vi byta om & sen fick Monica skriva vilka som skulle va med och valde hästar till oss. Jag fick PIAZZA :D! Precis som jag ville :) *stolt* :D Vi fick sedan hämta den hästen man skulle rida & sen började vi rykta hästarna. Piazza var mysigaste i spiltan. Vi saldade & tränsade sen & när alla var klara gick vi till ridhuset. Vi hoppade upp & red ut på spåret. Vi fick först värma upp i skritt & trav. Vi galopperade sen i en kortsida i båda varven & vi red på volt & bytte om volt också ;) Det var kul ;) Piazza var duktig :) Men i galoppen tappade jag stigbyglarna eller så åkte min fot in i stigbygeln så det fastnade. Jättekonstiga stigbyglar. När mina fötter fastnade i stigbyglarna, fick jag gå in i mitten & fixa till det, jobbigt.. Men det gick iallafall bra, aah förutom stigbyglarna dåå :p Vi fick sedan fixa hästarna & sen fick vi äta lunch. Jag tog med mig pizza man bara kan värma, 3 festis, lite frukt. Vi fick sedan byta om & ta bussen hem ;) På bussen satt jag & lyssnade på musik :p Sedan gick jag hem & Jennie kom över. Innan hon kom städade jag mitt rum. Sen åt vi mellis & därefter spelade vi My Horse and Me 2. Vi gick sedan ut & åkte snowracer & pulka. Vi byggde en stort gupp :p Vi gick sedan hem, jag till mig, Jennie till sig. När jag kom hem åt vi pizza. Sedan satte jag mig här. Jag har inte gjort något speciellt, bara varit inne på msn typ, för det mesta ;) Har också duschat ;)

Men jag hinner inte lägga in bilder nu ;)
Godnatt!
Kanske hinner imorgon.. Men en bild på mig kan jag bjuda på ;)


Jag, i luften hahha xD
Fotograf: Bästa Linda Berggren ♥


Obehagligt..

Ajj, har en blåsa eller något under tungan.. Obehagligt.. ;o

Haha, rolig inlägg, hahahah! xD
Inte ens intressant ju..

Aja, i nästa inlägg kommer lite om min dag & bilder ;)


Neff älskling, i miss u ):

Fotograf: Emma Abrahamsson
www.eaphotographer.weebly.com
www.shineandglow.blogg.se


Ny design!

Japp, nu har jag en ny design :) Jag blev väldigt nöjd med den!

Vad tycker ni?


Rösta på mig!

Jag är med i veckans blogg hos www.emstyp.blogg.se , så rösta på mig! :D

Snälla!?


Dagens fråga


Strax åker jag & Emma till Linda

Godmorgon, hahha :p Jag vaknade vid 8 ;o Tidigt.. /; Kunde inte somna om, men jag kollade på tv. Sen satte jag på datan & snackade lite med Emma, Linda och Emilie. Men strax ska jag & Emma åka till Linda. Vi får skjuts av hennes pappa. Men jag tror jag måste stänga av datan nu :p
 Bara några sista ord;

Rösta på mig på www.emstyp.blogg.se ! :D


Godnatt

Jag hann inte göra designen klar idag. Men hinner kanske det imorgon. Nyss borstade jag tänderna & bytte om till pjamas. Ska stänga av datan efter att jag skrivit klart detta inlägg.

Imorgon ska jag vara med dom bästa, Linda & Emma ♥ Ska bli grymt kul! Jag & Emma ska ta bussen till Linda. ;) Kanske hinner blogga imorgon, ifall jag hinner. Vi kommer iallafall ha det bäst :)

Godnatt!


Renovering

Nu har jag ändrat lite på texten ;) Ska strax påbörja en ny design, tycker min är lite tråkig just nu.. ;)

Dagens låt;


Jordin Sparks - Sos.


Bilder


Godis :)


Jag & Dionne :)


Jag & Dionne <3


Muffins jag åt.


Jennie & Silver


Jag, Jennie & Silver


Jag, Jennie & Silver
Jag ser konstig ut ;o Ursh.. O_o

Det kommer videor senare ;)


Jag är med i veckans blogg hos;

www.emstyp.blogg.se

Va med ni med :) Så kanske ni blir en av dom 5 nominerade ;)


Förlåt.. /:

Jag kan börja med att säga förlåt för min dåliga updatering.. Jag har inte haft någon lust.. Jag har inte bloggat på två dagar.. /: Men iallafall..

