Godmorgon ^^

Tja jag fick vakna tidigt idag då. Vaknade ungefär vid halv 8. För idag är det ju ridning på Blåkulla halv 11 tiden. Så då åker pappa & jag ungefär vid 10. Undra vem jag får rida idag & undra vad vi ska göra. Ja jag kommer blogga någon annan dag vem jag red ;) Men ikväll ska jag åka ålands-båt :D Läääängtar! Amen, jag bloggar typ på måndag för jag kommer sova på båten också till söndag, så jag missar Skutan :( Fast på Skutan så kommer dom ändå ha teori :P Jag ska få rida upp sen den timmen när det bli varmare & att man kan få galoppera (a) Men iallafall, nu ska jag snart rida hejdå ;)

Onsdag, Torsdag & Fredag.

Tja, i onsdags så städade jag & sen på kvällen kom Maja. Vi satt typ mest framför datan & åt godis (a) Till middag åt vi pizza gottgott :) Vi satt framför datan till typ 11. Sen gick vi & borstade tänderna & tog några bilder. A sen gick vi in i mitt rum & Maja ville ta upp min dvärghamster Lillen. - Men han kommer att kissa dåå, sa jag. Så tog vi upp han. & så råka jag tappa blicken på Lillen, så gick han på tecket, så kissade han -_- Men jag & Maja tog mina tvättlappar & torkade upp det. Sen luktade det bara tvättlappar :P Sen så var vi trötta & somnade.

Torsdag: Maja kastade Bert på mej så att jag vakna. Det var inte så snällt (driver) x) Men iallafall, idag är det stallet som gäller då. Vi äter frukost & sen klockan 10 så ringer vi Skutan & det är Lollo (majas ridlärare) som svarar. Hon sa att vi skulle ringa på kontoret för att Cissi var där. Men när vi ringde som svarade hon inte. Då väntade vi en stund. Sen så ringde Maja & fråga om vi kunde fririda & det kunde vi :D Maja frågade om Flox & Neff gick men Flox gick inte, men Neff gick. Men eftersom att inte Flox gick så fick Maja välja mellan Mulle & Polly och hon valde Polly. Vi tog med oss godis & dricka till stallet & vi åkte bussen dit. När vi kom fram så hämtade in Neff & Polly  när klockan var runt halv 3. Men hästarna var lite sura för dom höll på att äta. Så då frågade vi Therese om hon kunde hjälpa oss & det gjorde hon (a) Jag fick ställa in Neff i Chamir's spilta för att Bamse stod i stallgången. Jag borstade & kratsade hovarna & sadlade & tränsade. Vi gick ner till volten & ställde oss på medellinjen. Vi spände sadelhjorden & hoppade upp. Sen kollade vi satt stiglädrerna satt bra. Fast neff's ena stigbygel var snurrad eller ngt :O. Konstigt men jag hoppade upp iallafall. Sen red vi ut på spåret i skritt. Vi skrittade en stund med långa tyglar sen några med Mulle & skulle rida. Men jag & Maja skulle byta häst en stund så att jag fick rida Polly & Maja Neff. När vi skulle byta stod Polly stilla men när Maja precis skulle ta Neff i tygeln, så bockgalopperade han ner till ett hörn där Mulle & nåra till stod. Det var en tjej som tog tag i Neff & Maja gick & hämtade honom. Men då red jag Polly en stund & Maja Neff. Jag travade lite på Polly men Maja hade väldigt små stigläder. Sen så travade Maja på Neff, det såg bra ut. Sen så bytte vi igen. Då stod dom stilla. Men när jag skulle hoppa upp gick han :O. Då vart jag arg på hnm & slog han på bogen men det var inte hårt för det ville jag inte.. Men efter typ 5-10 min kom jag upp på hnm. Det var 10 min kvar & jag tog två galopper :D Det var askul, men han bockade lite i galoppen men det gjorde ingen ting för jag kände typ inget ;) Neffs galopp är så skön :D - Bra Louise bra, skrek Maja x)<3 Tjjaa, om jag inte hade hoppat upp så hade jag inte fått ngn galopp. Sen så märkte jag att jag hade tappat en sak från mobilen. Den ligger säkert på volten. Men jag hittade inte den.. :S Jaja.. Det var väl mitt fel.. Så kan det gå. Men sen hoppade vi av så tog upp stigbyglarna & gick upp till stallet. Vi tränsade & sadlade av & borstade & kratsade hovarna. Sen så ställde vi Neff & Polly i stallgången för vi skulle göra dom ännufinare. Men vi skulle typ ta en bommullstuss med M - spril (eller ngt) för att gnugga på ett sår eller ngt under Neffs mage. För att det var en knöl där. Men iallafall sen så tog vi ut dom i hagen. Sen så mockade vi & soppade stallet så att det vart fint :D Sen kom Majas pappa, de skulle skjutsa hem mej. Ja jag var nöjd med dagen :)

