Förlåt.. /:

Jag kan börja med att säga förlåt för min dåliga updatering.. Jag har inte haft någon lust.. Jag har inte bloggat på två dagar.. /: Men iallafall..

I fredags (igår) red jag Finja på Tungelsta. Det gick bra :) Vi red över några cavaletti bommar. Sen galopperade vi i volt. Man skulle dessutom stå upp i galoppen & innan så stog vi upp i traven & så också, då fick jag ännu ondare i benen. Efter ridningen fick jag värsta träningsvärken.. O_o Jag fixade sen Finja & sen gick vi och bytte om. Sedan fick vi springa till bussen (iallafall jag). Men vi hann med den :p Sedan mötte jag Jennie & sedan gick vi hem till mig. Jag, Jennie, mamma & Eric (lillebror) gick sedan till Centrum. Mamma köpte ett par snygga byxor till mig :) Vi åt också på donken (a) Sen gick vi hem till mig. Därefter gick vi till Jennie, vill skulle packa hennes grejer, men sen ville vi åka snowracer & pulka, så vi gjorde det :) Det var as roligt! Sen gick vi & lämnade snowracern & pulkan & hämtade hennes sovgrejer (hon skulle sova hos mig). Så vi gick till mig sen ;) Vi åt sedan middag & duschade. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, haha xD Vi var iallafall trötta tidigt så vi somnade ganska snabbt.

Lördag (idag), vaknade jag & Jennie vid 6 & vi gick upp 7. Vi klädde på oss ridkläderna, åt frukost & borstade håret & tänderna. Vid halv 8 gick vi till bussen (vi skulle till Blåkulla). Så vi gick sedan den långa vägen till Blåkulla efter att vi hoppat av bussen. Vi gick på en gång till värmestugan eller vad man nu säger att det heter xD Det stod att jag skulle få.. *trumvirvel*.. DIONNE! Shiit, då blev jag verkligen förvånad & glad på samma gång. Jag kommer ihåg att jag sa till mig själv; Jag kommer dö xD! Hahha.. Vet inte varför jag sa så, menmen.. Iallafall, jag började borsta & fixa Dionne, sedan hämtade jag strykkapporna. Bara så ni vet var det första gången jag red Dionne! ;) Iallafall, jag sadlade sen & värmde bettet. Därefter tränsade jag henne. När alla var klara gick vi ner till ridhuset. Jag hoppade upp & fixade stiglädrerna. Vi gick sedan ut på spåret. Vi hade markarbete & det gick bra. Det var två volter & man skulle rida över bommar som låg som en cirkel nästan. Det gick iallafall bra. Vi galopperade också på volten, snacka om underbar ponnie Dionne var. :) Jag blev stolt över henne! Ingen skulle rida henne efter mig så jag & Jennie fixade henne tillsammans ;) Sedan gick vi till Cafeterian, vi åt våran lunch, vi tog med pizzor som man kan värma. Jennie skulle sen rida på prova på ridningen & då red hon Silver :) Jag ledde henne ;) Det gick bra för henne ;) Jennie fixade sen Silver efter att hon ridit klart & sen gick vi till bussen. Vi hoppade sen av vid Haninge Centrum för jag & pappa skulle köpa present till mamma, för hon fyller år idag :) Grattis mamma! ♥ Vi köpte ett par byxor. Vi gick sen till donken, vi fick glass. Vi gick sedan hemåt. När vi kom hem slappade vi bara. Jennie satt vid datan & jag kollade på ponnyakuten, har aldrig sett den förut, men det progammet är fett bra ju! :) Jag somnade sedan, jag var skit trött O_o Jennie satt fortfarande vid datan & jag somnade hahahha xD.. Sen väckte hon mig på något sätt. Sen har vi inte gjort så mycket, vi spelade Wii Fit också. Sen gick Jennie hem & jag sitter här. Nu ska jag äta middag ;)
Gud va långt inlägg, ni får stå ut.. Haha xD


Kommentarer
Postat av: Emilie

Läste ALLT! :D Jag vet, visst är ponnyakuten bra?! :D

2010-02-06 @ 19:58:26
URL: http://emstyp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0