I fredags (igår) red jag Finja på Tungelsta. Det gick bra :) Vi red över några cavaletti bommar. Sen galopperade vi i volt. Man skulle dessutom stå upp i galoppen & innan så stog vi upp i traven & så också, då fick jag ännu ondare i benen. Efter ridningen fick jag värsta träningsvärken.. O_o Jag fixade sen Finja & sen gick vi och bytte om. Sedan fick vi springa till bussen (iallafall jag). Men vi hann med den :p Sedan mötte jag Jennie & sedan gick vi hem till mig. Jag, Jennie, mamma & Eric (lillebror) gick sedan till Centrum. Mamma köpte ett par snygga byxor till mig :) Vi åt också på donken (a) Sen gick vi hem till mig. Därefter gick vi till Jennie, vill skulle packa hennes grejer, men sen ville vi åka snowracer & pulka, så vi gjorde det :) Det var as roligt! Sen gick vi & lämnade snowracern & pulkan & hämtade hennes sovgrejer (hon skulle sova hos mig). Så vi gick till mig sen ;) Vi åt sedan middag & duschade. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, haha xD Vi var iallafall trötta tidigt så vi somnade ganska snabbt.

Lördag (idag), vaknade jag & Jennie vid 6 & vi gick upp 7. Vi klädde på oss ridkläderna, åt frukost & borstade håret & tänderna. Vid halv 8 gick vi till bussen (vi skulle till Blåkulla). Så vi gick sedan den långa vägen till Blåkulla efter att vi hoppat av bussen. Vi gick på en gång till värmestugan eller vad man nu säger att det heter xD Det stod att jag skulle få.. *trumvirvel*.. DIONNE! Shiit, då blev jag verkligen förvånad & glad på samma gång. Jag kommer ihåg att jag sa till mig själv; Jag kommer dö xD! Hahha.. Vet inte varför jag sa så, menmen.. Iallafall, jag började borsta & fixa Dionne, sedan hämtade jag strykkapporna. Bara så ni vet var det första gången jag red Dionne! ;) Iallafall, jag sadlade sen & värmde bettet. Därefter tränsade jag henne. När alla var klara gick vi ner till ridhuset. Jag hoppade upp & fixade stiglädrerna. Vi gick sedan ut på spåret. Vi hade markarbete & det gick bra. Det var två volter & man skulle rida över bommar som låg som en cirkel nästan. Det gick iallafall bra. Vi galopperade också på volten, snacka om underbar ponnie Dionne var. :) Jag blev stolt över henne! Ingen skulle rida henne efter mig så jag & Jennie fixade henne tillsammans ;) Sedan gick vi till Cafeterian, vi åt våran lunch, vi tog med pizzor som man kan värma. Jennie skulle sen rida på prova på ridningen & då red hon Silver :) Jag ledde henne ;) Det gick bra för henne ;) Jennie fixade sen Silver efter att hon ridit klart & sen gick vi till bussen. Vi hoppade sen av vid Haninge Centrum för jag & pappa skulle köpa present till mamma, för hon fyller år idag :) Grattis mamma! ♥ Vi köpte ett par byxor. Vi gick sen till donken, vi fick glass. Vi gick sedan hemåt. När vi kom hem slappade vi bara. Jennie satt vid datan & jag kollade på ponnyakuten, har aldrig sett den förut, men det progammet är fett bra ju! :) Jag somnade sedan, jag var skit trött O_o Jennie satt fortfarande vid datan & jag somnade hahahha xD.. Sen väckte hon mig på något sätt. Sen har vi inte gjort så mycket, vi spelade Wii Fit också. Sen gick Jennie hem & jag sitter här. Nu ska jag äta middag ;)
Gud va långt inlägg, ni får stå ut.. Haha xD


Skolan och Jennie

Idag gick jag upp vid 7 ungefär. Jag fixade mig, åt frukost och sen gick jag till skolan. Först hade vi hämta hem och då gick jag och Alice till loke och höll på med våran små datorer. Jag började skriva en kort berättelse :) Sen var det so, då gjorde vi ett läxförhör, det gick inte så bra.. Hade inte ens tränat, bara idag innan provet ;o Men aja.. Sånt händer, men hoppas jag får godkänt iallafall, då blir jag stolt (: Sen var det sv/eng, då höll vi på med ett papper. Efter det var det lunch, det blev pannkakor, jag tog två portioner :p Efter det var det läs & då läste jag no. För det var tills idag, och jag läste inte den igår. Precis efter läset hade vi svenska och då jpbbade vi med en saga. Och sen som sista lektion var det no, jag jobbade självständigt. Och Jenny (läraren) tyckte jag var duktig, hahha jag trodde jag skulle få fel på alla men hon tyckte det var bra. Det var typ bara jag som jobbade ensam :p vid 2 efter no:n slutade vi. Jag gick till vikingaskolan och väntade på Jennie. Sen gick vi hem till mig. Vi åt mellis och så spelade vi lite Wii Fit. Sedan gick vi ut och åkte snowracer och pulka. Jag blev mulad av Jennie. xD Vi hämnades :p Sen vid halv 7 började vi gå, hon gick hem till sig och jag hem till mig. Jag lekte lite med min lillebror ett tag och sedan åt vi middag, det blev köttfärssås med makaroner. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag har dampat på blogg.se! Det gick inte att logga in för en stund sen.. Men som tur går det nu :) Men strax ska jag lägga mig, min data dampade så jag lånade mammas. Mamma vill ha datan nu så jag ska ta och bli klar här :p

Imorgon är det ridning på Tungelsta :) Längtar! Vi börjar 09.10 med matte imorgon ;) Sen har vi lunch och sen åker vi som ska till stallet med bussen. Men nu ska jag gå, mamma vill ha datan, haha xD

Godnatt och sovgott alla!