Fredag: Idag vaknade jag vid halv 9 tiden. Jag åt frukost & spelade spel. Idag vilade jag & tog det lungt. Jag somnade vid halv 4 till halv 5. Drömmde att Maja kom till vår skola & vi skulle åka buss till något ställe fram & tillbaka, helskumt. Men iallafall, När vi hade kommit fram så hoppade jag ur bussen. & jag gick en bit till vårt klassrum men sen kollade jag bak om jag såg Maja men det gjorde jag inte :O. Så jag sprang in & lämnade min väska i kapprummet. Sen gick jag ut & så var det inga där. Maja var helt borta.. Tjaa, det var en konstigdröm.. Men nu sitter jag framför datan & ska strax gå & lägga mej.

/ kram


Snart kommer bästavän!<3

Ja snart kommer Maja då :D Hon ska slagga hos mej, ska bli askul :D Jag lääääängtar & saknar henne!<3 Ska bli kul ikväll asså :D I sen imorn ska vi till stallet, & kanske fririda :) kulkul, det kommer bli de två bästa dagarna på sportlovet!<3 Tja, det vart ett litet inlägg, bloggar senare kanske.


Godmorgon :D

Idag vaknade jag vid 7-8 tiden, men iallafall jag gick in till mamma & pappa & busade med lillebrorsan. Sen åt vi frukost, jag åt  en macka och drack jucie eller hur man stavar det x) Sen satte jag mig framför datan & när jag såg att Maja var inne vart jag glad & skrev JAAA MAJA ÄR INNE :D haha, x) jag blir så glad över att prata med henne på telefonen & chatta med henne på msn :) men iallafall idag är det en städdag & så sen på kvällen ska jag vara med Maja, det kommer bli kulkul :D Idag ska jag & mamma & lillebror också till centrum & handla lite & så ska jag lämna två böcker tillbaks till biblioteket. Det var två hästböcker :) Men iallafall, nu sitter jag vid datan & efter det ska jag städa lite i mitt rum sen ska jag duscha & gå till centrum. Nu har jag inte kommit längre. Det vart en kort inlägg. Menmen, jag bloggar senare, & kanske imorn då jag & Maja ska till stallet & kanske fririda ;)

Jag älskar dej mest Maja bästavän!<3 Vi kommer få det kulkul ikväll :D



/ kram <3

09-02-24

Idag sov min kusin hos mej, vi vakna ungefär vid 08.00. Vi åt frukost medan vi satt vi datan. Det var bara för att jag ville chatta med Maja :D Men jag & min kusin Jennie & mamma & lillebror & farmor gick till Torvalla för att jag & Jennie & lillebrorsan skulle bada :D Jag hoppade från trampolinen det var roligt. & i mellan basängen så var det jätte varmt så då gick jag & Jennie dit för det var så skönt :D & lillebrorsan bada i plasket (barn basängen) Men det var roligt att bara med Jennie & bada. Vi hade det kul & efter vi hade badat gick vi & köpte godis (a) Sen när vi kom hem så satt vi oss vi datan, & nu har vi inte kommit längre. Vi ska snart äta lax med potatis & hollandesås :D mums :D Jag älskar dig Jennie & det vet du!<3
Imorn så ska jag städa innan Maja kommer :D Det ska bli kul att få träffa sin bästavän <3 & så ska hon sova hos mej, & på torsdag ska vi kanske åka till stallet, kanske fririda vem vet ;) Iallafall, vi kommer ha det bäst. Jag längtar tills imorn :D

09-02-21

Jag vaknade ganska tidigt i söndags, men iallafall det pirrade imagen för det är ridning. Fast jag visste redan att jag skulle ha Neff :) Men när klockan var ungefär halv 2 åkte pappa & jag till Skutan. Det var mycket snö. Jag gick & hämtade Neff i hagen, han var jätte snäll att hämta in :D Han var ganska blöt, men jag borstade där det var torrt. Pappa hämtade sadeln & tränset till mej. Jag sadlade & tränsade sen var det dags att gå ner till volten. Jag spände sadelhjorden sen hoppade jag upp :) Neff var världens snällaste att rida i söndags :) Hans galopp var otroligt rolig :D Min ridlärare tyckte jag var jätte duktig när han rusade iväg sådär som han gjorde, & at jag satt ner i galoppen men det kan jag ju redan ;) Iallfall det var jätte kul :D Det vart ett litet inlägg.

Jag älskar min prins, Neff :D<3



09-02-20

Jag red då Curt. & vi hoppade :D Det var roligt, men efter hindret galopperade han en bit :P Det var roligt att rida Curt :D Men efter vi hade ridit så var jag med Emilie :D Vi gick runt, kollade på hästarna som var inne & tog kort, & samma ute. Sen mockade vi & soppade & hjälpte att fodra i stallet, det var roligt :D Efter jag hade varit med Emilie så handlade jag & pappa godis (a) mums, :D Sen när vi kom hem åt vi middag sen kollade vi på Wild Kids & åt godis (a) Sen somnade jag.

Godmorgon

Jag vakna 07.00 typ idag. Det är bara för att jag ska rida snart. Men sen kollade jag på min dvärghamster Lillen. Han skakade & kunde typ inte gå ''/ Jag vart rädd för att han skulle dö. Men han är inte det (han kanske dör idag) :( Sen efter jag höll i honom & matade lillebrorsan gick jag & satte mej vid datan & åt frukost. Nu har jaginte kommit längre. Jag berättar om ridningen senare :)

/ kram

Bilder 09-02-20


Aya & Sanna

Sanna & Aya & Louise

Aya & Sanna & Louise

Sanna & Aya & Louise


Brännkyrkahallen

Idag var det en tidig dag igen.. Fick gå till skolan tidigare, men det var bara 15-20 min. Men vi åkte till Brännkyrkahallen med klassen, för att vi skulle på bordtennistävling. Först kolla vi på när fyrorna körde, det var tråååååkigt! Men efter vi hade kollat på fyrorna var det femmorna som skulle spela. & vi förlora :'( Jaja det gjorde väl ingenting. Jag var med Sanna & Aya. Det var roligt. Vi skrattade & hade kul :D Aya har ju så bra humör xD & Sanna då, hon är en knazboll <3 Vi kollade typ ingenting på tävligen xD Men när vi skulle åka hem, tog jag massa bilder på mig &  Sanna & Aya :D Jag är ju bäst på att fotta :D (driver) Vi åkte tåget hem. & när vi var framme gick vi till centrum & gick runt. Haha vi sminkade oss lite på H&M för man gick testa. Haha vad jag vart glittrig i ansiktet xD Efter det gick jag & Sanna till vår skola. Vi skulle träffa Moa :D För vi skulle vara med henne. Men sen träffa vi Emma & Moa.N & Hanna. Men då vart det så att Sanna var med Emma & jag med Moa. Det gjorde ändå ingenting ;) Sen gick jag & Moa hem till mej. Vi satte oss vi datan. & nu sitter vi här då. Vi har inte kommit längre.