Jag saknar dig, finaste kanin.. /': ♥


Ska strax duscha

Idag började vi 08.05 med musik. Jag vet inte hur jag ska förklara vad vi gjorde på musiken :p Men efter var det engelska, då gjorde vi klart lite i en stencil vi fått & sen kollade vi på simpsons (tror det stavas så), kollade iallafall inte på det, men jag gjorde klart det som fanns kvar i stencilen. Gillar inte simpsons så :p Sen var det no, då har vi börjat med ett nytt ämne, det handlar om typ ormar, & sånt. Sen var det lunch och det blev chilikonkarne (hahha det stavas säkert inte så) men aja.. Sen var det läs men jag & Linnea gick till Heléne för vi skulle prata med henne om datorerna som är till vår hjälp. Det är inte fel på mig eller så men har ig i engelska /: Sen gick vi till bildsalen för vi skulle ha bild precis efter läsen :p Bilden var iallafall tråkig. Vi slutade 2 & jag och Lilli va med varandra ;) Vi tog samma buss som Daniel. Sen gick vi en bit med han sen så gick vi till Vendelsö Ridskola. Vi satt för det mesta i någon slags värmestuga. Sen kom hennes mamma & hämtade oss. Jag fick skjuts hem. När jag kom hem åt jag middag. Sen åt jag glass & kollade på tv med mammsen & nu har jag suttit här ett tag.

Nu ska jag hoppa in i duschen ;)


Godnatt

Godnatt, ska lägga mig och kolla på tv ;)

Pictures


Våran skrivare.


Fläskkotletter med potatis & bearnesås :) Vi åt det för någon dag sen ;)


Köttfärssås med spagetti, vi åt det för någon dag sen ;)


Jag åt en macka & delade en festis med Jennie i lördags på Blåkulla :)


Jennie xD


Jag xD


Hahhaha, jag xD!


Jennie xP


Jennie xP


3 saker ni kanske inte visste om mig?

• Jag har skit svårt att svälja en tablett ;o

• Jag skulle vilja börja på Berga när jag blir stor, det verkar typ bra där? :)

• Jag är väldigt intresserad av fotografering ;) Jag använder mig av Canon Digital IXUS 70 :)


Plugg!

Förlåt!
Jag kan ju börja med att säga varför, jo igår vare så att jag inte orkade, hahha.. Men idag tidigare har jag inte haft tid heller, men jag skriver om både idag & igår då ;)

Igår (måndag); Jag var i skolan ofc! ;) Hände inget speciellt. Efter var jag med Jennie ;) Vi spelade Wii Fit, var ute & åkte snowracer & pulka. Jennie sov hos mig också, det var roligt ;)

Idag (tisdag); Vi vaknade vid 6, vi låg kvar ett tag. Jag var jävligt trött. Vi fixade oss, åt frukost. Vi hann också spelade lite Wii Fit ;) Det är en bana vi har fastnat för xD Vid 8 ringde Adrian mig & sa att jag skulle komma till skolan, asså jag skulle praoa i köket med han, & då fick jag skynda mig till skolan. Jag visste inte ens att vi började 8 ;o! Aja, iallafall vi fick hjälpa till i köket :p Jag åt ganska mycket mat haha xD Vi slutade iallafall 1 & vi fick glass som belöning. Jag gick sedan hem & då började jag plugga NO. & sen kom Jennie, då spelade vi lite Wii Fit & sen gick vi ut & åkte snowracer & pulka ;) Det var kul :) Sen gick jag hem. Då bytte jag om till mjukisbyxor. Sen åkte jag & pappa till skolan, vi skulle prata med Heléne. Alice & Linnea var också där. Vi ska iallafall få extra hjälp med skolan. För mig går det bra, men det är engelskan som går sämst för mig.. /: Men iallafall, nyss gjorde jag klart NO :p

Ska hoppa in i duschen nu, har svettas idag :p Så lika bra att bli ren ;)


Bästavän, föralltid & alltid! <3


Orkar inte

Orkar verkligen inte blogga just nu.. Är inte på humör.. Kanske bloggar sen. Idag har jag iallafall varit med Jennie, hon ska sova hos mig idag :) Najzigt bajzigt :) Men iallafall, vi ska typ duscha snart :p

JAG HAR FÅTT BREAK YOUR HEART PÅ MOBILEN! :D

Aja, pallar inte blogga mer.. Förlåt, förlåt..





Bara för att jag älskar Linda Berggen MEST & då menar jag MEST!

Det finns fan ingen bättre än dig Linda, du är allt för mig bästavän!
Utan dig, inget mig, så äre bara.
Du är det finaste som finns!


RSS 2.0