/ kram louise

Kungsberget :D

Idag fick jag vakna halv 6 då :o Ja det var inge roligt att vakna så tidigt.. Men iallafall vi åkte med skolan till kungsberget :) Emma & hennes pappa hämtade då mej halv 7 så vi åkte till skolan. & det var redan många där. Men jag & Emma satt bredvid varandra :D Klockan 7 så åkte vi då :) Det pirrade i magen på vägen till Kungsberget xD För att jag aldrig har varit där & att jag aldrig åkt skidor. Men när vi satt på bussen, så lyssna jag på musik & fick spela Emmas nintendo DS & så messade jag med några på mobilen. Det tog då typ 3 timmar att åka dit. Men även fast det tog sån lång tid så tyckte inte jag att det tog så lång tid iallafall. Bussen var bra & skön att åka i. När vi kom fram så var jag skiiiitaaa nervöös xD Ja vi satte på oss skidorna & hjälmarna & pjäxorna. Sen så skulle jag & en kompis åka & lämna våra ryggsäckar, då var det en backe ner så då ska man ramla då x'D Så satt jag där en stund, & sen kom jag upp. Men iallafall så åkte vi lite grann, & jag var ju jätterädd i början. När jag skulle på liften så ramla jag av den på en gång, så jag ramla åt sidan xD Jag var inte så bra xD Men sen hade jag åkt typ 3 gånger den lätta banan (men i början var den ju svårt som sagt), så skulle vi gå & äta. Jag var inte så hungrig & jag hade typ ingen matlust för jag trodde jag skulle spy, men det gjorde jag som sagt inte ;) Men jag fick smaka lite choklad iallafall :D Sen efter vi hade ätit så åkte vi igen. Då åkte jag typ en gång på den lätta banan. Sen åkte jag sittliften eller vad den heter, man sitter iallafall typ som om man sitter i en soffa. Det var roligt :) Men när vi nudda marken då det var dags att hoppa av så följde jag efter som om jag skulle åka tillbaks där vi började ifrån men som tur hann jag hoppa av, & då låg jag på marken en stund xD Hihi lite pinsamt menmen. Sen efter en stund kom en brant backe, som jag typ inte våga åka men sen kom jag ner till slut :) Jag tyckte jag var så duktig sen när jag kom ner. För  jag var modig (tyckte jag) xD Jag vart ganska duktig sen då jag vågade åka ganska snabbt & det. Sen åkte vi hem, & det var jobbigt för jag var så trött. Det tog en ganska låååång tid tills vi kom tillbaka, det gick snabbare att komma fram, än att komma hem. Jag fick då skjuts hem sen :) Det var en bra dag, & jag var nöjd :D

Alla hjärtans dag!

Hej. Idag red jag Blue på Blåkulla. Det gick bra, men han var trög att få igång i trav. Men iallafall vi hade markarbete :)<3 Sen fick jag Emelies msn :D Så jag ska chatta med henne ikväll :D När jag kom hem vad jag jätte glad xD för att jag hade fått henne msn & att hon & jag skulle chatta ikväll xD Men iallafall idag är det Alla Hjärtans Dag :) Jag ska snart vara med min kompis Fanny, ska bli kul :) Bloggar senare bye <3

/ kram louise


Skutan

Idag va jag ganska tidigt på Skutan. Idag red jag Lexus & det var roligt fast han halka ''/ Men det gick bra annars. Jag var lite klantig idag för jag satte på tränset åt fel håll & så glömde jag benskydden bara för att klockan va mkt, det var dumt av mig :( Men efter vi hade ridit på volten så red vi runt jordhögarna & på ett ställe där det var halt halkade Lexus, men som tur ramlade han inte. Det var mkt synd om honom för han halkade hela tiden. Jag hoppas att han inte gjorde illa sig ngn stans. Sen gick allt bra :) <3

Jag älskar LEXUS ! <3

/ kram.




Blåkulla

Tja, det var teori. Men det var roligt iallafall. För vi fick svara på frågor. Jag har fått en ny kompis där som heter Emelie hon är jätte snäll. Ska bli roligt att lära känna henne. Vi va indelade i två grupper. Vi fick gå runt i stallet & kolla på olika saker. Vi fick alla frågor rätt & jag svara typ på alla frågor xd Andra gruppen fick också alla rätt :P

Älskar Blåkulla enormt mkt ! <3

/ kram louise

RSS 2.0